Продається трикімнатна квартира поліпшеного планування (чеський проект) на другому!!! н а й з р у ч н і ш о м у поверсі пятиповерхового цегляного будинку в центрі м. Хотин Чернівецької області по вул. Незалежності. Квартира тепла, не кутова. Всі кімнати роздільні, санвузол також. Є лоджія та два балкони. В квартирі ніхто не хворів і не помирав. В пішій доступності визначна історична памятка Хотинська фортеця, річка Дністер, ліс. Деталі - по телефону ,є вайбер. "Покупців" без достатньої суми коштів та занадто допитливих пліткарів прошу не турбувати. «Хто стереже свої уста, той зберігає свою душу; хто ж свого рота невгамовно роззявляє, тому погибель» (Приповідки Святого Письма 13: 3). Всім здоровя, миру, благополуччя і вдалих покупок!

власник
Продам 3-кімнатну  чешку, 2-й поверх!!! м. Хотин Чернівецької області
olx.ua

Продається трикімнатна квартира (чешка) у пятиповерховому будинку в центрі м. Хотин Чернівецької області по вул. Свято-Пкровській. Квартира тепла, не кутова. Всі кімнати роздільні, санвузол також роздільний. Є лоджія та балкон. Деталі - по телефону (є вайбер). Можлива оренда, для сім"ї без маленьких дітей та без тварин. У квартирі є все необхідне для проживання, меблі, пральна машина, холодильник, газова плита.

власник
Здам, продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам шикарну 2-кімнатну квартиру, в Хотині ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЙ - Квартира простора, світла, має 2 окремі кімнати + 1 кабінет, балкон, великий коридор, роздільну вану кімнату та туалет. - Поверх 1 з 5, парковка під вікном. - Простора кухня-столова, техніка (холодильник, мікрохвильова, плита, пральна машина, телевізор) . - Індивідуальне опалення. - Wi-fi - Хороші якісні меблі, посуд майже все залишається. +хороший обладнаний підвал Деталі за телефоном: +38**************52 Анастасія

власник
Квартира 2на біля 5 школи індивідуальне опалення
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора 2-кімн. квартира в цегляному будинку, побудованому в 90-х роках, разом із гаражем. Район центральної лікарні. Зручне планування з роздільними кімнатами ( 18.1 та 14.6 кв.м.), кухня – 9.5 кв.м. Загальна площа – 58.4 м.кв. Косметичний ремонт, м/п. вікна, металопластиковий великий балкон, кондиціонер, індивідуальне газове опалення – котел. Квартира сонячна і дуже затишна. Поверх – 2 з 4. Також з квартирою продається великий гараж з підвалом. Гараж розташований на подвірї перед будинком. Чудова локація, спокійне і тихе місце розташування. Будинок має затишний двір і вдало розміщений. Поруч уся необхідна інфраструктура: лікарня, кафе, магазини, тощо. Ціна - 50000 у.о Деталі за тел. 09******65 (вайбер)

власник
Продається затишна квартира з гаражем в м.Хотині
olx.ua

Житлові комплекси у Хотин