У продажі 1к квартира в ЖК Нова Конча-Заспа за адресою: с. Ходосівка вул. Франка, 45 Можливий продаж по іпотеці! Квартира повністю укомплектована для того щоб зайти і жити, або відразу здавати в оренду. Планування квартири: кухня-студія+спальня+велика лоджія с робочим місцем. Знаходиться на 1 високому поверсі, вікна у двір.В квартирі газове опалення і також є газ(двухконтурний котел на воду і опалення). Також, окремо можливо купити кладову 1,5м2 і паркомісце напроти вікон квартири. Житловий комплекс Нова Конча-Заспа – це висококласне житло розташувалося в екологічно благополучній зоні Голубих озер і міських лісових насаджень. ЖК «Нова Конча-Заспа» в м. Ходосівка від забудовника AVM Development Group. Запропоноване житло відноситься до нерухомості комфорт класу, але знаходиться в безпосередній доступності до столиці, всього в десяти кілометрах від її окраїни. Хоча ЖК «Нова Конча-Заспа» в с. Ходосівка відноситься до приміської зони, він відрізняється сформованою інфраструктурою для різних вікових груп. Вся зона відпочинку покрита Wi-Fi. Більш того, тут знаходяться заклади освіти - школа, дитячий садок, а також майданчики для активного відпочинку, місця для проведення спортивних змагань. Новобудова має живе сполучення зі столицею. Неподалік розташувалися зупинки транспорту. «Нова Конча-Заспа» – житловий комплекс, де мешканці почуваються спокійними за своє здоров’я, адже поруч знаходяться аптека та поліклініка.

ексклюзив
Кузьми Скрябіна вул., 1
rieltor.ua

Ходосівка, Новообухівська траса, Нова Конча Заспа, вул. Леоніда Каденюка, біля Мегамаркету та Аутлет Мануфактура. ЖК КаDенюк Homes. Вхідна група та дворик на 2 квартири, паркомісце. 40 м кв, кухня-студіо 17 м кв, 14 м кв спальня, С/У 5 м кв. Висота стелі 3 м, 3 фази, центральна каналізація, скважина. Закрита територія з відеонаглядом та охороною, власна інфраструктура в містечку та поряд. Можливо використовувати під офіс. 10 хв до Києва на авто, 5 хв Сільпо, Фора, АТБ, McDonalds. єОселя Продаж у кредит, умови індивідуально. Більше інформації та ідея комплексу на нашому сайті: kadenyukhomes.com.ua

власник
Леоніда Каденюка, 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комиссии! ЛУЧШАЯ планировка однокомнатных квартир в ПЕРВОЙ очереди ЖК BASA City с.Ходосовка 4 этаж 6 этажного дома 54,3/16/21 Дом 4 Дом сдается в 1 квартале 2024 года Ваша квартира это: * Экологичность - квартира в доме на НАБЕРЕЖНОЙ * Эргономичность и функциональность - спальня и кухня-студия * БЕЗОПАСНОСТЬ Вас и Ваших детей: - Собственная служба безопасности - Видеонаблюдение * Панорамное остекление до пола - наслаждайтесь видом и природой не вставая с кровати * Приватность - доступ на территорию комплекса только для жильцов комплекса * Здоровое и подтянутое тело - фитнес центр в нескольких минутах. Или любимый клуб на Печерске за 20 минут * Комфорт парковки Вашего автомобиля- наземный паркинг * Современная променадная зона - создана по Европейским проектам * Вид из квартиры в тихий двор с красивым ландшафтом * Возможность понежиться у бассейна - релаксните по полной * Это зона барбекю и уличный гамак - выходите просто в тапочках При этом, к Мануфактуре Вы добираетесь за 1 минуту! На Печерск - 25 минут К Киеву - 4 км Звоните! Таких планировок в 1 очереди в продаже больше НЕТ!

власник
Приозерна, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комиссии! ЛУЧШАЯ планировка однокомнатных квартир в ПЕРВОЙ очереди ЖК BASA City с.Ходосовка 4 этаж 6 этажного дома 54,3/16/21 Дом 4 Дом сдается в 1 квартале 2024 года Ваша квартира это: * Экологичность - квартира в доме на НАБЕРЕЖНОЙ * Эргономичность и функциональность - спальня и кухня-студия * БЕЗОПАСНОСТЬ Вас и Ваших детей: - Собственная служба безопасности - Видеонаблюдение * Панорамное остекление до пола - наслаждайтесь видом и природой не вставая с кровати * Приватность - доступ на территорию комплекса только для жильцов комплекса * Здоровое и подтянутое тело - фитнес центр в нескольких минутах. Или любимый клуб на Печерске за 20 минут * Комфорт парковки Вашего автомобиля- наземный паркинг * Современная променадная зона - создана по Европейским проектам * Вид из квартиры в тихий двор с красивым ландшафтом * Возможность понежиться у бассейна - релаксните по полной * Это зона барбекю и уличный гамак - выходите просто в тапочках При этом, к Мануфактуре Вы добираетесь за 1 минуту! На Печерск - 25 минут К Киеву - 4 км Звоните! Таких планировок в 1 очереди в продаже больше НЕТ! Моя улыбка в ПОДАРОК!

Без комиссии! Продам  1к квартиру (54,3 м) в ЖК BASA City, Ходосовка
olx.ua

Продаю 2 кім квартиру, ЖК Нова Конча Заспа, с. Ходосівка, вул. Л. Каденюка, 62/33/16, євроремонт, з меблями. Квартира в новому будинку, побудований з цегли, теплий, доглянута прибудинкова територія: висаджені квіти, райські яблуньки, м*ята, лаванда, територія під охороною, шлагбаум. Відмінна інфраструктура: на території англійська школа, студія танців, кафе, поруч ТЦ Мега маркет, ТРЦ Мануфактура з розкішним парком, дитячими майданчиками та розважальними пропозиціями. В Ходосівці озеро облаштоване пляжними територіями та будиночками для відпочинку, зона барбекю, цікаві історичні місця. Зручне розташування: до центру міста 20хв. Також додатково можна придбати комору 4,3 кв. м., яка розташована на поверсі, що й квартира. Приміщення з ремонтом. Хто цінує своє здоров*я - пропозиція для Вас. Тут варто не тільки побувати, а й проживати.

Продаю 2 кім квартиру ЖК Нова Конча Заспа
olx.ua

Житлові комплекси у Ходосівка