Продам свою 1 кімнатну квартиру придатну до життя, з меблями і технікою, в селищі Ходосівка. Будинок зданий в експлуатацію.Розглядаю варіант Є оселя.

Продаю свою 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продаю 2 кім квартиру, ЖК Нова Конча Заспа, с. Ходосівка, вул. Л. Каденюка, 62/33/16, євроремонт, з меблями. Квартира в новому будинку, побудований з цегли, теплий, доглянута прибудинкова територія: висаджені квіти, райські яблуньки, м*ята, лаванда, територія під охороною, шлагбаум. Відмінна інфраструктура: на території англійська школа, студія танців, кафе, поруч ТЦ Мега маркет, ТРЦ Мануфактура з розкішним парком, дитячими майданчиками та розважальними пропозиціями. В Ходосівці озеро облаштоване пляжними територіями та будиночками для відпочинку, зона барбекю, цікаві історичні місця. Зручне розташування: до центру міста 20хв. Також додатково можна придбати комору 4,3 кв. м., яка розташована на поверсі, що й квартира. Приміщення з ремонтом. Хто цінує своє здоров*я - пропозиція для Вас. Тут варто не тільки побувати, а й проживати.

Продаю 2 кім квартиру ЖК Нова Конча Заспа
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1-к квартиру 41кв.м! Новобудова! ЖК "Нова Конча Заспа" ,вул. Каденюка, Ходосівка, Київська обл, Квартира світла, простора, з новим ремонтом, виконана в світлих тонах. Квартира повністю готова до проживання. Продається з меблями та технікою,вбудована кухня,є місце під посудомийку. Ремонт зроблений для себе з високоякісних матеріалів. Територія під охороною,поруч ТЦ Мануфактура, ТЦ Мегамаркет з кінотеатром,боулінгом,спортзалом. Комісія 4% По даному обєкту з колегами не співпрацюю.

Продам квартиру 41кв.м в ЖК "Нова Конча Заспа"! Мануфактура. Видубичі!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Нова Конча Заспа, с.Ходосівка. Будинок введенно в експлуатацію, є документи.( прописана одна доросла людина-власник) Загальна площа 41.4 кв. Є кладовка в підʼїзді на поверсі поруч з квартирою площею 4 кв.м. з документами.( з ремонтом) Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/душова кабіна. Вхідні двері броньовані. Є кондиціонер. Новий якісний євроремонт, тепла підлога по всій квартирі від газового котла. Вікна металопластикові. Автопарковка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро, ліс. Торг доречний, квартира вільна. Квартира продається з меблями та технікою ( є посудомийка ) За більш детальною інформацією звертайтеся по телефону 09******39 Оксана з 09.00 год до 20.00 год!!!

власник
Квартира ЖК Нова Конча-Заспа
olx.ua

Житлові комплекси у Ходосівка