Продається простора 3-кімнатна квартира в центрі Хмельницького! Основні характеристики: Адреса: Вулиця Прибузька Поверх: 2-й із 9-ти Загальна площа: 86 кв.м Опалення: Центральне Вікна: Пластикові, забезпечують енергоефективність та шумоізоляцію Стелі: Високі, 3 метри, що додає простору та відчуття свободи Опис: Ця квартира розташована на східно-південній стороні, що гарантує багато природного світла протягом дня. Просторі кімнати та висока стеля створюють відчуття затишку і комфорту. Переваги: Балкони: Два великих балкони ідеальні для відпочинку та зберігання Кладова в підвалі: Додаткове місце для зберігання ваших речей Меблі та техніка: Кухня: Залишається після продажу Коридор: Вбудована шафа Зал: Стінка та один диван залишаються для вашого комфорту Розташування: Центральне розташування надає зручний доступ до всіх важливих обєктів інфраструктури: Магазини, ресторани, кафе: Все необхідне в кроковій доступності Громадський транспорт: Легкий доступ до будь-якої точки міста Освітні заклади та медичні установи: Поруч знаходяться школи, дитячі садки та лікарні Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає просторе та комфортне житло в центрі міста. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію!

Прибузька вул., 12
rieltor.ua

Продається 2к квартира по вул. Степана Бандери, орієнтовно-район Електроніки, світла, затишна, гарний вид з вікна. Євроремонт , робився для себе з якісних матеріалів, тепла підлога на кухні, в коридорі та на балконі, будинок заселений. В квартирі ще ніхто не жив. за більш детальною інформацією звертайтеся за номером 0985589391 Роман АН " Опора".

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 38
rieltor.ua

Продаж неймовірної 2 кімнатної квартири переступивши поріг якої, хочеться залишитись в ній жити! Найкраща локація поряд з лісом. Будинок від надійного забудовника Рауша. Індивідуальне опалення з підігрівом підлоги на лоджії та у ванній кімнаті. Бери речі та заселяйся! Телефонуй! Домовимось про перегляд !

Лісогринівецька вул., 20
rieltor.ua

Продаж просторої 3-х кімнатної квартири у самому центрі м Хмельницький. Цегляний будинок. Комфортний середній поверх. В квартирі є 3 засклені лоджії. Вартість 70000$+витрати

Соборна вул., 3
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру по вул. Будівельників (Газконтора) Будинок зданий, підключені всі комунікації, вже проживають люди. Стан квартири від забудовника: двохконтурний котел, тепла підлога, двохтарифний ел.лічильник, переплановано газове розведення, якісні вхідні двері, покращеними пластиковими вікнам, стяжка. Квартира знаходиться на середньому комфортному поверсі, південа сторона, тепла. Будинок комфорт класу з двома ліфтами, дитячим майданчиком, паркувальними місцями.

власник
olx.ua

Продам двохкімнатну квартиру по вул. Зарічанській. Елітний ЖК Брістоль, надійний забудовник ДІТА. Поверх 4/10 Площа 75 кв.м. Будинок елітний, обжитий. В квартирі є стяжка, котел, радіатори, лічильники, розводка електрики. Вікна на стадіон та на південь. Світла, простора та тепла квартира. В ціну входить кладовка на поверсі площею 4.8 кв.м. Ціна 70000 + оформлення. Без комісії для покупця! За всіма деталями та показом телефонуйте

Заречанская улица, 3/2В, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам двохкімнатну квартиру по вул. Зарічанській. Елітний ЖК Брістоль, надійний забудовник ДІТА. Поверх 4/10 Площа 75 кв.м. Будинок елітний, обжитий. В квартирі є стяжка, котел, радіатори, лічильники, розводка електрики. Вікна на стадіон та на південь. Світла, простора та тепла квартира. В ціну входить кладовка на поверсі площею 4.8 кв.м. Ціна 70000 + оформлення. Без комісії для покупця! За всіма деталями та показом телефонуйте

Заречанская улица, 3/2В, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1к квартира в мікрорайоні Південний Захід по вул. Молодіжна. На 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з хорошим плануванням та свіжим, якісним євроремонтом, все продумано до дрібниць, продається повністью умебльована та укомплектована технікою. Розташування будинку дуже вдале, поблизу є: школа, дитячий садочок, магазини, зупинки громадського транспорту. Перегляд можливий за домовленістю. Дзвоніть.

Молодежная улица, 1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира у класному мікрорайонні - Озерна. З гарним виглядом з вікна на озеро. Площа квартири 108 м², що дозволить втілити всі свої бажання в реальність. Квартира знаходиться на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Стан від будівельників: штукатурка несучих стін, розводка електрики, котел та лічильники, замінені вікна на більш якісніші. Квартира утеплена зовні. Залишились питання? Телефонуй, буду рада допомогти з вибором твоєї нерухомості.

Озерная улица, 4А, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Сучасна квартира з дизайнерським ремонтом! Продаж квартири в одному з найкращих житлових комплексів міста Хмельницького! Площа - 52 Поверх - 9/10 - готова до продажу; - повністю укомплектована; - Огляд будь-який час по домовленістю! Телефонуйте за вказаним номером.

ул. Героев Крут, 4/1Б, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам чудову квартиру в самому центрі міста для великої родини розвинута інфраструктура банки, школа, дитячий садок, аптеки, ресторани, кінотеатри, овочевий ринок, супермаркети, поліклініка не подалік парк, розважальні заклади і так далі Є можливість оформити Є оселя

Подольская улица, 58, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова , світла, трикімнатна квартира з індивідуальним опаленням. Добротні вхідні двері, котел. Поруч добре розвинена інфраструктура.

Львовское шоссе, 12/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

33326 Продається двокімнатна квартира в елітному ЖК "Панорама". Квартира знаходиться на видовому девятому поверсі. Квартира не кутова. Відмінна транспортна розвязка. Розвинена інфраструктура. За більш детальною інформацією телефонуйте - проконсультую, та, за потреби, підберу альтернативні варіанти.

Панаса Мирного улица, 1/2, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Є Оселя!!! Терміново продається двокімнатна квартира в мікрорайоні Озерна. Цегла, 9/10, роздільні кімнати, індивідуальне опалення. Поруч добре розвинена інфраструктура: зупинка транспорту, супермаркет, ТРЦ, ринок, магазини, дитячий садочок, школа, зелена зона.

Панаса Мирного улица, 35, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Новий, обжитий будинок. Квартира двох-ярусна. Другий поверх повноцінний. Автономне опалення. У квартирі зроблена машинна стяжка та штукатурка, розводка електрики. Дві лоджії засклені. Броньовані двері. Поруч розташована зупинка, школа, дитячий садок, торгові центри, супермаркети. Гарний, великий двір, з достатньою кількістю паркомісць.

Мира проспект, 63/3, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

ID: 33681 Продається 3-кімнатна квартира: - Площа 85 кв.м. - Будинок зданий - Комунікації підключені - 7 поверх з 11 - Панорамні вікна з кімнати - Стан від забудовника - Хороше місцерозташування - Встановлено дорогі якісні вхідні двері - Територія закритого типу з відеонаглядом - Поряд річка та зелена зона Шукайте ваш новий дім разом із нами! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-914-831-DR.

Озерная улица, 1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

ID: 34330 Вигідна ціна. Трьох кімнатна квартира на Південно-західному. Основні характеристики: Кількість кімнат: 3. Поверховість: 5 з 10 поверх Загальна площа: 90 квадратних метрів. Цегла. Новобудова Індивідуальне опалення. Гарна кількість внутрішніх робіт: стяжка підлоги, штукатурка стін, розведення опалення, двоконтурний газовий котел, розведено електрику, встановлено всі лічильники. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Не втрачайте свій шанс стати власником цієї просторої квартири. Зателефонуйте нам вже зараз! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-975-585-DR.

Львовское шоссе, 1/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові від БудАльянс. Квартира розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку, загальною площею 68 км2. В квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. В коридорі, кухні, та ванній кімнаті зроблена тепла підлога. Лоджія з кухні, та балкон із кімнати. Квартира тепла, світла - південна сторона. Гарне місце розташування будинку, поряд зупинка громадського транспотру та все необхідне для комфортного проживання. Детальніша інформація за вказаним номером...

2к. з якісним ремонтом. БудАльянс! Терміново!
olx.ua

Новобудова, Виставка, індивідуальне опалення. Сучасна квартира з якісним ремонтом як для себе з якісних матеріалів. Дубова кухня, міжкімнатні двері з Ясеня, вбудована мебель уся залишається. Частково техніка, кондиціонер, варильна поверхня, духовий шкаф. Гарний вид з вікна, панорамні вікна, велика простора кухня. Забудовник УкрСтандарт. Телефонуйте! Ексклюзивна квартира, мінімальне оформлення. Реальний обʼєкт і фото. Показ по домовленості. До квартири бонусом кладовка на поверсі. Телефонуйте поки квартира актуальна. Комісію оплачувати непотрібно! Можливий торг.

2 к.к 70 кв.м Новобудова Виставка УкрСтандарт
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира в Південно-Західному районі міста, вул. Хотовицького (орієнтир - Речовий ринок). Будинок цегляний, нового планування. Квартира не кутова. Зроблений капітальний ремонт, поміняна сантехніка, труби, встановлено бойлер. Продається зі всіма меблями та технікою, які не були у вжитку. Причина продажу - переїзд в іншу країну.

Продаж 4-кімнатної квартири (р-н Південно-Західний)
olx.ua

Продаж 2-ї квартири в розвиненому районі міста - Виставка на перетині вул. Старокостянтинівське шосе та Зарічанська в ЖК Олімпійський 5. Секція вже здана, підключені всі комунікації, ліфт підключений. Власники квартир займаються ремонтами. Подивіться будь-ласка на це планування ( обведено чорним маркером), закохаєтесь з першого погляду і відразу захочеться прийти на перегляд. Додаткові кладові, які знаходяться поруч із квартирою, дають зробити власний дизайнерський проект із великою гардеробною та класовою для різних потреб. Великі світлі кімнати, великі лоджії з панорамними вікнами. В квартирі з виходом у на кухні є власний балкончик. Також зверніть увагу на товщину стін - побудовано в 2, 5 цегли та утеплено мінеральною ватою. В квартирі встановлено якісний двоконтурний газовий котел та встановлено всі лічильники. Люди реально купували квартиру для себе, але змінились життєві обставини. Обирай вже сьогодні житло своєї мрії!

Продаж 2-ї просторої квартири з великою гардеробною кімнатою
olx.ua

Екслюзивна пропозиція 2-кімнатної квартири Район - Виставка ЖК Олімпійський Поверх - 1/10 Площа - 60м Укомплектована Твоя квартира чекає саме на тебе

Продаж 2 кімнатної квартири
olx.ua

ВИГІДНА ЦІНА. Двокімнатна квартира на Виставці. ID: 33326 ID: 33326 Основні характеристики: Кількість кімнат: 2. Поверховість: 9 з 14 поверх. Загальна площа: 63 квадратних метрів. Не кутова. Меблі та техніка залишаються. ТОРГ Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна нерухомість для здачі в ОРЕНДУ. Не втратьте можливість! Зацікавило? Телефонуйте для уточнення деталей та оглядайте вже сьогодні. Не втратьте можливість придбати найвигідніший варіант. Щодо будь-якої нерухомості: - готові надати професійну консультацію. - організуємо перегляди у зручний для вас час. - підтримаємо у процесі узгодження ціни. - забезпечимо повний юридичний супровід.

ВИГІДНА ЦІНА. Двокімнатна квартира на Виставці. ID: 33326
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири в сучасній новобудові ЖК " Автобіографія". Будинок зданий та активно роблять ремонти. Площа-85м². Поверх-7/11 Панорамні вікна Встановлено дорогі якісні вхідні двері Територія закритого типу з відеонаглядом. Гарний зелений двір та дитячий майданчик. ID: 33681

Продаж 3-к квартири в сучасній ЗДАНІЙ НОВОБУДОВІ! ЖК "Автобіографія".
olx.ua
1 - 24 з 1 263 результатів