зупинка Восток, чешка, центральне опалення та центральна гаряча вода, цегляний будинок, балкон новий засклений, на все лічильники, чистий підїзд. Один власник більше 3-х років. + послуги ріелтора. На квартирі торг !

Деповська вул., 3
rieltor.ua

ID: 34669 Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Ранкове" — Найдешевша 2-кімнатна квартира в Хмельницькому! Локація: 3 секція, 5/10 поверх Площа: 55 м² Чому варто обрати цю квартиру: Найкраща ціна у Хмельницькому — не знайдете дешевше! Сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями Зручне планування для комфортного життя Ідеальне співвідношення ціни та якості Не сплачені всі квадратні метри. Будинок будується.

Трудова вул., 5/1в
rieltor.ua

Продається квартира в Центрі міста. Хороший забудовник, престижне ЖК, дуже зручна локація. Поруч парк, зручна транспортна розвязка, в пішій доступності безліч торгових центрів, кафе, магазинів. Дуже класне планування квартири, адже лоджія з кухні, а також великий балкон з кімнати. 3 поверх в 10 поверховому будинку. Площа після замірів БТІ - 43,4 метри квадратні. Санвузол суміжний. Велика простора кухня. Великий балкон з кімнати, який можна облаштувати як літньою зоною відпочинку, або-ж засклити та утеплити. Встановлено двохконтурний якісний котел, а також радіатори. Присвоєно адресу. Готові документи на право власності. Власники квартир підписують договори з Газканторою, після чого створять ОСББ. Приваблива вартість квартири! Комісію оплачує власник. Оформлення 8,5%. Не проґавте свій шанс - стати її власником! Телефонуйте, та домовляйтеся про огляд!

Проскурівського підпілля вул., 165К
rieltor.ua

Продам смарт квартиру в цегляному будинку. Перший поверх. Житловий стан. Не кутова, утеплена. Прописаних немає. Документи готові до продажу. Можливий варіант обміну на нерухомість з більшою площею + доплата.

Заводська, 30
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в зданій новобудові ЖК “Студентський”, отримано сертифікат на експлуатацію. Вдале розташування будинку. Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва. Зручне планування. Сучасне та практичне оздоблення будинку. Велика огороджена прибудинкова територія, цілодобово відеоспостереження. Розвинена внутрішня інфраструктура комплексу. Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію. Штукатурка несучих стін. Документи готові до продажу.

Інститутська, 6/1а
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК «Студентський» по вул. Інститутська 6/1а.кв.№28 Секція 2 Площа: 45,7/20/14 м.кв Поверх: 3/10 Вартість: 33500$ з усіма витратами Від забудовника: -якісні вхідні двері, -котел, лічильники, -чорнова штукатурка; Будинок зданий. Право власності поки що не оформляли (переуступка). Інфраструктура: Житловий комплекс «Студентський» має вдале розташування: поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок , тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорта - і все це в 5-ти хвилинах пішки. Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплочує. Показ по попередній домовленості.

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Пропоную Квартиру з класними характеристиками в районі ближніх Гречан. Цегляний будинок нового планування з хорошим розташуванням будинку. Затишний двір з великим дитячим майданчиком. Сама квартира знаходиться в середині будинку на хорошому прверсі. Тепла, простора та світла. Житлова кімната з нішею та виходом на балкон. Банкон засклений м/п. Кухня правильноі форми - з косметичним ремонтом. Присутні усі лічильники на комунікаціі. У квартирі також присутня кладова, при бажані можна переробити на гардеробну кімнату. У коридорі досить містка вбудована шафа. Сан. вузол сумісний без облицювання, що дає можливість самостійно зробити свіженьке облицювання за власним смаком. По данній квартирі мінімальне оподаткування при продажі. Без смплати комісійних для покупця!!!

Чкалова вул., 13/1
rieltor.ua

Хороший стан, залишаються усі меблі та техніка. Квартира утеплена. Металопластикові вікна та балкон. Двір закритого типу. ОСББ, відеонагляд. Зручне місце розташування. Можливий торг!

Львівське шосе, 14
rieltor.ua

Продаж видової квартири, будинок знаходиться між двома парками. Гарний краєвид. При здачі будуть виконані такі чорнові роботи: штукатурка цегляних стін, розведене опалення та базова електрика. Гарний комплекс з чудовим місцерозташуванням. Здача літо 2025 року. Деталі за тел

Старокостянтинівське шосе, 2/1Л
rieltor.ua

Продаж 1к квартири у ЖК Студенський! Новобудова на етапі здачі в експлуатацію. - квартира розташована на 1 поверсі; - загальна площа квартири - 45 кв.м.; - простора кухня, кімната з нішою, суміжний санвузол, є лоджія та французький балкон; - хороше місце розташування: у південно-західному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходиться багато супермаркетів, різних крамниць, навчальних закладів, студій краси, поліклінік, поштових відділень та фінансових установ. Не виникне проблем і з громадським транспортом. Щодо забудови будинку, то вона утворює закритий двір, в якому облаштують зони відпочинку та встановлять сучасні майданчики з різними видами активностей. На нижніх поверхах сплановані комерційні приміщення, в яких будуть відкриті магазини, кафе, аптеки та інші обєкти інфраструктури. Телефонуйте, більш детально все розкажемо та покажемо квартиру!

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Хмельницький

1к Озерна 9/10 поверх 36,8м2 Новобудова. Здана в експлуатацію. Лоджія засклена, індивідуальне опалення. Чорнова штукатурка несучих стін, окрім санвузла і робочої поверхні на кухні. Тихий, «спальний» район в 3 хвилинах ходьби до тролейбусної зупинки. Посилена звукоізоляція та утеплення стін (утеплення пінопластом і мінеральною ватою). Швидкісні безшумні ліфти. Затишний закритий двір з дитячими майданчиками, зонами відпочинку для дорослих та гостьовим паркінгом. Поруч магазини, ТЦ, ліс та озеро. Поблизу дитсадки та школи. Чудове місцерозташування та вид на ТЦ «Агора». Навпроти ТЦ «URBAN STREET»- багатофункціональний комплекс, який поєднав у собі бутіки, критий ринок, триповерховий ринок вуличної їжі, а також простір для відпочинку. Можлива ще переуступка! Будинок зданий в експлуатацію та можливий вже для заселення. Телефонуйте: +380968433131 +380972477242 або пишіть (Viber, WhatsApp). +380968433131

власник
Панаса Мирного вул., 18
rieltor.ua

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); - загальна площа квартири 47,64 кв.м.; - знаходиться на 9 поверсі; - передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); - є дитячий майданчик; - наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А
rieltor.ua

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: - загальна площа квартири 44,86 кв.м.; - знаходиться на 7 поверсі; - передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); - є дитячий майданчик; - наземна парківка; - цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; - оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня; - індивідуальна система опалення (двоконтурний котел); - з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А
rieltor.ua

Двокімнатна квартира біля парку. Ідеальне місце для сучасного життя, де можна реалізувати всі свої дизайнерські ідеї, продумати все до дрібниць як захочети саме ви! Власне житло – це мрія кожного, а мрії мають збуватися і ми вам в цьому допоможемо! - загальна площа квартири 53,4 кв.м.; - індивідуальне опалення; - тип стін цегла; - чистове оздоблення; - утеплення - мінеральною ватою; - закрита територія; - на території передбачено дитячі та спортивні майданчики, ігрові зони, зони відпочинку; Район в якому побудовано будинок є найбільш розвиненою інфраструктурою, що включає торгові, розважальні, спортивні, освітні та соціальні об’єкти в пішій доступності. Поруч розташований Дендропарк, де можна красиво, активно проводити час з рідними та друзями, відпочиваючи від буденних справ.

Озерна вул., 17
rieltor.ua

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 49 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію. Без сплати комісійних для покупця! Поки діє переуступка. Продаж терміновий, тому така ціна!

Інститутська вул., 61/1
rieltor.ua

Продається просторна квартира на 5-му поверсі з 10-ти, що не є кутовою. У квартирі здійснено значні поліпшення: Новий котел забезпечить вам комфорт та економію на опаленні. Проведена нова розводка електрики, що забезпечить надійність та безпеку. Штукатурка стін та розводка води відповідають сучасним стандартам якості житла. Санвузол готовий для встановлення плитки, що дозволить вам створити стильний та зручний інтерєр. Замінені вікна та встановлені нові підвіконники, що забезпечує ефективну теплоізоляцію та зниження шуму з вулиці. Виведені під кондиціонер, що робить квартиру готовою до комфортного літнього періоду. Ця квартира - ідеальний варіант для комфортного та сучасного життя. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової нерухомості. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Лісогринівецька вул., 16
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Spring Town New Rivier . Продаж безпосередньо від забудовника - SK Group. Площа житла даного планування 42 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. ЖК Spring Town New Rivier розташований за адресою: Хмельницький, рн Центр, вул. Нижня Берегова, 1-Б. Здача обєкту заявлена в 4 кварталі 2023 року.

Берегова Нижня вул., 1-б
rieltor.ua

- Площа 52 кв.м. - Здача планується до кінця 2024 року -9 поверх з 10 - Металопластикові вікна - Стан від забудовника - Двоконтурний котел, штукатурка стін, лічильники - Поряд велике озеро та зелена зона

Озерна вул., 4/1
rieltor.ua

Терміновий продаж. Підходить під програму Є-Оселя. Продається однокімнатна квартира. Мікрорайон Виставка. Новий будинок. Зданий в 2021р. Індивідуальне опалення. Всі комунікації підключені. Будинок частково заселений. Квартира загальною площею 44м2. Кухня 17м2. Хороше планування. Лоджія з кухні. Не кутова. Стан квартири від забудовника. Можливий хороший торг.

Берегова Нижня вул., 2/2
rieltor.ua

Квартира знаходиться в хорошому районі міста

Інститутська вул., 6/2а
rieltor.ua

Сучасний мікрорайон заріччя, екологічно чистий, поруч парк та річка. Вся інфраструктура в пішій доступності від житлового комплексу. Вдале планування дозволяє раціонально та продумано використовувати кожен м2 житлової площі. Великий внутрішній двір, з просторими дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку, автомобільним паркінгом. Ліфти функціонуватимуть з 0 поверху, що дуже зручно у використанні, особливо мамам з дитячими візочками. Є можливість розстрочки до завершення будівництва. Телефонуйте та встигніть придбати за найвигіднішою ціною.

Берегова Нижня вул., 1-б
rieltor.ua

двоконтурний котел, розводка електрики, лічильники на все . Здача 2024 рік

Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

двоконтурний котел, розводка електрики, лічильники на все . Здача 2024 рік

Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

двоконтурний котел, розводка електрики, чорнова штукатурка, лічильники. В наявності комірки та гаражі за окрему плату.

Камянецька вул., 100/2
rieltor.ua
1 - 24 з 1 849 результатів