Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири. Розташований будинок в Південно-західному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд магазини, аптеки, школи, дитячі садки... Квартира розташована на середньому поверсі, кутова, але дуже тепла. Планування квартири дозволяє зробити, при потребі, перепланування в окремі кімнати, або зробити кухню вітальню і дві окремі. Квартира в житловому стані за привабливою ціною.

Хотовицького вул., 11/2
rieltor.ua

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А
rieltor.ua

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році. Покупець комісію агенції не сплачує.

Озерна вул., 6/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира Південно-Захід, вул. Львівське шосе В квартирі зроблений сучасний капітальний ремонт (замінена вся електропроводка, водопровідні труби, сантехніка) Стіни вирівняні, стелі натяжні. Вікна і балкон металопластикові. Квартира розташована на 9 поверсі девятиповерхівки. Дах відремонтований, утеплений. Площа квартири 34 кв.м, не кутова Світла, тепла, затишна, з гарним краєвидом. Всі меблі і техніка залишаються новим власникам. Поблизу школа, дитячий садочок, продуктові та господарські магазини, аптеки та кавярні. Хороша транспортна розвязка.

Львівське шосе, 43/1
rieltor.ua

🔺Продаж 1к квартири в новобудові ( активно будується) 💰 27500грн. 1м2 + Переуступка ( даний обєкт можна придбати у кріптовалюті) Район - Виставка вул. Озерна, 17 ⠀ Площа - Загальна площа 37,6м² · житлова 16,5м² · кухня 10,21м² Поверх - 3/9 ⠀ ✔️Опис: Перевірений забудовник, цікавий проект ПАНОРАМНІ ВІКНА та зручне розташування, максимальне наповнення!

Озерна вул., 17
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири Район - Центр (ЦНТЕІ) Поверх - 1/1 Площа - 27 м² ⠀ 📝 Переваги ✅ Індивідуальне опалення ✅ Цегляний будинок ✅ Квартира не кутова ✅ Жилий стан ✅ Санвузол суміжний Є бойлер ,душова кабіна, с/в суміжний, облицьований. Будинок цегляний, квартира не кутова. Меблі всі залишаються. 0981152522 Олена АН Опора

Свободи вул., 29
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові на вулиці Січових Стрільців, розташованій у престижному районі Хмельницького Озерна. Житловий комплекс Grand Royal - це сучасна будівля з усіма необхідними зручностями для комфортного проживання.Загальна площа квартири становить 36 квадратних метрів, що включає простору кухню площею 7.5 квадратних метрів.Будинок зданий,підключені всі комунікації,встановлено газовий двоконтурний котел,лічильники на газ,воду,електрику. Квартира розташована на 7 поверсі 10-поверхового будинку.Також, варто зазначити, що квартира знаходиться в зручному місці розташування - поряд знаходяться магазини, кафе, школи та дитячі садки.Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в елегантному житловому комплексі Grand Royal. Зателефонуйте нам за номером, вказаним нижче, щоб домовитися про перегляд квартири або отримати додаткову інформацію.Не пропустіть свій шанс на придбання цієї квартири.

можливий продаж по єОселя
Січових Стрільців, 4
rieltor.ua

🏡 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка, поруч з 25-ю школою. Це будинок з чудовим плануванням,кварти розташована на 9-му поверсі з 9-ти. Площа квартири становить 33 квадратні метри. У квартирі покладено якісний паркет з дуба. 🌞 Засклений балкон додає комфорту та природного світла в квартиру, а кухня та санвузол вже облицьовані плиткою. При переїзді ніяких турбот - вмонтована кухня, кухонний стіл, шафа та газова плита залишаються. 🌇 І не забувайте про чудову інфраструктуру, яка є в цьому районі. Розташовані поруч школа, садочок, зручна транспортна розвязка та багато іншого, що зробить ваше життя більш комфортним. 💰 Та що говорити про ціну! Ця квартира доступна всього за 31000 доларів. Та ще й мінімальне переоформлення, а ключі на руках! Заселяйся та насолоджуйся своїм новим домом. Чудовий варант інвестиції для заселення орендарів. Без додаткових сплат комісійних!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

ID 32656 Продаж однокімнатної квартири, Центр, 32м2. Квартира чиста , тепла та суха , але потребує ремонту . При продажі залишаються всі меблі та техніка . Металопластикові вікна , новий збільшений балкон . Мінімальне переоформлення! Телефонуйте!

Камянецька вул., 65
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

ID 30304 Продаж двокімнатної квартири, Виставка, 44м2. Одна кімната прохідна. Площа і планування: Загальна площа квартири становить 44 квадратних метри, з кухнею площею 6 кв.м. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або, можливо, для інвестиційних цілей. Ця квартира розташована у районі з розвиненою інфраструктурою. Мінімальне переоформлення! Для більш детальної інформації телефонуйте!

Старокостянтинівське шоссе, 16
rieltor.ua

🏠 Продається затишна 1к квартира на Виставці! ⭐️ Площа: 37м2 🌟 Поверх: 5/10 🌞 Засклена лоджія з кухні, балкон з кімнати 🔥 Двоконтурний газовий котел та лічильники встановлені 🏢 Будинок зданий та обжитий 💖 Чекаємо на нового власника! 🔑 Ваша мрія про ідеальне житло починається тут! 🏡✨

Берегова Нижня вул., 2/2м
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в зданій новобудові на вулиці Пілотська, ЖК Авіатор, Хмельницький, район Дубово. Загальна площа 37 кв.м, житлова площа 16 кв.м, площа кухні 12 кв.м. Поверх 9/10.У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел,лічильники на газ,світло,електрику,зроблено опалення і теплу підлогу по усій квартирі.Чудове розташування,поруч є усе для комфортного проживання,зручна транспортна розвязка.Прекрасний варіант для комфортного життя або здачі в оренду. Не упустіть свій шанс придбати цю чудову квартиру!

Пілотська вул., 2/1
rieltor.ua

Продаж просторої ДВОкімнатної квартири в НОВОБУДОВІ. Будинок побудований із якісних матеріалів: - Вікна пятикамерні в три скла з енергозбереженням. - Висота поверху 2.8 м. - Швидкісний грузо-пасажирський ліфт. - Кладові та підвальні приміщення у будинку. - Двір закритого типу. - Дитячі та спортивні майданчики. - Домофон. В квартирі буде зроблено: - Чистова шпаклівка стін. - Встановлений двоконтурний газовий котел, - Якісні вхідні двері, - Лічильники обліку.

Берегова Нижня вул., 2/2в
rieltor.ua

1к Південно Захід ЖК Студентський, будинок іде на здачу. Вул. Інституцька 6/1А 45 кв.м. некутова 2/10. без стяжки, є шпаклівка, Заведено оптоволокно та розводка електрики. В ціну входить 2,4м кладовка, в якій можна перепланувати вхід з балкону. 31.000$+ переоформлення. Дешевше, ніж в забудовника. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Інститутська, 6/1а
rieltor.ua

Термінова продажа квартири у якісній новобудові , більше інформації по телефону.

можливий продаж по єОселя
Трудова вул., 5/1б
rieltor.ua

Простора 1-кімнатна квартира. Велика кімната одночасно послужить Вам і як спальня, і як робочий кабінет/вітальня/дитяча. Квартира світла та тепла, вікна виходять на сонячну сторону (захід) У вартість квартири входить: - індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел); - лічильники на газ, світло, воду; - підведення газопостачання, постачання холодної води, водовідведення (каналізації), електропостачання; - зведення міжкімнатних перегородок; - енергозберігаючі металопластикові вікна; - вхідні двері непотребуючі заміни; - добре утеплений будинок! - 2 ліфта у підїзді - сучасний благоустрій території з дитячими та спортивними майданчиками, гарно розвинена внутрішня інфраструктура

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Продається 1кімнатна квартира район Озерна, кінцева зупинка біля Гранда. Квартира на даний момент в оренді. Можна купити з квартирантами. Поряд шкала садочок магазини аптеки...

Залізняка вул., 22
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири у цегляному будинку. Центр Хмельницького. Над квартирою повноцінний житловий поверх. Планування: три окремі кімнати, роздільний санвузол, функціональний коридор, кухня, балкон. Гаряча вода 24/7(бойлер). Потребує ремонту. Поруч із будинком є уся необхідна інфраструктура для комфортного та щасливого життя. Послуги рієлтора сплачувати не потрібно. Дешеве оформлення. Залишилися питання або ж хочете оглянути квартиру? Телефонуйте.

Проскурівська вул., 85
rieltor.ua

Терміновий продаж м. Хмельницький Продається 2 кімнати в 4-кімнатній квартирі Південно-Захід, вул. Львівське шосе Квартира розташована на першому поверсі Є засклений балкон Вікна металопластикові Зроблений косметичний ремонт Меблі частково залишаються Чудова інфраструктура. Поблизу зупинка міського автотранспорту, дві школи, дитячий садочок, магазини і супермаркети. За детальнішою інформацією телефонуйте 0677342664 Алла

Львівське шосе, 51
rieltor.ua

Найдешевша квартира на Виставці із можливою розстрочкою з фіксацією ціни. Можливість вигідної розстрочки з гнучкими графіками платежів. Перший внесок від 30%. Житловий комплекс "Європейський квартал", що розташується по Старокостянтинівському шосе 7/2б у мікрорайоні виставка. Перспективне місце розташування, район, який активно розбудовується та розвивається, поруч знаходиться школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту, торгові центри та магазини різного призначення, усе для економії вашого дорогоцінного часу. Прибудинкова територія житлового комплексу передбачає просторі зони відпочинку, стоянку для автомобілів, дитячі та спортивні майданчики, де кожен знайде собі заняття до душі. Будинок цегляний, ззовні утеплюватиметься сучасними матеріалами, що дозволить заощаджувати на комунальних послугах, особливо взимку. Ліфти у підїзді функціонуватимуть з 0 поверху, що дуже зручно, особливо матусям з дитячими візочками та літнім людям. Максимально зручне та оптимізоване планування, яке дозволить раціонально розпоряджатись житловою площею та корисно використати кожен м². Великі панорамні вікна забезпечать чудове природне освітлення квартири та створять відчуття простору та свободи.

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру в Центрі міста Цегляний будинок, не кутова, утеплена Помешкання у чудовому стані та має окрему кімнату. Залшається все що на фото Встановлені метало-пластикові вікна. У квартирі замінена сантехніка та електрика. Суміжний санвузол та встановлений бойлер. Квартира не кутова та має вид у двір. Централізоване опалення. Для огляду телефонуйте.

Старокостянтинівське шосе, 17/1
rieltor.ua

Квартира розташована в престижному районі з хорошою транспортною розвязкою, супермаркетами, магазинами, поліклінікою,, школами, дитсадками, розважальними закладами та місцями відпочинку. Квартира в цендяному будинку, не кутова, найзручніший поверх. Збільшено лоджію- є вихід і з кімнати, і з кухні. Квартира охайна, є лічильники на газ та світло.Оформлення мінімальне.

Саободи, 5а
rieltor.ua

Продаж квартири Дубово Вул Козацька 46 Мансардний поверх 6/6 Без ліфта Площа квартири -54,6 кв м Площа кімнати -23,7 Площа кухні -15,8 Індивідуальне газове опалення,зроблена розводка під опалення, електроенергії,вода розведена , зроблено утеплена стяжка підлоги, штукатурка стін С/в роздільний

Козацька, 46
rieltor.ua
1 - 24 з 1 010 результатів