1к Виставка Свободи 5а, площа 21.1, поверх 5/5. Без ремонту. Є балкон. Ціна 18000$+ витрати

Свободи вул., 5а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

Пропоную Квартиру з класними характеристиками в районі ближніх Гречан. Цегляний будинок нового планування з хорошим розташуванням будинку. Затишний двір з великим дитячим майданчиком. Сама квартира знаходиться в середині будинку на хорошому прверсі. Тепла, простора та світла. Житлова кімната з нішею та виходом на балкон. Банкон засклений м/п. Кухня правильноі форми - з косметичним ремонтом. Присутні усі лічильники на комунікаціі. У квартирі також присутня кладова, при бажані можна переробити на гардеробну кімнату. У коридорі досить містка вбудована шафа. Сан. вузол сумісний без облицювання, що дає можливість самостійно зробити свіженьке облицювання за власним смаком. По данній квартирі мінімальне оподаткування при продажі. Без смплати комісійних для покупця!!!

Чкалова вул., 13/1
rieltor.ua

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з міським озером, на яке відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії. Звертайтеся, щоб домовитись на перегляд чудової квартири.

Озерна вул., 6/1В
rieltor.ua

Продається чудова 1к квартира з гарним плануванням 🌟 Основні характеристики: Район: Південно-західний 🌆 Загальна площа: 33 м² 📏 Лоджія: Можливість збільшення площі шляхом засклення лоджії 🌞 Опалення: Буде встановлено сучасний двоконтурний котел 🔥 Лічильники: Встановлені лічильники на всі комунікації 💡 Комісійні: Пропозиція без оплати комісійних 💰 Ваш ідеальний вибір для комфортного життя! 🏡 📞 Телефонуйте прямо зараз для деталей та перегляду!

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

🌟 **Ваш новий дім чекає на вас!** 🌟 Шукаєте ідеальне місце для життя? Пропонуємо чудову 1-кімнатну квартиру біля 25 школи! 🏡 ✨ **Що вас чекає?** - 📏 **Площа:** 33 м² - 🌳 **Паркет:** з дуба у кімнаті, коридорі та кухні - **Вікна:** частково металопластикові - 🌞 **Балкон:** засклений, м/п - 🚿 **С/У:** суміжний, облицьований плиткою 🔑 **В комплекті залишається:** - Вмонтована кухня - Кухонний стіл - Шафа - Газова плита 💡 **Додаткові переваги:** - Хороший житловий стан - Індивідуальні лічильники Не пропустіть свій шанс на комфортне життя! Залиште заявку в ДМ, щоб дізнатися більше! 📩 #нерухомість #продажквартир #новийдім #комфорт #25школа #житло #квартира #інвестуйвжитло 🌆

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

🏡 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка, поруч з 25-ю школою. Будинок нового планування з чудовим плануванням, розташований на 9-му поверсі з 9-ти(зверху повноцінний тех.поверх). Площа квартири становить 33 квадратні метри, кухня 7м.кв. 🛌 Входячи в квартиру, тебе вітає затишна кімната та коридор, де покладено якісний паркет з дуба. А кухня - облаштована плиткою та на підлозі також постелений паркет, металопластикові вікна у квартирі. 🌞 Балкон засклений, металопластиковий, додає комфорту та природного світла в квартиру, а кухня та санвузол вже облицьовані плиткою. Залишається - вмонтована кухня, кухонний стіл, шафа та газова плита. Лічильники є на - газ, гарячу та холодну воду. 🌇 І не забувайте про чудову інфраструктуру, яка є в цьому районі. Розташовані поруч школа, садочок, зручна транспортна розвязка та багато іншого, що зробить ваше життя більш комфортним. 💰Ця чудова квартира доступна всього за 31000 доларів. Та ще й мінімальне переоформлення, а ключі на руках! Заселяйся та насолоджуйся своїм новим домом. Чудовий варант інвестиції для заселення орендарів. Без додаткових сплат комісійних! ☎ Телефонуйте та дізнавайтеся більше деталей про квартиру. Не втрачайте час і встигніть стати її щасливим власником! 🏠🔑💼 #продажквартири #новобудова #затишоквдомі #зручнечисленарозвязка #залишайсябудьде #агентствонеруках #комфортнежиття

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком .

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Квартира під ремонт. Вихід на лоджію з кухні та кімнати. Зручний 3 поверх. Панель нового планування.

Кармелюка вул., 12
rieltor.ua

🌆 "Затишна квартира на 4-му поверсі!" 🌟🏠 ✨ Основні переваги цього житла: Ідеальна площа для одного або двох мешканців - 32 кв. м. Некутове розташування для більшого простору та комфорту. Готова для заселення зі залишеними меблями та технікою. Нова сантехніка та вхідні двері для вашої безпеки та комфорту. Вікна у двір, де завжди тихо та затишно - ідеальне місце для відпочинку. 🏡 Ця квартира створена для тих, хто цінує затишок та комфорт у кожному куточку свого житла. 📞 Телефонуйте за вказаним номером, щоб дізнатися більше та організувати перегляд! 🌟🔑 #КвартираМрії #ЗатишнийКуточок #ІдеальнийВаріант

Зарічанська вул., 8
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Spring Town New Rivier . Продаж безпосередньо від забудовника - SK Group. Площа житла даного планування 42 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. ЖК Spring Town New Rivier розташований за адресою: Хмельницький, рн Центр, вул. Нижня Берегова, 1-Б. Здача обєкту заявлена в 4 кварталі 2023 року.

Берегова Нижня вул., 1-б
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з косметичним ремонтом! Най-вигідніша пропозиція на ринку! Без комісії для покупця! Центр міста! Розвинена інфраструктура біля будинку: все в пішій доступності! Будинок утеплений, доглянутий! Діє ОСББ, прибудинкова територія закритого типу, є паркомісця! В будинку є хороший підвал з облаштованим укриттям. В квартирі замінена сантехніка, зроблений гарний ремонт! Швидше телефонуйте і записуйтесь на перегляд

Проскурівська вул., 109
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира з меблями. В районі з добре розвиненою інфраструктурою ,хорошим транспортним сполученням. Поруч будинку є великий двір і гарна зелена територія .Фото відповідають реальному стану квартири .Показ в зручний для вас час ,телефонуйте .

Водопровідна вул., 44
rieltor.ua

- Квартира у самому центрі міста! - Зручний 3 поверх - Не кутова - Цегляний будинок - Чистий акуратний, житловий стан. - Майже все залишається - Поруч все: Либідь плаза - 1хв, зупинка -1хв, АТБ - 1хв, школа 2хв - Мінімальне переоформлення - ВАРІАНТ ВАРТИЙ УВАГИ! Є запитання? Звертайтесь - будемо раді відповісти.

Камянецька вул., 50
rieltor.ua

1 кімнатна квартира Район Гречани За тритоном 3/9 поверх Загальна площа 30 кв.м. Спальня 15.3 кв.м. Кухня 7кв.м. Центральне опалення Косметичний ремонт Усе залишається У кімнаті є балкон Не кутова

Курчатова вул., 2/1б
rieltor.ua

Квартира знаходиться в районі "Виставка"-біля костелу.Тепла, будинок цегляний. 2й поверх. Поруч вся інфраструктура і зупинки транспорту. Зелений тихий двір. Продається з технікою і меблями.

проспект миру, 60/2
rieltor.ua

Терміновий продаж!!! 1к На Виставці ✅️цегляний будинок 2006р ✅️ площа 36кв.м ✅️є дозвіл на індивідуальне опалення ✅️ тихе та спокійне місце розташування Ціна🔥📞0969388594 Катя

вул Озерна, 10/1
rieltor.ua

РЕАЛЬНА КВАРТИРА ID: 34985 - Двокімнатна квартира на Південно-Заході, вул.Інститутська - Зручний другий поверх - Будинок цегляний, знаходиться не понад дорогою. - Балкон металопластик. - Поруч все для комфортного проживання, школа, садочок, зупинка, супермаркет в межах 1-3хв. Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант.

Інститутська вул., 19/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у цегляному будинку. Південно-західний мікрорайон. З вікон квартири відкривається гарний краєвид на зелену зону. Не кутова. Дуже тепла. З кухні вихід на балкон. Площа кухні 10.4м2. Є де розміститись. Гарний житловий стан. Санвузол облицьований сучасною плиткою. Металопластикові вікна. Сучасна кухня. Рівні стіни та стеля. Гаряча вода 24/7(бойлер) В пішій доступності уся необхідна інфраструктура. Тому це гарний варіант як для власного проживання, так і під подальшу здачу орендарям. Залишилися питання або ж хочете оглянути квартиру? Телефонуйте.

Тернопільська вул., 12/1
rieltor.ua

Пропоную на продаж двокімнатну квартиру на третьому поверсі пятиповерхового будинку (хрущовка). Загальна площа квартири становить 46 квадратних метрів. Квартира під ремонт, що дає вам можливість реалізувати власні дизайнерські ідеї та зробити простір саме таким, як ви мрієте. У квартирі встановлені всі необхідні лічильники, що дозволить вам контролювати витрати на комунальні послуги. Наявність газової колонки забезпечує безперебійне гаряче водопостачання. Також у квартирі є зручна комірка, що стане в нагоді для зберігання речей. Ця квартира розташована в зручному районі, що має розвинену інфраструктуру: поблизу є магазини, аптеки, школи та дитячі садочки. Хороша транспортна розвязка дозволить вам швидко дістатися до будь-якої частини міста. Не втрачайте можливість придбати цю квартиру та створити свій ідеальний дім!

Камянецька вул., 107
rieltor.ua

Продаж 1к р-н. Виставка ▫️площа 37/17/6.5м²; ▫️9/9; ▫️вул. Перемоги 11; ✔️залишаються усі меблі та техніка; ✔️двостороння; ✔️має гарний вигляд з вікон; ✔️хороша інвестиція для себе або під оренду. Зручне розташування. Поряд: Епіцентр, АТБ, магазини, кавʼярні, школа, садочок, транспортна зупинка, Нова Пошта. ⠀ 💰28 500$ Без комісії для покупця +2% переоформлення 📳 067-601-92-49 Назар “Rielt City”

Перемоги вул., 11
rieltor.ua

Продається 1к квартира, по вулиці Зарічанська . Чиста, суха і тепла. Житловий стан. Хороше місце розташування Торг, покупець комісію не сплачує.

Зарічанська вул., 6/5
rieltor.ua

Продається простора 1к квартира, перехрестя Прибузької і Старокостянтинівського шосе. Є тех.поверх, світло не вимикають. Велика і простора, кухня 11, 1 кв.м , з кухні - балкон. Є дві кладовки. Металопластикові вікна, металопластиковий балкон. Гарний вигляд з вікна. Покупець комісію не платить .

Старокостянтинівське шосе, 22
rieltor.ua

Продам 1к квартиру вул. Нижня берегова ЖК Spring town New Riviera Площа 32м² Поверх 3/10 Здача будинку 4 кв.2024р. Індивідуальне газове опалення Східна сторона Ціна 28,000$ +переуступка Альона АН Residence

Берегова Нижня вул., 1Б
rieltor.ua
1 - 24 з 642 результатів