Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році. Покупець комісію агенції не сплачує.

Озерна вул., 6/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А
rieltor.ua

Продається 1к квартира, район Південно-Західний. Вікна виходять в двір, не кутова, не ліфтова. Буде встановлено котел та лічильники, хороші вхідні двері.

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири Район - Центр (ЦНТЕІ) Поверх - 1/1 Площа - 27 м² ⠀ 📝 Переваги ✅ Індивідуальне опалення ✅ Цегляний будинок ✅ Квартира не кутова ✅ Жилий стан ✅ Санвузол суміжний Є бойлер ,душова кабіна, с/в суміжний, облицьований. Будинок цегляний, квартира не кутова. Меблі всі залишаються. 0981152522 Олена АН Опора

Свободи вул., 29
rieltor.ua

Продається 1к квартира НБ-не здана ЖК Приозерний, вул. Озерна Загальна площа 36м2, Поверх 2/10 Балкон засклений діє переуступка 50/50 з власником 24000+ком+П 0737387000 Анастасія АН Опора

Озерна вул., 6/3
rieltor.ua

🏠 Ваш шанс на власну квартиру - супер пропозиція за малі гроші! Продається 2-кімнатна квартира у гуртожитку на вулиці Інститутській. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя: туалет, душ, газова плита та кухня - всі спільні для використання на поверсі. Житлова площа становить 35 квадратних метрів. Квартира сонячна та тепла, металопластикові вікна забезпечують комфорт та енергоефективність. На поверсі є дві кладовки - одна для зберігання закруток та картоплі, інша для стіральної машини. Ви також матимете своє місце на кухні. Цього року була зроблена нова криша, а ОСББ працює для вашого комфорту. Ціна всього 24 500 доларів, і хороший торг доступний для хороших покупців. Переоформлення - лише 2%. Деякі меблі залишаються. Не пропустіть свою можливість на власне житло за вигідною ціною. Зателефонуйте вже сьогодні, щоб запланувати перегляд!

Інститутська вул., 40
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири в новобудові , район Озерна, ЖК Барви. Квартира не кутова, східна сторона, площа 44,5 м2, 5 поверх з 10. Ціна 25000$ ( комісія від власника 1500$) + оформлення ( діє переуступка)

Старокостянтинівське шосе, 1
rieltor.ua

Квартира не кутова. Сонячна сторона. Цегляний будинок. Вікно на кухні та балкон замінено на м/п. Встановлена газова колонка. Потребує ремонту. Мінімальне переоформлення. Комісію платити не потрібно!

Тернопільська вул., 18
rieltor.ua

Квартира в престижному районі міста, не кутова, найкращий поверх. В квартирі зроблено добротний ремонт: металопластикові вікна, сучасне облицювання в кухні та санвузлі(ванна та туалет суміщені) , стеля -гіпсокартон, підлога ламінат. Кухня - мебльована, в кімнаті велика шафа-купе та розкладний диван. Перегляд - по домовленості . Квартира для сімї або для здачі в оренду.

Зарічанська вул., 24/2
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Термінова продажа квартири у якісній новобудові , більше інформації по телефону.

можливий продаж по єОселя
Трудова вул., 5/1б
rieltor.ua

Найдешевша квартира на Виставці із можливою розстрочкою з фіксацією ціни. Можливість вигідної розстрочки з гнучкими графіками платежів. Перший внесок від 30%. Житловий комплекс "Європейський квартал", що розташується по Старокостянтинівському шосе 7/2б у мікрорайоні виставка. Перспективне місце розташування, район, який активно розбудовується та розвивається, поруч знаходиться школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту, торгові центри та магазини різного призначення, усе для економії вашого дорогоцінного часу. Прибудинкова територія житлового комплексу передбачає просторі зони відпочинку, стоянку для автомобілів, дитячі та спортивні майданчики, де кожен знайде собі заняття до душі. Будинок цегляний, ззовні утеплюватиметься сучасними матеріалами, що дозволить заощаджувати на комунальних послугах, особливо взимку. Ліфти у підїзді функціонуватимуть з 0 поверху, що дуже зручно, особливо матусям з дитячими візочками та літнім людям. Максимально зручне та оптимізоване планування, яке дозволить раціонально розпоряджатись житловою площею та корисно використати кожен м². Великі панорамні вікна забезпечать чудове природне освітлення квартири та створять відчуття простору та свободи.

Старокостянтинівське шосе, 7/2б
rieltor.ua

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Тернопільська. Розташована на 1-му поверсі 9-ти поверхового будинку. В квартирі хороший житловий стан та зручне планування (кімната, суміжний санвузол, кухня з виходом на засклений балкон). Розташований будинок дуже вдало , поблизу: школа, дитячий садочок, магазини, поліклініка, близько до зупинки громадського транспорту (хороша транспортна розвязка). Хороший варіант, як для особистого проживання так і під здачу в найм! Поспішайте стати новим влвсником цієї квартири, фото реальні. Перегляд за попередньою домовленістю. Дзвоніть!

Тернопільська вул., 44
rieltor.ua

Терміновий продаж м. Хмельницький Продається 2 кімнати в 4-кімнатній квартирі Південно-Захід, вул. Львівське шосе Квартира розташована на першому поверсі Є засклений балкон Вікна металопластикові Зроблений косметичний ремонт Меблі частково залишаються Чудова інфраструктура. Поблизу зупинка міського автотранспорту, дві школи, дитячий садочок, магазини і супермаркети. За детальнішою інформацією телефонуйте 0677342664 Алла

Львівське шосе, 51
rieltor.ua

Продаж 1к квартири р-н Гречани місто Хмельницький!!! Поверх: 4 Поверховість: 9 Загальна площа: 32.70 кВм Кухня 6.8 кВм Продаж 1к квартири в панельному будинку по вул.Чкалова(зуп. Олімпійська). Квартира суха, світла, але потребує ремонту. Велика лоджія яку можна переробити в кімнатку. Поруч садочок, школа. Є зупинки громадського транспорту, магазини, аптеки, парк. Ціна 26000 у.е.

Чкалова вул., 18
rieltor.ua

Квартира в гарному житловому стані, зроблено косметичний ремонт, зручний поверх , будинок цегляний, розташована всередині будинку ( тепла). Квартира вільна,готова для заселення в день купівлі. Гарно підійде і для проживання, також для інвестиція та подальшої здачі в оренду ( зручна локація). Телефонуйте,оглянемо.

Зарічанська вул., 78
rieltor.ua

Квартира розташована в престижному районі з хорошою транспортною розвязкою, супермаркетами, магазинами, поліклінікою,, школами, дитсадками, розважальними закладами та місцями відпочинку. Квартира в цендяному будинку, не кутова, найзручніший поверх. Збільшено лоджію- є вихід і з кімнати, і з кухні. Квартира охайна, є лічильники на газ та світло.Оформлення мінімальне.

Саободи, 5а
rieltor.ua

Продається 1к квартира в цегляному будинку. Середній поверх, квартира не кутова, східна сонячна сторона. Квартира в житловому стані. Вікна металоплатистикові, балкон засклений. Стіни та стеля вирівняні, санвузол облицьований. Меблі та техніка залишається (крім пральної машини та телевізора). Зручне місцерозташування вся необхідна інфраструктура в пішому доступі. Гарний варіант капіталовкладення по вигідній ціні як для власного проживання так і для пасивного доходу здачу в оренду. Низьке переоформлення Торг присутній Телефонуйте

Зарічанська вул., 6/5
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК "Студентський" розташовану в мікрорайоні Південно-Західний.(вул. Інститутська). Зручний 2 поверх Стан квартири від забудовника, штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері. Здача обєкта в експлуатацію планується на 2024р. літо. Розташування досить зручне, поруч зупинка, магазини, ТЦ,

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

‼️Зниження ціни та терміновий продаж‼️🆘 1к квартира 33кв Тернопільська 44 Катіон 5/9 ✅Оформлення входить у вартість! ✅Залишаються вмонтовані меблі! Для перегляду телефонуйте: 📲 +380685810144 Катя м. Хмельницький

Тернопільська вул., 44
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Ранкове Familу м.Хмельницький: *Поверх 8-й , не кутова *Площа 37 кв.м. *Квартира знаходиться в 3-ій збудованій секції *Здача будинку кінець 2024р. * Наразі проводяться робити по утепленню будинка та розводка внутрішніх комунікацій * Локація: знаходиться в районі 1-го Автовокзалу, поруч ТЦ Woodmall !!! Ціна продажу 18000дол. тел.; 0679473498 Світлана , АН Viktoriia

Трудова вул., 5
rieltor.ua

Гараж, Проспект миру, гаражний кооператив "Проспект", 58 кв, перший поверх під гараж без ями, розмір глибина-5,5м, ширина-5,3м, глибина брами 0.3м, Висота першого поверху 3.1м, на другому велика кімната, розмір глибина-5,6м, ширина-5,3м, висота поверху 3.1м . Є світло,стоїть буржуйка,є доступ до води,вода проведена від криниці в гараж тільки немає насосної станції, під балкон виведені опорні доски. Є техпаспорт на обєкт, земля приватизована. Точна адреса Проспект Миру 104/2 Ціна 17000 + витрати ТОРГ!

проспект миру, 1
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, Проспект Миру(Костел) Хороший стан,чиста і охайна, меблі залишаються. Засклена лоджія з кімнати. Зручне місце розташування, все поряд , до зупинки 2 хвилини,поряд школа і садок. Комісію платити не потрібно.

Проспект Миру, 60/2
rieltor.ua
1 - 24 з 463 результатів