Термінова продажа квартири у якісній новобудові , більше інформації по телефону.

можливий продаж по єОселя
Трудова вул., 5/1б
rieltor.ua

Продаж смарт квартири м. Хмельницький без ріелторських послуг від власника, ціна 15.100$ за 14,5кв.м. Квартира знаходиться на Яворницького 24, район ЗВ (залізничного вокзалу) та Авто вокзалу 10 хвилин ходьби. Інфраструктура: 500м аптека, супермаркет, магазин, зелена зона річка. Квартира знаходиться в 25 квартирному житловому комплексі, квартира мебльована, все що є на фото, відео залишається ( мультиварка, всі меблі, холодильник, електрочайник). Опалення твердотоплевний котел, світло та вода лічильники. Перегляд в зручний для вас час, пишіть на вайбер 06******86, покажу відео квартири)

власник
Продам смарт квартиру район Залізничного вокзалу від вдасника 15100$
olx.ua

Продаєтся в центрі міста частина будинку (по документах квартира). Кутова. Під ремонт.Цікаво під використання комерційного напрямку. Перший поверх по вул.І. Франка26/1

власник
olx.ua

Власник. Продам смарт кв 14 м.кв р-н жд вокзалу вул Яворницького 24. Другий поверх 25-ти квартирного приватного будинку. Повністтю готова до проживання. Наразі здається подобово. Огляд щодня. Дуже вдалий варіант як для надання в оренду так і для власного проживання. В пішій доступності жд вокзал, магазини, школа тощо.Власник 09******86, 06******59

Продам смарт кв р-н жд вокзалу
olx.ua

Романа Шухевича (Курчатова) улица, 63, Хмельницкий, Хмельницкая 16500.0 USD
dom.ria.com

Терміново! Продається простора квартира 82м. яка знаходиться на технічному поверсі по вул. Лісогринівецька16. УВАГА Висота від підлоги до стелі 2, 2м, з боків у сусідів зроблений ремонт де можна буде подивитись що цієї висоти достатньо для комфортного проживання. Кому цікаво звертайтесь ціна найнижча в Хмельницькому.

власник
Лесогриневецкая улица, 16, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 16500.0 USD
dom.ria.com

південнозахід інститутська8/1 Гарний житловий стан Кімнати роздільні Залишаються меблі техніка 51200$ АН ЕЛІТКОМФОРТ 0984740755

None 51200.0 UAH
lun.ua

D: 31699 Продається затишна смарт-квартира у зручному розташуванні, район ЗВ. Площа 14.5 кв.м., знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Квартира має власний санвузол та обладнана бойлером для вашої зручності. Це ідеальне рішення для тих, хто шукає житло або інвестицію в нерухомість. Завдяки своїй компактності, квартира підходить як для постійного проживання, так і для використання у комерційних цілях, наприклад, здачі в оренду. Це також чудова альтернатива гуртожитковому житлу. Зручне розташування в районі ЗВ забезпечить вам легкий доступ до усіх необхідних сервісів та інфраструктури. Не упустіть свій шанс на придбання цієї смарт-квартири, що стане відмінним вкладенням у ваше комфортне майбутнє.

Продається затишна смарт-квартира
olx.ua

ID: 32465 Давно шукаєш варіант під комерцію? Тоді ця пропозиція для тебе! Будинок знаходиться на прохідній вулиці, площа 37.6 м², перший поверх з можливістю зробити власний вхід, стан квартири під ремонт. Будинок побудований з цегли. В зоні розташування будинку хороша інфраструктура, що забезпечить чудовий трафік. Залишились питання? Швидше телефонуй, із задоволенням допоможу з вибором твоєї нерухомості.

Продається 2К можна під комерцію
olx.ua

Однокімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа 21м2. Восьмий поверх. Стан квартири житловий. Замінено вікна на м/п. Замінені двері. Труби в санвузлі поміняні. Є балкон з кімнати. Оформлення мінімальне. Телефонуйте. Надам додаткову інформацію. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-564-997-LX.

Однокімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа 21м2.
olx.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

СМАРТ КВАРТИРА на ЖД ID 32252 Основні характеристики: Кількість кімнат: 1 Поверх: 2 з 2. Чудовий комфортний поверх. Цегла. Не кутова Загальна площа: 17,5 квадратних метрів. Сучасний дизайн. Нова електропроводка, водопостачання та каналізація. Індивідуальне опалення. Власний санвузол та кухонна зона, встановлений бойлер. Гарний ТОРГ. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна нерухомість для здачі в ОРЕНДУ. Не втратьте можливість! Зацікавило? Телефонуйте для уточнення деталей та оглядайте вже сьогодні. Не втратьте можливість придбати найвигідніший варіант. Щодо будь-якої нерухомості: - готові надати професійну консультацію. - організуємо перегляди у зручний для вас час. - підтримаємо у процесі узгодження ціни. - забезпечимо повний юридичний супровід.

Смарт квартира. Однокімнатна квартира на ЖД ID 32252
olx.ua

Смарт квартира. Однокімнатна квартира на ЖД. ID 32249 Основні характеристики: Кількість кімнат: 1 Поверх: 1 з 2. Чудовий комфортний поверх. Цегла. Не кутова Загальна площа: 17,5 квадратних метрів. Сучасний дизайн. Нова електропроводка, водопостачання та каналізація. Індивідуальне опалення. Власний санвузол та кухонна зона, встановлений бойлер. Гарний ТОРГ. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна нерухомість для здачі в ОРЕНДУ. Не втратьте можливість! Зацікавило? Телефонуйте для уточнення деталей та оглядайте вже сьогодні. Не втратьте можливість придбати найвигідніший варіант. Щодо будь-якої нерухомості: - готові надати професійну консультацію. - організуємо перегляди у зручний для вас час. - підтримаємо у процесі узгодження ціни. - забезпечимо повний юридичний супровід.

Смарт квартира. Однокімнатна квартира на ЖД. ID 32249
olx.ua

Продам 1 квартиру 56 кв м. Р- н дубово вул. Козацька. 10/10 квартира на єлектриці.здача 3-4 квартал 2024 року, ведуться ремонтні роботи по оздобленню підʼїздів та території

Продам 1 ну квартиру в новобудові
olx.ua

1к Озерна . 1/12 поверх. Загальною площею 23м2 .Кімната з окремою суміжною ванною кімнатою на цокольному поверсі район Озерна. Хороший житловий стан, косметичний ремонт, стіни з декоративною штукатуркою та натяжна стеля, металопластик. Утеплена. Чудовий варіант під комерцію.

1к Озерна . 1/12 поверх можна під комерцію SH
olx.ua

27937 Продається 1к квартира, район Виставка. Хороший середній поверх, загальна площа м2, Хороший жилий стан, вікна м/п, двері вхідні в гарному стані, деревяні міжкімнатні двері, опалення центральне, меблі частково залишають (по домовленості) , вигляд у двір, тихий райончик, Мінімальне переоформлення. Для реальних покупців - торг!

Продається 1к квартира, район Виставка.
olx.ua

Продам дві кімнати з хорошим ремонтом. Меблі техніка залишаються.Цегляний будинок.Порядні сусіди.Для нагріву води бойлер.Акуратна кухня. Телефонуйте!!! Без витрат на переоформлення!!!

2к.кв.ЗаготЗерно.
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові, яка розмішена в мікрорайоні Гречани по вул Північній. Розміщена квартира на 8 поверсі. Площа 34,42 кв.м Телефонуй та інвестуй в майбутнє!

Продам 1 кімнатну квартиру! Найнижча ціна на ринку! Терміново!
olx.ua

власник
Шепетовская улица, Дендропарковый, Хмельницкий, Хмельницкая 14000.0 USD
dom.ria.com

Географія Хмельницький