33987 Продаж однокімнатної квартири, Центр, ЖК Спорт Сіті, друга секція , загальна площа 44, 25м2, 4/10 над комерцією, на етапі будівництва, здача кінець 3 кварталу 2024 року, при здачі стан від будівельників: якісні вхідні двері, електрика, газ, сантехніка і вода заведена в квартиру, 2-х контурний котел Турція Firfel, вікна з 2-х камерним склопакетом Steko. Станом на 15.05 зведена коробка, завершено утеплення і покраска фасаду, ведуться внутрішні та зовнішні роботи, облаштування парку, у підїзді викладено плитку та пофрбовано (поки відсутні перила), ще не встановлені ліфти. Вода, стояки та електрика заведена в квартиру, лічильники та котел ще не встановлено, газ доведено до будинку, чистова штукатурка стін в місцях загального користування, якісні вхідні двері у квартирах. Ціна за м2 - 33000 грн.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 33000.0 UAH
dom.ria.com

Продаж просторої двокімнатної квартири, Центр, ЖК Спорт Сіті, друга секція , загальна площа 74, 26 м2, 4/10 над комерцією, на етапі будівництва, здача кінець 3 кварталу 2024 року, при здачі стан від будівельників: якісні вхідні двері, електрика, газ, сантехніка і вода заведена в квартиру, 2-х контурний котел Турція Firfel, вікна з 2-х камерним склопакетом Steko. Станом на 15.05 зведена коробка, завершено утеплення і покраска фасаду, ведуться внутрішні та зовнішні роботи, облаштування парку, у підїзді викладено плитку та пофрбовано (поки відсутні перила), ще не встановлені ліфти. Вода, стояки та електрика заведена в квартиру, лічильники та котел ще не встановлено, газ доведено до будинку, чистова штукатурка стін в місцях загального користування, якісні вхідні двері у квартирах. Ціна за м2 - 34000 грн.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 34000.0 UAH
dom.ria.com

Панаса Мирного улица, 9, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 28000.0 UAH
dom.ria.com

У продажу дуже класна однокімнатна квартира, в будинку який має здаватися цього року. Квартира з функціональним комфортним плануванням. Великий балкон з кухні, квартира не кутова. Індивідуальне опалення, чорнова штукатурка, якісні двері, лічильники, котел від забудовника, якісні вхідні двері. Будинок повністю збудований. Шикарне місце розташування на Південно-Заході, вулиця Інститутська, поруч все!

Институтская улица, 6/1А, Хмельницкий, Хмельницкая 29200.0 UAH
dom.ria.com

Пропонується на продаж чудова 3х-кімнатна двох-рівнева квартира по Вулиці. Пілотська, рн Заготзерно. У квартирі виконаний якісний капітальний ремонт, окремі кімнати. Квартира укомплектована всією необхідною меблями та технікою для комфортного проживання. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка.

Пропонується на продаж чудова 3х-кімнатна двох-рівнева квартира!
olx.ua

Довгострокова орендна двокімнатної квартири поруч з парком їм. Чекмана та річкою Південний Буг. Престижний будинок. Новобудова. Індивідуальне опалення. Закритий двір. Автоматичні ворота. Відеоспостереження території та підʼїздів. Парковка. Дитячий та спортивний майданчики. Власний вихід з території будинку в парк. Квартира з якісним ремонтом. В наявності усі необхідні меблі та техніка. Для порядних людей . Без тварин.

2к поруч з парком  ім. Чекмана. Престижний будинок . Новобудова.
olx.ua

Житлові комплекси у Хмельницький