Пропонуємо Вашій увазі чудову 3х кімнатну квартиру, яка знаходиться в хорошому районі міста! – загальна площа квартири 50,9 кв.м. – квартира чиста та охайна, дві роздільні кімнати та одна прохідна; – у квартирі зроблений хороший ремонт, суміжний санвузол, в квартирі залишаються меблі; – лічильник на електрику та на воду; – вікна квартири виходять у двір; – розташована на 5 поверсі; – в дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона; – хороша інфраструктура, дитячий садочок, школа, супермаркет; – квартира, яка реально може стати Вашою вже сьогодні та чекає на нового власника! Додаткова інформація за номером! Показ в будь-який зручний для вас час!

Львівське шосе, 47/2
rieltor.ua

Пропонуємо житло для вашої сім’ї! Бажаєте жити в комфортному та безпечному районі міста, з зручною транспортною розв’язкою та красивим каєвидами навкруги! Тоді даний варіант для вас! Щодо переваг то варто відмітити: – мікрорайон Виставка, вул. Степана Бандери; – квартира розташована на 4 поверсі; – загальна площа – 60,8 кв.м, – суміжний санвузол; – квартира двостороння; – є засклені лоджія та балкон; – в дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона! – до зупинки міського транспортного засобу 2 хв. – поряд з будинком дитячий садочок, школа, супермаркет, – Квартира, яка реально може стати Вашою мріє вже сьогодні та чекає на нового власника! Різноманітна інфраструктура: магазини, супермаркети, банк, школи, аптека, дитячі площадки. Ласкаво запрошуємо на перегляд, все покажемо і розкажемо більше!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 9
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги прекрасну 3-ох кімнатну квартиру. У якій є все готове для комфортного проживання! Заїзджай та живи в задоволення! Зроблений якісний ремонт, прокладений ламінат, та металопластикові вікна. Знаходиться у популярному районі міста – Виставка. Квартира знаходиться на 7 поверсі, середній поверх. – загальною площею 59,7 кв.м; – квартира чиста та охайна; – суміжний санвузол: ванна; – три роздільні кімнати; – централізоване опалення; – гарний вигляд з вікна; – квартира двостороння (південна і північна сторона); – встановлений бойлер та кондиціонер. – хороша, світла та простора квартира. Зручне місце розташування, до зупинки 3-5 хвилин, поруч магазини, супермаркети, торговий центр, аптеки, садочки, школи, лабораторії, ресторани, кав’ярні. Ця квартира справді вартує Вашої уваги, адже все зроблено якнайкраще, для себе! Показ в зручний для Вас час!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 49
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира без внутрішніх робіт у новій 16-поверховій будівлі, площею 120 м², із просторою кухнею. Квартира комфорт-класу розташована на вулиці Рибалка Маршала, в районі Виставки у місті Хмельницькому. Просторий та світлий житловий простір Система індивідуального опалення і матеріал будівництва - цегла. Просторий та світлий житловий простір. Безпечний та охайний будинок. Балкони на кухні та з двох кімнат, два санвузли, терас не має, вигляд з кухні у двір, а з кімнат на стоянку перед Оазисом. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує сучасне житло та хоче самостійно виконати дизайнерські рішення усередині квартири. Телефонуйте, щоб оглянути даний обєкт нерухомості.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2
rieltor.ua

Квартира 3-кімнатна з ремонтом на зупинці Олімпійська. Свіжий ремонт. Два кондиціонери на кухні і у залі. Два бойлери на кухні і у ванній. Тепла підлога у ванній. Проведений швидкісний інтернет. Квартира під охороною. Пральна машина велика, плита дорога. Шафа купе велика в коридорі. Диван, вмонтований компютерний стіл і вмонтована шафа купе в спальні. Стильна стінка в залі. Є кладовка у квартирі і у підїзді. ТОРГ!!!

власник
Романа Шухевича вул., 1
rieltor.ua

продаж просторої квартири в самому серці міста - по вул Героїв Маріуполя (раніше вул. Гагаріна). перевагами даної квартири є розташування та відсутність ремонту ( дозволить втілити всі Ваші фантазії та побажання). більш вичерпна інформація за телефоном. показ за домовленістю у зручний для Вас час

Гагаріна вул., 1
rieltor.ua

🏠 Ви шукаєте простору, комфорту та зручності? Тоді вам точно сподобається ця неймовірна квартира на Виставці біля Панського маєтку! 🏰 Цей цегляний будинок знаходиться всього в кількох кроках від пляжу та має всі переваги, які ви шукаєте. Загальна площа квартири складає 82.6 м.кв., що дозволяє вам насолоджуватися простором та комфортом. Окремо варто відзначити, що квартира пройшла капітальний ремонт та має зовнішнє утеплення, що дозволяє вам забути про холодні зимові дні. Також, кришу перекрили всього 4 роки тому, що забезпечує надійний захист. Вигода подвійного планування (схід-захід) дозволяє вам насолоджуватися як сонячними променями ранку, так і прекрасними заходами сонця. Кімнати та санвузол роздільні, що забезпечує комфорт та зручність для всієї родини. Квартира продається з усією вмонтованою меблевою технікою, включаючи газову поверхню, духову, пральну машину та телевізор. Крім того, в кімнатах та коридорі встановлений якісний ламінат, а потолки оздоблені натяжними стелями. Необхідний комфорт забезпечується наявністю бойлера та кондиціонера. Балкон та лоджія засклені та утеплені, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасними видами з будинку. Безпека вашої родини також не забута - на території будинку встановлено відеоспостереження, а доступ до будинку обмежений. Розташування квартири також має свої переваги - поруч знаходиться Молодіжний парк та річка Південний Буг, що дозволить вам насолоджуватися природою та активним відпочинком.

Зарічанська вул., 50/1
rieltor.ua

Ви досі у пошуках ідеальної квартири? Мрієте знайти оселю зі зручним місцем розташування, з якісним ремонтом та меблями? Тоді не гайте часу! СУПЕР пропозиція для Вас - трикімнатна квартира з євроремонтом! - Будинок збудований з монолітно-каркасної споруди. Квартира знаходиться на 8 поверсі, середній, оглядовий поверх. Є два ліфти: грузовий, пасажирський, оснащені відеоспостереженням. Відокремлений приватний вїзд, консьєрж на вході у підїзд, місце для парковки, дитячий майданчик. - Квартира має загальну площу 98кв.м., три окремі кімнати, 2 суміжних санвузла: гостьовий та основний, є бойлер, вентиляційна система. Опалення - дахова котельня, встановлені лічильники на водопостачання, електропостачання, є засклений французький балкончик. - Вишукані меблі та техніка: вбудована посудомийна машина, холодильник, духова шафа, варильна панель, пральна машина та сушка для одягу - дуже високої якості та зносостійкості, все залишається. Підлога - лакований паркет в ідеальному стані. У квартирі зроблений добротний євроремонт, в елегантному прованському стилі. - Все продумано до дрібниць! Ви повинні самі у цьому переконатися! Тому запрошуємо Вас на перегляд! Телефонуйте, щоб узгодити зручний Вам час!

Водопровідна, 75/2
rieltor.ua

3-х кімнатна квартира (непрохідні, окремі кімнати). Гарний район. Будинок навпроти костелу (зупинка Хмельницьклегпром). Поруч садочок (прямо у дворі) і всі зручності. Затишний двір. Вікна на дві сторони. Хороший ремонт. Металопластикові вікна-двері. Простора кухня. Охайні балкони з нішами і полицями. Меблі і побутова техніка за домовленістю. Окремі бойлери на кухні і для ванної кімнати для гарячої води.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 20/1
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира. Район Виставка (Сілістра) на проспекті. Будинок цегляний, квартира кутова та утеплена. 63м2 1 поверх ГАРНО ПІДІЙДЕ ПІД КОМЕРЦІЙНЕ ПРИМІЩЕННЯ! Дзвоніть та домовляйтеся про огляд!

ПРОСПЕКТ МИРУ, 68
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Квартира 3 кімнатна Озерна. Продається 3 кімната квартира. Панаса Мирного, . Загальна площа 75,2 кв.м. Кухня 8,3 кв.м. 7 поверх. Дві лоджії засклені. Квадратний хол. Продається по бажанню з меблями.

Панаса Мирного вул., 26/2
rieltor.ua

Пропоную 3кім квартиру в гарному стані, в чудовому районі. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, тихий парк, автостанція , різнотипні базари, торгові і розважальні центри. Також чудова дорожна розвязка. Будинок знаходиться в тихому районі, по периметру все під відеонаглядом. Також відеоспостереження присутнє і у підїзді. Квартира простора і ясна, з чудовим видом на місто. При бажанні усі меблі залишаються. Перегляд в любий час. Власник.

власник
Проспект миру, 94а
rieltor.ua

ПРОДАЖ 3к квартира по вулиці Січових стрільців (ЖК Агора) - саме серце мікрорайону Озерна. Квартира знаходиться на 8/8, з загальною площею 118,6 кв.м. Сучасний євроремонт у світлих тонах, який надає особливий шарм приміщенню. 🛋️ Квартира складається з двох кімнат та просторої кухні-вітальні на мансардному поверсі. Вам не доведеться турбуватися про меблі, оскільки вона вже оснащена вмонтованою кухнею, електроплитою, духовою шафою та холодильником. 🌟 В кімнатах та коридорі простелений ламінат, а вся квартира має натяжні стелі. Вас з радістю зустрінуть два облицьованих сучасною плиткою санвузла. А для вашої зручності є навіть гардеробна. 💡 Квартира оснащена якісною електрикою, три фази, а також встановлений електрокотел та бойлер. В санвузлі є тепла підлога, що додає комфорту. 🌞 Квартира є світлою, просторою та теплою. Ви будете жити в ОСББ з закритим двором та відеоспостереженням як у дворі, так і у будинку. А поруч знаходиться вся необхідна сучасна інфраструктура. 📞 Щоб дізнатися більше про цю пропозицію, телефонуйте.

Січових стрільців, 2/3
rieltor.ua

Продається квартира відмінної планування та з чудовим видом на місто. Загальна площа 75 кв.м., кухня 12,9м.кв. Квартира знаходиться на 10 поверсі.є повноцінний тех.поверх 🛋️ У квартирі залишаються меблі, серед яких вмонтована кухня з усіма необхідними приладами, кухонний деревяний стіл, мяка частина, стінка з дерева, диван, дитячий стіл та шафа-купе. 🍳 Кухня має вихід на лоджію, а також обладнана газовою поверхнею, духовкою, витяжкою та пральною машиною. 🚽 Ванна кімната обладнана теплою підлогою та облицьована плиткою. 🌟 Квартира має натяжні стелі та ламінатний покриття в кімнатах. 🚪 Також є гардеробна для зручного зберігання речей. 🏢 Будинок має технічний поверх та дахову котельню. 🏢 У будинку діє ОСББ, є дитячий майданчик та відеоспостереження. 💼 Мінімальне переоформлення. Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного життя. Не втрачайте можливість стати її власником! 🏠✨

Мазура Миколи вул. (Щербакова), 18/2
rieltor.ua

Шукаєте квартиру мрії? Ми знаємо, що це має бути особлива нерухомість, у яку зайдеш і відразу відчуєш - ось вона! Ви відразу розумієте, як і що спланувати і розташувати - це ще одна ознака, що це саме те, що ви шукаєте. Тому щиро рекомендуємо вашій увазі дворівневу 3-кімнатну квартиру у зданій новобудові міста. Основні переваги квартири: - Знаходиться в зданому будинку від відомого забудовника ДІТА. - Два ліфти (грузовий і пасажирський). - Загальна площа - 104,9 кв.м. - Розташована на 9-ому і 10-ому поверхах. - Якісна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, два санвузли, двоконтурний газовий котел, встановлені лічильники на комунікативні мережі, панорамні вікна. - Гарне планування з роздільними кімнатами і лоджіями, які можна цікаво використовувати. Розташування: - Мікрорайон Виставка. - Закритий вїзд, дитячий майданчик, наземна парковка. - Розвинена інфраструктура з магазинами, супермаркетами, аптеками, навчальними закладами, торговими центрами, спортзалами, стадіоном тощо - все в пішій доступності. - Поруч зупинка громадського транспорту, що забезпечує мобільність по всьому місту. Також є можливість придбати кладову на поверсі та гараж за додаткову плату - додатковий комфорт для вас! Це ексклюзивна пропозиція квартири, яка може стати вашою вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд! Деталі за номером, з радістю відповімо на всі ваші питання.

Зарічанська вул., 3/2В
rieltor.ua

Хочеш жити у Діловому центрі Хмельницького? - Відпочивати у парку? - Тренуватись на стадіоні? Купи 3-х кімнатну квартиру у цегляній Елітці! Супер пропозиція за найкращою ціною міста! Квартира, яка вартує Вашої уваги, адже вона розроблена з урахуванням новітніх тенденції та популярних планувань для щасливого проживання. До Вашої уваги прекрасна трикімнатна квартира в престижному мікрорайоні Виставка від забудовника ЖК Олімпійський! Загальна площа 88.4 кв.м., хороший 3 поверх, двостороння, сучасний ліфт. У квартирі зроблено: штукатурка стін, електророзводка, Популярний район, який у майбутньому буде лише розширюватися і стане одним з наймасштабніших у якому буде вся сучасна інфраструктура, яка користується попитом в усьому світі! Цікаве , продумане планування, якісно побудований будинок від забудовника: товщина стін відповідно до технологічних характеристик, велика , простора кухня, при здачі встановлені добротні вхідні двері, хороші панорамні металопластикові вікна та 2 лоджії, з яких видніється краса на паркову зону та вул. Зарічанську! У квартирі автономне опалення! Прибудинкова територія облаштована дитячим майданчиком, насадженнями тощо. Хороше місце розташування: до зупинки 1-3 хв.,транспортна доступність прекрасна інфраструктура: магазини, аптеки, ХПК коледж , стадіон , Нова пошта, спортивний комплекс «Спортленд», автозаправка «OKKO», все поряд! Поспішайте, не втрачайте шансу отримати квартиру у будинку мрії! Показ у будь-який час! Детальніше за номером!

ексклюзив
Старокостянтинівське шосе, 20/4А
rieltor.ua

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні! - ЗДАНИЙ БУДИНОК! - ПЕРША ЛІНІЯ! До Вашої уваги шикарна дворівнева квартира в новобудові, від одного з надійних забудовників міста Будальянс! - Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 8-9 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамнами вікнами. - У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, 2 санвузлах, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, в підїзди проведуть кабелі інтернету і домофона. - Квартира насправді дуже гарна та простора. - Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, є дитячий майданчик, тренажери, наземна парківка. - Поруч місцеве озеро, де Ви зможете прогулятися з друзями, взявши смачної кави, вийти на ранкову пробіжку чи у сімейному колі відпочити на природі. - Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В», дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу, ресторани, кафе, салони краси, медичні лабораторії тощо. У пішій доступності розташована школа №28, дитячі садочки. Один з найпопулярніших районів міста, який активно розвивається! Показ в будь-який час! Деталі за телефоном Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24
rieltor.ua

Шукаєте хороший варіант 3к квартири на Виставці від надійного забудовника? Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо трикімнатну квартиру у новобудові! -Квартира знаходиться на 7 поверсі, середня, не кутова. -Загальна площа 81.35 кв.м., квартира простора, вмістка. -Є велика спільна лоджія з кухні, де можна додатково обладнати зону відпочинку, адже розкривається неймовірний вигляд на місто! -Квартира має одне з найкращих планувань: роздільні кімнати, великий коридор, роздільний санвузол. -При здачі обовязково буде: встановлений газовий двоконтурний котел, зроблена якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, розводка електроенергії, встановлені металопластикові вікна, лічильники: водопостачання, електропостачання. В майбутньому чудово облаштована прибудинкова територія та під’їзд до будинку! Зовнішнє утеплення будинку - пінополістирол (пінопласт). Хороша локація розташування будинку: поруч безліч магазинів, супермаркетів, автозаправка, дитячий садок, школа, а також зупинка міського транспорту – всі пішій доступності. Неподалік місцеве озеро, де Ви зможете відпочивати та прогулюватися у бажаний час доби. Якщо Ви ще сумніваєтеся , то після перегляду Вам обов’язково сподобається, адже цей варіант дуже у попиті. Запрошуємо на перегляд! Ми розкажемо чому саме цей варіант є вигідним!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продається сучасна квартира з вдалим плануванням, чудовий вид з вікна, панорамні вікна. Будинок готовий, ведуться внутрішні роботи, встановлені ліфти. Здача весна 2024 року. Вигідна пропозиція. Не проґавте момент стати власником данної квартири, адже такий вид - це подарунок. Пропозиції вікна в вікна вдосталь, видових мало або дорого. Деталі за тел.

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Продаж квартири ЖК Набережний квартал 3к квартира Середній поверх 6/11 Площа квартири 124, 2 / 72.8 /25 кв.м. Квартира в стані "після будівельників" Площа і планування квартири дозволить втілити Ваші дизайнерські рішення. 2%переоформлення Детальніше по телефону

Зарічанська вул., 11
rieltor.ua

Шукаєте квартиру у спокійному районі міста? Тоді пропонуємо розглянути ЧУДОВИЙ варіант! До Вашої уваги продається 3к квартира у новій та хорошій новобудові! - квартира від ЖК Академ містечко, комфорт класу. - розташована на 4 поверсі, середня не кутова, що досить зручно та комфортно; - загальна площа – 88,8 кв.м; - кімнати правильної форми, суміжний санвузол; - гарне, продумане планування квартири, яке дозволить втілити всі Ваші ідеї та задуми! - у квартирі зроблено: стяжка, штукатурка стін, індивідуальне опалення, тепла підлога, розведення електрики, встановлено металопластикові вікна, інсталяція в санвузлі; Також є лоджія і балкон, чудова перевага, адже її можна комфортно облаштувати та створити затишок. Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей даної кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 82.6 кв.м.; знаходиться на 9 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А
rieltor.ua

Продається хороша 3-кімнатна квартира в районі Залізничного вокзалу (напроти АТБ). 🌇 🏢 Ця квартира розташована на третьому поверсі пятиповерхового будинку і має загальну площу 55,5 квадратних метрів. Квартира має зручне планування - двостороннє (північ-південь). 🏠 🚪 У квартирі замінено частково вікна на металопластикові, є колонка для гарячої води. Балкон не засклений, але є можливість зробити це за вашим бажанням. 🛠 🚽 Санвузол роздільний та облицьований плиткою. У квартирі встановлені лічильники на комунальні послуги. 💧 🏢 Локація цієї квартири також є її перевагою. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка, магазин АТБ, залізничний та автовокзал. Ви легко зможете задовольнити всі ваші потреби і вимоги у зручній близькості. 🏫🚌 ☎ Щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд, телефонуйте💼

Шевченка вул., 103
rieltor.ua

Продаю затишну 3-кімнатну квартиру на вул. Тернопільська 🌟 Основні характеристики: Поверх: 1-й поверх двоповерхового будинку 🏢 Площа: 50 кв.м 📏 Стіни: Цегла Підлога: Деревяна, зверху ДВП, не рипить 🌳 Комунікації: Вода: Центральне водопостачання 🚰 Газ: Підключено, газова колонка для гарячої води 🔥 Стоки: Центральні 💧 Опалення: Центральне 🌡️ Розташування: Кутова, але дуже тепла завдяки цегляним стінам та теплій підлозі 🏠 Стан квартири: Чиста, охайна, в гарному стані, готова для проживання Меблі та техніка: Залишаються частково, за домовленістю 🛋️ Додаткові переваги: Балкон: Немає, але є можливість зробити балкон для додаткового простору 🏗️ Перша лінія від дороги, можна використовувати під комерцію 🏢 Локація: Район: Зручне розташування, близько до всіх необхідних місць міста 🌆 Ваш ідеальний вибір для комфортного проживання або комерційного використання! 📞 Готова організувати показ у зручний для вас час. Ключ на руках. Телефонуйте прямо зараз!

Тернопільська вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 724 результатів