ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52
rieltor.ua

2 кімнати · 2 поверх з 4 Загальна площа 95.8 м² · житлова 56 м² · кухня 11 м² Стіни монолітно-блокові Побудовано 2021 Новобудова У центрі З парковкою Кухня-студія Світла , простора квартира, висока стеля, якісно побудована, власне паркомісце, закритий двір, гарне місцерозташування. Вільне планування: можливість перепланування 2-3 кімнатної, з будь якою конфігурацією кімнат, кухні, санвузлів. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Провулок Йосипа Лапушкіна, 12
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Видова двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом та технікою Квартира знаходиться у центрі міста ЖК Монблан Панорамні вікна виходять на місто та Південний Буг, де можна поглядати на гарний Захід сонця Площа квартири 105 м2 Простора кухня студія площею 66 м2 При вході в квартиру власний тамбур для речей. В санвузлі велика ванна поєднана з душовою. Квартира робилася для себе, по останнім технологіям: - По всій квартирі тепла підлога; - Власний електричний котел та дахова котельна; - Відеонагляд, сигналізація; - Система аварійного відключення води; - Кондиціонери; - Окрема хоз.кімната з пральною та сушильною машиною Samsung; - Кавоварка, мікрохвильова піч, духова піч вбудовані в кухню, фірми Bosch; - Окрема гардеробна; - Дизайнерський диван; - Бойлер; - Система фільтрації води; Телефонуйте, та огляньте цю прекрасну квартиру!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ідеальний варіант квартири, про яку мрії та шукає чи не кожен! Аналогів такої ексклюзивного варіанту у місті немає, тому не втрачайте шанс стати власником цього майна з неймовірною панорамою міста. Ви насправді закохаєтеся, адже кожен квадратний метр продуманий та неординарний! Ми знаємо все і більше, що важливо при виборі варіанту, тому хочемо зазначити, що ця квартира особлива по-своєму! Чому? Ось основний перелік переваг: - загальна площа 168, 5 кв.м, завдяки цікавому плануванню Вам не буде здаватися квартира громіздкою; - розташована на 13 поверсі, відома, сучасна, здана новобудова міста; - оригінальне планування квартири, де продумано все з урахування ергономічності, саме тут Ви зможете втілити всі ідеї та задуми; - зроблена велика та затратна частина робіт: стяжка, штукатурка, розводка електрики, встановлено двоконтурний електрокотел, виведено гребінку, встановлено бойлер, фільтр для очищення води; - кухня-студія зонована, тобто кухню відділяє стіна, що дуже комфортно, 3 кімнати, 2 санвузла, господарська кімната, котельна, гардеробна, 1 лоджія, 1 балкон; - встановлені якісні металопластикові вікна VEKO, 3-камерний склопакет; - квартира різностороння, кожна кімната виходить у певну сторону, з якої розкривається чудовий вигляд, де не перешкоджає ніяка будівля; - 2 ліфти: грузовий та пасажирський; - мінімальне переоформлення; Локація будинку максимально комфортна, адже це Центр міста, поруч парк, пляж та найвідоміші ТРЦ, зупинки. Приватний заїзд до будинку, є гостьовий паркінг. Ізюминкою є неймовірна тераса, де Ви зможете насолоджуватися невимовною панорамою міста, прекрасними ранковим сходом та заходом сонця за чашечкою кави чи келихом ігристого, смачним барбекю та спогляданням на місто! Чи не мрія це? Авжеж, ця можливість і є Вас, стати повноцінним власником та створити своє сімейне гніздечко, сповнене щастя та насолоди! За додаткову плату можете придбати парко місце! Все детально розкажемо і покажемо у будь-який зручний час!

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1А
rieltor.ua

Продаж 1к квартири у ЖК Студенський! Новобудова на етапі здачі в експлуатацію. - квартира розташована на 1 поверсі; - загальна площа квартири - 45 кв.м.; - простора кухня, кімната з нішою, суміжний санвузол, є лоджія та французький балкон; - хороше місце розташування: у південно-західному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходиться багато супермаркетів, різних крамниць, навчальних закладів, студій краси, поліклінік, поштових відділень та фінансових установ. Не виникне проблем і з громадським транспортом. Щодо забудови будинку, то вона утворює закритий двір, в якому облаштують зони відпочинку та встановлять сучасні майданчики з різними видами активностей. На нижніх поверхах сплановані комерційні приміщення, в яких будуть відкриті магазини, кафе, аптеки та інші обєкти інфраструктури. Телефонуйте, більш детально все розкажемо та покажемо квартиру!

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

2к Південно Захід Вул Тернопільська 16 Перепланованна в кухню студія + спальня Площа квартири -45,5 кв м 5/5 Цегляний будинок Зроблено капітальний євроремонт Залишається вбудована кухня, меблі по домовленості Гаряча вода газова колонка На все лічильники Великий просторий балкон може бути під кабінет Поруч вся інфраструктура Сільпо,Аквапарк , школа, садочок Ціна -43500$+2 %

Тернопільська вул., 16
rieltor.ua

Преміум квартира з всіма меблями та технікою. Дизайнерський ремонт. Зоноване освітленя. Кухня студія з зоною домашнього кінотеатру Підлога з зонованим підігрівом: коридор, зона кухні, баокони. Кондиціонери в студії та в спальні. Гардеробна з меблями та вентиляцією.

можливий продаж по єОселя
Львівське шосе, 53
rieltor.ua

1к Водопроводна 75/2 ( по-моєму ) 7/16 48 кв.м ., кухня-студія, тепла підлога, меблі, техніка 47000$ на руки + 8,5

Водопровідна вул., 75/2
rieltor.ua

Продається затишна квартира у Хмельницькому на Виставці. Розташована на другому поверсі шести поверхового будинку на вулиці Зарічанська. Загальна площа квартири - 52 кв.м, одна спальня і кімната студія,по всій квартирі тепла підлога,є уся необхідна техніка і меблі для комфортного життя,сумісний санвузол,балкон.Чудове місце розташування, зручна транспортна розвязка, поруч парки, магазини та школи. Ідеальний варіант для життя.Телефонуйте за детальної інформації та огляду квартири.

Зарічанська вул., 13
rieltor.ua

🌟 ВАША КВАРТИРА У ЖК "ПАРКОВИЙ БУЛЬВАР" З ЄОСЕЛЛЮ! 🏢 Продається чудова квартира в самому серці міста, можливо під програму "Єоселля". Квартира знаходиться вже в зданому будинку, у престижному ЖК "Парковий Бульвар", з усіма комунікаціями підключеними! Основні переваги: 🏙️ Розташована у самому центрі міста - зручний доступ до усіх сервісів та зручностей. 🏡 Некутова планування (розташована всередині будинку), забезпечуючи більше приватності та затишку. 🌞 Двостороння квартира, що забезпечує світлову та повітряну атмосферу. Площа - 46 квадратних метрів. Ліфт запущений і працює надійно. Квартира знаходиться на 6 поверсі (5 поверхів над гаражами), забезпечуючи зручний доступ. Особливості кухні: 🍽️ Велика кухня з лоджією площею 20 квадратних метрів. Чудова можливість зробити кухню-студію та насолоджуватися комфортом вашого простору! Не пропустіть цю унікальну можливість мати свою власну квартиру у самому центрі міста у престижному ЖК "Парковий Бульвар" з програмою "Єоселля". Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду зараз!

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 165
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

.Пропонуємо 1 кімнатну квартиру в ЖК «Зелений квартал» - 44,4м (кухня-студія) Продається , зі всіма меблями, що на фото. Облаштовано: 1) якісна електрика; 2) кухня; 3) шафа 2-х стороння ; 4) прихожа ; 5) розведена якісна сантехніка, тепла підлога по всій площі квартири ; 6) якісні вхідні та міжкімнатні двері; 7) проведений інтернет , ТВ телебачення, домофон; 8) кондиціонер (охолодження і обігрів) ; 9) диван; 10) дитяче ліжко Розташування : - 7 поверх у 8 поверховому під?їзді ;( в під?їзді розведений відеонагляд ). - Не кутова - зручне розташування ( автовокзал , Жд вокзал , поряд зупинка громадського транспорту , ТЦ Вудмол ) дуже комфортний і затишний район . Мінімальний податок при переоформлені . (Значна економія при купівлі ) (Розумний торг реальному покупцю ) Доступне під ЄОселю!

можливий продаж по єОселя
Трудова вул., 5/1а
rieltor.ua

🏢 Продається затишна 2-кімнатна квартира в новобудові на вул. Героїв Крут у Південно-Західному районі міста Хмельницький! Загальна площа - 52 кв.м, з яких 22 кв.м припадає на простору кухню-студію. 🍽️ 🌇 Квартира розташована на 9 поверсі 10-поверхового будинку і має чудовий вид з вікон на місто. Зручне планування та комфортна локація роблять цю квартиру особливою. 🏙️ 🚗 На території будинку є закритий паркінг, що забезпечує зручність для власників автомобілів. 🅿️ 🏠 Квартира вже повністю мебльована, що дозволяє новим власникам зразу ж насолодитися комфортом свого нового житла. Тут є гардероб для зберігання речей та вся необхідна побутова техніка. 🛋️📺 🔥 Додатковими перевагами є тепла підлога в санвузлі, кухні та коридорі, що забезпечує комфорт у холодну пору року. 🌡️ 🏗️ Ця новобудова вже готова до заселення, тому ви зможете швидко насолодитися своїм новим життям. 💼 👀 Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової квартири! Не втрачайте можливість стати її щасливим власником! 🏡💫 #квартира #новобудова #хмельницький #продажквартир #житло #комфорт #дизайн #паркінг #меблі #техніка #теплапідлога #заселення #перегляд #ріелтор #нерухомість

Героїв Крут, 4/1
rieltor.ua

Продам прекрасну квартиру в новому районі ,поруч озеро,гарний вигляд,кухня-студія ,окрема гардеробна кімната,можливе зонування квартири,поруч школа,садочок

Залізняка вул.
rieltor.ua

Продаж шикарної 3к квартири у мкрн Виставка! Квартира-мрія, яка може стати вже сьогодні Вашою! Загальна площа - 81,7 кв.м. Дві окремі кімнати, кухня-студія, суміжний санвузол, балкон, гардеробна; Квартира розташована на 11 поверсі; Панорамний вигляд на місто, який вражає! Зроблений дизайнерський ремонт! Більш детально про квартиру: - Двері з масиву дерева; - Всі корпусні меблі йдуть з МДФ фарбованими фасадами з найнадійнішою фурнітурою blum ; - Кухня з вбудованою технікою від італійського бренду Smeg (посудомийна машина, варочна поверхня та духова шафа) холодильник також вбудований whirlpool; - В квартирі є фільтр комплексної очистки вхідної води тому ваші крани будуть служити довго і на плитці і душовій кабіні відсутній наліт; - На кухні зворотній осмос для питної води; - Вся сантехніка тільки якісна franke, welle, deante; - Багети та молдинги 100% гіпсові, тому екологічно чисті та довговічні; - Ламінат фірми villeroy&boch; - В квартирі є 2 інверторних кондиціонери, які можна використовувати як на опалення так і на охолодження від бренду cooper&hunter; - Розетки та вимикачі від фірми legrand; - Індивідуальне дизайнерське планування, всі внутрішні перегородки виконані з цегли; - Балкон утеплений фасадною ватою; - Опалення індивідуальне та дуже грамотно зроблене, тому дуже економне, в кожній кімнаті є регулятор температури, котел замінено на конденсаційний від фірми Intergas, ванна коридор та кухня тепла підлога; Місце розташування: - мкрн Виставка, здана та заселена новобудова, закритий вїзд; - поруч зупинка громадського транспорту, дитячий садочок, школа, магазини; Показ в будь-який зручний час!

Мазура Миколи вул. (Щербакова), 12
rieltor.ua

Продається затишна, повністю укомплектована квартира в самому центрі міста! Характеристики: Кухня-студія, перша спальня, друга спальня + великий балкон Новий цегляний будинок, елітний, один із найкращих у центрі міста Не кутова, дуже тепла Якісний ремонт, нові дорогі меблі та побутова техніка Автономне опалення, зручне управління через мобільний додаток Закритий двір зі шлагбаумом, відеоспостереження з 16 камерами Забудовник Рауш (Комунбуд), надійний та відомий Переваги та вигоди: Вигляд на місто, сонячна сторона Зручне розташування, все поруч, включаючи продуктовий ринок Повний відеозвіт всіх етапів ремонту, можна переглянути перед покупкою Нова побутова техніка з гарантією, всі чеки та гарантійні книжки є Вбудовані холодильник, плита, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина Електричний котел та бойлер водонагрівач для комфортного життя Тихий інверторний кондиціонер для регулювання температури Два телевізори, включаючи смарт-телевізор Якісні меблі під замовлення, включаючи розкладні дивани та двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом Місткий шкаф для зберігання речей Високоякісна сантехніка, зручна душова система, електрична сушка для рушників Без комісії, пряма продажа Ціна та контакти: Для отримання детальної інформації щодо ціни та організації перегляду квартири, звертайтесь за контактним номером телефону. Не пропустіть шанс стати власником цієї затишної квартири в самому серці міста! #продажквартири #центрміста #елітнийбудинок #новийремонт #повністюукомплектована #побутоватехніка #зручнерозташування #безкомісії #вигіднапропозиція #надійнийзабудовник #видомнамісто #сонячністорони #якіснийремонт #новемеблі #авт Ось як зробити свій дім затишним та екологічним!

Староміська вул. (Примакова), 52Б
rieltor.ua

У продажі трикімнтна квартира в елітному житловому комплексі Центр міста, вул. Шевченка Найкращий забудовник : Рауш, Комунбуд Середній 6й поверх Двосторонє планування, в кімнаті два вікна Є можливість перепланувати в кухню студію та три кімнати Зданий будинок, підключені комунікації Підземний паркінг Вигідна ціна за кв.м. Приймаютьсяпропозиції по ціні Телефонуйте за більш детальною інформацією

можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 41
rieltor.ua

Центр міста в новобудові дешевше вже не буває! Чудова інвестиція вже у зданий будинок! 1к квартира ЖК Дрім Парк, 2/10, не кутова, 29 м2 студія, електрокотел та бойлер від забудовника( в студіях не можна використовувати газові котли), здана новобудова! Поспішай адже таких пропозицій більше на ринку немає! Катя АН Вибір 0685810144

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 1/8
rieltor.ua

Продається квартира- студія в зданому будинку, в ЦЕНТРІ! Можна розпочинати ремонт! . Будинок ПРЕМІУМ класу, сучасного дизайну з панорамними вікнами. Утеплений ззовні мінватою. На прибудинковій території облаштовано дитячий майданчик, будинок знаходиться на другій лінії від дороги, територія під охороною. Квартира знаходиться на 2 поверсі, не кутова. Загальна площа 29,4 м.кв(після замірів БТІ) В квартирі від забудовника зроблено певний обсяг внутрішніх робіт: - чистова штукатурка стін - розведення електрики - встановлено якісні вхідні двері(зсередини білого кольору) - проведено засклення двокамерним енергозберігаючим склопакетом - встановлено лічильники обліку електроенергії та водопостачання -встановлено електрокотел опалення та бойлер Розташування будинку дуже зручне. Біля будинку парк імені Чекмана, набережна та річка Південний Буг. Вся інфраструктура поряд.Гарне транспортне сполучення з любим куточком міста

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 165
rieltor.ua

Затишна 1.5 к квартира в центрі міста – ЖК Перлина Проскурова Шукаєте комфортне житло в самому серці міста? У нас є чудовий варіант для вас! Особливості : -Прекрасний вид з вікна: Квартира не кутова, завжди сонячна та світла. -Сучасний ремонт , Є всі необхідні меблі та техніка . Ніхто не проживав -Індивідуальне газове опалення, окрім індукційної варильної панелі є можливість підключення газової плити. -Зручна транспортна розвязка -Якісні вхідні та міжкімнатні двері -Велика , вмістка шафа купе -Пральна машинка 2-в-1 з сушкою: Практично та зручно. -Смарт телевізор 50 дюймів: Ідеально для відпочинку та розваг. -Велика Кухня-студія з ортопедичним диваном, який може бути додатковим спальним місцем. Ця квартира стане ідеальним вибором як для тих, хто шукає готове житло без додаткових витрат на ремонт, так і для інвесторів, які хочуть вигідно вкласти кошти

можливий продаж по єОселя
Подільська вул., 10/5
rieltor.ua

Продається 1к квартира в зданій та заселеній новобудові. Будинок зданий більше 7років, практично повністю заселений (немає зайвих шумів ремонту, взимку квартира тепла). Індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел. Зонований підігрів підлоги: ванна та санвузол. Квартира простора з сучаним плануванням: кухня-студія та окрема зона спальні, санвузол суміжний в коридорі є місце під гардероб, великий балкон (7м.кв). Вмонтована кухня укомплетована гарнітуром та побутовою технікою. Продумане точкове освітлення. Натяжна стеля, ламінат на підлозі. Меблі та техніка при потребі власники можуть залишити все! Квартира видова з гарним краєвидом на місто! Немає ефекту "будинок в будинок"! Прибудинкова територія облаштована, функціонує ОСББ, достатньо паркомісць, дитячий майданчик. В будинку магазин продукти, побутова хімія, аптека, салон краси, кавярня. Можливий продаж під державну пільгову програму кредитування "є Оселя" Реальному покупцю - хороший торг! Телефонуйте

Будівельників вул., 4
rieltor.ua

Продаж 3-кім квартири •р-н Озерна, вул.Лісогринівецька 24/3 •площа 107м2 •поверх 8/10 Кухня-студія, спальня, дитяча кімната. Санвузол роздільний. Індивідуальне опалення. Тепла підлога скрізь де плитка. Балкон та лоджія. Великий коридор. Залишаються меблі та техніка (2 кондиціонери, телевізор, холодильник, пральна машина, духова шафа та варильна поверхня). Ціна 98 000$ податки 2%

Лісогринівецька вул., 24/3
rieltor.ua

Продається чудова 2-кімнатна квартира +кухня-студія в районі Озерної, по вул. П.Мирного 14/4Г. ЖК Новий Квартал Будинок- цегляна, заселена новобудова. Площа 86, 0 кв.м. 13 поверх є технічний поверх. Є газ. В квартирі зроблений євроремонт. Встановлена тепла підлога - коридор, санвузол, лоджія в кімнаті, кухня. Залишається вбудована кухня з технікою - варочна поверхня, посудомийна машинка. Можна під Є-оселю. Торг. Низьке переоформлення. Добре розвинена інфраструктура- поряд школа, садочок, магазини, аптека, зупинка транспорту, все що потрібно для комфортного життя. Гаряча пропозиція! Телефонуйте!

Панаса Мирного вул., 14/4Г
rieltor.ua

Продаж 1к р-н. Південно-Західний ЖК "Студентський" ▫️площа 42/17.36/16.32м²; ▫️поверх 8/10; ▫️вул. Камянецька100/2; ✔️ Ззовні утеплена; ✔️Стан після будівельників; ✔️Наповнення: якісні вхідні двері( не потребують заміни), штукатурка, мінімальна електророзводка, двоконтурний котел, лічильники- газ, вода, електрика; ✔️Здача будинку весна, літо 2024р.; ✔️ Індивідуальне газове опалення. Поряд знаходиться багато супермаркетів, різних крамниць, студій краси, поліклінік, пологовий будинок, поштових відділень та фінансових установ. Не виникне проблем і з громадським транспортом. За 400 м від будинку зупинки з котрої можна дістатись до будь-якої частини міста. У районі забудови багато дитячих навчально-виховних закладів для різних вікових груп. Контактуйте за посиланням: https://www.facebook.com/nazar.rieltor або за телефоном 067-601-92-49 для отримання додаткової інформації та планування перегляду. 💰 32 500$ (без комісії для покупця)+ переуступка. 📳 067-601-92-49 Назар “Rielt City”

Камянецька вул., 100/2
rieltor.ua

34065 Продаж двокімнатної квартири з євроремонтом. Квартира знаходиться в спокійному Південно-Західному районі, ЖК Бруклін. Площа квартири 72м2. Знаходиться на зручному середньому поверсі. Дуже вдале планування: 2 окремі кімнати та простора кухня-студія. В квартирі зроблений якісний євроремонт з дорогих матеріалів. Все робилось для себе. Все, що є в квартирі залишається. Бонусом також є кладова на поверсі. Надійний будинок, в дворі розташований дитячий майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура. Садочок, школа, магазини, супермаркет. - Чудовий варіант для Вас та вашої родини. Зацікавив варіант ? - Телефонуйте, є відео-огляд!

Інститутська вул., 13-А
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 141 результатів