Продам квартиру в цегляному будинку нового планування. Орієнтир парк Ів. Франка, міська лікарня. Зроблений якісний косметичний ремонт. Гарний житловий стан. Цілодобово гаряча вода (встановленний бойлер). Металопластикові вікна. Світла та простора кімната. Всі меблі та техніка залишаються.

Козацький пров., 47/1
rieltor.ua

Пропоную двокімнатну кваритиру в готовій новобудові в ЖБК Авіла Сіті від власника. Будинок готовий до введення в експлуатацію. Знаходиться в новому районі Озерна, що активно розбудовується. Хороша транспортна розвязка, до зупинки 5хв. Поряд ТЦ Агора, Urban Bazar, школа, дитячий садок. В 5ти хвилинах ходьби знаходиться місцеве озеро, де можна відпочити з родиною та друзями. За додатковою інформацією телефонуйте 0677476251 Роман

власник
Січових Стрільців, 8б
rieltor.ua

Продається 2 к.к. Виставка ( Думка). Не кутова. На дві сторони.Сучасний цегляний утеплений будинок. Євроремонт.Централізоване опалення.лічильники на всі комунікації. Дуже тепла квартира. Є бойлер на гарячу воду. Кімнати та санвузол окремі. Два балкони ( один з панорамними вікнами). Лишаються всі меблі та побутова техніка. Великий двір з дитячим майданчиком. В будинку є укриття. Поруч магазини, супермаркети, зупинки, школи, дитячі садки, банки. Продається без комісійних послуг. 54700$ за все!!! Прописаних немає!!!

Свободи вул., 18/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 к.к. Центр , вулиця Камянецька , зупинка "Дитяча лікарня". 1/5 поверх ( високий). 42,4 кв.м + прибудова 8 кв.м. ( в ній є добротний підвал). Виходить як 3 к.к. Централізоване опалення. Сучасна колонка на гарячу воду. Лічильники на всі комунікації. Квартира дуже тепла. Кімнати роздільні. Лишаються всі меблі та побутова техніка. В будинку є аптека " Медтехніка" , стоматологічний центр, " Хеппи Дент", тощо. Внутрішній двір з дитячим майданчиком. Поруч зупинки, школа, садочок, магазини, кафе, кавярні. До Філармонії одна зупинка. 35000$ + комісія + 2% нотаріальне оформлення!!! Прописаних немає!!!

Камянецька вул., 101
rieltor.ua

Продаж 3к квартири Чешка Квартира не кутова цегляний будинок, Дві лоджиї, одна лоджия має вихід з Кухні та Вітальні. велика кухня, 10 кв.м. Залишаються вмонтовані меблі Санвузол роздільний, великий просторий коридор

Молодіжна, 19
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі ексклюзивну двох кімнатну квартиру в новобудові здані з підключеними комунікаціями аналогів якій немає. Квартира світла не кутова має вдале планування, простора кухня з прекрасним виглядом з вікна. Зроблена тепла підлога, санвузол облицьовано, стіни підготовлені під поклейку обой, на підлозі керамічна плиткає. Залишилось тільки деталі які ви зможете зробити на свій смак. Не зволікайте телефонуйте, домовимось про перегляд.

Львівське шосе, 20-Г
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири! Новобудова! Мікрорайон Озерна Простора квартира. Виконано великий обсяг робіт: штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено теплу підлогу на кухні в коридорі і санвузлі, радіатори в кімнатах і на лоджії, електорозводка. Санвузол роздільний. Встановлено фільтр для очистки води і манометр. Зацікавила квартира? Телефонуйте домовитися про перегляд.

Кармелюка вул., 7а
rieltor.ua

Продаю сам без допомоги інших ріелторів. Центр міста поруч ЦНТІ, косметичний ремонт, на все лічильники, вікна пластик, балкон, цілодобово гаряча вода(газова колонка), в квартирі кладова, інтернет, центральне опалення. Переоформлення 2%.

Свободи вул., 47
rieltor.ua

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Видова двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом та технікою Квартира знаходиться у центрі міста ЖК Монблан Панорамні вікна виходять на місто та Південний Буг, де можна поглядати на гарний Захід сонця Площа квартири 105 м2 Простора кухня студія площею 66 м2 При вході в квартиру власний тамбур для речей. В санвузлі велика ванна поєднана з душовою. Квартира робилася для себе, по останнім технологіям: - По всій квартирі тепла підлога; - Власний електричний котел та дахова котельна; - Відеонагляд, сигналізація; - Система аварійного відключення води; - Кондиціонери; - Окрема хоз.кімната з пральною та сушильною машиною Samsung; - Кавоварка, мікрохвильова піч, духова піч вбудовані в кухню, фірми Bosch; - Окрема гардеробна; - Дизайнерський диван; - Бойлер; - Система фільтрації води; Телефонуйте, та огляньте цю прекрасну квартиру!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Затишна 1-к квартира в районі Виставка, поруч з 25-ї школи. Новий будинок з чудовим розташованям. Площа 33 м2 У квартирі покладено якісний паркет з дуба. Кухня та сан/вузол - облаштовані плиткою. Вікна металопластикові. Балкон теж засклений м/п. Розкішне розташування будинку - поруч школа, садочок, зручна транспортна розвязка та багато іншого, що зробить ваше життя більш комфортним. Вартість квартири мінімальна, БЕЗ сплати комісійних для покупця. ПЕреоформлення становить 2% при продажі! Заселяйся та насолоджуйся своїм новим домом. Чудовий варант інвестиції для заселення орендарів. Зацікавила пропозиція? Телефонуйте, щоб домовитись про перегляд!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

Продаж 2к квартири з шикарним плануванням в зданій н/б, індивідуальне опалення, виконані чорнові роботи (штукатурка цегляних стін, розведена електрика та опалення ), є двоконтурний котел. Кімнати просторі. Є гардеробна, санвузол окремий. Планування квартири залишає багато варіантів для дизайну. Такі дійсно попадаються рідко. На поверсі і комора (за окрему плату, 1500$) Можливе придбання під державні програми. Деталі за теле

Будівельників вул., 5/4
rieltor.ua

ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52
rieltor.ua

Продається велика 3 кімнатна кВ район Південно західний орієнтир Автостанція 5. Загальна площа 148.8 кВ м Кухня 29.8 кВ м, всі кімнати роздільні є окремий вихід з фасаду, проведена вода, світло напругою 8 кВ, де за звичай дають 5 кВ. Всі лічильники на місці. Є окремий вхід з фасаду, також є окрема кімната типу котельні, є можливість підвести газ на котел, шоб було газове опалення. Будинок з цегли 2014 року, перекриття панельне. Квартира на першому поверсі від землі...СУХА..є можливість зробити власний гараж. На вїзді в місто..хто не хоче центру дуже хороше місце розташування, тихий двір. До зупинки 10 хв. За деталями звертайтеся за телефоном.

Храновського вул., 16/1
rieltor.ua

продаж просторої квартири в самому серці міста - по вул Героїв Маріуполя (раніше вул. Гагаріна). перевагами даної квартири є розташування та відсутність ремонту ( дозволить втілити всі Ваші фантазії та побажання). більш вичерпна інформація за телефоном. показ за домовленістю у зручний для Вас час

Гагаріна вул., 1
rieltor.ua

Пропонуємо простору двокімнатну квартиру в ЖК Монблан з чудовим виглядом з вікон. Це монолітний будинок у самому серці міста Завдяки даховій котельні, рахунки на опалення економні Квартира дуже простора, у світлих тонах. Є окрема гардеробна та хоз.кімната де встановленна пральна машинка та бойлер В квартирі три балкони з неперевершеним виглядом на місто та Південний Буг Зала з диваном та телевізором Спальня має велике ліжко Кухня в класичному стилі, в теплих тонах, повністю мебльована. В санвузлі встановлена велика ванна, також є гігієнічний душ В квартирі всі меблі та техніка залишаються, ви зможете заїхати та жити. У будинку дахова котельня, за опалення рахунки мінімальні В коридорі є тепла підлога Ціна дуже вигідна, тому телефонуйте. Деталі при перегляді.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1
rieltor.ua

Бажаєте жити в одній із чудових новобудов міста з розкішним ремонтом? Ця пропозиція саме для вас! Простора двокімнатна квартира в зданому будинку в мікрорайоні Озерна від забудовника ЖК КомунБуд. Підходить під програму єОселя. Квартира на 9 поверсі з 10, загальною площею 67,5 кв. м. Ніхто не проживав. Виконаний якісний ремонт з оригінальним дизайнерським рішенням. Індивідуальне опалення, тепла підлога. Окремі кімнати, суміжний санвузол. Простора лоджія з однієї кімнати. Вікна виходять у двір (частково на ЖК Агора). Всі елементи інтер’єру виконані в одному стилі, квартира дуже затишна. Зручне розташування: друга лінія, зручний підїзд, наземна парковка, дитячий майданчик. Поруч велика кількість магазинів, супермаркетів, аптек, закладів харчування, медичних установ, дитячий садок, школа, ТЦ Агора та ТЦ Урбан Стріт. До зупинки менше 5 хвилин. Ви обов’язково закохаєтесь у цю квартиру! Показ у будь-який час. Ольга, АН KIZITSKA STAR HOUSE

можливий продаж по єОселя
Кармелюка, 3/4
rieltor.ua

Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Прекрасна 1кімнатна квартира з площею 61м² у затишному мікрорайоні Виставка чекає на свого нового власника! Розташована на 7поверсі, ця квартира має чудове просторе планування з окремою гардеробною кімнатою. Індивідуальне опалення, радіатори, лічильники та надійні вхідні двері забезпечать ваш комфорт. Обжитий будинок з тихим двором і вікнами, що виходять на захід, створюють ідеальну атмосферу для життя. Можливий продаж під іпотеку. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

Будівельників вул., 5/4
rieltor.ua

Пропонується вашій увазі 2 кімнатна квартира у сучасній Новобудові ЖК Академ містечко (10 секція) це новий житловий комплекс розроблений, з урахуванням новітніх архітектурних тенденцій та технологій. Квартира знаходиться на комфортному 6-му поверсі 10-ти поверхівки. Загальна площа 65.5м.кв, кухня правильної форми з виходом на лоджію. БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ! Будинок побудований з цегли, та утеплений зовні. Квартира не кутова, вікна виходять на Захід. Забудовник виконує великий обсяг робіт, а саме: 1. індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом; 2. розводка опалення по квартирі та радіатори; 3. чистове тинькування стін; 4. стяжка підлоги; 5. розведення електроенергії по квартирі; 6. лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; 7. металопластикові вікна; 8. броньовані двері. Житловий комплекс це 18-ти секційний десятиповерховий будинок, зі зручними підїздами; прибудинкова територія буде облаштована дитячими та гральними майданчиками, зеленими насадженнями. Зручна транспортна розвязка та добре розвинена інфраструктура, що включає дитячі садочки, школи, магазини, спортивні центри та ресторани, — беззаперечні аргументи на користь придбання квартири у цій новобудові.

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в новобудові з ремонтом. Район Виставка. Загальна площа: 36,23 квадратних метрів. Чиста, тепла квартира. Сучасний ремонт тільки зроблений. Цегла. Індивідуальне газове опалення. Встановлена тепла підлога. Не кутове розташування. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є ТРЦ, магазини, аптеки, дитячі садки, школа та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна квартира для здачі в ОРЕНДУ.

Трудова вул., 5/1Б
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира в районі Залізничного вокзалу (напроти АТБ). Ця квартира розташована на третьому поверсі пятиповерхового будинку і має загальну площу 55,5 квадратних метра. Вона приваблює своїм житловим станом і зручним плануванням - двостороннє (північ-південь). У квартирі замінено частково вікна на металопластикові, є колонка для гарячої води. Балкон не засклений, але є можливість зробити це за вашим бажанням. Санвузол роздільний та облицьований плиткою. У квартирі встановлені лічильники на комунальні послуги. Локація цієї квартири також є її перевагою. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка, магазин АТБ, залізничний та автовокзал. Ви легко зможете задовольнити всі ваші потреби і вимоги у зручній близькості. Ціна цієї привабливої пропозиції складає всього 33 500 доларів, плюс витрати на переоформлення в розмірі 8,5%. Також розглядається можливість торгу.

Шевченка вул., 103
rieltor.ua

Пропонуємо двокімнатну у елітній новобудові, аналогів в місті немає. Будинок монолітно-бетонний Знаходиться ЖК Paradise поруч з парком ім. Чекмана Зручний 7 поверх, не кутова. Дуже гарний вигляд з вікна на парк та річку. Встановлений газовий котел. Можна зробити перепланування. Підземний паркінг Також є дизайн проєкт до квартири Перегляд у зручний для Вас час!

Староміська вул. (Примакова), 1/1
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири. Розташований будинок в Південно-західному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд магазини, аптеки, школи, дитячі садки... Квартира розташована на середньому поверсі, кутова, але дуже тепла. Планування квартири дозволяє зробити, при потребі, перепланування в окремі кімнати, або зробити кухню вітальню і дві окремі. Квартира в житловому стані за привабливою ціною.

Хотовицького вул., 11/2
rieltor.ua
1 - 24 з 5 047 результатів

Географія Хмельницький

Місто Хмельницький розташоване на Західному Поділлі, на берегах річки Південний Буг. Продаж квартир у Хмельницькому на вторинному ринку користується чималою популярністю. На це впливають не тільки прийнятні ціни, а й можливість жити в затишному та спокійному населеному пункті.

Де купити квартиру в Хмельницькому по доступній ціні

Місто можна чітко розділити на 10 мікрорайонів. Недорого купити житло реально на Гречанах, Заріччі, Книжківцях, Озерній, Центральному, Дубовому та ін. На околицях міста активно зводять нові мікрорайони. Якщо ви мрієте про житло в зданій новобудові від власника, то можете придивитися його в Першому парковому мікрорайоні, Дивокраї, Відрадному. Тут також можна купити нерухомість від забудовника, причому не тільки на умовах передоплати, а й в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням).

Квартири Хмельницького та особливості міста

Обласний центр відомий на всю Україну в якості міста, де знаходиться один з найбільших ринків Європи. Скупитися сюди приїздять не тільки українці, а й поляки, білоруси, молдавани та ін. Ринок відомий завдяки своєму широкому асортименту та низьким цінам.

Найбільшою популярністю серед покупців користуються квартири Хмельницького, що розташовані в будинках поблизу об’єктів інфраструктури:

  • дитсадків, шкіл, ВНЗ;
  • медичних закладів і аптек;
  • магазинів, ринків, супермаркетів;
  • торгівельних і розважальних центрів;
  • банків;
  • театрів, кінотеатрів та ін.

Хмельницький може похвалитися безліччю невеликих і доглянутих парків і скверів з різноманітними об’єктами дозвілля. Ті, хто бажає оселитися в будинку з гарним видом з вікна, можна купити квартиру в Хмельницькому з ремонтом недалеко від Парку культури і відпочинку ім. М. Чекмана, парку ім. І. Франка, Піонерського скверу, дендропарку «Поділля», скверу ім. Т. Шевченка, парку «Заріччя», «Подільський» чи «Молодіжний». Продаж квартир у Хмельницькому на вторинному ринку в південно-західній частині міста зацікавить тих, хто мріє кожні вихідні проводити на природі. Поруч знаходиться Лезнівське урочище, що є популярним місцем відпочинку хмельничан.

Вторинний ринок запропонує вдалі варіанти нерухомості не тільки в центрі, а й на околицях. З передмістя можна добиратися на роботу на електропоїзді. Крім Центрального залізничного вокзалу, на території міста розташовано кілька залізничних станцій («Гречани», «Речовий ринок», «Кам’янецький переїзд», «Ракове»). У місті курсують тролейбуси й автобуси.

Як дешево купити житло без посередників за допомогою ЛУН

Якщо хочете купити 1-кімнатну, 2-кімнатну, 3-кімнатну, 4-кімнатну чи п’ятикімнатну квартиру напряму в господаря, не поспішайте укладати договір з посередниками. Пошуковий ресурс Flatfy від ЛУН допоможе вам віднайти оголошення з фото, в яких пропонується продаж нерухомості за прийнятними розцінками.

Усі оголошення мають детальний опис, що містить не тільки схему планування квартири, а й поверх, площу кімнат (спальні, вітальні, дитячої кімнати, кухні), вартість та ін. Перейшовши на сайт-першоджерело, можна побачити контакти хазяїна. З ЛУН та його зручними фільтрами купівля квартири стала дійсно приємним процесом!