Продається простора 1к квартира в сучасному ЖК «Амстердам» Зручний 6 поверх. Середній поверх - 6.⠀ Квартира має вдале планування з просторою кухнею з панорамними вікнами ,які виходять на східну сторону поруч з озером. ⠀ ☑️Цегляні стіни утеплені та оздоблені облицювальною цеглою; ☑️панорамні металопластикові вікна з трикамерними енергозберігаючими склопакетами; ☑️ індивідуальне опалення (двоконтурний котел); ☑️ чорнове оздоблення, встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію; ☑️якісні вхідні двері. ⠀ Інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ «Агора», кафе, ресторан, банк, садочки… Без комісії для покупця!

Панаса Мирного вул., 16/1
rieltor.ua

Красива та продумана до дрібниць квартира. Кожний сантиметр розроблений з дизайнерами. Новий зданий будинок, індивідуальне опалення, є тепла підлога, сучасні якісні меблі, якісна сантехніка, LED освітлення. У квартирі практичне продумане планування, яке містити окрему спальню з лоджією, та простору кухню-вітальню теж з лоджією. Будинок має гарну локацію, неподалік від центру міста, поряд міський пляж, освітні та дитячі заклади, магазин у дворі, дитячий та спортивний майданчик, багато місць для паркування авто (що зараз є великою рідкістю). У квартирі також буде доставлене ліжко та обідні стільці. Продаж без комісійних!

можливий продаж по єОселя
Берегова Нижня вул., 2/2М
rieltor.ua

Ваша власна квартира в серці міста чекає на вас! Пропонуємо вашій увазі чудову 1-кімнатну квартиру в престижному районі Виставка, за адресою вул. Свободи 14, в ЖК "Свобода". Загальна площа цієї квартири - 42, 61 м², що забезпечує вам комфортне та затишне проживання. Особливості цієї пропозиції: - Індивідуальне опалення забезпечить вам максимальний комфорт у будь-яку пору року; - Планування простору дозволить вам максимально реалізувати ваші дизайнерські ідеї та створити унікальний інтерєр; - Чудовий вид з вікна, який дарує вам неповторні краєвиди міста; - Здача в експлуатацію - 2024 рік, що гарантує вам безпечний та щасливий переїзд у вашу нову квартиру. Ціна цієї квартири вас приємно здивує, адже вона продається без комісії та з можливістю переуступки. Не втрачайте свій шанс на створення ідеального життя в місті! Зверніться зараз, щоб дізнатися більше деталей та організувати перегляд. Ця квартира - ваш перший крок до мрії про власне житло!

Свободи вул., 12
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру в ЗДАНІЙ новобудові з індивідуальним опаленням. В будинок заведені всі комунікації (газ, вода, електрика), на все є лічильники. Можна одразу робити ремонт. Будинок заселений. Встановлений двоконтурний газовий котел, хороші вхідні двері, є розводка електрики, часткова чорнова штукатурка. Будинок знаходиться в затишному місці, поряд є вся необхідна інфраструктура, також школа, дитячий садок та вищі навчальні заклади. Продається БЕЗ комісійних. Квартира продається по переуступці, це значно дешевше вийде по переоформленню коли будуть готуватися документи на право власності.

Тернопільська вул., 34А
rieltor.ua

Площа:43, 7 Спальня: 18.9 кв. м Лоджія у спальні: 3.39 кв. м Кухня: 10.4 кв. м Лоджія в кухні: 2.98 кв. м Ванна: 3.4 кв. м Коридор: 4.7 кв. м Висота стелі: 2.7 м Лоджії утеплені пінопластом 15 (включаючи стелю) Власність з 2016 року. Новобудова. Закритий двір. Відеонагляд. Хороший доглянутий будинок та прибудинкова територія. До залізничного вокзалу 10 хв. пішки. Тепла підлога на кухні та ванній Розташування: східно/південна сторона, 5 поверх з 9 Залишаються меблі на кухні та пральна машина. Квартира має ідеальне розташування та зручність планування, що робить її ідеальним варіантом для затишного життя або як інвестицію. Ціна 42000 2% переоформлення. Можливо під іпотеку.

Красовського Маршала вул., 6в
rieltor.ua

Шукуєте 1к квартиру в Центрі міста, поруч з парком? Тоді рекомендуємо розглянути цей чудовий варіант! - новобудова на етапі здачі ( 2024р) - загальна площа 39.4кв.м; - поверх 10, видова квартира; - світла та простора; - суміжний санвузол; - встановлений котел автономного опалення, радіатори, електророзводка, - суміжний санвузол; - роздільна кімната з виходом на балкон; - кухня з виходом на лоджію; - панорамні вікна, гарний вигляд; Локація розташування: - зручне місце поруч паркова зона, тихо та спокійно, прогулянки на свіжому повітрі, ранкові пробіжки, чи зустрічі з друзями - мрія кожного! - поруч зупинка, школа, дитячий садок, навчальний заклад, речовий ринок,лікарня, магазини,супермаркети тощо. Ідеальний варіант для проживання! Мерщій не втрачайте час, ця квартира чекає на нового власника!

Проскурівського підпілля вул., 131/2
rieltor.ua

Кожен з нас мріє про ідеальну квартиру! Обираючи, ми маємо душевно відчути її особливість, побачити і знати її переваги, локацію та розташування. Цей варіант саме той, адже від цієї квартири дійсно віє затишком та теплом! Щодо переваг то варто відмітити: - мікрорайон Виставка, вул. П.Мирного; - квартира розташована на 6 поверсі; - загальна площа - 45, 5 кв.м, - гарна, велика кухня, (є лоджія та балкон - засклені); - опалення газовий двоконтурний котел; - зроблений євроремонт у сучасному стилі; - квартира дуже чиста та доглянута, Ви особисто у цьому переконаєтеся! - спальна кімната дуже затишна та комфортна, Ваше сімейне та особливе місце вдомі, де Ви насолоджуєтесь душевним спокоєм та відновленням сили; - є окрема кімната для гардеробу або кладова, там Ви зможете зберігати всі свої особисті речі, що дуже зручно; - суміжний санвузол, велика душова; - мінімальне переоформлення! Важливо! У квартирі все залишається: новий комод, якісні меблі у кімнаті, мебльована кухня (у класичному стилі), техніка: духова (нова, gorenje), пральна машина (нова, gorenje), холодильник, мікрохвильова. Все в ідеальному стані! Гарно облаштована прибудинкова територія, тихий та спокійни дворик, є дитячий майданчик, наземна парківка! Хороша інфраструктура: безліч магазинів, супермаркетів, аптек, кавярень, поруч дитяча лікарня, навчальні заклади, ресторани, торгово-розважальний центр! Зручна транспортна розвязка, мобільність у будь-яку точку міста; Готова до проживання вже! Лише перевезти Ваші речі! Варіант квартири, який точно Вам сподобається! Телефонуйте вже зараз! Показ в будь-який час!

Панаса мирного, 7/1
rieltor.ua

Ви у пошуках чудової 1к квартири з ремонтом? Тоді рекомендуємо розглянути цей варіант для Вас! Отож переваги нашої квартири: - загальна площа - 39, 4 кв.м. - зроблений якісний євроремонт, - індивідуальне опалення, є лічильники на комережі; - суміжний санвузол, ванна; - квартира двостороння; - залишається абсолютно все! В дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона! Хороше місце розташування: - мкрн Дубово, зупинка громадського транспорту поруч з будинком! Багато магазинів, супермаркетів, дитячий садочок, школа, неподалік Дубовський ринок! Квартира, яка реально може стати Вашою мріє вже сьогодні та чекає на нового власника! Додаткова інформація за номером! Показ в будь-який зручний для Вас час!

Козацька вул., 61А
rieltor.ua

Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А
rieltor.ua

Прекрасна 1кімнатна квартира з площею 61м² у затишному мікрорайоні Виставка чекає на свого нового власника! Розташована на 7поверсі, ця квартира має чудове просторе планування з окремою гардеробною кімнатою. Індивідуальне опалення, радіатори, лічильники та надійні вхідні двері забезпечать ваш комфорт. Обжитий будинок з тихим двором і вікнами, що виходять на захід, створюють ідеальну атмосферу для життя. Можливий продаж під іпотеку. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

Будівельників вул., 5/4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам 1к квартиру в новобудові з ремонтом. Район Виставка. Загальна площа: 36,23 квадратних метрів. Чиста, тепла квартира. Сучасний ремонт тільки зроблений. Цегла. Індивідуальне газове опалення. Встановлена тепла підлога. Не кутове розташування. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є ТРЦ, магазини, аптеки, дитячі садки, школа та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна квартира для здачі в ОРЕНДУ.

Трудова вул., 5/1Б
rieltor.ua

Ви у пошуках квартири у сучасному мікрорайоні? Тоді рекомендуємо розглянути чудовий варіант 1к квартири! Будинок на етапі ЗДАЧІ! Переваги розташування: * чудова локація, мкрн Озерна - молодіжний, популярний; * поруч вся інфраструктура, різні магазини, супермаркети, ресторани, кафе, торгові центри, лабораторії, аптеки,школи, дитячі садочки; * є місцево озеро, ліс - мрія кожного жити поруч з природою; Переваги квартири: - загальна площа 50,09кв.м. - розташована на 2 поверсі (рівень третього); - зроблена чорнова штукатурка стін, розводка електропроводки, встановлений газовий котел, лічильники на комунікативні мережі; - є велика лоджія з кухні з красивим панорамним виглядом; - вмісткий санвузол; Показ за домовленістю!

Січових Стрільців, 8-Б
rieltor.ua

Продаж 1к квартири у ЖК Студенський! Новобудова на етапі здачі в експлуатацію. - квартира розташована на 1 поверсі; - загальна площа квартири - 45 кв.м.; - простора кухня, кімната з нішою, суміжний санвузол, є лоджія та французький балкон; - хороше місце розташування: у південно-західному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходиться багато супермаркетів, різних крамниць, навчальних закладів, студій краси, поліклінік, поштових відділень та фінансових установ. Не виникне проблем і з громадським транспортом. Щодо забудови будинку, то вона утворює закритий двір, в якому облаштують зони відпочинку та встановлять сучасні майданчики з різними видами активностей. На нижніх поверхах сплановані комерційні приміщення, в яких будуть відкриті магазини, кафе, аптеки та інші обєкти інфраструктури. Телефонуйте, більш детально все розкажемо та покажемо квартиру!

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира в зданій і заселеній новобудові ЖК Гармонія-3 вул.Героїв Крут. Поверх 10/10 Площа 52 кв.м, не кутова Велика простора кухня (16 кв.м) В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів в світлих пастельних тонах. Вмонтована дорога кухня. Меблі чудово вписуються в інтерєр, мяке комфортне ліжко. З спальні вихід на лоджію, де чудово можна розташувати робочий стіл або організувати зону відпочинку. Тепла підлога в коридорі, санвузлі, на лоджії Закритий двір з пропускною системою. Є підземний паркінг, сучасний дитячий майданчик для діток різного віку Телефонуйте і станьте власником цього чудового елітного житла 0677342664 Алла

можливий продаж по єОселя
вулиця Героїв Крут, 4/1б
rieltor.ua

Продається затишна квартира в цегляному будинку, який заселений на 95% та має ОСББ. Територія будинку закрита і знаходиться під наглядом відеокамер, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Тут також є парковка для автомобілів і дитячий майданчик, де ваші діти зможуть активно проводити час. Квартира має зручне розташування з легким доступом до різноманітної інфраструктури, включаючи школу та дитячий садок. Розташування на 8 поверсі забезпечує прекрасний краєвид і тепле освітлення, оскільки він розташований на південній стороні. Особливість цієї квартири - індивідуальне газове опалення, що дозволить вам контролювати температуру у приміщенні. Також існує можливість перепланування простору під ваші потреби та вподобання. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири з усіма необхідними зручностями. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Водопровідна вул., 75/1а
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Виставці. Новобудова від найкращого забудовника Рауш. Квартира на 8 поверсі, площі її 51 кв.м Будинок цегляний. Здача - липень 2024. Буде зроблено максимум будівельних робіт: стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, підключений двоконтурний газовий котел, встановлені батареї, якісні вхідні броньовані двері. Кухня велика 15 кв.м з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Продаж по переуступці За більш детальною інформацією телефонуйте 0677342664 Алла Торг доречний

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в стані від будівельників. Будинок на етапі здачі. По нових замірах 39.4м². Є лоджія з кухні, де можна облаштувати гарну обідню зону. З кімнати є також лоджія незаскленна де можна зробити зону відпочинку. З вікон відкривається гарний вид на місто. Перегляд в зручний для Вас час.

Проскурівського підпілля вул., 161
rieltor.ua

Продається просторна квартира на 5-му поверсі з 10-ти, що не є кутовою. У квартирі здійснено значні поліпшення: Новий котел забезпечить вам комфорт та економію на опаленні. Проведена нова розводка електрики, що забезпечить надійність та безпеку. Штукатурка стін та розводка води відповідають сучасним стандартам якості житла. Санвузол готовий для встановлення плитки, що дозволить вам створити стильний та зручний інтерєр. Замінені вікна та встановлені нові підвіконники, що забезпечує ефективну теплоізоляцію та зниження шуму з вулиці. Виведені під кондиціонер, що робить квартиру готовою до комфортного літнього періоду. Ця квартира - ідеальний варіант для комфортного та сучасного життя. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової нерухомості. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Лісогринівецька вул., 16
rieltor.ua

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році. Покупець комісію агенції не сплачує.

Озерна вул., 6/1А
rieltor.ua

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А
rieltor.ua

Шикарна 1к квартира З стильним сучасними ремонтом 44м2 5пов 54000$+0ф 8, 5% Без комісії для покупця По всій квартирі тепла підлога, крім кімнати Квартира облаштована необхідною технікою та меблями Ніхто не проживав Квартира варта уваги! Може бути під іпотеку!

Лісогринівецька вул., 38А
rieltor.ua

Дизайнерський проєкт однокімнатної квартири. Розплановано все до дрібниць. Тепла підлога по усій квартирі, простора ванна кімната і затишна спальня. Телефонуй, підемо на огляд

Берегова Нижня вул., 2/2е
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Виставці. Новобудова від найкращого забудовника Рауш. Квартира на 6 поверсі, площі її 57 кв.м Будинок цегляний. Здача - липень 2024. Буде зроблено максимум будівельних робіт: стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, підключений двоконтурний газовий котел, встановлені батареї, якісні вхідні броньовані двері. Кухня велика 15 кв.м з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Продаж по переуступці За більш детальною інформацією телефонуйте 0677342664 Алла Торг доречний

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продається нова однокімнатна квартира. Район Виставка, вул. Старокостянтинівське шосе. Один з найкращих забудовників міста Рауш. Площа квартири 46кв.м, не кутова. Житлова кімната велика, з нішою. Лоджія з кухні, засклена. Квартира знаходиться на 5 поверсі у будинку нової забудови. Зроблений якісний дизайнерський ремонт. Теплі підлоги в кухні, коридорі та санвузлі. Будинок зданий та обжитий. Є сучасний дитячий майданчик. Затишне місцерозташування, зручна інфраструктура та приваблива ціна роблять дану квартиру оптимальним вибором для життя та інвестування. Квартира підходить під всі іпотечні

Старокостянтинівське шосе, 5/3б
rieltor.ua
1 - 24 з 2 077 результатів