Продається 3 кімнатна квартира в самому Центрі міста, вул. Проскурівська. Це адреса, яку Ви будете називати з гордістю! Де абсолютно все поруч! Видова квартира, комфортний поверх. Сучасне планування. Кімнати правильної форми, велика кухня з лоджією. Будинок на електриці, є виводи під встановлення котла, на разі в будинку власна дахова котельня. В ванній кімнаті зроблений вивід під бойлер. Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті. Виконаний косметичний ремонт, бамбуковий паркет. Гіпсокартонові стелі. Міжкімнатних дверей немає. Квартира під охороною.

Проскурівська вул., 45
rieltor.ua

Продам 1к квартиру з косметичним ремонтом! Най-вигідніша пропозиція на ринку! Без комісії для покупця! Центр міста! Розвинена інфраструктура біля будинку: все в пішій доступності! Будинок утеплений, доглянутий! Діє ОСББ, прибудинкова територія закритого типу, є паркомісця! В будинку є хороший підвал з облаштованим укриттям. В квартирі замінена сантехніка, зроблений гарний ремонт! Швидше телефонуйте і записуйтесь на перегляд

Проскурівська вул., 109
rieltor.ua

3-кімнатна квартира в центрі міста! Відкрийте для себе простору та затишну квартиру в історичному центрі Хмельницького! Чому саме ця квартира? Ідеальне розташування: центр міста, все необхідне в кроковій доступності. Будинок на Проскурівській, 45:в тихому та затишному місці. 10 поверх з 11: чудовий вид з вікон. Просторий та комфортний простір: 147 м² дозволять вам жити вільно та з комфортом. Зданий будинок: вам не потрібно чекати закінчення будівництва. Вікна на дві сторони (захід та схід): сонячне світло протягом дня. Великий обєм внутрішніх робіт від власника: вам не потрібно витрачатися на чорнові роботи. Штукатурка стін: рівні та гладкі стіни, готові до оздоблення. Розводка електрики: вам не потрібно нічого переробляти. Тепла підлога (кухня, коридор, с/в): комфорт та затишок в будь-яку пору року. Стяжка: готова основа для укладання підлогового покриття. Встановлені радіатори: вам не потрібно нічого купувати. Будинок на електриці: економія на комунальних платежах. Дахова котельня: автономне опалення та безперебійне постачання гарячої води. Лічильник на квартиру: ви платите лише за те, що використовуєте. Є паркомісця у підземному паркінгу: зручне зберігання вашого автомобіля. Можна придбати під іпотеку або з розстрочкою платежів: зручні умови покупки. Торг! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз! P.S.Допомагаємо із оформленням документів. Додаткова інформація: Поверх: 10/11 Площа: 147 м² Санвузол: роздільний Опалення: автономне Звяжіться зі мною, щоб домовитися про перегляд!

Центр. ТЦ Пасаж! Здана та обжита новобудова! Єоселя! Торг. «26704»
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна 2-кімнатна квартира в центрі міста! Відкрийте для себе розкішне та комфортне житло в історичному центрі Хмельницького! Чому саме ця квартира? Ексклюзивний дизайн: квартира оформлена з витонченим смаком і якісними матеріалами. Ідеальне розташування: центр міста, все необхідне в кроковій доступності. Будинок на Проскурівській, 45: в тихому та затишному місці. 10 поверх з 11: чудовий вид з вікон. Просторий та комфортний простір: 75 м² дозволять вам жити вільно та з комфортом. 2 спальні та кухня-студія: ідеальне планування для сімї або для тих, хто любить приймати гостей. Якісний ремонт: вам не потрібно нічого робити, все вже готово для життя. Хороші дубові меблі: вишукана та довговічна меблі. У кімнатах паркетна дошка: екологічне та естетичне покриття підлоги. Підігрів підлоги: комфорт та затишок в будь-яку пору року. Два балкони з кухні та кімнати: додаткове місце для відпочинку з панорамним видом. Залишаються всі меблі та техніка: вам не потрібно витрачатися на облаштування квартири. Не кутова квартира: тепло та затишно. Вікна у двір: тиша та спокій. Будинок на електриці: економія на комунальних платежах. Дахова котельня: автономне опалення та безперебійне постачання гарячої води. Лічильник на квартиру: ви платите лише за те, що використовуєте. Є паркомісця у підземному паркінгу: зручне зберігання вашого автомобіля. Квартиру можна придбати під Єоселю або під державні виплати, зручні умови покупки. Торг! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз! P.S. Допомагаємо вам із оформленням документів. Додаткова інформація: Поверх: 10/11 Площа: 75 м² Санвузол: роздільний Опалення: автономне Звяжіться зі мною, щоб домовитися про перегляд!

Вул. Проскурівська 45. Єоселя. 2% переоформлення! ТОРГ. «14915»
olx.ua

БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ! 3 - кімнатна квартира в Центрі, вул. Проскурівська 45. Поверх 2/10, площа 97 м2.. Нестандартне планування з гарним дорогим ремонтом, вбудованими меблями та технікою. Італійські меблі в спальнях, всі кімнати оснащенні гардеробними. Кухня та шафи-купе MERX. Три кондиціонери Panasonic. Кругом використані екологічні матеріали. Без сплати комісії! Мінімальне оформлення! Телефонуйте ! Надам повну інформацію! ID: 33713

Продаж 3-к квартири! Центр, вул. Проскурівська. Дизанерський ремонт.
olx.ua

2к, Центр, вул. Проскурівська 45, Пасаж: - Поверх: 7/10. - Площа: 98,3 м², кухня: 19,8 м². - Зданий будинок, вікна на схід, не кутова. - Є дизайн-проект квартири. - Розпочато ремонт: встановлено якісні вхідні двері, замінено вікна на нові, якісні, зроблена чистова штукатурка стін під покраску, розводка електрики, води і каналізації, встановлено інсталяцію, душовий трап, закуплено радіатори, гіпсокартон; будинок на електриці, дахова котельня, лічильник на квартиру. Якщо є додаткові питання чи потрібна інша інформація, пишіть.

2кЦЕНТР ТОП оголошення
olx.ua

Продаж 1к квартири. Самий центр міста Проскурівська 115. Ідеальний варіант для інвестиції. Ціна дешевше ніж у забудовника. 44м2. , 13поверх /16поверхівки. 33000грн /м2 Будинок на етапі будівництва, будується 12й поверх. Здача будинку планується на середньому 2025 року . Переуступка.

власник
Продаж квартири 1к ЦЕНТР
olx.ua

45 000 $ 3к - Центр,вул. Проскурівська Комерція ТЦ "Пасаж" власний санвузол Комірка Велика кімната 1 Маленькі кімнати 2 Гарний вид з вікна на Проскурівську Кондиціонер та лічільники. вигідна пропозиція на ринку нерухомості

ТЦ Пасаж (Проскурівська 45)
olx.ua

Продається 3к квартира в цегляному будинку нового покрещеного планування в самому Центрі міста. Середній поверх, зручне планування: кухня 9м.кв, роздільні кімнати, окремий санвузол, лоджія з кухні та кімнати. В кімнатах ламінат, стіни та стелі вирівняні, санвузол облицьований сучасною плиткою, замінена сантехніка, встановлений бойлер. Меблі залишаються по домовленості. Низьке переоформлення Ідеальне місцерозташування, надрозвинута інфрастуртура - все необхідне в пішому доступі. Телефонуйте

Проскуровская улица, 73, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 58800.0 USD
dom.ria.com

У продажі простора, 4к квартира у етітній новобудові в ЦЕНТРІ на пішій Проскурівській 45. Зроблена тепла підлога та радіатори. Висока стеля. Є МОЖЛИВІСТЬ РОЗДІЛИТИ НА 2 КВАРТИРИ ! Поруч багато зручностей, зупинки транспорту, школи, садочки, магазини, торговий центр, аптеки, супермаркети та гарна природа НЕ зволікай телефонуй, одна з найкращих пропозицій на ринку!!! Смаколик попри якого не пройдеш мимо.

Проскуровская улица, 45, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 88199.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

ID: 32593 Продається двокімнатна квартира у самому центрі міста на Стометрівці. Квартира розташована на третьому поверсі трьоповерхового цегляного будинку. Двостороння, з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом. Є два балкони з виходом на вулицю та у внутрішній двір. Квартира чиста та охайна. Звертайтесь зараз, щоб придбати цю затишну квартиру у центрі міста! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-896-242-DR.

Проскуровская улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж трикімнатної квартири в центрі міста. Ідеальна локація неподалік парку І.Франка Поруч з будинком розвинена інфраструктура: лікувальні та навчальні заклади, спортивні школи, магазини та супермаркети. Затишний двір, парковка, дитячий та спортивний майданчики. Доглянутий підїзд ( після ремонту). Квартира з діючим каміном. Висота стелі 3м. Вдале планування ( двостороння) . Кухня- столова - вітальня та окремо дві спальні. Лоджія утеплена. Великий балкон 15 кв.м., влітку в можна використовувати, як столову. Чудовий вигляд з вікон квартири в двір будинку. Квартира затишна та простора . Капітальний ремонт. Якісні деревяні міжкімнатні двері. Металопластикові вікна. У вартості квартири залишаються майже усі меблі та техніка. Можливий розумний торг. Подробиці та попередні домовленості про перегляд за вказаним номером телефону.

Проскуровская улица, 85/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 64900.0 USD
dom.ria.com

Ціна - площа - стан квартири Вас здивує. Аналогів немає!!! Продається двохкімнатна квартира в самому центрі міста по Проскурівській. Орієнтир парк Шевченка. Будинок зданий, проживають люди. Квартира не кутова, на середньому поверсі. Одностороння, вікна на схід. Квартира простора, загальна площа 98, 3 м2. Є дизайн проєкт квартири. Великий обєм внутрішніх робіт від власника: встановлено якісні вхідні двері, замінено вікна на нові, якісні, зроблена чистова штукатурка стін, розводка електрики, води і каналізації, закуплено радіатори.

Проскуровская улица, 45, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 59990.0 USD
dom.ria.com

Продам дворівневу 4-кімнатну квартиру в ЖК "Перлина Проскурова"! Ваша мрія про просторе та комфортне житло в самому центрі міста може стати реальністю! Продається дворівнева 4-кімнатна квартира загальною площею 124 м² на 9 поверсі 10-поверхового будинку в ЖК "Перлина Проскурова"! Переваги: Вдале розташування: Центр міста, ЖК "Перлина Проскурова". Поруч вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, ТЦ, магазини, кафе, кінотеатр, овочевий ринок, парк, річка, набережна, пляж. Простора та сучасна: Загальна площа 124 м². Дворівневе планування дає можливість чітко зонувати простір. Стан від будівельника. Класне планування: 4 кімнати, 2 санвузли, кухня-вітальня, лоджії. Діє переуступка: Швидкий вихід на угоду. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування! Не втрачайте шанс стати власником власної квартири в престижному комплексі! Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Проскуровская улица, 10/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаю дуже гарну квартиру в самому центрі міста, вул. Проскурівська , 71. Якісний ремонт, залишаються вмонтовані меблі, шіксрна локація будинку, вся інфраструктура поряд. Мінімальне переоформлення!

Проскуровская улица, 71, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора, світла 1 кімнатна квартира у сучасному житловому комплексі ЖК Проскурів, по вулиці Проскурівського Підпілля , мікрорайон Центр. Загальна площа 50 м2, комфортний 3й поверх, не кутова, вікна на дві сторони, гарне планування, велика окрема кімната, простора кухня та санвузол, дві засклених лоджії. У квартирі зроблено всі чорнові роботи: штукатурка, стяжка, розводка на теплу підлогу (кухня, коридор, санвузол). Затишний внутрішній, закритий двір з дитячим та спортивним майданчиком. Чудове місце розташування у самому серці міста, поруч з парком та набережною! Поруч все необхідне для комфортного життя: всі можливі магазини, торгові центри, супермаркети, кафе, кавярні, ресторани, театр, філармонія, держустанови, поліклініки та лікарні, медичні центри, розважальні та освітні заклади, школи, садочки, банки, аптеки, прекрасна транспортна розвязка у всі райони міста, до зупинки 2 хвилини пішки. Телефонуйте! Запрошуємо на огляд!

Проскуровского Подполья улица, 110, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 49000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в центрі міста з ремонтом, велика площа, гарний вигляд на місто

Проскуровская улица, 45, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD
dom.ria.com

ID: 34603 Продається 2-кімнатна квартира: - Площа 73 кв.м. - Будинок зданий - Комунікації підключені - 3 поверх з 10 - Панорамні вікна з кухні та кімнати - БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЙНИХ - Стан від забудовника - Встановлено дорогі якісні вхідні двері - Територія закритого типу з відеонаглядом - Поряд річка та зелена зона. Не втрачайте можливості придбати це затишне житло у самому центрі міста! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-959-362-DR.

Проскуровская улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 64000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3х кімнатна квартира Центр міста вул Проскурівська 45 Передостанній поверх Житловий стан 146 кВ, велика та простора квартира

Проскуровская улица, 45, Хмельницкий, Хмельницкая 87000.0 USD
dom.ria.com

ID: 34880 Продам дворівневу 4-кімнатну квартиру в ЖК "Перлина Проскурова"! Ваша мрія про просторе та комфортне житло в самому центрі міста може стати реальністю! Продається дворівнева 4-кімнатна квартира загальною площею 124 м² на 9 поверсі 10-поверхового будинку в ЖК "Перлина Проскурова"! Переваги: Вдале розташування: Центр міста, ЖК "Перлина Проскурова". Поруч вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, ТЦ, магазини, кафе, кінотеатр, овочевий ринок, парк, річка, набережна, пляж. Простора та сучасна: Загальна площа 124 м². Дворівневе планування дає можливість чітко зонувати простір. Стан від будівельника. Класне планування: 4 кімнати, 2 санвузли, кухня-вітальня, лоджії. Діє переуступка: Швидкий вихід на угоду. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування! Не втрачайте шанс стати власником власної квартири в престижному комплексі! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-974-419-DR.

Проскуровский переулок, 1/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

1 кімнатна квартира в самому центрі міста по вулиці Проскурівській, 3 поверх, площа 21, 1 кв.м., цегла, космет. ремонт. Вигідна ціна, можливий торг

Проскуровская улица, 21, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 24000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира у центрі міста, поряд кінотеатр, парк, дитячий майданчик, кафе та ресторани. Квартира обжита, моноліт, капітальний ремонт, індивідуальне газове опалення.Район спокійний. Детальна інформація за номером телефону.

Проскуровская улица, 45, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двох рівневої квартири, в самому центрі міста Хмельницький, по вул. Проскурівській біля Парку шевченка, в ЖК Октант. в житловому комплексі наявний підземний паркінг. ( парко місця продаж чи оренда окремо від квартири) Дана вартира розташована на двох різних рівннях поверх-6 та 7-поверх квартира обєднана між поверхами власними сходама які оздоблені деревом, та хромовими пирилами, що створює цікавий та не звичний простір для проживання великої родини. Квартира складається з 4- кімнат. включаючи 2-спальні, - велику вітальню площею 50 кв.м.. - дві дитячі кімнати одна на першому рівні і одна велика на другому рівні з цікавим елементом вікно в стелі, - Кухня велика 22 кв.м. з виходом на лоджию в кухні залишаються вмонтовані меблі, - Вванну кімнату на першому рівні гостьовий санвузол з душевою кабіною, та велика ванна кімната на другому рівні. - велика гардеробна кімната з поличками та вішаками для одягу. Ця дворівнева квартира ідеально підходить для великої родини, які шукають великий житловий простір з можливістю створення індивідуального затишку, з розміщення потрібних зон для життя та роботи. в самому цнтрі міста!

Продаж дво рівневої квартири Центр міста вул. Проскурівська 201 кв.м.
olx.ua

У продажі 112 кв.м. у самому центрі м.Хмельницький, вул Проскурівська (напроти парку ім.Шевченка). ТЦ Пасаж Комерційне приміщення повністю з ремотом: підлога- плитка, стіни та стеля - вирівняні та пофарбовані. Зроблена окрема кухона кімната. Приміщення поділено на три окремі кімнати (кабінети) 15 кв.м. +балкон. 14 кв.м. 50 кв.м. з панорамним вікном з виглядом на вул. Володимирську. (фасадна сторона) Підійде як під офіс, торгівлю або сферу послуг Вигідна пропозиція на ринку нерухомості Розглядаються пропозиції по ціні. Телефонуйте, надам потрібну інформацію та домовимся про перегляд.

3к. 112 кв.м.  з ремонтом під комерцію. вул. Проскурівська
olx.ua
1 - 24 з 28 результатів

Географія Хмельницький