Продається просторна квартира на вулиці Лісогринівецька. Розташована на пятому поверсі у новобудові від відомого забудовника Рауш. Ця квартира не кутова, двостороння з прекрасним плануванням: кухня та кімната з вікнами на захід, друга кімната з орієнтацією на схід. Будинок зданий, право власності оформлене, що забезпечує вам спокій у процесі покупки. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, комфорт та гармонійне розташування. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири - звертайтеся за деталями

Лісогринівецька вул., 34А
rieltor.ua

Продається чудова 2 кім квартира на Озерній. Зроблено дизайнерський ремонт ( після ремонту ніхто не проживав) Індивідуальне опалення. Новий будинок. Залишаються всі меблі та техніка. Без комісії для покупця. Детальна інформація по телефону

Лісогринівецька вул., 38
rieltor.ua

1к Рауш Лісогринівецька 38А перепланована в 2к (2 окремі кімнати +кухня) 49м2 1пов 63000$(2000$)від власника +8,5% Свіжий ремонт Тепла підлога всюди крім кімнати Все що в квартирі залишається Можна під іпотеку!

Лісогринівецька вул., 38А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в новобудові, найкращий забудовник міста- Комунбуд. Зроблено максимум чорнових опоряджувальних робіт: розведення електрики мідним кабелем з монтажем розеток та вимикачів, штукатурка стін, стяжка підлоги, розведення системи опалення з встановленням двох контурного газового котла та радіаторів, встановлення броньованих дверей.

Лісогринівецька вул., 30/13
rieltor.ua

Затишна квартира в заселеному будинку на Озерній. Всі комунікації підключені. Розвинена інфраструктура, прибудинкова територія, дит.майданчик, поряд школа, магазини, зелена зона. Є можливість вибрати квартиру іншого планування на 4, 5, 6 поверхах.

Лісогринівецька вул., 4/1
rieltor.ua

2к Рауш Озерна 1 поверх з 10 площа 67.2 кв.м одностороння, не кутова, санвузол роздільний, гарне планування, всі чорнові роботи, стяжка, штукатурка, встановлені батареї, котел. Будинок побудований, утеплений, здача будинку весна 2024 рік.

Лісогринівецька вул., 30/13
rieltor.ua

Продаж 2к квартири, р-н Озерна, "Рауш", здана, можна під Є-оселю!! вул. Лісогринівецька 30/13 Поверх 2/10, загальна площа 67 кВм., 2 лінія від дороги, яка йде на Старкон.В квартирі зроблена стяжка, чистова шпаклівка, котел, батареї, розведена електрика,якісні вхідні двері.Будинок цегляний ,немає штукатурки тільки в ванній та туалеті.Санвузол роздільний, індивідуальне газове опалення (2-контурний котел) Некутова.

Лісогринівецька вул., 30/13
rieltor.ua

Продам квартиру в районі Озерної.Обжита новобудова,забудовник "Комунбуд"(Рауш).По техпаспорту однокімнатна,вдало перепланована в двокімнатну.Робоча частина кухні та столова зона винесена на балкон,за рахунок цього збільшена житлова площа.Є велика гардеробна кімната.Загальної площі з переплануванням вийшло 44 м2.Санвузол просторий,суміжний.При потребі можуть залишити диван та холодильник,вбудовані меблі,та шафа в коридорі залишаютьс теж.Квартира світла та сонячна,вікна виходять на схід.Поруч ліс та зона відпочинку.Середній поверх,не кутова.Економна по комунальним послугам.Перегляд в зручний для вас час.Покупець комісійних не сплачує,лише держмито та послуги нотаріуса.За додатковими деталями телефонуйте.Ключі на руках.

Лісогринівецька вул., 24/2
rieltor.ua

Продаж 2к квартири, на комфортному середньому поверсі, в ЗДАНОМУ БУДИНКУ! Квартира станом після будівельників. Виконано максимальну кількість внутрішніх робіт. Є стяжка, штукатурка стін, розводка електрики, встановлений котел, лічильники, радіатори та хороші вхідні двері як не потребують заміни. Будинок заходиться в молодіжному та сучасному мікрорайоні. Поруч є усе необхідне для комфортного життя. Продаж без комісії для покупця!

Лісогринівецька вул., 34А
rieltor.ua

Продаж 2к квартири 80 кв. м на вул. Лісогринівецька 18Г Загальна площа 80 м2 житлова 40 M2 . кухня 25 M2 Стіни з цегли Побудовано 2021 Індивідуальне опалення В квартирі зроблений дизайнерський ремонт.Кухня студія та дві роздільні та на дві сторони спальні, стеля: гіпсокартонові стелі у двох спальнях в кухні студії, натяжні стелі ванної кімнати та в коридорі, Утеплені стелі мінватою, та гідроізоляцією. Підлога: кахель (керамо граніт), під ламінатом постелена пробка 10мм.Підігрів підлог у ванній кімнаті, на балконі, коридорі та в кухні студії.Стоїть водний сторож з датчиками на кухні та ванній кімнаті з автоматичним перекриттям води! Охорона (Ajax). Балкони на кухні у дитячій всередині утеплені камяною ватою 10см.Ззовні пінопласт 10 см! Квартира обезшумлена і утеплена з усіх боків.Декоративна штукатурка гротта, двері (дубовий шпон) із прихованими петлями та з магнітними замками! На котел встановлений програматор температури у квартирі.Вдвічі економить газ(в даний час дуже потрібно!).Всі меблі та техніка залишається !!! Всі меблі виготовлялися на замовлення за дизайнерським проектом. Окремо продається гараж в будинку (36 кв. з ремонтом), в гаражі є вода (умивальник), каналізація, охорона з датчиками, та автоматичні ролети!

Лісогринівецька вул., 18Г
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

ТЕРМІНОВО! Надійний забудовник - РАУШ Стильний, якісний ремонт. Ніхто не проживав - ви будете першими! Серце квартири - кухня має 18м2., комфорт вам забезпечений. Продумане планування, яке ви однозначно оціните при перегляді. Квартира не кутова. Будинок цегляний, утеплений. Тепла підлога в санвузлі/кухні/коридорі, термостати винесені у зручне місце. Можливо під іпотеку, єОселю та інші програми Дана квартира вас приємно здивує! Телефонуйте.

Лісогринівецька вул., 38
rieltor.ua

🏡 Продається затишна 2️⃣-кімнатна квартира з євроремонтом в районі Озерна! 🔑 ✨ Індивідуальне опалення забезпечать комфорт у будь-яку пору року. 🌞 🌲 Поруч ліс для прогулянок та приватний сектор для спокійного життя. 🏡 🏫 Нова школа недалеко від будинку, що зручно для дітей. 📚 💰 Можливий продаж під іпотеку! 💸 Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте зараз! 📞

Лісогринівецька вул., 4
rieltor.ua

Увага! У продажу 2 к кв. площею 45.5 кВ.м. 2/5 , цегла, Виставка ( Перемоги, 13). В квартирі зроблений капітальний ремонт: замінена сантехніка , електрика, гіпсова штукатурка стін, натяжні потолки, плитка коридор та кухня, м/п вікна та балкон. В кімнатах ламінат. Кухня збільшена 6 кв.м, є гардеробна, балкон збільшено. Якісні вхідні та міжкімнатні двері. Поруч школа, садочок. Мінімальне переоформлення. До Центру міста 5 хв!

Лісогринівецька вул., 13
rieltor.ua

Продаж 2к. Квартира В зданій новобудові мікрорайон озерна вулиця Лісогор німецька 4/1 Біля лісу квартира розташована на 6-му поверсі не кутова Будинок здано в експлуатацію Оформлення 8,5%

Продаж 2к квартира озерна біля лісу вул. Лісогренівецька 4-1
olx.ua

Продам (власник) двокімнатну квартиру по вул. Лісогринівецька 34а у зданому будинку. Квартира не кутова, вікна виходять на захід. Третій поверх. Площа квартири 66,9 м.кв. Кухня 17,4 м.кв. Кімната 19,9 м.кв. Кімната 12,1 м.кв. Право власності оформлене Детальна інформація по телефону.

Власник продам двокімнатну  здану квартиру Рауш Лісогринівецька
olx.ua

Продається 2к квартира в зданій новобудові від найкращого забудовника міста Комунбуд (Рауш), район Озерна, вул.Лісогринівецька 34 А. Квартира знаходиться на середньому 6-му поверсі, не кутова, чудове практичне планування. Зроблено максимум внутрішніх робіт від забудовника- розводка електрики, води, радіатори, чистота стяжка підлоги і шпаклівки стін. Ціна дуже приємна, поспішайте, телефонуйте Інна АН Статус Груп Присутній торг. Ключі на руках.

2к Рауш, 6 пов.,не кутова, здана новобудова Озерна
olx.ua

33617 Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника Рауш у районі Озерна, за адресою вул. Лісогринівецька, 34. Квартира розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа 80,4 кв.м. Квартира двостороння, не кутова. Стан від забудовника: максимальне наповнення, штукатурка та стяжка, розведення електрики, опалення з радіаторами, двоконтурний котел, якісні лічильники та вхідні двері. Будинок зданий, право власності наявне. Іпотека можлива.

2-х кімнатна квартира 80 кв.м на Озерній, макс. наповнення! ID:33617
olx.ua

Продам (власник) простору двокімнатну квартиру по вул. Лісогринівецька 34а на пятому поверсі. Забудовник Рауш. Будинок зданий. Квартира двостороння (схід захід) Загальна площа 80,2 м.кв. Кухня 16,8 м.кв. Кімната 19,2 м.кв. кімната 22,2 м.кв. Право власності оформлене Детальна інформація по телефону.

Власник продам двокімнатну здану квартиру Рауш по вул. Лісогринівецька
olx.ua

ID: 33567 Продається 2-кімнатна квартира в новобудові, площею 67 м², без внутрішніх робіт. Розташування: Хмельницький, вулиця Лісогринівецька, район Озерна. 9 поверх 10-поверхового будинку, кухня 12 м². Квартира відповідає комфорт-класу. Не втрачайте можливості придбати це житло в зручному місці! Зателефонуйте нам вже зараз для детальної консультації та організації перегляду. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-574-DR.

Лесогриневецкая улица, 1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 к квартира здана та НАЙДЕШЕВША по місту! Мікрорайон Озерна. Будинок зданий, та частково заселений. Комунікації підключені. Загальна площа 64 м2. Кухня 13 м2, Кімната 19, 7 м2, просторий санвузол - 4 м2. Балкон з кімнати на ліс. Квартира знаходиться на 5 поверсі. Не кутова. Стан квартири від забудовника. Будинок знаходиться в затишному місці. Поряд лісова зона. Спокійний та тихий район. В пішій доступності магазини, школа, садочок, зупинка міського транспорту та озеро. Прибудинкова територія облаштована. Є дитячий майданчик. Телефонуйте. Надам додаткову інформацію. 33929

Лесогриневецкая улица, 4/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 35000.0 USD
dom.ria.com

33929 Продається двохкімнатна квартира в районі Озерної. Квартира площею 64м2 і знаходиться на 5/10 поверсі. - будинок зданий - комунікації підключені - частково проживають люди - не кутова - індивідуальне опалення - балкон з кімнати на ліс - стан від забудовника Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Телефонуйте і домовимось про показ! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко *Зробіть перший крок на шляху до мрії. *12 років на ринку нерухомості.

Лесогриневецкая улица, 4/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 34999.0 USD
dom.ria.com

33929 Продається 2 к квартира здана та НАЙДЕШЕВША по місту! Мікрорайон Озерна. Будинок зданий, та частково заселений. Комунікації підключені. Загальна площа 64 м2. Кухня 13 м2, Кімната 19, 7 м2, просторий санвузол - 4 м2. Балкон з кімнати на ліс. Квартира знаходиться на 5 поверсі. Не кутова. Стан квартири від забудовника. Будинок знаходиться в затишному місці. Поряд лісова зона. Спокійний та тихий район. В пішій доступності магазини, школа, садочок, зупинка міського транспорту та озеро. Прибудинкова територія облаштована. Є дитячий майданчик. Телефонуйте. Надам додаткову інформацію

Лесогриневецкая улица, 4/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 35000.0 USD
dom.ria.com

Ця двокімнатна квартира - абсолютно неперевершений вибір для вашої молодої сімї. Розташована на третьому поверсі вже готового будинку, ця квартира стане останнім словом в розкоші та комфорті. Ви отримаєте не просто місце для проживання, але й особливий куточок, де кожен момент стає незабутнім. Загальна площа цієї квартири - 79 квадратних метрів, з великою кухнею, яка має лоджію для вашого комфорту. А ще ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям з балкону, який виходить з кімнати, зроблено стяжку підлоги, штукатурка стін, розводка опалення, радіатори, двоконтурний газовий котел, лічильники (світло, газ, вода) Розташована в новому районі з розвиненою інфраструктурою, поруч з лісом, озером та торговими центрами, ця квартира має все, що вам потрібно для комфортного життя. Це ідеальний вибір для молодих сімей, які хочуть насолоджуватися якісним життям в новому місці. Не втрачайте шансу на цю неперевершену можливість!"

Лесогриневецкая улица, 36, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 52000.0 USD
dom.ria.com

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ !!! ЗДАНИЙ БУДИНОК .Двокімнатна квартира, двостороння не кутова, з гарним плануванням. Виконано, штукатурка, стяжка, радіатори, котел в наявності, хороші вхідні двері, один з найкащих забудовників. Перегляд у зручний час.

Лесогриневецкая улица, 36А, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 52000.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 109 результатів

Географія Хмельницький