Продається трикімнатна квартира на Дубове. Квартира розташована на першому високому поверсі,тепла, не кутова . Площею 67.4 кв.м. Квартира у житловому стані, потребує ремонту. Вікна - частково металопластик. Поруч усе необхідне для комфортного життя! Без оплати комісії агенству! Мінімальне переоформлення! Ціна 34 000$ Для реальних покупців присутній хороший торг! Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть! Перегляди у зручний для Вас час!

ТРИкімнатна квартира на Дубово! NV
olx.ua

Продається новобудова з заселеному будинку. Індивідуальне опалення, котел, батареї. Спокійний район. Квартира не кутова, на 3-му поверсі, 90 кв.м. 10-ти поверхового будинку. Стан квартири від забудовника. Реальний обʼєкт. Показ в любий зручний час. Більш детально по телефону.

3к Новобудова 90 кв.м р-н Дубово
olx.ua

Продається простора 3к квартира в цегляному будинку на Дубово. В квартирі зроблений косметичний ремонт, вікна металопластикові, натяжні стелі, нові вхідні та міжкімнатні двері. Квартира на зручному 2-му поверсі, не кутова, двух стороння, балкони засклені, тому тепла. Покращеного планування з окремими кімнатами, зі збільшеною кухнею з балконом, великим функціональним коридором з кладовочкою, роздільним санвузлом. Будинок в тихому затишному місці, неподалік школа, садочок, магазини, аптеки, гарне транспортне сполучення. Показ по домовленості. Телефонуйте, квартира варта уваги! Олексій.

Продаж 3к квартири 68.4 кв. м на вул. Миколи Міхновського
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

«Красовського» по вул. Мазепи 90 м²; 1, 4/4 поверх; Стан після забудовника. Індивідуальне опалення, котел, лічильники. Металопластикові вікна та хороші вхідні двері. Штукатурка стін та розведено електрику.

Гетмана Мазепы (Красовского Маршала) улица, Дубово, Хмельницкий, Хмельницкая 53600.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Географія Хмельницький