ID: 31812 Продається однокімнатна квартира в мікрорайоні Дубове. Квартира знаходиться на першому поверсі (поверх над комерцією - фактично 2/10). Стан квартири після забудовника: встановлено котел та лічильники, штукатурка стін, розводка електрики. Ціна дешевше ніж в забудовника Переуступку слачує власник. Телефонуйте - організую показ.

Однокімнатна квартира в новобудові на Дубово
olx.ua

Продам найдешевшу в місті 1 кімнатну квартиру - чешку. Дуже гарна по площі-якості-ціні за м2 квартира в хорошому районі Загот Зерно. Загальна площа 40 м2, велика, простора кухня 11 м2. В наявності балкон. Розташована на зручному 2 поверсі з 5. Мінімальне оформлення і дуже хороший торг. Придбайте житло своєї мрії. Телефонуйте організую показ.

Продам 1к квартиру 40м2, р-н Дубово. VRV ID: 33667
olx.ua

Продаж 1к квартири Район Дубово Вул.Гетьмана Мазепи Поверх 10 з 10 В квартирі зроблений євроремонт Продаж з меблями та технікою. Без комісії + мінімальне переоформлення. За детальною інформацію телефонуйте.

Продаж 1к квартири на Дубово
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця! Продам 1 кімнатну квартиру в зданій новобудові по вул. Петлюри (Купріна), мікрорайон Дубове. Загальна площа 55 кв м. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Двостороння, не кутова, 2 засклені лоджії (з кухні та кімнати). В квартирі виконано великий обсяг внутрішніх робіт: стяжка підлоги, штукатурка стін, встановлений двоконтурний котел (індивідуальне опалення), радіатори, лічильники на газ, воду та світло, розводка електрики. Мінімальне переоформлення. Гарний двір закритого типу з дитячим майданчиком та паркомісцями. Вдале місце розташування будинку, поруч зупинка громадського транспорту, продовольчий ринок "Дубово", також все інше, необхідне для комфортного проживання: дитячі садочки, школи, магазини, аптеки, відділення банків та поштові відділення.

Продам 1к квартиру в зданій та обжитій новобудові Дубово
olx.ua

новобудові з індивідуальним опаленням, стан після забудовника: електроопалення, , розведення електрики мідним кабелем, штукатурка цегляних поверхонь стін, броньовані двері, лічильники води та світла.Будинок готується до здачі в експлуатацію в 3кв 2024року. Можливість проведення газу і встановлення газового котла.

власник
Гетмана Мазепы (Красовского Маршала) улица, 31/1Б, Дубово, Хмельницкий, Хмельницкая 828945.0 UAH
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Хмельницький

Шукай квартиру по локації