Продаж 2-кімнатної квартири в цегляному будинку на Дубово. Площа 42 кв.м, поверх 3/5. Кімнати роздільні. Ремонт.Залишається нова вбудована кухня. Газова колонка-автомат. Також був повністю капітально замінений дах. Балкон утеплений. Супер пропозиція для тих, то хоче заїхати і не робити ремонт. Ціна 35800$

Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом на Дубово
olx.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира у затишному районі Дубово, що входить в ЖК Авіла Sky. Площа - 67,1 м.кв., розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, що недавно був зведений. Квартира готова на 90%, зроблено чорнові роботи, а саме: Зроблено теплу підлогу по всій квартирі, викладена стяжка на підлозі, проведена розводка електрики, а також виконана штукатурка стін. Квартира має роздільний санвузол і двостороннє планування, що надає простору додаткову функціональність. Розташування ідеальне для комфортного життя - поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, магазини та відділення Нова Пошта. Є можливість придбання за іпотекою під 3% на перший внесок та 7% на загальну суму. Оформлення договору забезпечить вам правову стабільність. Вартість цієї чудової квартири - всього 53 000$, Без додаткових комісій. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, будь ласка, телефонуйте. Не втрачайте шансу на якісне житло в зручному розташуванні!

2 кімнатна квартира
olx.ua

Продається гарна двокімнатна квартира нового планування в затишному районі Дубово. Квартира не кутова, з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом. Загальна площа 51 м2. кухня 8м2. Інфраструктура вся поруч. Телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-682-127-LX.

Продається гарна двокімнатна квартира нового планування.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж чудової двокімнатної квартири у мікрорайоні Дубово! Квартира з усіма капітальними характеристиками: • не кутова • хороший поверх • цегляний будинок • косметичний ремонт Крім того, квартира має вдале планування. Дуже світла та тепла,Можливий торг. Телефонуйте!

2к квартира на Дубово біля ринку!!
olx.ua

У продажі двокімнатна квартира. Зданий будинок, підключені усі комунікації 1-й поверх над комерцією, фактично 2/10. 5 хв. до центру міста. Двостороннє планування. Встановлено котел та лічильники, штукатурка стін, розводка електрики. Тепла підлога по всій квартирі, розведена сантехніка та електрика, стяжка підлоги. 10 хв. пішки до центру міста. Можливий продаж в Іпотеку. Телефонуйте, домовимося про перегляд.

Двокімнатна квартира на Дубово, стяжка, тепла підлога. Можлива ЄОселя
olx.ua

32050 Терміново! Прордається чудова двокімнатна на Дубово. Квавдратура складає 53 кв.м. Знаходиться на третьому поверсы з девяти. Хороший житловий стан. Є два засклених балкони. Металопластикові вікна. МІНІМАЛЬНЕ ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ! Зацікавила пропозиція? Тоді телефонуйте, домовимось про показ

Терміново! 2К квартира на Дубово EVA
olx.ua

квартири від надійного забудовника. Відмінне планування, хороша комплектація.

Гетмана Мазепы (Красовского Маршала) улица, Дубово, Хмельницкий, Хмельницкая 36500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Географія Хмельницький