Шукаєте квартиру мрії? Ми знаємо, що це має бути особлива нерухомість, у яку зайдеш і відразу відчуєш - ось вона! Ви відразу розумієте, як і що спланувати і розташувати - це ще одна ознака, що це саме те, що ви шукаєте. Тому щиро рекомендуємо вашій увазі дворівневу 3-кімнатну квартиру у зданій новобудові міста. Основні переваги квартири: - Знаходиться в зданому будинку від відомого забудовника ДІТА. - Два ліфти (грузовий і пасажирський). - Загальна площа - 104,9 кв.м. - Розташована на 9-ому і 10-ому поверхах. - Якісна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, два санвузли, двоконтурний газовий котел, встановлені лічильники на комунікативні мережі, панорамні вікна. - Гарне планування з роздільними кімнатами і лоджіями, які можна цікаво використовувати. Розташування: - Мікрорайон Виставка. - Закритий вїзд, дитячий майданчик, наземна парковка. - Розвинена інфраструктура з магазинами, супермаркетами, аптеками, навчальними закладами, торговими центрами, спортзалами, стадіоном тощо - все в пішій доступності. - Поруч зупинка громадського транспорту, що забезпечує мобільність по всьому місту. Також є можливість придбати кладову на поверсі та гараж за додаткову плату - додатковий комфорт для вас! Це ексклюзивна пропозиція квартири, яка може стати вашою вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд! Деталі за номером, з радістю відповімо на всі ваші питання.

Зарічанська вул., 3/2В
rieltor.ua

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні! - ЗДАНИЙ БУДИНОК! - ПЕРША ЛІНІЯ! До Вашої уваги шикарна дворівнева квартира в новобудові, від одного з надійних забудовників міста Будальянс! - Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 8-9 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамнами вікнами. - У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, 2 санвузлах, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, в підїзди проведуть кабелі інтернету і домофона. - Квартира насправді дуже гарна та простора. - Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, є дитячий майданчик, тренажери, наземна парківка. - Поруч місцеве озеро, де Ви зможете прогулятися з друзями, взявши смачної кави, вийти на ранкову пробіжку чи у сімейному колі відпочити на природі. - Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В», дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу, ресторани, кафе, салони краси, медичні лабораторії тощо. У пішій доступності розташована школа №28, дитячі садочки. Один з найпопулярніших районів міста, який активно розвивається! Показ в будь-який час! Деталі за телефоном Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24
rieltor.ua

Простора дворівнева квартира. 4-5 поверх з 5. Індивідуальне опалення, ремонт виконаний на 60% : тепла підлога, залита стяжка, якісно зроблена розводка опалення , електрики та каналізації, стіни пошпакльовані під чистову обробку, залишились чистові роботи. Зручне планування квартири: - на першому поверсі: кухня, велика кімната- вітальня, санвузол, котельня; - на другому поверсі: три спальні, санвузол та гардероб. Будинок має затишне, огороджене подвіря під відеонаглядом.

Кропивницького вул. (Галана), 7/3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 5-и кімнатну дворівневу квартиру р-н Виставка вул. Зарічанська 14/4А, кв. 33, площа 144/82.2/13.2 м.кв., поверх 9,10/10, новобудова здана і обжита, індивідуальне опалення, монолітно-цегляний будинок з зовнішнім утепленням, двостороння, 3 санвузла, тепла і затишна, 2 лоджії і 2 тераси з яскравими краєвидами на східну в північну сторону міста (є фото). Стан від забудовника, броньовані вхідні двері, вікна металопластик якісний, підлога стяжка, стіни чорнова штукатурка (цегляні), розведена електрика (достатня кількість розеток), підвіконня. На все лічильники, двоконтурний котел. Розведене опалення і встановлені радіатори. В санвузлах виведення на рушника сушарку. На фото все видно. Будинок вже обжитий!. Лоджії і тераси пораховані по коефіцієнту 0,3! Є можливість збільшити кухню за рахунок тераси (на терасах утеплення з зовнішньої сторони). Вартість 98000$ + витрати на переоформлення. Держ. мито 2% Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплачує. тільки витрати на переоформлення і податок. Показ за попередньою домовленістю.

Зарічанська вул., 14/4а
rieltor.ua

Виставка вул. Будівельнеків 1 3к дворівнева Площа 128м² Поверх 8 3 окремих кімнат,санвузол роздільний Індивідуальне опалення Балкон з кухні та коридора на першому поверсі (великий можна переділити) Вартість 80.000$

Будівельна, 1
rieltor.ua

Продам квартиру Новобудова здана та заселена ЖК Dream Park Площа 141 м Не кутова Поверх 10 та 11 (дворівнева) 5 кімнат 2 санвузла Тераса 15 м.кв Чудовий краєвид з вікна

Проскурівського підпілля вул., 131
rieltor.ua

У продажу дворівнева квартира в зданому і обжитому будинку. Чудове положення по вул. Озерна, район з новими будинками, поруч озерно і зона для прогулянок. Комфортне планування: чотири кімнати, кухня і два санвузла. Власником, зроблена стяжка, штукатурка, розведене опалення і електрика. Індивідуальне газове опалення. Підходить під державні програми і Єоселю Оформлення 2%, оперативні покази. По всім питанням телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Озерна вул., 6/3
rieltor.ua

Простора квартира, дворівнева! Там кожен мешканець буде мати спокій , свою власну територію та комфорт! Виконано ДУЖЕ багато робіт!На першому поверсі квартири розташлвано кухню, кімнату, сан. вузол та коридор, на другому 2 кімнати , коридор та ще один сан. вузол., ітого - 2 сан. вузла! Стелі додатково утеплені мін. ватою з середини, вся підлога утеплена, влаштована " тепла підлога", всі стіни пошпакльовані та перетерті під шпалери., вся проводка помінян після забудовника. В сан вузлі влаштована розводка труб на каналізацію.Також є лічильники та газовий котел

Старокостянтинівське шосе, 2Л
rieltor.ua

32415 Продається 3-кімнатна дворівнева квартира в самому центрі міста в Житловому Комплексі "Дрім парк". Площа квартири становить 93 кв.м, розташована на 10-11 поверху 11-поверхового будинку, секція вже здана та частково заселена. Квартира має прекрасне планування. На першому поверсі розташовані коридор, санвузол, кухня-студія та балкон, а на другому поверсі - коридор, санвузол, спальня з відкритою терасою та ще одна спальня. Оточена затишним двором з дитячим майданчиком, квартира забезпечує комфорт та безпеку для вашої родини. Поруч розташований парк та центр міста, що робить її ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та зручність. Всі комунікації підключені, що забезпечує безперебійне функціонування всіх систем. Крім того, є можливість ПРИДБАТИ ПІД ЄОСЕЛЮ Переоформлення навпіл з покупцем, 700 дол/квадрат в найкращому ЖК міста, ДУЖЕ ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ!!!! Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної дворівневої квартири в центрі міста. Для отримання більш детальної інформації чи організації перегляду, звертайтеся за вказаним номером телефону.

можливий продаж по єОселя
Проскурівського підпілля вул., 131/2
rieltor.ua

Продається простора, світла дворівнева 3х кімнатна квартира, у сучасному житловому комплексі ЖК «Dream Park» , по вулиці Проскурівського Підпілля, центр. Будинок зданий, підведені усі комунікації. Загальна площа 86 м2, 10 -11 поверхи, прекрасне планування: не кутова, вікна на захід, відкривається чудовий вигляд на річку. На першому рівні: велика кухня 15м2 , простора кімната вітальня з кожної є вихід на лоджії з панорамними вікнами та роздільний санвузол. На другому: дві спальні та велика тераса 13 м2, з якої відкривається неймовірний краєвид. У квартирі зроблена вся електрика, встановлено двоконтурний котел, якісні вхідні двері та 2 й поверх підбито добротним гідрошумобарєром. Для нового власника приємним подарунком стане готовий дизайн проект. Затишний, спокійний, закритий двір, сучасний дитячий майданчик, наземний паркінг. Поблизу розташоване все необхідне для комфортного і насиченого життя родини: парк, набережна, ряд супермаркетів, магазини, ТРЦ, кафе та ресторани, школа, садочок, поштові відділення, банки, аптеки, клініки, лікарня, поліклініки, прекрасна транспортна роз`язка, все в пішій доступності. Квартира чекає на свого щасливого господаря! Телефонуйте, запрошуємо на перегляд!

Проскурівського підпілля вул., 165Б
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Продається дворівнева чотирикімнатна квартира в мікрорайоні Виставка по вулиці Вінницька. Розташована на 9-му та 10-му поверхах, не кутова, зроблений сучасний євроремонт з використанням якісних та дорогих матеріалів. Опалення - індивідуальне газове, тепла підлога в кухні-студії, коридорі, лоджії та санвузлі. Встановлено два кондиціонери, охоронна система сигналізації, відеонагляд в будинку. Хороше та зручне планування: 1й поверх - коридор, кухня-вітальня з панорамним вікном, кімната із заскленим балконом та роздільний санвузол. 2-й поверх - спальня з гардеробною, дитяча кімната, гостьова кімната та роздільний санвузол. Квартира повністю мебльована та укомплектована технікою дорогих та відомих брендів! Будинок знаходиться в перспективному, розвиваючому, молодіжному, тихому районі міста, гарний закритий двір з автоматичними воротами та облаштований дитячим майданчиком. Фото відповідають дійсності, але наживо краще!!!, можете переконатись самі. Перегляд за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. Квартира Вашої мрії чекає на Вас! Телефонуйте просто зараз!

Вінницька, 1/5
rieltor.ua

Продається простора 4- кімнатна квартира в Південно-Західному районі, вул Камянецька 153/1. Будинок - цегла 2010 року. Квартира дворівнева, 5 і 6 поверх , площею 130,0 м.кв. Квартира утеплена ззовні пінопластом. Опалення індивідуальне газове, тепла підлога у ванній кімнаті. Велика кухня, три санвузла (роздільний на нижньому поверсі і суміжний на верхньому). Велика засклена лоджія і балкон. В квартирі зроблений євроремонт, дороге меблювання. Меблі залишаються по домовленості. Тихий двір, прекрасний вигляд з вікна! Є гараж у дворі, по домовленості можна придбати. Без оплати комісійних! Торг! Добре розвинена інфраструктура- поряд школа, садочок, магазини, зупинка транспорту, аптека, все що потрібно для комфортного життя! Гаряча пропозиція! Телефонуйте, та записуйтеся на показ!

Продаж дворівневої 4к. квартири. Пів-Зах. район. Без комісії.
olx.ua

Ви у пошуках квартири мрії? Ми знаємо, що це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш - ось вона! Ви одразу знаєте, як і що спланувати, розташувати - ще одна ознака, що вона саме та. Тому щиро рекомендуємо Вашій увазі 3к дворівневу квартиру у зданій новобудові міста. Переваги квартири: - квартира у зданому будинку; - забудовник ДІТА; - 2 ліфти (грузовий, пасажирський) - загальна площа - 104,9 кв.м. - квартира розташована на 9 і 10 поверсі; - зроблена якісна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, 2 санвузла, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники на комунікативні мережі, панорамні вікна; - гарне планування, роздільні кімнати у кожній з них лоджія, яку цікаво можна використати; Локація: - мкрн Виставка; - закритий вїзд, є дитячий майданчик, наземна парківка; - розвинена інфраструктура: магазини, супермаркети, аптеки, навчальні заклади, торгові центри, спортзал, стадіон тощо, все в пішшій доступності; - поруч зупинка громадського транспорту, мобільність в будь-який район міста; За додаткову плату можна придбати кладову на поверсі та гараж - додатковий комфорт для Вас! Ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд! Все деталі за номером!

Продаж дворівневої квартири! ЖК Бристоль
olx.ua

21526 ПЛОЩА 134 кв.м.Продається квартира за адресою Будівельників 5/1 (за газ конторою). Квартира двоярусна. З можливістю викупу третього цокольного поверху. На першому поверсі кухня, зал, гостьова кімната, санвузол. На другому вбиральня, 5 кімнат, санвузол. Квартира з розкішним панорамним видом. Закритий двір. Дизайн проекту в подарунок.

Дворівнева квартира, Виставка
olx.ua

Продам 4 кімнатну квартиру - мікрорайон Виставка - проспект Миру, 90/1 - площа 127 кв.м. - дворівнева - 9 поверх з 10 - тепла підлога ( кухня, санвузол, коридор) - в залі електро камін - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - гарний вид на Дендропарк - м/п вікна - ковані сходи на 2 поверх - поли з керамограніту та ламінату - потолки натяжні - повноцінна гардеробна кімната - зеркалтне рано - вільна парковка 1 поверх: - зал - дві спальні - кухня - санвузол 2 поверх: - велика спальня - гардеробна кімната Ціна: 100 000$ Комісія відсутня. Мінімальне переоформлення 2% Тел.: 06*********07 Юлія

Дворівнева квартира на Виставкі
olx.ua

Продам 3к квартиру Виставка вул.проспект Миру 63В - забудовник Дубас - здана та заселена новобудова - цегляний будинок - дворівнева - загальна площа120м², двостороння - 80м² житлова площа - 10 та 11 поверх (повноцінних два поверхи) Індивідуальне газове опалення, штукатурка стін, електророзводка Ціна 59,000$+оформлення 8,5% Підходить під Єоселя! Альона АН Residence

Продаж 3к дворівнева Виставка у зданому будинку Єоселя-так
olx.ua

Продам 5к дворівневу квартиру р-н Виставка вул. Зарічанська 14/4а. Загальна площа 170 м.кв. Поверх 9,10/10. Будинок зданий і обжитий, Індивідуальне опалення, монолітно цегляний будинок з зовнішнім утепленням, двостороння. Встановлені броньовані двері, вікна металопластик. Зроблена електрика та встановлені лічильники, двоконтурний котел. Вартість квартири 119000$+ 2% переоформлення.

Продам 5к квартиру вул. Зарічанська 14/4а
olx.ua

Продам 1 кімнатну простору квартиру , правильної форми - мікрорайон Виставка - Староконстантінівське шосе, 5/4В - 10 з 10 (+ 11 тех. поверх) - загальна площа з балконом 57,2 кв.м., кухня 19,1 кв.м. - застрахована квартира до травня, страховка залишається , тільки замінюється власник - балкон утеплений, додатково виведене світло та розетки - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - сучасна ліфтова система ( вимикається світло, але ліфт довозе до поверха та відчиняє двері) - санвузол сумісний - білосніжні сучасні міжкімнатні двері - ремонт виконаний в світлих приємних тонах - вся техніка найсучасніша - відеоспостереження в дворі, підʼїзді та ліфті Все залишається (крім холодильника) Ще є кладовка на поверсі. Продається окремо, ціна 3500$. Є можливість зробити дворівневу квартиру, так поробили сусіди. Ціна 57 000$. Ще є торг. Комісія відсутня. Переоформлення мінімальне - 2%.

Сучасна 1 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою
olx.ua

Зк Виставка Дубас Проспект миру 63В Н/б цегла дворівнева 120м2 двостороння 80м2 житлова площа 10 та 11 поверх Повноцінних два поверхи Індивідуальне газове опалення Штукатурка стін Електророзводка Поруч вся необхідна інфраструктару в 5 хвилинах ходьби: школа, садочок, озеро, розважальні центри, кафе, продовольчий павільйон, АТБ, поліклініка, зупинка Введено в експлуатацію в 2022 році, підключено всі комунікації 59,000+оформ Можна під різні програми

Просп Миру 3к 120кв м 59000$
olx.ua

Продам дуже стильну квартиру - площа 200 кв.м. - дворівнева - 5 поверх з 5 - мікрорайон Дубове - локація: вул. Козацька, 38 - новобудова - 6 кімнат, 2 поверхи - ремонт зроблено з дуже якісних матеріалів - красиві міжкімнатні двері в графітовому кольорі - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - не кутова - двостороння - 2 санвузли +1 - тепла підлога на 1 поверсі - двір закритий - новий якісний дах - власна парковка - зовні будинок утеплений - натяжні стелі - підлога ламінат - техніка і меблі залишаються за домовленістю - декілька гардеробних кімнат Ціна 154000$. Ще є дуже великий торг. +8,5 % за переоформлення Комісію сплачує продавець. Телефон для перегляду: 06*********07 Юлія

Бест! Дворівнева квартира в новобудові, 200 кв.м.
olx.ua

Дворівнева квартира, яка дійсно варта Вашої уваги!!! Здана та заселена новобудова Набережний Квартал Квартира двостороння, будинок цегляний , усі простінки цегляні, максимум внутрішніх робіт від забудовника. Чудові просторі кімнати, досконале планування, з великою гардеробною кімнатою 13, 00 м2. Велика простора тераса на 10 поверсі. Гарний краєвид з вікон, чудово облаштована прибудинкова територія, кращого двора з власним фонтаном у місті Ви не знайдете!!!

Продам Двохрівневу квартиру ЖК Набережний Квартал
olx.ua

5к квартира Продаж шикарної квартири в чудовому будинку на Виставці. Проспект Миру 60/5 6-7 поверх дворівнева 240 м2. Якісний ремонт в класичному стилі. Залишається вся мебель та техніка. Територія будинку огорожена та ведеться відеоспостереження, дитячий майданчик, електричне відкривання воріт , є місце для парковки . Дім цегляний теплий, забудовний Рауш , індивідуальне опалення. 1 рівень: Вітальня -40 м Спальня - 16 м Кухня -16 м Ванна з вікном -12 м 2 лоджій, 1 балкон Коридор 2 рівень Спальня з дитячою 40 м Спальня -16 м Ванна з вікном -16 м Гардеробна -6 м Сауна електрична Коридор -36 м Сходи деревʼяні. Паркетна дошка. Якісна мебель, техніка та сантехніка. Прекрасна локація будинку, поруч вся інфраструктура , закрита затишна територія. За детальною інформацією звертатися - Ніна

Продається дворівнева квартира 240 м2. Проспект Миру 60/5
olx.ua

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні! - ЗДАНИЙ БУДИНОК! - ПЕРША ЛІНІЯ! До Вашої уваги шикарна дворівнева квартира в новобудові, від одного з надійних забудовників міста Будальянс! - Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 8-9 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамнами вікнами. - У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, 2 санвузлах, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, в підїзди проведуть кабелі інтернету і домофона. - Квартира насправді дуже гарна та простора. - Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, є дитячий майданчик, тренажери, наземна парківка. - Поруч місцеве озеро, де Ви зможете прогулятися з друзями, взявши смачної кави, вийти на ранкову пробіжку чи у сімейному колі відпочити на природі. - Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В», дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу, ресторани, кафе, салони краси, медичні лабораторії тощо. У пішій доступності розташована школа 28, дитячі садочки. Один з найпопулярніших районів міста, який активно розвивається! Показ в будь-який час! Деталі за телефоном Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного улица, 24/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 71000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева квартира в центрі міста, по вул. Старокостянтинівське шосе (ресторан Моцарт) . Будинок цегляний, рік побудови 2008 року. Дахова котельня. Квартира знаходиться на 14-15 поверсі. Площа квартири 110, 0 кв.м., простора та світла. Перший поверх- 50, 0 кв.м. На першому зроблений косметичний ремонт. Всі меблі залишаються. Другий поверх - технічний, без ремонту - 60, 0 кв.м. Є всі документи, як на перший, так і на технічний поверх. Хороше, спокійне місце для проживання хоч центр міста. Все поряд- магазин, ресторан, аптека, парковка, зупинка транспорту, школа, садочок. Низьке переоформлення. Гаряча пропозиція! Телефонуйте!

Старокостянтиновское шоссе, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 75000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 84 результатів