ID: 34669 Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Ранкове" — Найдешевша 2-кімнатна квартира в Хмельницькому! Локація: 3 секція, 5/10 поверх Площа: 55 м² Чому варто обрати цю квартиру: Найкраща ціна у Хмельницькому — не знайдете дешевше! Сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями Зручне планування для комфортного життя Ідеальне співвідношення ціни та якості Не сплачені всі квадратні метри. Будинок будується.

Трудова вул., 5/1в
rieltor.ua

Продаж 2к квартира м. Хмельницький Житловому комплексі Проспект Ремонт зроблено сучасний з якісних матеріалів в світлих тонах що створює атмосферу домашнього затишку. • поверх 6/10 (ліфт працює) • площа 76 кв,м • зроблено сучасний дизайн ремонт • встановлена дорога сантехніка прихованого монтажу • підігрів підлоги в зоні керамічної плитки • плитка виробник Іспанія • опалення індивідуальне котел газовий Vaillant, також передбачено силивй кабель для електро котла. • кондиціонер інверторний. • електрика вся зроблена якісно, розділено по підгрупам, встановлено прохідні вмкачі електроосвітлення, Виведено силові кабеля для індукційної плити. Ціна 98000 уо Доларів США Оформлення 2% Без комісії для Покупця!!!

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 1
rieltor.ua

Продаж 2к квартира Мікрорайон добово вул. Іподромна 2 Поверх 9/9 Площа 52 кв.м Цегляний будинок з капітальним ремонтом, залишаються всі меблі техніка Оформлення 2%

Іподромний пров., 2
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК «Студентський» по вул. Інститутська 6/1а. Секція 2 Площа: 48, 4/21, 3/8, 8 м.кв Поверх: 5/10 Вартість: 42300$ з усіма витратами Не кутова квартира з гарним плануванням Від забудовника: -якісні вхідні двері, -котел, лічильники, -чорнова штукатурка; Будинок зданий. Право власності поки що не оформляли (переуступка). Інфраструктура: Житловий комплекс «Студентський» має вдале розташування: поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок , тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорта - і все це в 5-ти хвилинах пішки. Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплочує. Показ по попередній домовленості.

Інститутська вул., 6/1А
rieltor.ua

Простора 2-кімнатна квартира в новобудові для вашого ідеального ремонту! Площа: • Загальна: 64 кв.м. Ціна продажу - 44 700 доларів, БЕЗ комісії! Мріяли про простір, де зможете реалізувати всі свої дизайнерські ідеї? Ця квартира саме для вас! Стан після будівельників дозволяє втілити будь-які задуми та створити ідеальне житло на свій смак. Зручне планування з лоджією, що поєднує дві кімнати, і наявністю двох санвузлів – усе для вашого комфорту! Не втрачайте шанс зробити це місце своїм ідеальним домом. Зателефонуйте та домовтеся про перегляд вже сьогодні!

Красовського Маршала вул.
rieltor.ua

Продаж квартира після капітального ремонту. Замінено все: електрику, сантехніку, всі труби, котел, вікна, вхідні двері. Інстальована тепла підлога по всій квартирі. Просторий коридор. В одній кімнаті два вікна. Високі стелі. Є відео Деталі за тел

Франка Івана вул., 1
rieltor.ua

Продаж сучасної, вдало перепланованої квартири в самому центрі міста. Цегляний будинок. Середній поверх. Перепланована в кухню-студію та 2 окремі кімнати. Залишаються меблі, що на фото, вмонтована техніка. Є електричний камін. Балкон зʼєднаний з кухнею та вітальнею. В загальну площу не входить. На підлозі ламінат та плитка (електрична тепла підлога в кухні-студії) Вікна всі металопластикові. Квартира яка дійсно варта уваги. Деталі за тел

ексклюзив
Соборна вул., 58
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК "Академ Містечко", Хмельницький Адреса: вул. Шевченка, буд. 46 Ціна: $51,000 Квартира на 9-му поверсі 10-поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа — 65.5 м², житлова — 37.2 м², кухня — 9.7 м². Стан — від будівельників (під ремонт), встановлені металопластикові вікна, проведена розводка електрики, встановлені радіатори та двоконтурний котел для автономного опалення. Чорнова штукатурка на стінах. Переваги: Роздільні кімнати Простора лоджія Підведені всі комунікації Заселена секція, діє переуступка Оформлення через переуступку Телефонуйте або пишіть на +380985589391 — знайду житло, де ви здійсните свою мрію!

Шевченка вул., 46
rieltor.ua

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ви одразу знаєте, як і що спланувати, розташувати, адже Ваші фантазії та задуми стають реальністю. Кожен куточок у квартирі для Вас стає рідним! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні. До Вашої уваги шикарна двокімнатна квартира в новобудові, від одного з найкращих забудовників міста Будальянс! Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 2 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамними вікнами. У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, санвузлі, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, Квартира насправді дуже гарна та простора, двостороння. Бонус плюс для нового власника велика тераса 51,65 кв.м., яку можна накрити або засклити, цим саме збільшити в рази площу квартири, а в подальшому зробити цікавий дизайн та втілити круті ідеї! Важливо! Тераса документально входить до квартири. Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, наземна парківка , є дитячий майданчик. Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В» з дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу. У пішій доступності розташована школа 28, дитячі садки. Це ідеальне місце для проживання сімї у перспективному районі міста. Показ в будь-який час! Деталі за номером 0974108573 Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Хмельницький

Продаж 2-к квартира Житловий комплекс «SOFIYA-2» Бажаєте вигідо придбати квартиру? Мрієте зробити ремонт втіливши саме Ваші ідеї в реальність? Тоді мерщій не гайте часу, запрошуємо на перегляд квартири, яка Вам точно сподобаєтся. Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Щодо особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 68 кв.м.; знаходиться на 5 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А
rieltor.ua

Шукаєте варіант хорошої 2к квартири? Розглядаєте варіант лише в зданій новобудові? Тоді рекомендуємо, Вам даний варіант квартири! - Забудовник Авіла, житловий комплекс Авіла лайн. - Квартира розташована на 10 поверсі. - Загальна площа 66, 5 кв.м - Світла, простора, двостороння. - Дві повноцінні кімнати, кухня, роздільний санвузол та велика гардеробна або кабінет, максимально зручно та додатковий комфорт для майбутніх господарів. - Опалення: індивідуальне електро. - Чудовий краєвид з вікна - Поруч ліс, місцеве озеро, найрізноманітніша інфраструктура. Рекомендуємо переглянути! А ще діє супер ціна! Тому не втрачайте можливості придбати квартиру мрії! Показ в будь-який час!

Кармелюка вул., 5/2
rieltor.ua

Ви у пошуках квартири мрії, де будити створювати власний сімейний затишок? Ми знаємо, що це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш - ось вона! Ви одразу знаєте, як і що спланувати, розташувати - ще одна ознака, що вона саме та. Тому щиро рекомендуємо Вашій увазі велику 2к квартиру у зданій новобудові міста. Переваги квартири: - квартира у зданому будинку; - є ліфт; - загальна площа – 82,6 кв.м. - квартира розташована на 6 з 10 поверхового будинку; - зроблена якісна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, роздільний санвузол, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлено лічильники на комунальні мережі; - гарне планування, великі роздільні кімнати; Локація: - мкрн Виставка; - є дитячий майданчик, наземна парківка; - розвинена інфраструктура: магазини, супермаркети, аптеки, навчальні заклади, торгові центри, спортзал, стадіон тощо, все в пішшій доступності; - поруч зупинка громадського транспорту, мобільність в будь-який район міста; Ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд! Все деталі за номером!

Старокостянтинівське шосе, 20/3-Б
rieltor.ua

Двокімнатна квартира біля парку. Ідеальне місце для сучасного життя, де можна реалізувати всі свої дизайнерські ідеї, продумати все до дрібниць як захочети саме ви! Власне житло – це мрія кожного, а мрії мають збуватися і ми вам в цьому допоможемо! - загальна площа квартири 53,4 кв.м.; - індивідуальне опалення; - тип стін цегла; - чистове оздоблення; - утеплення - мінеральною ватою; - закрита територія; - на території передбачено дитячі та спортивні майданчики, ігрові зони, зони відпочинку; Район в якому побудовано будинок є найбільш розвиненою інфраструктурою, що включає торгові, розважальні, спортивні, освітні та соціальні об’єкти в пішій доступності. Поруч розташований Дендропарк, де можна красиво, активно проводити час з рідними та друзями, відпочиваючи від буденних справ.

Озерна вул., 17
rieltor.ua

Двокімнатна квартира у одному з найкомфортніших Житлових Комплексів в місті. Найкраща локація, поруч все що необхідно. Магазини, Епіцентр, Оазис та багато іншого. Найбільший двір з дитячими та спортивними майданчиками. Квартира на зручному 4 поверсі, є тамбур. Великий ліфт. Гардеробна мебльована, дві окремі кімнати, великий балкон, на кухні лоджія. Вся техніка та меблі залишаються. Запрошую на перегляд

Зарічанська вул., 11
rieltor.ua

Двокімнатна квартира на першому високому поверсі в ЖК Амстердам Якісний та сучасний будинок на Озерній Поруч з будинком уся необхідна інфраструктура. У дворі є дитячий, спортивний майданчик та стадіон. Квартира з новою електропроводка, власники робили під себе. Поштукатурені стіни Санвузол суміжний, поміститься велика ванна. Кухня з великою лоджією та панорамними вікнами Дві окремі кімнати. Під лоджією є комора. Пропоную оглянути квартирку.

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 16/3
rieltor.ua

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 49 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію. Без сплати комісійних для покупця! Поки діє переуступка. Продаж терміновий, тому така ціна!

Інститутська вул., 61/1
rieltor.ua

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? У нас є для Вас самий кращий варіант на ринку нерухомості! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик. За додаткову плату можна купити гараж у будинку 25кв.м.

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? Та ще мати власний гараж 25 кв.м., та кладовку біля квартири 5.3 кв.м? Здається про таку квартиру можна тільки мріяти. У нас є для Вас, самий кращий варіант на ринку нерухомості, у якому можна втілити всі свої самі крутіші мрії! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

- Площа 52 кв.м. - Здача планується до кінця 2024 року -9 поверх з 10 - Металопластикові вікна - Стан від забудовника - Двоконтурний котел, штукатурка стін, лічильники - Поряд велике озеро та зелена зона

Озерна вул., 4/1
rieltor.ua

Продається квартира по вул.Кармелюка (біля Трьох ведмедів) площею 56 м.кв. Кухня 9,1 м.кв. зручний 3 поверх. Тепла, обжита. Хороший ремонт з якісних матеріалів. Вигляд на ліс. Залишається кухня та дві шафи -купе. Переоформлення мінімальне 2%.

Кармелюка вул., 5
rieltor.ua

Сучасний мікрорайон заріччя, екологічно чистий, поруч парк та річка. Вся інфраструктура в пішій доступності від житлового комплексу. Вдале планування дозволяє раціонально та продумано використовувати кожен м2 житлової площі. Великий внутрішній двір, з просторими дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку, автомобільним паркінгом. Ліфти функціонуватимуть з 0 поверху, що дуже зручно у використанні, особливо мамам з дитячими візочками. Є можливість розстрочки до завершення будівництва. Телефонуйте та встигніть придбати за найвигіднішою ціною.

Берегова Нижня вул., 1-б
rieltor.ua

двоконтурний котел, розводка електрики, лічильники на все . Здача в 2024 році

Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua

двоконтурний котел, розводка електрики, лічильники на все . Здача 2024 рік

Старокостянтинівське шосе, 20/8
rieltor.ua
1 - 24 з 1 769 результатів