Продам 3 -х комнатную квартиру в Херсоне. квартира расположена в хорошем месте, в хорошем доме ОСББ. Сделан косметический ремонт. Балкон застеклен и утеплен, есть кондиционер, хорошая межкомнатная столярка и металлопластиковые окна. Уютная кухня. Раздельный туалет и ванная комната, кафель, хорошая сантехнка. Продажа с мебелью и техникой. Со всем что есть в квартире. Звоните, открыты к диалогу!

Лавреньова вул., 13
rieltor.ua

Лоджія і 3 балкона засклени металлопластом, нові труби і сантехніка, бойлер, всі лічильники, вбудована кухонна стінка, нова столярка, нова проводка, квартира в гарному стані, не кутова. Хороше місцерозташування.

Продам квартиру 3кімнатну вул.49Гв. дивізії 6/9, 70м2
olx.ua

Продам двухуровневую квартиру в центре, перекресток Карла Маркса и Декабристов (старый фонд). Карла Маркса д. 33. на втором єтаже двухєтажного дома. Первый уровень - кухня-гостинная,санузел,коридор.Второй уровень(Массандра) - комната, огромная гардеробная, может использована как комната, санузел). Автономное электро отопление.Кондиционер. Самый центр города. Возможна продажа на условиях первичной оплаты 50% стоимости и остаток под процент на период до 60 мес. Собственник. Заинтересованным, пишите ваш номер вайбер, я перезвоню. Цена 26300 Ссылка на видеообзор квартиры видео 1 youtu.be/u6cfWhMlgpA видео 2 youtu.be/G-FVDRW1cxk Также квартира сдается в аренду.

власник
Продам двухуровневую квартиру в центре (старый фонд) Хозяин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно! Продам отличную 3-х комнатную квартиру на 2-Таврическом, ул.Покрышева 51, 15-ти этажного дома на 3 этаже.Утепленный фасад, парковочное место, грузовой и пассажирский лифт. К дому подведены все коммуникации: электричество, вода, канализация.Толщина фасадного утепления 10 см. Квартира очень теплая. Отличная инфраструктура; садики,школа, рынок, супермаркеты, транспортные остановки. Комнаты разрельные, МПО-окна, 2 застекленные балкона (лоджия и балкон) с панорамным видом. Квартира подготовлена к ремонту. Цена договорная. +39:329:1117:607(Viber,WhatsApp)- Алена.

власник
Продажа 3 к.квартиры 74,1кв.м
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири 2/10 будинок з цегли по вул.Червонофлотської 124 Загальна площа 68кв.м, три окремі кімнати, кухня 10кв.м. Стан квартири житловий/ під ремонт, централізоване опалення, лічильники на все. Високий цоколь, вікна виходять на місто.

Трикімнатна квартира 2/10 Червонофлотська 124
olx.ua

З кімнатна квартира в центрі міста, вул . 295 стрілецької дивизії 6/9. 1 поверх 9 поверхівки. НЕ кутова. Цегляний будинок. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. На кухні 2х контурний газовий котел (автономне опалення та гаряча вода). Є балкон (засклений) 3 м та лоджія 3 м, додатково до загальної площі. Є підвал (вхід з лоджії). Поряд з кухнею є кладова. Квартира з добрим ремонтом. Продається з меблями (за бажанням покупця): 2 дивани, односпальне ліжко, 2 шафи у кімнатах та велика шафа на 3 секції у коридорі, обідній стіл та 2 столи для посуду, тумба з полицями та журнальний столик. У квартирі подвійні двері. Також є тамбур, що зачиняється (на 2 квартири). Чистий підїзд. Тихий, безпечний двір. Багато зелені у дворі (вікна на двір - з кухні, вітальні, меншої кімнати). Вікна другої кімнати також виходять на зелену зону (дерева та квіти), на іншу сторону будинку. Будинок з ОСББ. Стан квартири - можна заходити та жити. Продаж від власника. Ціна - можна домовлятися

власник
Продам. 3 кімн. квартира, Центр, автономне опалення, роздільні кімнати
olx.ua

Жилпоселок , квартира на ул Фритаун 151 , 1 этаж , мебель и техника остается , большая кухня , туалет с ванной совмещены , спальня , гостиная и детская , все вопросы по телефону . Рассмотрим ваше предложение .

власник
Квартра 3-х ком. Жилпоселок , рассмотрим ваши предложения
olx.ua

Срочная продажа 3 комн Карбышева , 200 Лет , 8/9 , автономное отопление , 70 метров квадратных , 2 балкона Дом ОССБ, ремонт .

Автономнне отопление
olx.ua

Продажа 3к квартіри. Новобудова. 91 м2 - загальна площа. В квартире зроблен евроремонт. Натяжні стелі. Лед освітлення. Кахель в кухні та в санвузлі. Раздвіжні металопластікові двері стануть дуже гарною прикрасою для вашої квартиры. Панорамні вікна. Пол ламінат. Автономне газове опалення, та гарячу воду предоставить для вас новый газовий котел Bosch. Усі лічильники встановлені та опламбовані. В домі живуть люди (ОСББ). На цей день пр. 200 річчя Херсона самий безпечний, і самий жвавий район міста. Будинок в 2021 році введений до експлуатації. Новий дім, нова квартира, новый ремонт. Розташована вона в 50 метрах від проспекту. 3 хв. до ринка Північний, 5 хв.до ринку на 3х штиках. В кроковому доступу знаходиться декілька супермаркетів, будівельних магазинів, два відділення банку, школи, дитячі садки, лікарня... Зупинка транспорта розташована біля будинку, з якої можно доїхати до любого району міста. Пряма продажа від власника. Можливий обмін на авто. Показ по домовленості. Звязок через такі менеджери як: Viber та Whatsapp по вказоному телефону.

власник
200-летия Херсона проспект, 22А, Северный, Херсон, Херсонская 32000.0 USD
dom.ria.com

Промацую ринок. Маю бажання продати квартиру. Ремонт зроблений на 90%. Війна трошки змінила плани. Ремонт у всіх приміщеннях крім балкона. Тихий район (без прильотів). Сучасні вікна з захистом від ультрафіолету. Квартира повністю мебльована. Не має хіба що телевізора та роутера (інтернет Київстар можна підключити за один день). Вана побудована з нуля. Стоїть інсталяція, душова кабіна, підвісний умивальник. Вітальна-столова дуже світла та затишна. Сильна примусова вентиляція. Не встиг місцями плінтуса зробити, розвести щиток у квартирі, поміняти дріт живлення на квартиру (він вже закладений, планував підєднати разом з роботами по щитку).

власник
Святых Кирилла и Мефодия проспект, 18А, Шуменский, Херсон, Херсонская 21000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Херсон

Квартира продается в самом центре Херсона, отличное расположение, рядом сады, школы, супермаркеты, больницы, парки. Рядом остановка можно добраться в любую точку города. Стоянка 1 минуту от подъезда. Квартира утеплена. Сделан дорогостоящий дизайнерский ремонт. Автономное отопление, теплый пол в ванной комнате. Все соответствующие документы на автономное отопление есть. Большая кухня студия на 20 кв. Большая ванная комната с душем и ванной комнатой.За отдельную плату есть подвал больше чем на 20 кВ. М. Квартира очень теплая. Трубы, проведение изменено. Дверь сделана на заказ. Крыша откапитальная.

власник
Пугачева переулок, 3, Центр, Херсон, Херсонская 50000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до вашої уваги 3х кімнатну квартиру, 5-7 хвилин до автовокзалу пішки (1 зупинка на маршрутці), залізничний вокзал та центр міста в 15 хвилинах ходьби, поряд школи, садки, магазини, в будинку хороші сусіди, в квартирі був зроблений ремонт 5 років тому (частковий), так само всі вікна встановлені МПО залишилося одне вікно деревяне в залі, але досить в хорошому стані, в квартирі є пральна машина, бойлер, посудомийна машина, холодильник, два дивани, двоспальне ліжко, шафи, гардероб та багато іншого.

власник
200-летия Херсона проспект, 3, Северный, Херсон, Херсонская 41200.0 USD
dom.ria.com

Своя квартира з євроремонтом. Залишаються мебелі. 3 поверх/5 поверхового будинку. Кухня студія. Санвузол сміжний. 2 спальні окремі. Дуже тепла. Євровікна. Деревяні двері ексклюзив. Балкон утеплення., обшитий, засклений. Проводка нова мідна 2,.5 мм. Сантехніка Керсаніт. Душова Німеччина. Перепланування, нові поли, стяжка. Гардеробна кімната. Плитка Чехія та Іспанія, в душовій та на кухні. Батареї єврочавун.

власник
Квартира в Херсоні
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру з ремонтом і меблями. Квартира знаходиться на житлоселищі прямо на ринку вікна виходять на перехрестя Комкова/ Стрітеньська на ринок. Всі меблі залишаються кухня залишається,все як на фото,всі шкафи та обладнання. У вітальні замінено диван на новий,також нема фото спальні ще одної. Дитяча повністю обладнана для 2 дітей. Гостинна,дитяча,спальня ,кухня,санвузол ,два балкони. Технічний поверх над нами ,дах не тече! Торг можливий,для хороших людей обовязково!

власник
Хозяин!Продам 3 комнатную квартиру
olx.ua

балкон засклений, нові труби, бойлер, всі лічильники, стан жилий-під ремонт, квартира не кутова, гарне місцерозташування.

Продам квартиру 3 кімнатну вул.Університетська/Чорноморська 2/4, 58м2
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири болгарка на ХБК район Супутника. Будинок з цегли, загальна площа квартири 60кв.м кухня 9кв.м, три окремі кімнати, санвузол окремий. Металопластикові вікна, балкон та лоджія засклені, заменені всі комунікації, лічильники на все, ОСББ. Мебель та техника залишається у квартирі новим власникам.

Продаж 3х кімнатної квартири 2/5 болгарка на ХБК (Супутник)
olx.ua

Продам 3-комн.квартиру в Херсоне, таврический , Каштан 5 єтаж из 5 безопасный район

власник
Продам 3-комн.квартиру в Херсоне, таврический , Каштан
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в районі трьох штиків. Вул. 200 років Херсону. Будинок 33 Монолітний будинок. Зручне планування Всі труби екопласт Всі вікна замінені Тепловий лічильник на будинок В будинку камери відеоспостереження Два ліфта В квартирі ніхто не прописаний Пропозиція від власника!

власник
3 кімнатна квартира 1 Тавріческий
olx.ua

Центр , Бульвар Мирный , шикарное место , между Потемкинской еи Ушакова , 2 минуты до центрального рынка . 3 комнатная квартира 3/5 , ( 60/42/8) , 2 балкон застекленных . МПО, Квартира нестандартной планировки , 2 раздельные спальни , кухня студия , 2 балкона . отличная транспортная развязка и вся инфраструктура. Торг уместен

Центр , Бульвар Мирный , шикарное место
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира площею 70 квадратних метрів у одному із краших районів міста. Ви зможете насолоджуватися приватністю, завдяки роздільним кімнатам правильної форми. Вбудовані шафи в коридорі та на кухні дають можливість для зберігання великої кількості речей, які не будуть заважати. Два невеликі балкони дозволять насолоджуватись краєвидами та чистим повітрям. Велика та просторна кухня - знахідка для господині. Чудово підійде як для сімї, так і для прийому гостей. Знаходиться далеко від спалень - ні запахи, ні звуки не будуть турбувати! Меблі та техніка, що знаходяться в квартирі, майже нові, що додасть комфорту та зручності в вашому повсякденному житті. Чиста прибудинкова територія, з можливістю паркування біля будинку чи на охоронній стоянці. Ліфт працює без перебоїв. Будинок обслуговується ОСББ. Це чудовий варіант як для сімї з дітками, так і для плануючих поповнення. Вигідна цінова пропозиція як для квартири з 3-ма роздільними кімнатами. Покажу в будь-який зручний для вас час!

Вигідна прозиція - 3-кім. квартира на Таврійському! Без ріелторських!
olx.ua

3 комнатная квартира , второй этаж , с ремонтом , мебелью , можно отдельно купить гараж на две машины , в квартире балкон , автономное отопление , смотреть можно в любое время , торга нет , писать цену ниже не надо !

3 ком центр
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в Центрі міста, за адресою вул. Червонофлотська, на третьому поверсі девятиповерхового цегляного будинку. У квартирі виконано якісний ремонт. Всі кімнати роздільні, що забезпечує комфорт та затишок для мешканців. Особливістю квартири є наявність просторої комори, де можна зручно розмістити весь необхідний одяг та предмети. Затишна кухня площею 17 кв.м оснащена вбудованими меблями та побутовою технікою, що робить її ідеальним місцем для сімейних сніданків та вечерь. Загальна площа квартири складає 80 кв.м. Великий засклений балкон. Крім того, квартира має проект на автономне опалення, що забезпечує додатковий комфорт та економію на комунальних платежах. У подарунок новим власникам залишаються дорогі меблі, що роблять покупку ще більш привабливою. Приємним бонусом є наявність паркомісця, розташованого під будинком, що забезпечує зручність та безпеку для вашого автомобіля. Не проґавте можливість стати власником цієї унікальної квартири в центрі міста! Торг!!!

власник
3к кв в Центрі міста с парко містом, та автон.опленням
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру в Таврическом микрорайоне! Квартира большая, 2 балкона, новые коммуникации, окна на балконах металопласт! Высокие потолки! Просторная! Тёплая! Лифт работает! Хорошие соседи! Тамбур есть! Мебель практически вся остаётся! Ремонт в кухне, детской и зале сделан! Асфальтированная дорога к подъезду!

власник
Продам квартиру!
olx.ua

Унікальна можливість купити нарешті велике житло! Трикімнатна квартира на Шуменському з ремонтом: - найбезпечніший район міста - дуже вдале планування - будинок з ремонтом в під’їзді - зручний шостий поверх Ви досі живете в однокімнатній квартирі або винаймаєте житло? Нарешті можна це змінити! Такої низької ціни в Херсоні на нерухомість не було і ніколи не буде. Ви можете вже сьогодні заїхати і жити в своїй квартирі в комфортних умовах. • повністю мебльована • укомплектована всією технікою від тєліка до посудомийної машини • два балкони і гарний краєвид • без комісії Якщо ви військовий, купіть собі житло. Ви точно знаєте, що все закінчиться і вам буде куди зручно повернутися. Якщо ви родина і вам мало місця, продай свою однушку і купи трьошку. Зроби кожному по кімнаті. Просто заїдь і живи вже зараз. Життя одне, будемо відчувати і любити сьогодні. Насолоджуватись родинним затишком сьогодні. Діти скоро виростуть і поїдуть. Навіщо велика квартира потім? Власна кімната потрібна підлітку, коли він росте. Він запам’ятає щасливе взросління і затишок вдома. А це спогади на все життя. Ви ж також мріяли про власну кімнату в дитинстві? Роби мрію реальністю сьогодні. Купуй поки дешево житло.

3х кімнатна Шуменський Ремонт
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів