Продам квартиру в новом доме премиум класса. Ул. Чернышевская 31-А. Дом сдан и заселен. Формат квартиры: 4 комнаты, большая кухня-гостинная и два санузла. В квартире выполнены все черновые работы. Есть возможность закончить ремонт по своему собственному дизайн проэкту. В квартире автономное отопление - газовый котел. В стоимость квартиры входит закрытое паркоместо на 3 автомобиля! Двор зарытый, во дворе есть детская площадка. Дом находится под круглосуточной охраной и видеонаблюдением. Шикарное расположение в самом центре города, в пешей доступности парк Шевченко. Рядом с домом есть вся необходимая инфраструктура. Возможен безналичный расчет. Показ в удобное для Вас время. Звоните!

Чернишевська вул., 31а
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі, ЖК Будинок на Набережній, сквер "Стрілка", метро Майдан Конституції. 14 поверх 17-поверхового будинку. Висота стелі 3.30м. З вікон відкривається розкішний вид на місто, на Успенський собор, на Благовещенський собор, на Святопокровський чоловічий монастир, на стелу з прапором, на набережну. Загальна площа - 170м2, формат квартири: кухня-вітальня(55м2), дві спальні(60м2), два сан.вузли, два гардероби. У квартирі виконано авторський ремонт по дизайн проекту. Перевагами квартири є паркет, розумний будинок, система приточно-витяжної вентиляції, біокамін. У вартість входить місце в підземному паркінгу. Будинок бізнес-класу, закрита територія, є підземний паркінг, поруч вся необхідна інфраструктура. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124318 ; ID объекта - RE-124318

Банний пров., 1
rieltor.ua

Продам 3-комнатную квартиру в уникальном жилом комплексе «Клеменова дача». Новый дизайнерский ремонт. Квартира 144 м2, терраса 45 м2 4/4, дом с лифтом. Гостиная, кухня-столовая, детская комната и спальня с гардеробной комнатой. Санузел с ванной и душевой кабиной. Очень много мест для хранения Автономное отопление, теплый пол Техника Bosh Каменные столешницы Закрытая охраняемая территория с детской площадкой, бассейном, зоной отдыха. 2 паркоместа. Цена 200000

Клеменова Дача вул., 12
rieltor.ua

Вигідна пропозиція - продається велика, світла та простора квартира у центрі Харкова. 202 квадратних метри розмістили в собі кухню-вітальню, 3 спальні кімнати, кабінет, гардеробні, 3 санвузли, балкони. Квартира продається зі всіма меблями та технікою.

Пушкінський вїзд, 6
rieltor.ua

Продам реальну 3-кімнатну квартиру в Центрі, в новобудові ЖК Монте Плаза, метро Ботанічний сад 5 хвилин. Загальна площа – 113м2, житлова – 40м2, кухня - студия – 51м2. Квартира знаходиться на 7 поверсі 24-поверхового будинку. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Меблі та техніка від відомих світових виробників. Світлі тони роблять її затишною, стильною та привабливою для комфортного життя. Формат квартири: кухня-студія, дві кімнати, два сан.вузли, містка вбиральня. Відмінне розташування комплексу. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі садки, ВНЗ, кафе та ресторани, парки. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/111008 ; ID объекта - RE-111008

Науки просп. (Леніна), 45/3
rieltor.ua

ID Обєкта : 2Q48791 Продам 2 к. квартиру в будинку бізнес класу від надійного забудовника Авантаж, на вул. Культури 22В, ЖК Авантаж. Загальна площа 118 кв. м. Поверх 21/24. Формат квартири: ⁃ кухня студія; ⁃ два санвузла; ⁃ спальня кімната; ⁃ балкон. В квартирі зроблений дорогий якісний ремонт. Простора кухня студія повністю облаштована всією необхідною технікою та меблями. При вході в квартиру велика дзеркальна шафа купе. В кожній кімнаті є телевізор та встановлені кондиціонери. Є холодильник, мікрохвильова піч, духова піч, пральна машина. Світла спальня кімната з виходом на балкон, великими вікнами та зоною відпочинку. Великий санвузол з ванною та душевною кабіною. Гостьовий санвузол. Власний тамбур з ремонтом, вбудована шафа купе. Цілодобова охорона, наземний та підземний паркінг. Є паркомісце за додаткову оплату. Метро Наукова в двух хвилинах від дому. На території комплексу кафе, салон краси, дитячий майданчик. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Культури вул., 22В
rieltor.ua

ID Обєкта : 3Q49748 Продам 3 кімн. квартиру на вул. Отакара Яроша, 22, ЖК Джерело. Поверх 16/17. Площа 150 кв. м. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли, 2 балкони. Дорогий ремонт, Італійські меблі, техніка. Цілодобовий консьєрж, відеоспостереження, поряд метро Ботанічний Сад. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Отакара Яроша вул., 22
rieltor.ua

ID Обєкта : 3Q43712 У продажі 3 кімн. квартира на пр. Науки, 45/3, ЖК Монте Плаза, район Павлова Поля. Поверх 7/24. Площа 113 кв. м. Формат: студія, 2 спальні, 2 санвузла . У квартирі якісний ремонт. В домі є підземний паркінг. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Науки просп. (Леніна), 45/3
rieltor.ua

ID 18157 Продаю элитную квартиру в престижном жилом комплексе МКДУ возле метро 23 Августа, Харьков. Этот уникальный объект недвижимости поражает своим изысканным дизайном и высоким уровнем комфорта. Квартира представляет собой просторное помещение с роскошным ремонтом, выполненным из материалов высочайшего качества. Она полностью меблирована и оборудована техникой ведущих мировых производителей. Каждая деталь интерьера продумана до мелочей, чтобы создать атмосферу уюта и изыска. Планировка квартиры включает две уютные спальни, роскошную кухню-гостиную, гардеробную комнату и две комфортные ванные комнаты. Большие панорамные окна открывают живописные виды на город, создавая ощущение единения с окружающим миром. Жилой комплекс МКДУ обладает развитой инфраструктурой, включая охрану, парковку, спортивные и детские площадки, что делает его идеальным местом для проживания. Эта квартира станет идеальным выбором для тех, кто ценит роскошь, комфорт и качество. Позвольте себе погрузиться в мир изысканности и роскоши – приобретите эту элитную квартиру и ощутите неповторимую атмосферу каждый день.

Науки просп. (Леніна), 77
rieltor.ua

ЭКС!!! Продам 3-кімнатну квартиру в закритому комплексі клубного типу Фелічіта. У квартирі зроблено дизайнерський ремонт за індивідуальним проектом: підлога плитка з підігрівом, сучасні міжкімнатні двері , фарбовані стіни, панорамні вікна. Функціональний формат квартири: кухня-вітальня, дитяча, спальня, санвузол з ванною та беде, гостьовий санвузол с душовой, гардероб, 2 балкони одна з яких видом на фонтан. Сучасний житловий комплекс Фелічіта - це простір, що підлаштовується під кожного мешканця. Респектабельна локація, авторський архітектурний проект, ексклюзивні інтерєри холів, відокремлений зелений двір-садок із продуманим сучасним благоустроєм. До послуг мешканців комплексу:. паркінг, сучасна система контролю доступу та професійна керуюча компанія забезпечують безпеку та комфорт у режимі 24/7.

Професорська вул., 4
rieltor.ua

Рідкісна пропозиція! Продам простору, комфортну, 2-х кімнатну квартиру в елітному житловому комплексі преміум - класу , вул. Данилевського, 40. У комплексі закрита територія, що охороняється, зони відпочинку з зеленими насадженнями і хвойними деревами, підземний паркінг, цілодобова охорона, відеоспостереження, великий дитячий майданчик, власний котельня. Створено ОСББ. У квартирі якісний дизайнерський ремонт, натуральні будівельні матеріали найвищої якості. У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт. Формат квартири - спальня, вбиральня та вітальня з балконом та зоною кухні. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Данилевського вул., 40
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну видову квартиру в центрі Харкова площею 88 кв м. Панорамний вид на центр Харкова. Дві окремі спальні, виокремлена кухня, обідня зона та зона відпочинку, 2 санвузла, кладова, еркер та лоджія. Встановлена сучасна побутова техніка, вбудовані меблі, кондиціонери, електричний підігрів підлоги. Квартира підключена до охоронної сигналізації. Територія будинку огорожена та під відео наглядом. В будинку індивідуальна котельня, підземний паркінг, гостьова парковка, ОСББ.

власник
Продам квартиру в будинку на Набережній
olx.ua

!!ВЛАСНИК!! Продам 3 к квартиру у ЖК Фелічіта. Загальна площа 130 кв м, 2-й поверх, 2-і тераси 30кв.м. з видом на фонтан та 10 кв.м з видом на ліс, великий зал, дві спальні, два санузли (ванна кімната та душова), гардероб. Зручності: - автономне опалення, - автономне єлектроживлення від генератора 15 кВт підведенно до лічильника (ніяких зайвих дротів та незручностей просто вмикаєте перемикач) - тепла підлога, - приточно-витяжна вентиляція на кондиціонування та тепло, приток чистого повітря 25% - дві зони BBQ з туйями та столиками, одна на ліс, інша на фонтан. Сучасний та продуманий дизайнерський ремонт. Кухня-студія із встроеною технікою (холодильник, посудомийка, подрібнювач Franke, мікрохвильова піч, духовка, варочна поверхня індукція, котел для теплої води та опалення, витяжка Elica, підсвітки, столешниця граніт, вихід на веранду. Два сан узли. Ванна кімната із французькою сантехнікою, дизайнерські дзеркала із підсвіткою, крупноформатна італійська плитка, столешниця із керамограніта, меблі на замовлення. Душова кімната із великим тропічним душем, дизайнерські дзеркала. Спальня із видом на фонтан, штори Блек аут, дуже комфортне ліжко із зручним матрасом, підсвітка, зі спальні вихід до душу та на велику веранду. Затишна дитяча кімната із видом на фотнан. Гардероб. Веранди із туями та зоною BBQ, ротанговий стіл на 6 місць, підведено воду для поливу. Мабудь зараз це найкращій комплект у Харкові, дуже чиста і завжди охайна територія. Дуже сумлінне ОСМД, яке завжди вирішує усі питання, які портебує комплекс. Сам комплекс виконано в італійському стилі, має три дома, Рим, Флоренція, Венеція. Квартира знаходиться у Венеції. Охороняєма територія, виликий паркінг, фонтан, дитячий майданчик, дитячій садок та кафе на території комплексу, зручні великі ліфти, багато місця для відпочинку.

власник
Продам 3к квартиру ЖК Фелічіта ЖК Феличита з автономним живленням
olx.ua

Продається дуже гарна квартира з плануванням в 2 окремі спальні, 2 санвузли, гостьова кімната, кухня в центрі Харкова. Є уся сучасна вбудована техніка, мебльована. Фото відповідають реальному стану. Кондиціонери, посудомийка, пральна машина і інше - все працює. 5 поверх. Без комісії

Продаж 2к квартири на Культури 22в (м. Научная) без комісії
olx.ua

Lux-Estate предлагает купить 3 комнатную квартиру 120 м2 в престижной новострое в ЖК " Авантаж" (ул. Культуры 22Б). Формат квартиры: просторная кухня-гостиная, 2 спальни каждая со своими гардеробными, 2 санузла, гардеробная и три балкона. В квартире сделан новый ремонт, вся техника на кухне "Siemens". Инфраструктура комплекса включает в себя: круглосуточную охрану, гостевую автостоянку, подземный паркинг, площадку для занятий спортом, площадку для детских игр. В пешеходной доступности находятся престижные ВУЗы, гимназии и школы. Необходимые площадки для занятий спортом - Бассейн Пионер, легкоатлетический стадион, теннисные корты, спортзал. 2 минуты ходьбы от станции метро Научная.

Новая 3-комнатная квартира  в престижном ЖК "Авантаж". Культуры 22Б
olx.ua

ID Обєкта : 3Q49043 Продам 3 к. квартиру на вул. Римарська, 25, ЖК Острів. Поверх 14/16. Загальна площа 142 кв. м. Формат квартири: ⁃ простора кухня студія; ⁃ затишна спальня кімната з власною гардеробною; ⁃ дитяча кімната; ⁃ два санвузли; ⁃ гардеробна; ⁃ два балкони. У квартирі зроблений якісний ремонт, з використанням найкращих оздоблюваних та будівельних матеріалів. Повністю укомплектована меблями та технікою (Bosch, Siemens). У квартирі дві гардеробні кімнати, два санвузла з ванною та душевою кабіною. Спальня кімната з виходом на панорамний балкон. Система управління «Розумний будинок», система очистки води. Цілодобова охорона будинку, консьєрж, відеонагляд. Наземний та дворівневий підземний паркінг. У пішій доступності метро Університет, Архітектора Бекетова, Історичний Музей. Поряд: Супермаркет Рост, Сад Шевченка, ХАТОБ. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам 3 к. квартиру на вул. Римарська, 25, ЖК Острів.
olx.ua

Шикарная 3к.Кв. Lux Самом Лучшем Доме в Городе ! Элитном Новострое, Доме Бизнес- Класса ЖК "Дом на Набережной", пер.Банный 1, Центр в самой зеленой зоне города возле сквера. Невероятный панорамный вид на реку . Делалась для себя. Планировка- 2 отдельные спальни , кухня-студия, 2 санузла , большая гардеробная комната. Дорогой ремонт Делался для себя. Вся мебель на заказ, премиальная техника фирмы Smeg , теплые полы. Сигнализация, сейф, охрана в подъезде. Счётчики на отопление, воду, электрику . В Доме своя котельная . Куплен генератор , при отключении света генератор постоянно работает. Достойные соседи. Закрытая Охраняемая территория. Подземный 2-х уровневый паркинг. Консьерж, 2 лифта. Дом расположен в самой зеленой зоне города. Супер вариант! Все как на фото! Невероятный Панорамный Вид из окна на реку не оставит Равнодушным никого!

Продажа 3к. 108квм, Центр пер. Банный 1, Дом на Набережной Новострой
olx.ua

Харьков.Цетнр города.Ул.Алчевских дом номер 6.В продаже уникальная квартира.Сталинка 2-х ярусная.Этажи 5/6. Ощаяя площадь данного объекта недвижимости 250 метров.Дом памятник архитектуры.Закрытый двор.Шлагбаум.Дом с лифтом.Прекрытия по всей квартире Ж/Б.По первому уровню прихожая со шкафом купе.Зал-гостинная с действующим настоящим камином.Укомплектована всей хорошей мебелью и техникой.На полу настоящий паркет в отличном состоянии.Так же на первом уровне есть 2 спальных комнаты одна для взрослых вторая для ребенка.Все комнаты имеют свои кондиционеры.Так же на первом этаже огромный сан.узел с джакузи и душевая кабинка.Все зоны там где присутствует кафель с подогревом.И последнее помещение это кухня-гостинная со всей необходимой мебелью и техникой.Еще не мало важный момент вся квартира имеет автономное газовое отопление которое полностью узаконенно.Установленна система бесперебойного питания что позволит при любых отключениях света поддерживать всегда тепло в квартире.Второй уровень состоит из 2 спален одну из которых можно использовать как кабинет.Есть бильярдная комната с настоящим дорогим бильярдым столом.За ней игровая комната для детей или ещё одна спальня.И огромная гардеробная комната.Это квартира может использоваться как две раздельные автономные квартиры если у кого-то будет такая потребность.Или как вариант для большой счастливой семьи.Квартира с отличной аурой.В такой квартире хочеться зайти и жить. Цена 200 туе. Александр.

Алчевских 6.Центр.Ремонт мебель техника.2 яруса 250 метров.
olx.ua

Быстро продам квартиру в строительном состоянии в сданном и частично заселённом новострое *Дом Клубного Типа* на улице Новгородской, 83Б. Общая площадь под Ваш дизайн 330м2 + огромные панорамные окна. Так же идеально подойдёт под офис. Торг до продажи.Продам элитную квартиру но ул. Новгородской

Продам элитную квартиру но ул. Новгородской
olx.ua

Обєкт SL-060749 АдресаНаучная, вулиця Бакуліна 33 Комплекс ЖД На Бакулина Кількість кімнат 2 Тип обєкту квартира Тип будівлі житловий фонд XXXX-XXXX-ті Тип стін моноліт Клас обєкта преміум Площа 94.9м2 / 56.4м2 / 10.8м2 Поверх / Поверховість 2 / 6 Планування кухня-вітальня, 2 спальні Ремонт після ремонту Рік будівництва 2013 Опалення індивідуальне газове Санвузол 2 і більше, ванна

вулиця Бакуліна, 33, Шевченковский, Харьков, Харьковская 200000.0 USD
dom.ria.com

Обєкт SL-106104 АдресаЦентр, вулиця Римарська 27 Комплекс ЖД Театральный Кількість кімнат 2 Тип обєкту квартира Тип будівлі житловий фонд XXXX-XXXX-ті Тип стін цегла Клас обєкта преміум Площа 83м2 / 34м2 / 23м2 Поверх / Поверховість 3 / 15 Планування кухня-вітальня, 2 спальні Ремонт капітальний ремонт Рік будівництва 2020 Опалення централізоване Санвузол поєднаний, душова кабіна

вулиця Римарська, 27, Шевченковский, Харьков, Харьковская 200000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-291-167-DR. Пропонуємо купити дворівневу квартиру в ЖК "Bauhaus" Загальна площа - 193 м2. (+ 44 м2. тераса). Поверх 11 та 12. Монолітно-каркасна технологія будівництва Стіни з екологічно чистого матеріалу керамоблок 250 мм. Утеплення з мінеральної базальтової вати 100 мм. Комплект системи «розумний дім» Панорамне скління Автономне опалення Встановлення фільтрації води Малошумні ліфти світового виробника Супермаркет, кафе, салон краси Дитяче міні-містечко Мультифункціональний спортивний майданчик Індивідуальний дворівневий паркінг Гостьовий паркінг Консьєрж сервіс. Є дизайн-проект. Маєте запитання, бажаєте подивитись квартиру? Телефонуйте!

Сокольниковская, 28, Сокольники, Харьков, Харьковская 200000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-911-436-DR. Продаю унікальну 5-кімнатну квартиру в Нагірному районі, що на вулиці Чернишевській, поряд з метро Університет у Харкові. Площа квартири 200 м з авторським дизайном. Поверх 5 із 5. Окремо варто відзначити простору кухню площею 35 м². Житло належить категорії елітного класу. Меблі, побутова техніка, холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка. Мультимедіа: Wi-Fi, ТБ, кабельне, цифрове ТБ Пожежна сигналізація, душ, охорона території, сигналізація, ванна, балкон, лоджія, підлога з підігрівом, вбиральня, відеоспостереження, кондиціонер, кухонні меблі, Паркувальне місце. Інфраструктура (до 500 метрів): ресторан, кафе, парк, зелена зона, центр міста, школа, відділення банку, банкомат, лікарня, поліклініка, аптека, пошта, дитячий майданчик Краєвид (до 1 км): Парк Гідна 2-х рівнева квартира для пристойних покупців, в якій достатньо місця для вас, ваших дітей і навіть онуків. Тут можна відзначити свята із великим задоволенням. У цій квартирі не лише теплі стіни, а й чудова аура. Ця квартира підійде тим, хто цінує затишок та комфорт. Світлі та просторі кімнати забезпечать комфортне проживання усій родині.

Чернышевская улица, 96, Нагорный (Киевский), Харьков, Харьковская 200000.0 USD
dom.ria.com

Прекрасная однокомнатная квартира в ЖК Клеменова дача Характеристики: - Расположение: Киевский рн, ул. Клеменова дача - Площадь: 105 кв.м. - Количество комнат: 2 - Этаж: 3\4 - Состояние: Дизайнерский ремонт - Отопление: Автономное Описание: Эта уютная квартира идеально подходит как для семьи, так и для инвестиций. Просторная квартира студия. Кухня оборудована всей необходимой бытовой техникой и имеет функциональную планировку для приготовления вкусных блюд. Закрытый охраняемый двор с озеленением ,детская площадка ,теннисный корт ,футбольное поле,пляж с беседками и мангалом,рядом рынок и остановка транспорта.

PD S4 Прекрасная однокомнатная квартира в ЖК Клеменова дача
olx.ua
123...9
1 - 24 з 216 результатів