Продам отличную 1-комнатную квартиру в новом обжитом новострое ЖК Лазурный в двух шагах от станции метро Центральный рынок. Новострой расположился в историческом центре Харькова, рядом с крупным рынком, Городской детской больницей. В пятистах метрах работает школа, есть детский сад, неподалеку имеется несколько супермаркетов, торговый центр, железнодорожный вокзал и харьковский зоопарк. В квартире выполнен качественный евроремонт, автономное отопление-двухконтурный газовый котел, что позволит существенно сократить расходы по коммунальным услугам. Также она полностью укомплектована мебелью и встроенной техникой для комфортной жизни или под высокодоходную аренду. Формат квартиры: просторная кухня, уютная спальня с присоединенной лоджией, гардеробная, совмещенный санузел. Квартира светлая, теплая и очень уютная. Рассмотрим программы єОселя и єВідновлення. Показы в удобное время, звоните! Сотрудничаю!

можливий продаж по єОселя
Лосівський пров., 4 В
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в житловому комплексі "Новий дім" на вул. Велика Панасівська, 76 Г. Код обєкта SF-2-621-989 Розвинена інфраструктура: поруч метро, наземний транспорт, магазини, супермаркети, Центральний ринок, залізничний вокзал. Парк для прогулянок. Забудовник "Новий дім". Будинок зданий. 6-й поверх 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 104,1 кв.м., кухня 15,9 кв.м, три кімнати У квартирі будівельний стан. Вартість – $58 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76Г
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру-студію у ЖК Словянський, Південний Вокзал, 2 хвилини до метро. 3/6. У квартирі виконано капітальний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Новобуд, закритий двір, закритий підїзд, стоянка авто, що охороняється, піша доступність до наземного і підземного транспорту, розвинена інфраструктура, магазини. Квартира вільна. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/123581 ; ID объекта - RE-123581

Малиновського вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно продам гостинку в новострое ЖК "Карамель", пер. Резниковский 4, площадью 18.5 кв.м, этаж 5/8. Имеется лифт. Отличная гостинка в сданном новострое с документами. Сделан капитальный ремонт, остаётся вся мебель.Рядом вся необходимая инфраструктура. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q46299 У продажу 1 кімн. дворівнева квартира в новобудові ЖК Карамель, пров. Резніковський, 4. Новий ремонт, меблі та техніка. За 7 хвилин пішки від метро Центральний ринок. Загальна площа – 36 кв.м., виконана у два рівні. Внизу кухня-студія – 17 кв.м.: обідня зона, диван, санвузол, передпокій. На другому ярусі – 16 кв.м.: спальна зона, є якісний матрац, шафа, місце трюмо для дівчини. Вся техніка залишається: духова шафа, варильна панель, холодильник, витяжка, бойлер, кондиціонер, люстри. Розвинений мікрорайон. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

Продам свою изолированную гостинку в новострое 2017 года постройки ЖК Карамель. В доме автономная котельная! Квартира со свежим ремонтом и современными мебелью и техникой. Недолгое время проживала хозяйка. Есть все необходимое для жизни. 6этаж/9. Удобная планировка. Высота потолков 2,80м. Теплый дом современной постройки из кирпича с наружным утеплением. Это не реконструкция. Современные подъезд и лифт. Просторные и светлые лестницы и коридоры. Закрытая территория, парковки, детская площадка. Адрес: переулок Резниковский 4. Рядом продуктовый магазин, Новая почта, детсад, школа. Недалеко Центральный рынок, АТБ, метро, Рост и все остальное. Очень хорошая транспортная развязка с различными видами транспорта.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

Срочно продам гостинку в новострое ЖК "Карамель", пер. Резниковский 4, площадью 17.1 кв.м, этаж 7/8. Имеется лифт. Отличная гостинка в сданном новострое с документами.Сделан капитальный ремонт, остаётся вся мебель.

Резниківський пров., 6
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК "Карамель", розташована за адресою Резниковський переулок 4. Комплекс розташований в 10 хвилинах ходьби від станції метро Центральний ринок, у 15 хвилинах від станції метро Історичний музей. В радіусі доступу розташовані всі необхідні продуктові та супермаркети, поруч знаходиться ринок, зручна транспортна розвязка. Комплекс розташований на закритій території, всередині є продуктовий магазин, гостьовий паркінг, дитячий майданчик і ведеться відеоспостереження. У будинку є вантажний ліфт, квартира розташована на 8 поверсі, дворівнева, зроблений євроремонт, обладнана всією необхідною технікою та меблями. Поспішайте записатися до нас на перегляд, ми пропонуємо відмінну пропозицію за найкращу ціну та якість. Всі документи в порядку і готові до угоди. Для детальної інформації дзвоніть за номером, вказаним у оголошенні.

Резниківський пров., 4
rieltor.ua

ID Обєкта : 1Q48284 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Велика Панасівська, 76В, ЖК Новий будинок на Котлова. Будинок заселений. Поверх 5/10. Площа 47/27/9 кв. м. Виконана шумоізоляція, електрична тепла підлога по всій квартирі. На стінах авторське ліплення у вигляді місць Парижа. Балкон засклений та утеплений. Кімната ділиться за бажанням скляними дверима, розділяючи зону відпочинку від робочого кабінету. Вбудовані меблі: кутовий диван, що розкладається, вбудована шафа купе, вбудована кухня, письмовий стіл. Для життя все є з дорогої техніки: холодильник, пральна машина, Bosh піч, варильна панель, витяжка, посудомийна машина, кондиціонер. На території є охорона, місце для машин. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76В
rieltor.ua

Ексклюзив, співпрацюю. Реальна квартира. Новобуд ЖК Казка, будинок зданий, отримано документи. Ремонти робляться з весни 2021 року, підключено всі комунікації, будинок активно заселяють нові мешканці. Квартира двостороння, загальна площа – 54 м2, кімната 21.72 м2, кухня 15.4 м2. Встановлено електричний та тепловий лічильники, засклено балкон (потрійний склопакет), шумоізоляцію каналізаційних стояків, гідроізоляцію кухні та санвузла, електричне розведення, прокладено каналізацію в санвузлі, на кухні зроблено перегородку, що виділяє робочу зону та зону відпочинку, прокладено магістраль для кондиціонера. До метро Холодна гора 8 хвилин пішки. Швидкий продаж.

Полтавський Шлях вул., 184-А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Харків

Продам 1-но комн. кв. 2 этаж 9 этажного дома, новострой Жилой Комплекс Сказка, улица Полтавский Шлях 184-А, район Холодная гора, метро Холодная гора. Застройщик Жилстрой 1. ПЛЮСЫ КВАРТИРЫ ЭТО - + новый, теплый кирпичный дом + Фасад дома утеплен. + Формат квартиры: Общая площадь 41 кв. м., большая кухня 12 кв. м. с выходом на застекленный балкон, комната 18 кв. м. + Стильный дорогой евроремонт с использованием качественных материалов: на полу постелен ламинат и выложена плитка, матовый натяжной потолок со стильным подвесным светильником и точечным освещением, новая сантехника, столярка. Уставлены выводы под интернет, кондиционер и телевизор. Подготовленная кухня для встроенной мебели и техники – фартук из керамической плитки. По всей квартире выполнена новая разводка электрики. Бронированная дверь ведущего производителя. + Рядом с Жилым Комплексом Сказка в нескольких минутах ходьбы парк , супермаркет «Класс» и «Рост», продуктовый рынок "Сказка", остановки транспорта, метро Холодная гора 7 минут ходьбы. + Дом сдан. Отличные соседи. Отличная цена 36 000 у. е. Сотрудничаю Рассматриваем Є-Оселя

можливий продаж по єОселя
Полтавський Шлях вул., 184а
rieltor.ua

ЖК на Холодній Горі! Індивідуальне опалення! Закрита територія! Перший продаж! Продам двокімнатну квартиру з роздільними кімнатами (17.5 та 14.4кв.м.), кухнею (8.9кв.м.), ванною (3.4кв.м.), санвузлом (1.7кв.м.), капремонтом, столяркою з натурального дерева, меблями та технікою в новому цегляному, утепленому будинку, побудованому в 2012 році з товщиною стін 65см, висотою стель 2.9м, індивідуальним газовим опаленням, закритою, доглянутою територією, паркуванням, чистим, сухим, надійним підвалом. Опалення та гаряча вода від двоконтурного газового котла. Квартира світла, тепла, затишна. У квартирі виконано капітальний ремонт, який робився для своєї сімї із якісних матеріалів. Квартира продається з меблями та технікою. Є можливість встановити тариф електроенергії день-ніч, придбати або орендувати комору площею 8-10 кв.м, придбати або орендувати гараж на 2 авто на прибудинковій території. Будинок знаходиться за 3 короткі зупинки громадського транспорту від станції метро Холодна Гора, в 15 хвилинах пішого ходу. Маршрутки до станції Центральний Ринок та Держпром-12-15 хвилин. Будете дуже задоволені квартирою, будинком та сусідами. У квартирі немає заборгованості з комунальних платежів, все готове до швидкої угоди. Покази у будь-який зручний для Вас час. Ключі на руках.

Верхньогіївська вул., 89 в
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Казка" на вул. Полтавський шлях, в пішій доступності від станції метро «Холодна Гора». Будівельна адреса - будинок №25, введення в експлуатацію планується в 2 кварталі 2024 року. Форма придбання - переуступка в офісі забудовника. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку Вартість - 17000$. Торг можливий. Площа квартири: Загальна. - 43,29 м²; Житлова - 18,62 м²; Кухня - 12,15 м²; Лоджія - 4,60 м². - ПОТРІБНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ. КОМПЛЕКТАЦІЯ КВАРТИРИ: • встановлені перегородки як зазначено на плані; • металопластикові вікна (viknaland) • горизонтальна розводка опалення та радіатори опалення (є можливість поставити лічильник на тепло, регулятори на батареї і контролювати подачу тепла в квартиру індивідуально); • вхідні залізні двері; • лічильник на електрику; • підведені комунікації (холодна, гаряча вода); • каналізація; • прийнято електрику; • зроблено зовнішнє утеплення стін (утеплювач пінополістирол 100 мм). У дворі будинку дитячий майданчик та парковка для авто. Чудова транспортна розвязка. Поруч вся необхідна інфраструктура: метро, супермаркети КЛАС та РОСТ, ринок Казка, школи, дитячі садки, зупинка громадського транспорту.

Полтавський Шлях вул., 186
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру, вул. Верхня Гиївська 89-В (Новобудова 2012р.), ст. метро Холодна гора 15 хвилин пішим ходом. Квартира на 3 поверсі . Є підвальне приміщення. Газ, індивідуальне опалення на квартиру (двоконтурний котел). Утеплений фасад. Капітальний ремонт з високоякісних матеріалів. Кухня студія та дві окрема кімната. Гардероб. Великий балкон. Вбудовані меблі та техніка. Кондиціонер. Закрита прибудинкова територія, є місце для паркування авто. Підвальне приміщення та гараж можна взяти в оренду. Поруч розвинена інфраструктура: поруч з будинком школа, часний дитячий садок, зупинка транспорту, поліклініка, лікарня, ринок, супермаркети, міжміський автобусний термінал.

можливий продаж по єОселя
Верхньогіївська вул., 89В
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Велика Панасівська, 76Б. До метро "Південий вокзал" та "Центральний ринок" 15 хвилин пішки. У пішій доступності – станція метро: "Південий вокзал" та "Центальний ринок". Також супермаркети "Рост" та "Клас", дитячий майданчик, лікарня, полікліника, зупинка транспорту. 8-й поверх 11-поверхового будинку. Загальна площа 42 кв.м., всі кімнати окремі. Кухня студія" Квартира з євроремонтом, підігрів підлоги, кондіціонер, сигналізація. Продається з меблями і технікою.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 76Б
rieltor.ua

Квартира з ремонтом в новобудові ЖК Карамель, метро Центральний Ринок Є чудовий шанс купити дворівневу квартиру площею 45 кв.м. в сучасному комплексі Карамель. Будинок знаходиться в 10 хвилинах пішки від станції метро Центральний ринок. Це повноцінна квартира, де на першому поверсі знаходиться простора кухня-студія 19 кв.м., а на 2 поверсі спальня 23 кв.м. Закрита територія, всі знайомі сусіди, парковка для вашого атомобіля, чисті та красиві двір, під’їзд. В квартирі всі функціонально продумано – на першому поверсі ви зможете готувати та збиратися з сім’єю та друзями, а на другому зберігати всі свої речі в великій шафі-купе, працювати за робочим місцем і спати на кроваті із сучасним матрацом. Наявність ремонту та всіх меблів дозволяє заселитися в квартиру одразу після покупки та не турбуватися про її облаштування. Поруч з домом знаходиться продуктовий магазин, Нова Пошта, також недалеко супермаркети Рост, АТБ, Центральний ринок. Для того, щоб домовитися про перегляд або уточнити деталі – телефонуйте за вказаним номером.

Резниківський пров., 6
rieltor.ua

6 поверх, центральний підїзд, будинок зданий. Стан будівельний. Територія комплексу облагороджена, є дитячі майданчики, наземний паркінг. З документами порядок, в наявності. Власник.

власник
Полтавський Шлях вул., 184-А
rieltor.ua

Код: 18132 Продам1к квартиру ЖК Сказка, ул.Полтавский шлях, 184а. На 8-ом этаже 9-ти этажного дома. Дом сдан в эксплуатацию. Дом новострой, теплый, жилой. Состояние квартиры - после застройщика. Территория комплекса облагорожена, есть детские площадки, наземный паркинг. Показ в любое время. Є-Оселя, Є-Відновлення

можливий продаж по єОселя
Полтавський Шлях вул., 184 а
rieltor.ua

Продам реальную гостинку в ЖК Карамель Адрес: переулок Резниковский 4 До метро Центральный рынок 10 минут Идеально под аренду или для тех кто хочет жить рядом с центром города Продажа с мебелью и техникой 7 этаж, лифт работает Цена 22000$

Продам гостинку в ЖК Карамель м.Центральный рынок
olx.ua

Продажа Квартиры от Собственника ЄВідновленя по Сертификатам Не Агенство. Холодногорский район,ул.Переясловская 23,корпус 2. Квартира номер 6 А. Находится на 1 этаже , в 6 этажном жилом Доме. Размер квартиры 104 м2 Цена 48 000 $. Жилое состоянии,3 отдельные комнаты,свой отдельный вход, свое индивидуальное отопление,закрытая охраняемая територия,есть продуктовый маркет,хорошая дорога,озелинение,детская и спортивная площадка. Цена 50 000 $ Тел. 09*********00- 06*********00 Сергей Васильевич

Продажа Квартиры от Собственника, єВідновленя по Сертификатам
olx.ua

Можно по єВідновленню та Сертифікат Продажа квартиры в отдельно стоящем трех этажном Доме по Ул. Озерянской 13 Авторский Проэкт Дома Квартира находится на 1м этаже в 3 этажном Доме Размер квартиры в два уровня 34 м2,стены готовы под покраску,перекрытие и перегородки санузла с теплым полом и лестницей. Дом имеет свой двор и придомовую территорию с парковкой Метровые стены в доме,от метро Холодная Гора 2 минуты Сергей Васильевич Тел. 09*********00 - 06*********00 Цена 24 300 $

Квартира на Озерянская  13, єВідновлення та Сертифікат
olx.ua

Продам 1 квартиру в ЖК "Карамель" пер. Резниковский, д. 4 10 минут от метро Центральный рынок. Квартира 48 м. кв. двухуровневая, на 8 этаже кухня-студия 19 кв. м., на 9 этаже спальня. Квартира с авторским ремонтом, остаётся вся мебель и техника. Из окон открывается чудесный вид. Только продажа.

Продам 1 квартиру в ЖК "Карамель"
olx.ua

Продам смарт-квартиру.ЖК Карамель.Провулок,Різниківський 4. 3/9.Ст.М.Центральний ринок-5хвилин пішки Ст.М.Харківський залізничний вокзал-20хвилин.Ст.М.Майдан Конституції та Ст.М.Історичний музей-20хвилин.Поруч центр міста та розвинута інфраструктура.У квартирі зроблен капремонт.Залишаємо усю меблю та техніку.Ціна-15000 у.о. Перегляд у зручну для Вас годину по поредньої домовленості. Інформація за вказаним номером телефону у оголошені.

Продам смарт-квартиру.ЖК Карамель!
olx.ua

В продаже есть просторная Двухуровневая квартира с новым евроремонтом в ЖК " Дом на Озерянской" по адресу Озерянская, 13 в пешей доступности от метро Холодная гора 15 минут. ПРО КВАРТИРУ: На первом уровне расположена просторная гостиная, идеальное место для семейных поседелок и вечеров с друзьями. Кухонная зона частичной комплектации: есть индукционная плита, холодильник, обеденный стол и раковина. Санузел смежный: бойлер на 80л, огромный душевой трамп, стиральная машина, умывальник и зеркало. На втором уровне у нас находится спальная комната и она оборудована: Двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, рабочий столик, сделана стенка из полочек для вещей и просторная гардеробная открытого формата. Потолки на втором уровне примерно (185см). Квартира очень просторная и дневного света довольно много. В квартире индивидуальное электро отопление и теплые полы. Все коммуникации поменяны и сделана полностью проводка. Данный объект отлично подойдёт для вашей семьи или инвестиции в будущее. ПРО ДОМ: Дом на закрытой территории и рядом оборудованы парковочные места. ПРО ИНФРАСТРУКТУРУ: Дом находится в удобном месторасположении, рядом находится парк, где можно просто прогуляться и активно провести время ( футбольные, баскетбольный площадки), рядышком есть небольшие минимаркеты, аптека, новая почта. Более масштабная инфраструктура находится непосредственно у метро Холодная гора, рынок Сказка, аптеки, банкоматы, остановка транспорта, метро, тренажерный зал. Отвечу на все интересующие вас вопросы, пишите или звоните!!!

Продаётся двухуровневая квартира. " Метро Холодная гора"
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів