Продам 3 комн. квартиру на Салтовке. Недалеко от дома есть супермаркет, рынок, остановка транспорта. Очень комфортный 3-й этаж, двухсторонняя планировка. Квартира сейчас в обычном жилом состоянии, будет идеальным вариантом для будущего ремонта. На данный момент все комнаты раздельные и есть масса вариантов для перепланировки такой квартиры при вашем желании. Есть минимальная необходимая мебель, техника. Также важно, что дом газифицирован, ПЛИТА ГАЗОВАЯ. Готовы к продаже, показ очень оперативно, звоните!

Бучми вул., 44А
rieltor.ua

Продам 3 комн. кв возле Французского бульвара. Тихое уютное место, недалеко остановка трамвай и маршрутки, ТРК Французский бульвар. Дом- сталинка с толстыми кирпичными стенами 70см и высокими потолками 3,50. В квартире поменяны окна- новые МПО и сделаны откосы, частично поменяны батареи на новые биметаллические, установлена бронированная входная дверь. Новым хозяевам остается еще и погреб во дворе. Дом газифицирован! Готовы к продаже, торг для реального покупателя на месте, просмотр-показ оперативно, звоните!

Маршала Батицького вул., 7
rieltor.ua

Продам 3-комнатную квартиру Госпром Метро Университет и Научная Ул. Зойфера,7 75м2, 2/5 Три отдельные комнаты. Цена 53 000

Юри Зойфера вул. (Барбюса), 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної видової квартири в 522 мікрорайоні м. Харків за адресою вул. Героїв Праці 2/48. Загальна площа 62 м2: житлова 40 м2, кухня – 12 м2. Висота стелі 2,75м. Дві окремі спальні, вітальня прохідна, кухня окремо. В кінці 2021 року було завершено капітальний ремонт з незначним переплануванням з високояскісних матеріалів (робився під себе). Балкони обʼєднані з кімнатами, утеплені гіпсоблоком зсередини, а також утеплені зовнішні стіни квартири. Вхідні (броньовані) та міжкімнатні двері "Коммунар". Кухня і санвузол збільшені за рахунок зведення нових стін. Проведена нова електропроводка, встановлені двокамерні склопакети Veka, радітори, кондиціонери в спальнях, лічильники тепла, води, газу та електрики. На підлозі зроблена лазерна стяжка, в кімнатах - ламінат 32/АС4 8 мм, в санвузлі і на кухні - керамограніт. На стінах була виконана машинна штукатурка і поклеяні шпалери. В дитячій - фотошпалери з картою світу (назви українською мовою). Стелі натяжні, білого кольору, матові. Квартира продається з меблями і дороговартісною технікою. Бойлер Atlantic Slim на 80л. Змішувачі та інсталяція Grohe. Ванна сталева. Електросушарка. Тумба з умивальником ScandiSPА. Пральна машина Samsung та сушильна машина Beko. Кухня, тумба під тв, шафи в дитячій та в перепокої виконані на замовлення в грудні 2021р. Духова електрошафа, мікрохвильовка та газова варильна поверхня від бренду Samsung, як і вбудований холодильник. Посудомийка Beko 60см. Обідній стіл 120/180х75см, розкладний. Диван 287/172см, розкладний з нішою для зберігання речей. В спальні - ліжко Pufetto 180/200см з підйомним механізмом та нішою. Вікна виходять на південний захід з видом на річку та ліс. Квартира дуже світла та тепла. Будинок має 2 ліфти: пасажирський та вантажний. На поверсі та в тамбурі теж зроблений ремонт, є відеоспостереження. Тамбур площею 16м2 можна також використовувати для зберігання речей. Поруч розташовані трц Караван і Дафі, піша доступність до ст. м. Студентська і Героїв праці. У дворі – дитячі та спортивні майданчики. Будинок не має ушкоджень, окрім осколкових. Є підвал-укриття. Про перегляди домовляємося завчасно. МОЖЛИВИЙ ТОРГ, ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЇ.

Героїв Праці вул., 2/14
rieltor.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира в стилі сталінської архітектури Розташована на другому поверсі двоповерхового будинку. Ця квартира є ідеальним варіантом для великої родини або для здачі в оренду, завдяки своїм високим сталінським стелям та просторим кімнатам. Великі світлі вікна наповнюють простір природним світлом, роблячи його особливо привабливим. Є можливість обєднати санвузол для збільшення простору, що зробить квартиру ще більш функціональною. Вхідна група пропонує достатньо місця для облаштування гардеробної зони, а також є кладова, яку також можна переобладнати для розширення гардеробу. Встановлено металопластикові вікна у кімнаті та кухні, а у вітальні та спальні - деревяні вікна. Батареї чавунні, зі стелею ніколи не було проблем. Розташована в тихому спокійному районі, поруч є школи, садочки, магазини, відділення Нової Пошти та Укрпошти. До палацу спорту можна дійти не поспішаючи за 15 хвилин. Абсолютно вражаючим є той факт, що квартира знаходиться подалі від критичної інфраструктури, в безпечному районі міста. Таке розташування забезпечує спокій та безпеку для її мешканців. Для реального покупця-можливий адекватний ТОРГ! Загальна площа: 73.3 кв. м. Житлова площа: 50.4 кв. м. Висота стель: 3.03 м.

власник
Комунальний пров., 20
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВ!!!! У продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Балакірєва, за адресою вулиця Балакірєва, будинок 17. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, вбиральня, санвузол суміщений. у квартирі встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, бойлер, встановлені американські фільтри грубої очистки води та фільтри питної води ОСМОС, кухонні меблі з варильною поверхнею, холодильник. Лічильники на опалення, гарячу та холодну воду. встановлена сигналізація. Квартира простора з чудовим видом із вікон. Висота стелі 3 метри. Є можливість зробити просторий тамбур на три квартири. інфраструктура району розвинена (відразу за будинком елітний дитячий садок, але для мешканців комплексу безкоштовний), дитячий та спортивний майданчики, магазини, за 2 хвилини зупинка транспорту. Продаж за довіреністю, документи готові. Приходьте на перегляд ми готові до діалогу. відео : https://youtu.be/_vCGm5o44EY

можливий продаж по єОселя
Балакірєва вул., 17
rieltor.ua

6837-ЮЛ Продам 3 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 520 м/р Валентиновская 24 Этаж: 10/12 Площадь: 65/44/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: комнаты раздельные капитальный ремонт, санузел раздельный, бойлер, 3 кондиционера, продажа с мебелью и техникой. Цена: 46 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 6837-ЮЛ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 24
rieltor.ua

6913-ИП Продам 3 комнатную квартиру на Северной Салтовке Северная 2 Метростроителей 22 Этаж: 6/9 Площадь: 64/45/8м Тип дома: панельный, чешской планировки Планировка: кухня-гостиная, спальня и детская Капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций, использованы качественные материалы, санузел совмещен, балконы застеклены и оборудованы, кондиционер, посудомоечная машина, бойлер, бронированная дверь. Цена: 32 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 6913-ИП) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Метробудівельників вул., 22
rieltor.ua

4813-ИП Продам 3 комнатную квартиру на Салтовке Медкомплекс 626 м/р Амосова 40 Этаж: 12/12 Площадь: 65/44/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: раздельные комнаты Капитальный ремонт с заменой коммуникаций, санузел совмещен, 2 застекленных балкона, бронированная дверь, продажа с мебелью и техникой. Цена: 29 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 4813-ИП) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Амосова вул. (Корчагінців), 40
rieltor.ua

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! ИП-8000 Продам 3 комнатную квартиру 90м2 в новострое на Салтовке ТРК Украина 603 м/р Юбилейный 61-В Этаж: 5/9 Площадь: 90/51/12м2 Тип дома: новострой, кирпичный Планировка: комнаты раздельные Дом 2008 г.п. застройщик Жилстрой-1, ремонт, кондиционер, бойлер, 2 санузла, 2 балкона застеклены. Продажа с техникой и мебелью. Цена: 50 000 y.e. торг реальному покупателю (код объекта ИП-8000) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Ювілейний просп., 61В
rieltor.ua

Житлові комплекси у Харків

7769-ЮЛ Продам 3 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 608 м/р Валентиновская 23-Е Этаж: 6/9 Площадь: 65/45/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: двухсторонняя, раздельные комнаты капитальный ремонт, санузел раздельный, бойлер, кондиционер, 2 балкона застеклены МПО, продажа с мебелью и техникой. Цена: 46 500 у.е торг реальному покупателю (код объекта 7769-ЮЛ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Валентинівська вул. (Блюхера), 23-Е
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру район Салтівка, ЖК Валентинівська, вулиця Валентинівська. Четверта секція. 9 поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 80 м2, житлова - 44 м2, кухня - 11 м2. Квартира в будівельному стані, горизонтальна розводка опалення з можливістю установки індивідуального лічильника. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі сади, школи, супермаркет "Класс", зупинка громадського транспорту, до метро Студентська 10-15 хвилин. kn.ua/r/124822 ; ID объекта - RE-124822

Валентинівська вул. (Блюхера), 49
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира, Шевченка, Шевченка вул., м. Академіка Павлова, ЖК Гідропарк. Загальна площа - 78 м²; новобудова, 9 поверх 9-поверхового будинку. Формат квартири: кухня-вітальня, спальня, гостьова спальня, ванна кімната, балкон, комора. У квартирі: капітальний ремонт, МПВ, нові комунікації. Встановлено: лічильник на воду. Додаткові бонуси: меблі, техніка, холодильник, пральна машина, телевізор, бойлер, панорамний вид, гарний краєвид. Переваги цього будинку: паркінг, закрита територія, дитячий майданчик, зона відпочинку. Поруч уся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, супермаркет, гідропарк. kn.ua/r/125451 ; ID объекта - RE-125451

Шевченка вул., 327
rieltor.ua

Продам квартиру вул.Польова, м.Спортивна 10 хв. Квартира в хорошому стані, частково залишаються меблі, техніка. Капітальний ремонт даху!Квартира вільна!Також поряд з будинком продається гараж цегляний на дві машини

Польова вул., 6
rieltor.ua

Продам 3-кім.квартиру, вул.Амосова. В квартирі виконані чорнові роботи: поміняні вікна, проводка, батареї, вхідні двері. використовувалися якісні матеріали.

Амосова вул. (Корчагінців), 5
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі по вулиці Культури, метро Наукова 15 хвилин, поряд Сумський ринок. 4 поверх 6-поверхового будинку. Загальна площа квартири – 64.5м2, житлова площа – 46м2, кухня – 5.5м2. У квартирі виконаний ремонт! Чистий підїзд з кодовим замком та металопластиковими вікнами. Є кондиціонер, інтернет! Високі стелі, вікна виходять у тихе зелене подвіря. Меблі та техніка - залишаються майбутньому власнику. Є достатньо місця для паркування. Престижний район тихий центр, поряд уся необхідна інфраструктура. kn.ua/r/122147 ; ID объекта - RE-122147

Культури вул., 10
rieltor.ua

Відмінна пропозиція! У продажу простора та доглянута 3-кімнатна квартира загальною площею 67 квадратних метрів, висота стелі 2,5 метра. Метро Олексіївська за 5 хвилин ходьби! Знаходиться за адресою: вулиця Ахсарова, будинок 5. Розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку. У квартирі виконано гарний косметичний ремонт. Повна комплектація! Дві окремі кімнати та велика кухня-вітальня, що надає додаткової зручності. Відмінна інфраструктура: метро, магазини, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ. Не пропустіть можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/119386 ; ID объекта - RE-119386

Ахсарова вул., 5
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру на Салтівці, м. Студентська, 521 (608) м-р, по вул. Академіка Павлова. Квартира знаходиться на 1 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 68 м2, жила 46 м2, кухня 10 м2. Стан: капремонт. Є всі необхідні меблі (вбудована кухня, шафи-купе, ліжка, столи) і техніка (холодильник, пральна машина автомат, мікрохвильова піч, плазмовий телевізор). Поруч із будинком вся інфраструктура: зупинка громадського транспорту, супермаркети, школи, дитячі садки, метро 1 хвилина. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/104725 ; ID объекта - RE-104725

Академіка Павлова вул., 140 Г
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну видову тристоронню квартиру в новобудові по вулиці Клочківській (присвоєно адресу: вул. Сухумська д.22), ЖК "Павлівський квартал". Секція №6. СЕКЦІЯ ЗДАНА, можна робити документи права власності та розпочинати ремонт. Квартира розташована на 15-му поверсі 16-поверхового будинку. Загальна площа – 101 м2, житлова площа – 57 м2, кухня – 15 м2. Будівельний стан, горизонтальне розведення опалення є можливість встановити індивідуальний лічильник на тепло. Комплекс включає підземний паркінг, наземний паркінг і дитячий майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети "Восторг" та "Будмен", зупинка громадського транспорту, метро, підприємства побутового обслуговування, відділення банків, міський садок ім. Т.Г. Шевченка, Міський зоопарк. Павлівський Квартал (Павловский Квартал), Клочківська (Клочковская), Наукова (Научная). kn.ua/r/122898 ; ID объекта - RE-122898

Сухумська вул., 22
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну дворівневу квартиру на Нових домах в ЖК Пролісок. Квартира на 9-10 поверсі 10-типоверхового будинку. Загальна площа –116м2, житлова –53м2, кухня –24м2. Формат квартири - 1 рівень: кухня-вітальня, кімната з балконом, санвузол та просторий коридор; - 2 рівень: 2 великі спальні, одна з балконом, санвузол. Квартира у будівельному стані під ремонт. 4 будинок, зданий в експлуатацію. У квартирі горизонтальне розведення опалення, радіатори, нові вікна, замінені на якісніші після забудовника. Всі стіни не несущі, що дає чудову можливість для багатьох дизайнерських рішень. У підїзді передбачений консьєрж та відеоспостереження. Упорядкована територія комплексу, безліч сучасних дитячих майданчиків. Біля будинку супермаркети, ринок, школи та дитячий садок. Дуже зручна транспортна розвязка поблизу метро. Немишлянський район (Немышлянский район), мікрорайон Нові дома (микрорайон Новые дома), м. Палац спорту (м. Дворец спорта), пр. Героїв Харкова (пр. Героев Харькова), ЖК Пролісок (ЖК Пролисок). kn.ua/r/123136 ; ID объекта - RE-123136

Героїв Харкова просп. (Московський), 156
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира із загальною площею 60м2 на 8 поверсі 9-поверхового цегляного будинку ЖК Балакірєва. Вікна виходять на південну сторону, на Центральний парк. Квартира повністю готова до заселення після капітального ремонту. Ми проробили всю роботу, щоб ви могли відразу насолоджуватися затишком та комфортом вашого нового житла. ЖК "Балакірєва" - це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки та громадський транспорт, що робить життя тут максимально комфортним та зручним. Шевченківський район (Шевченковский район), Павлове поле (Павлово поле), Ботсад (Ботанический сад). 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120641 ; ID объекта - RE-120641

Балакірєва вул., 17
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру за 5 хвилин ходьби від метро Спортивна або Захисників України. Будинок розташований на вулиці Молочна. 2 поверх 14-поверхової будівлі. Загальна площа – 89м2, кухня – 21.7м2. У квартирі виконані всі чернові роботи та зроблена кухня. Квартира робилася дуже якісно для себе. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, парк, ТРЦ, супермаркет, аптека, пошта, ринок, метро. Вартість квартири 54000€. kn.ua/r/122691 ; ID объекта - RE-122691

Молочна вул. (Кірова), 11
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна сталінська квартира із залізобетонними перекриттями. Розташована в центрі на Павлівській площі, за 5 хвилин ходьби від станції метро "Площа Конституції". Знаходиться на третьому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа складає 80 квадратних метрів, окремі кімнати. У квартирі виконаний ремонт під оздоблювальні роботи з дизайн-проекту, що включає стяжку підлоги, заміну вікон, радіаторів, розведення електрики та трубопровідної системи, а також встановлення магістралей для кондиціонерів. Двір має закриту територію, а в самому будинку є ліфт. Поруч із квартирою знаходиться вся необхідна інфраструктура, включаючи дитячі садки, школи, Площа Конституції та сквер "Стрілка". kn.ua/r/122542 ; ID объекта - RE-122542

Павлівська пл., 5
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в сучасному житловому комплексі, розташованому в районі поблизу "Французького бульвару" на вулиці Сабурівській. Квартира знаходиться на другому поверсі триповерхового будинку та має загальну площу 125 квадратних метрів. Планування включає простору кухню-вітальню та дві затишні спальні. Ця квартира виділяється високоякісним ремонтом, включаючи чудові меблі та сучасну побутову техніку, які залишаться для майбутніх власників. Додатковими перевагами даного житла є автономне опалення, наявність двох паркувальних місць, а також територія з комфортними зонами відпочинку, альтанками і басейном. У безпосередній близькості знаходиться вся необхідна інфраструктура, включаючи дитячі садки та школи. Торговий центр "Французький бульвар" знаходиться поруч, а найближча станція метро "Повстання" доступна лише за 15 хвилин ходьби. Ця квартира надає чудову можливість для комфортного та стильного проживання у мальовничому районі міста. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/121653 ; ID объекта - RE-121653

Сабурівська вул. (Серп і Молот), 45
rieltor.ua
1 - 24 з 2 485 результатів