В продажу 3 кімнатна квартира в цегляному будинку по вулиці Велика Панасівська.Будинок розташований у гарному місці,поруч з Лугопарком.Цей район знаходиться в доступності до всієї необхідної інфраструктури і в той же час з спокійному місці. Чудовий варіант для проживання дружної сімї. Планування з 3-ма роздільними кімнатами дуже зручне,а велика кухня вмістить усю родину за обіднім столом) Ціна цієї квартири вигідно відрізняється від аналогічних! Квартира належить одній сімї з моменту будівництва будинку. Документи готові до продажу!Ключі на руках,перегляд за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Велика Панасівська вул. (Котлова), 252
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру поліпшеного планування на Сортировці з хорошими сусідами! Квартира знаходиться на вулиці Велика Панасівська в теплому цегляному будинку. Усі комунікації у квартирі центральні. Квартира світла з хорошою енергетикою і з прекрасним видом з вікон! Документи всі готові до продажу. Роздільне планування і середній поверх! Велика кухня 9,5м2. Зупинка транспорту знаходиться практично поруч з будинком. Дістатися до будинку можна маршруткою 40е, 140е Центрального ринку, з Південного вокзалу 250е. Поруч з будинком знаходиться дитячий майданчик, Лугопарк і водосховище з жовтим пісочком на березі. У цій прекрасній квартирі можна реалізувати будь-який дизайнерський проект і зробити для себе квартиру мрії! Телефонуйте для запису на перегляд!

Велика Панасівська вул. (Котлова), 252
rieltor.ua

В продаже двухуровнеаая квартира 68 м2 на Старой Алексеевке, район Ф-1, ул.Буковая 1а, закрытая территория, квартира двухсторонняя, отличный вид из окон на лес, дом утеплен, балкон застеклен, в строительном состоянии: мпо, стяжка пола, брон.вх.дверь, индивидуальное электро отопление; на территории гаражи, стоянка, детская площадка, зона отдыха, спортивный комплекс, зеленый ухоженный тихий двор, парковая зона. Рядом речка, развлекательный комплекс "Аризона".

Двухуровневая квартира ул.Букоаач 1 А
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам затишну 3 кімнатну квартиру 47 квадратних метрів у житловому стані Квартира розташована в тихому та безпечному місці смт Покотилівка Харківський район за адресою вул.Залізнична,11 2-й поверх 2-х поверхового теплого цегляного будинку, техповерх з реставрованим дахом та утепленими по периметру стінами Металопластикові вікна у всіх кімнатах, Французький металопластиковий балкон, який має естетичний та сучасний дизайн Для підтримання оптимальної температури та комфортного проживання, економії на комунальних платежах, квартира обладнана кондиціонером та індивідуальним газовим опаленням із сучасним котлом Арістон Квартира продається разом із сараєм, обладнаним льохом, який розташований поряд з будинком Розвинена інфраструктура - поруч знаходяться ринок із всілякими товарами, супермаркет Посад, хвойний ліс, озеро - ідеальне місце для відпочинку всією родиною Зручна транспортна розвязка - в пішій доступності розташовані залізнична станція та автобусна зупинка, 15 хвилин і ви в центрі міста Харків Документи перевірені та готові до швидкої угоди. Власник у місті, готовий співпрацювати по програмі "єВідновлення". Квартира повністю підходить для гарного життя. Боргів по комунальним послугам немає. Телефонуйте, квартира вашої мрії чекає на вас!

OOS4 Продам 3 комнатну квартиру Покотилівка вул.Залізничн єВідновлення
olx.ua

Продам 3 комн квартиру улучшенной планировки на Сортировке (Городок), по адресу: Б.Панасовская д 232. В красивом живописном месте рядом с рекой, пляжем, зелёной зоной. Есть где погулять, отдохнуть. В тёплом кирпичном доме 1/9. Квартира в жилом состоянии, новые м/п окна, балкон, погреб в квартире на балконе. Комнаты 19, 12, 10 кв м. Кухня 10кв м Вся мебель остаётся покупателям. Документы готовы к продаже, один собственник, первая продажа, свободна. АН Квартал. Цена 19.5 тыс. дол.

власник
Продам 3 комн кв Сортировка
olx.ua

3-х кімнатна квартира в районі Лугопарк. Всі меблі та техніка практично нова (якісна). Новий ремонт з якісних матеріалів. Тепла підлога. Кондиціонер. Решітки на вікнах. Тамбур. Рядом річка, парк та вся необхідна інфраструктура. Власник. Вулиця Велика Панасівська 252.

власник
Трьохкімнатна квартира з ремонтом
olx.ua

3 кімн.кв., 67 кв.м., 10/10, вул. Велика Панасівська, 252. Стан будівельний. Зроблена стяжка підлоги. Нові вікна Rahau, броньовані двері. Транспорта розв’язка. Є дизайн-проєкт (у подарунок новому власнику). Приходьте на перегляд. Документи готові до угоди. Пропозиції щодо ціни розглядаємо, пропонуйте. Можна під єВідновлення. 25 000 Торг.

399806 3 кімн.кв., 67 кв.м., 25 000
olx.ua

Житлові комплекси у Харків