Продам уникальную 3к на пр.Героев Харькова, 2 с/у, 4 балкона, 2 лифта Уникальное предложение просторной трехкомнатной квартиры в середине микрорайона Солнечный. Тихий уютный дворик, место для парковки, все необходимое в шаговой доступности от дома, До метро 5 минут на транспорте. 3 раздельных комнаты, 2 с/у, 4 балкона, огромная кладовая/гардеробная. Квартира очень теплая в серединке дома, не угловая, 2 лифта. Сверху полноценный технический этаж. Крыша не течет. Это действительно уникальное предложение для большой семьи. Просмотры по договоренности Реальному покупателю торг

Героїв Харкова просп. (Московський), 310
rieltor.ua

Впервые в продаже! Солнечный мр, 3х комн квартира пр. Героев Харькова 308, 2/9, состояние жилое под ремонт.

Героїв Харкова просп. (Московський), 308
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО продам 3к.кв., мкр-н Сонячний (метро Індустріальна) МОЖЛИВА ПОКУПКА ПО СЕРТИФІКАТУ!!! ТОРГ ДО ПРОДАЖУ!!! Беремо завдаток!!! Продається приємна квартира, у скромному житловому стані, з роздільними кімнатами, по проспекту Героїв Харкова, дім 314. Вікна та балкон: МПО, поміняни каналізаційні труби, є лічильники: газ, вода, електроенергія. Залишаються меблі, та техніка (за домовленістю). Чиста, дуже тепла, не торцева. Є високий тех.поверх - більше 2.6 метрів. Криша у гарному стані. Чистий, та охайний підїзд. Розвинена інфраструктура района, все необхідне для життя знаходиться в пішій доступності. Документи готові до угоди, ніхто не прописаний, власник у місті. Показ за домовленістю. Чекаємо на перегляд! Працюємо з Сертифікатами по відновленню житла. (у разі покупки нерухомості по сертифікату, покупцям надаємо консультації, супровід, та допомогу в оформленні угод)

Героїв Харкова просп. (Московський), 314
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-916-342-LX. Пропонуємо придбати 3 кімнатну квартиру на проспекті Героїв Харкова,308, мікрорайон Сонячний. Квартира розташована на комфортному 3 поверсі 9 поверхового будинку. Кімнати окремі, санвузол суміщений.Є бойлер, 2 кондиціонера. В квартирі є пошкодження вікон від прильотів. Меблі та техніка залишаються. Є лічильники на воду. Поверхня газова для приготування їжі. Якщо Ви у пошуку квартири на мікрорайоні Сонячний- запрошуємо на перегляд.

3-к, Героев Харькова просп., 308, м-н Солнечный
olx.ua

МОЖЛИВА ПОКУПКА ПО СЕРТИФІКАТУ! Продається приємна квартира у житловому стані, з роздільними кімнатами, мкр-н Сонячний, по проспекту Героїв Харкова, дім 314. Залишаються меблі, та техніка (за домовленістю). Чиста, дуже тепла, не торцева. Розвинена інфраструктура района, все необхідне для життя знаходиться в пішій доступності. Документи готові до угоди, ніхто не прописаний, власник у місті. Показ за домовленістю. Чекаємо на перегляд! Працюємо з Сертифікатами по відновленню житла. (у разі покупки нерухомості по сертифікату, покупцям надаємо консультації, супровід, та допомогу в оформленні угод)

ТЕРМІНОВО продам 3к.кв.,метро Індустріальна
olx.ua

Житлові комплекси у Харків