Фастів, вулиця Семена Палія. Продам трикімнатну квартиру. Окремі кімнати, невелика, але затишна кухня. Електричне опалення. Засклений балкон. Чистий підїзд. Інтелігентні сусіди. пять хвилин ходьби до центру міста.

Семена Палія, 15
rieltor.ua

Фастів, центр (район парку). Тепла та затишна квартира Три суміжно-роздільні кімнати. Великий зал - 20.1 м2, і дві спальні (10.7 + 13.8 ст.м), кухня - 5.4, с/в сумісний. Опалення електричне (конвектори під кожним вікном), на підігрів води - газ. колонка. Поруч парк, базар, торгові та оздоровчі центри, Центральна площа, фонтани і т.д. до ж/д вокзалу 5-10 хв. ходьби.

Центр, 1
rieltor.ua

Власник. Будівля 1986 року. Всі документи в повному порядку, починаючи з ордеру на отрімання квартири. До школи 400 м, до садочка 200 м, видно на фото, до центру 10 хвилин. Пластикові вікна, окрім балконної рами. Квартира в середині, утеплена пінопластом 50 мм. Є тамбур. Зроблено ремонт в одній з кімнат: шпалери, кварцвінілова плитка, двері, приточній клапан. Кухня робилася 2009-2010, ще в гарному стані. В інших кімнатах старий ремонт. Також без перебільшення є уникальна можливість за окрему плату придбати гараж в середині з погрібом, на 2 машини , на 2 окремі вїзди. Гараж знаходиться в 17 кроках від будинку; нічого подібного в цьому мікрорайоні немає.

власник
Я. Мудрого, 39
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-кімнатна квартира по вулиці Соборна, 36. Напроти вечірнього ринка. Поверх 4 з 5, закритий двір зі шлагбаумом, є місце в підвалі. Квартира світла, тепла і тиха. Два балкони на дві сторони будинку, частково з меблями (по бажанню). Всі три кімнати окремі. Можливий безготівковий розрахунок.

власник
Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Простора 3-х кімнатна квартира. Без опалення та ремонту. З гарним краєвидом. Знаходиться на 9 поверсі. Три окремі кімнати, велика кухня, с/у роздільний, балкон і лоджія. За більш детальною інформацією звертайтесь в Агентство нерухомості по вулиці Шевченка 20.

Продам трикімнатну квартиру
olx.ua

Хто шукає простору 3-х кімнатну квартиру у ЦЕНТРІ Фастова - є класна пропозиція! Ціна 41.000$. Торг присутній (хороший:) Вул. Володимира Великого 1 (Щавинського 1), 66,4 кв.м. 8-й поверх. Біля старої станції швидкої допомоги. Парк, 1-ша школа, дитячий садок, лікарня і поліклініка - 5 хв пішки. До вокзалу 10-15 хвилин. Газове індивідуальне опалення, металопластикові вікна, частково умебльована. Двохстороння. Чудовий краєвид куди не глянь! Дві лоджії. Просторі кімнати і велика кухня. Роздільний санвузол. Просторий двір - автомобіль припаркувати не питання. Дитяча площадка також є. Треба робити косметичний ремонт: переклеїти шпалери, зняти старий паркет і покласти щось сучасне, замінити міжкімнатні і вхідні двері. Санвузол можна не чіпати - свіжа плитка. Стеля зроблена гарно. Стіни рівні. А так то, стан квартири для невибагливих - "заходь та живи"! Документи у порядку. Комісія відсутня.

власник
3-х кімнатна квартира у центрі м. Фастів, 8-й поверх, 66.4 кв м
olx.ua

Продам трох комнатну квартиру в центрі города на первом поверху. Возможен обмен на дом

власник
Продам 3 комнатну в центрі або обміняю на дом
olx.ua

Продамо простору квартиру в центрі міста,по вул.Шевченка. Поруч школа,садочок, ЖД вокзал, магазини. Будинок 9-ти поверховий,цегляний, квартира на 6 поверсі.Автономне опалення, санвузол окремий, 2 лоджії,є кладова між поверхами, ремонт косметичний,є все необхідне для проживання, велике затишне подвіря. Для звязку т.06******47 Інна, т.06******33 Володимир.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири в центрі міста Фастів
olx.ua

вул. Київська. 9пов./9пов. 81,2м.кв. з просторим ходовим коридором 16.6м.кв., гардеропною кімнатою 2.4м.кв., кімнати окремо 17.4 + 17.5 + 10.6 м.кв., ванна 2.6м.кв., туалет, дві просторі лоджії. У квартирі індивідуальне газове опалення, всі лічильники, гарний житловий стан. Квартира розташована у зручному місці, поряд дитячі садочки, школи, супермаркет, магазини, аптека, 5 хв. до авто та жд. вокзалів, базару. Можливий торг.

Продається 3х кімнатна квартира у Фастові.
olx.ua

Продається трикімнатна квартира по вул. Г.Танкістів Квартира знаходиться на 1 поверсі, загальною площею 70 м², жила площа 42, 7м² кімнати 11,7 м² ;13,1 м² та 17,9 м², кухня 8,3 м², два коридори 8,6 м² та 4,3 м². Вікна у квартирі металопластикові. Балкон засклений та стоять решітки на всіх вікнах. Індивідуальний газовий котел двоконтурний. Санвузол роздільний. Всі питання телефоном. Перегляд за домовленістю. На повідомлення в Олх немає можливості відповідати. Вайбер на life. Ціна 41500 у. о.

Тепла, затишна 3-х кімнатна квартира в місті Фастів.
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в м.Фастів, Київської області по вул. Льва Толстого. 1/2 поверхового цегляного будинку. Площа - 62/39/7 кв.м. Індивідуальне газове опалення, євровікна, достойний ремонт, тамбур на дві квартири. Можливе використання як під житло, так і в якості офісного приміщення. Ціна - 37 000 у.о. Перегляд за домовленістю. За всіма питаннями, прохання - телефонуйте, домовимось! В олх-повідомленнях можу не відповісти.

Продам 3-кімнатну квартиру в м.Фастів, Київської області.
olx.ua

Фастів,Ярослава Мудрого Кімнати всі окремі,санвузол роздільний,4 поверх,балкон,лоджія,кладовка в підїзді,погріб у дворі і металевий гараж від будинку за 300 метрів.Всі питання у Вайбер за тел.09******77

власник
Продається 3-х кімнатна квартира
olx.ua

Географія Фастів