Продаж 3-кім Квартири р-н. Міщанки. Загальна Площа: 58.6м2 Поверх: 1/2. Квартира Дорівнева. Дві Ізольовані Кімнати. Вхід в Кухню. Зроблений Євроремонт. Замінена Сантехніка, Електрика, Вікна. Індивідуальне Електричне Опалення. Можливий Обмін на Будинок. Затишне Місцерозташування, поруч Магазин, Зупинка маршрутного транспорту, тощо. Ціна: 35 000$ Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

Провулок Чкалова, 1
rieltor.ua

Без Комісії ! Продаж 1-кім Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 64м2. Поверх: 3/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 870$/м2. Також є Інші Варіанти ! Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

Провулок Садовий, 8
rieltor.ua

Без Комісії ! Продаж 2-Кім. Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 92.8м2. Поверх: 5/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 855$/м2. Також є Інші Варіанти!! 380 97 821 95 31 Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

провулок Садова, 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без Комісії ! Продаж 1-кім Квартири в Новобудові пров. Садовий (Цнентральна частина Міста) Будинок на Етапі Здачі в Експлуатацію. Загальна Площа: 65.5 Поверх: 3/9. Квартира в 0-му циклі. Буде залита стяжка, розведена сантехніка. Встановлений котел та батареї. Якісні Вхідні двері, які міняти не прийдеться! Енергозберігаючі якісні Панорамні вікна (алюмінєві, 2-х камерні). Індивідуальне Газове Опалення (2-х контурний котел). Безшумний якісний Ліфт. Яким можна спуститися в цокольний поверх де є комерційні приміщення. Широка Сходова клітка. Матеріал Стін - Газоблок. Утеплення: Мінеральна Вата 150-200мм. Фасад: Керамограніт. Закрита Територія. Біля будинку буде Гостьовий, наземний Паркінг. Чудове, затишне місцерозташування (не біля проїжжої частини) Гарна панорама на місто. Поруч є все необхідне для комфортного проживання! Ціна: 870$/м2. Також є Інші Варіанти ! 380 97 821 95 31 Телефонуйте в будь який зручний для вас час!!! АН "Рієл Умань"

провулок садовий, 8
rieltor.ua

Продаж Гарної 3-кім. Квартири Будинок - Сталінка (якісні та надійні будинкии, з гарним плануванням, широкою сходовою кліткою тощо.) Загальна Площа: 85.7м2. Площа Кухні: 12.6м2 Поверх: 4/4. З Дахом проблем немає. Над Квартирою Власне Горище. В Квартирі Чудовий Якісний Ремонт, додаткових вкладень не потребує! Кімнати Ізольовані. Замінена повністю вся Електрика та Сантехніка. Якісні Металопластикові Вікна. Індивідуальна Газове Опалення ( 2-х Контурний Котел ) Велика Лоджія яка використовується як кабінет. В Квартирі Залишається майже вся мебель та побутова техніка. (Нова Посудомийна Машина) Встановлено Сигналізацію, Кондиціонер. Квартира Двохстороння, Простора, Сонячна та досить Тепла. Фасад зовні Утеплений. Чистий та доглянутий Підїзд. Затишне місцерозташування, є паркомісце. Поруч є все необхідне для комфортного проживання!. Чистий Продаж. Телефонуйте в будь який зручний для вас час!! АН "Рієл Умань"

Комарова, 12
rieltor.ua

Оголошення від забудовника. Будинок введено в експлуатацію. Учасник державної програми єОселя. Вартість 820уе за кв.м. - найнижча вартість за кв.м. в місті. Пропонуються одно- та двокімнатні квартири у клубному будинку "ЖК Затишний" (м. Умань): • Цегляний (червона цегла) • Вогнестійкі двері • Металопластикові енергозберігаючі вікна (6ти камерні) • Засклені балкони (металопластикові) • Економне електричне опалення робить вас повністю незалежними від Нафтогазу та постачання газу! • Лічильники води • Кабельне телебачення та Інтернет. • Поряд зона відпочинку та нова набережна (150м.) • Добре розвинута інфраструктура Будинок будується за адресою: 1-й провулок Івана Богуна 17а. Район Осташівки за кафе "Весна". Безкоштовний закритий паркінг для власника квартири. Можливість придбати господарське приміщення.

Однокімнатні Квартири у ЖК "Затишний" (м. Умань)
olx.ua

Двокімнатна в затишному місці поруч парк (хащі) , фонтани будинок на закриті територіі з своїми паркомісцями

Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з індивідуальним газовим опаленням в центральній частині міста, по вул. Слонського. Загальна площа 57,4 кв.м, житловий стан, кімнати суміжні, сан.вузол , кухня 9,8 кв.м. Розташування квартири дозволяє використання її для комерційної діяльності. Переписку не веду! Всі питання тільки по телефонному дзвінку!

Двокімнатна квартира, центр міста
olx.ua

Будинок ЗДАНИЙ !!! Квартира в тихому,комфортному для проживанні місці поруч парк Хащі фонтани

Жк затишний продаж  від власника
olx.ua

Оголошення від забудовника. Учасник державної програми єОселя. Будинок заселено. Вартість 820уе за кв.м. - найнижча вартість за кв.м. в місті. Пропонуються дворівневі квартири – ідеальний варіант для тих хто хоче отримати житло з чітким поділом житлового простору. За рахунок другого поверху площа квартири фактично збільшується на 30%. Загалом можна вказати наступні переваги дворівневої квартири: • Збільшена житлова площа. • Велика (10 кв.м. комора під дахом) • Зонування. Ви, як власник такої квартири, може реалізувати будь-які дизайнерські ідеї - наприклад див. посилання www.dropbox.com/s/60jb7n5skbz1hm7/1.mp4?dl=0 (скопіюйте це посилання та відкрийте його у своєму браузері) • Можливість облаштувати повноцінний дровяний камін • Можливість встановити сонячні панелі • Нагорі немає сусідів - тиша та спокій Вам гарантовані • Цегляний (червона цегла) • Вогнестійкі двері • Металопластикові енергозберігаючі вікна (6ти камерні) • Деревяні мансардні енергозберігаючі вікна VELUX (6ти камерні) які можливо облаштувати системою автоматичної вентиляції • Багатошарова бітумна черепиця IKO • Економне електричне опалення • Лічильники води • Кабельне телебачення та Інтернет. На кольорових фото зображена компютерна візуалізація квартири. Є інші варіанти дворівневих квартир (з меншим метражем) - наприклад див. посилання www.dropbox.com/s/fvofizcmzue1g5u/2.mp4?dl=0 (скопіюйте це посилання та відкрийте його у своєму браузері)

Дворівнева квартира у ЖК "Затишний" (м. Умань)
olx.ua

Продам нову 1-кімнатку квартиру в новобудові поряд з Софієвкою, кухня 10кв.м. Повністю вмебльовану та з побутовою технікою Bosh, квартира на 7 поверсі чудовим панорамним видом на Софіївку та місто. Поряд школа, дитячий садок, парк, супермаркет, до центру 10хв. Охорона. Приватна парковка та відеоспостереження. Квартира в стані нової!!!

власник
Продам квартиру 1-к в новобудові
olx.ua

4 кімнатна квартира , кімнати не прохідні, автономне опалення, балкон, лоджія, тамбур на одну квартиру , гардеробна.

4 кімнатна квартира вул. Тищика
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири р-н Н. Умані з гарним ремонтом на 3- му поверсі з автономним опаленням, меблі

Продаж 3-х кімнатної квартири з автономним опаленням р-н Н. Умань
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру в ДОСах. Квартира в гарному стані, повністю зроблена 1 кімната: вирівняні стіни (гіпсокартон та фото шпалери), натяжна стеля, якісний лінолеум, повністю зроблена електрика та вихід під кондиціонер. Повністю умебльована. Висока стеля 3,20,кладовка в квартирі 1,6кв.м., балкон, установлений бойлер, і бак на 120 літрів з нержавійки. Великі вікна з склопакету, по всій квартирі. В цьому районі розвинена інфраструктура . Три гаражних кооператива, також поруч з домом, є приватна платная стоянка. Мережі супермаркетів та ресторанів. Через дорогу три: дитячі і спортивні площадки. Школа #5. Софієвський парк.

власник
Продам 4 кімнатну квартиру
olx.ua

Продається двокімнатна квартира Новобудова 6/9 Вул. Джерельна Загальна площа 68 Автономне опалення, тепла підлога , кондиціонер Меблі залишаються

Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира центральна частина міста (в сторону центрального ринку), 87 кв.м, з індивідуальним опаленням, на другому поверсі, з окремим входом та своїми сходами, під ремонт, кімнати окремі. Будинок добротний, 72 року побудови, розташований в затишному дворі, дах шатровий, є гараж під легковий автомобіль, великий підвал 15 кв.м, до квартири відносяться декілька земельних ділянок.

4-кім. квартира центральна частина міста, автономне опал, земля, гараж
olx.ua

Квартира - будинок дві кімнати, кухня та санвузол, місце під авто. зручне місцерозташування, в кроковій доступності супермаркет, центр міста, школа та дитячий садочок, детальна інформація за телефоном 65 000у.о. можливий торг

Квартира- будинок по вул. Шевченка
olx.ua

2-х кімнатна квартира « Греків ліс» , кімнати окремі, санвузол ( зроблена розводка води та каналізації ), електрика розведена по квартирі(80 резеток та підключення по кухні), вивід на кондиціонер , теплі поли, 2 балкони, залиті поли, штукатурені стіни , підключений котел

2-х кімнатна квартира « Греків ліс»
olx.ua

Продам квартиру без ремонту в новобудові на 4 поверсі, будинок зданий в експлуатацію можна робити ремонт

власник
1-кімнатна квартира ЖК «Греків ліс»
olx.ua

продам однокімнатну квартиру по вул. Європейська в новобудові, квартира не кутова, розташована на 2 поверсі девятиповерхового цегляного будинку, загальна площа 40,2 кв.м., кімната 19.2 кв.м., кухня 11.8 кв.м., індивідуальне опалення, частково виконаний ремонт, зроблена електропроводка в квартирі, зроблена розводка труб водяних та каналізаційних, за детальною інформацією звертатись за номером телефону, рієлтор.

продаж однокімнатної квартири в новобудові по вул. Європейська
olx.ua

продам однокімнатну квартиру в ЖК "Греків ліс", квартира не кутова, розташована на 2 поверсі девятиповерхового будинку, загальна площа 44 кв.м., кухня-їдальня 20.5 кв.м., кімната 13 кв.м., стан квартири від забудовника, за детальною інформацією звертатись за номером телефону, рієлтор

olx.ua

1 кімнатна квартира по вулиці Європейській в новобудові, стан від забудовника, індивідуальне опалення

olx.ua

Греків ліс 1 кімнатна квартира від забудовника

Продаж 1 кімнатна Греків Ліс
olx.ua

продам комфортну трикімнатну квартиру з індивідуальним опаленням р-н "Грес", ремонт в теплих, світлих, пастельних відтінків, загальна площа 74 кв.м., кімнати роздільні, великі 18.2 кв.м., 11.8 кв.м., 11.6 кв.м., простора кухня 14.2 кв.м., великий коридор, замінена електропроводка , вікна, лоджії-металопластик, водяні та каналізаційні труби замінені, тепла підлога кухня, санвузол, квартира не кутова, розташована на 1 поверсі цегляного будинку, меблі залишаються, за детальною інформацією звертатись за номером телефону, рієлтор

продаж затишної квартири з індивідуальним опаленням
olx.ua
1 - 24 з 95 результатів