Чотирикімна квартира Автономне газове опалення, кімнати роздільні. Зручне місцерозташування, дитячий садочок, школа, магазини, зупинка транспорту, все в кроковій доступності. 65000 у.о. Подробиці за телефоном

Чотирикімна квартира продаж
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру в ДОСах. Квартира в гарному стані, повністю зроблена 1 кімната: вирівняні стіни (гіпсокартон та фото шпалери), натяжна стеля, якісний лінолеум, повністю зроблена електрика та вихід під кондиціонер. Повністю умебльована. Висока стеля 3,20,кладовка в квартирі 1,6кв.м., балкон, установлений бойлер, і бак на 120 літрів з нержавійки. Великі вікна з склопакету, по всій квартирі. В цьому районі розвинена інфраструктура . Три гаражних кооператива, також поруч з домом, є приватна платная стоянка. Мережі супермаркетів та ресторанів. Через дорогу три: дитячі і спортивні площадки. Школа #5. Софієвський парк.

власник
Продам 4 кімнатну квартиру
olx.ua

4 кімнатна квартира , кімнати не прохідні, автономне опалення, балкон, лоджія, тамбур на одну квартиру , гардеробна.

4 кімнатна квартира вул. Тищика
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарна 4-х кімнатна квартира поряд ЦНАПу на першому поверсі не кутова ( можливо під бізнес) з гарним ремонтом, прекрасне планування, автономне газове опалення, частково меблі. Подробиці за телефоном

Продаж 4-х кімнатної квартири р-н ЦНАПа
olx.ua

Продаж квартири з авторським дизайнерським проектом.1-й поверх: гардеробна кімната,кухня- студія,зал. 2-й поверх: дитяча кімната,спальня,санвузол, ванна,балкон.Панорамні вікна,підігрів підлоги в ванній кімнаті,гардеробній та на балконі.2 кондиціонери,домашній кінотеатр,біокамін,автоматична підсвітка східців,резервне освітлення,система охорони,відеонагляд..Продаж квартири з усіма сучасними меблями та побутовою технікою.Вмонтовані : холодильник,посудомийна машина,духова шафа з мікрохвильовою пічкою,варильна поверхня.Вся побутова техніка фірми "Вosch". Телевізори,пральна машина з сушарнею,Більше фото можу надіслати.

Квартира в двох рівнях новобудова вул.Грушевського
olx.ua

Чудове розташування велика прохідність та проїзна частина. 4х кімнатна перероблена в дві великі кімнати плюс кухня студія додатково балкон виходить в кімнату. всі вікна 5 вікон на фасад виходять на тротуар і дорогу. Під магазин салон краси чи кофейню під будь що. Зроблений капітальний ремонт з нуля. Проводка вся каналізація утеплення фасаду бронь вікна з теплозбереження вихід добудований на вулицю електро ролети тоновані скло пакети сигналізація відео нагляд теплий пол під квартирою знаходиться підвальне приміщення власна підсобна. Можливо зайти і комфортно проживати. ВСЯ техніка від посудомийки до пилососа. Зроблено міцну проводку та розетки під єлектро опалювані батареї. Весь контур власний опалювальний вся нова ветха труб кранів і батарей. Клімат кондиціонер стоїть потужний. Всім кімнати підлога дуб паркет всі двері з масиву кухня дерево фарба столешня камінь самсунг. Кого цікавить дзвоніть.

Квартира під салон чи магазин бізнес
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира центральна частина міста (в сторону центрального ринку), 87 кв.м, з індивідуальним опаленням, на другому поверсі, з окремим входом та своїми сходами, під ремонт, кімнати окремі. Будинок добротний, 72 року побудови, розташований в затишному дворі, дах шатровий, є гараж під легковий автомобіль, великий підвал 15 кв.м, до квартири відносяться декілька земельних ділянок.

4-кім. квартира центральна частина міста, автономне опал, земля, гараж
olx.ua