200 метрів від берегу Дніпра! Продам квартиру в місті Українка, другий поверх. Вулиця Соснова 10. 80/51/8 - вітальня поєднана з кухнею, спальня 22 м2 та спальня 17 м2. Квартира двостороння, вид з вікон на Дніпро. Фасад утеплений, лічильники нові. Стіни ідеальні щойно фарбовані, фарба стійка до миття Територія будинку закрита, зелена, з відеоспостереженням В квартирі залишаються дві великі вбудовані шафи, кухня з технікою (мийка з каменю, плита, духовка, витяжка, кухонний стіл, холодильник), пральна машинка, бойлер, диван і ліжко, світильники. Ця квартира - також прекрасний варіант будинку для відпочинку на березі Дніпра. Вільна, є все необхідне для проживання. Дружелюбні і надійні сусіди! Дмитро рієлтор

Соснова вул., 10
rieltor.ua

Продаю видову двокімнатну квартиру, двостороння. Власник, без ріелтора. Квартира в ЖК « Райдужний». Туалет з ванною роздільні, балкони склопакет. Ремонт частковий. Можна без меблів та побутової техніки. Торг.

власник
Продаж видової квартири
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

вул.Соснова,7 , 9/9 пов., площею: 62/37/10 кв.м., кімнати окремі, сан.вузол суміжний , в квартирі виконано якісний ремонт, два просторих балкони, в квартирі є всі необхідні меблі та техніка, встановлено бойлер,лічильники води.Чудовий краєвид з вікон на Дніпро.Квартира досить затишна,в центрі міста, поруч є магазини зупинки транспорту до Києва.

Продаж 2-во кім.квартири на Соснова
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Київська 3 м. Українка ЖК Райдужний Квартира двостороння В гарному стані, вкладень не потребує Загальна площа 73.9 м2 Комфортний 7 поверх - Дві великі спальні кімнати площею 15.9 м2 та 24.7 м2 - Простора кухня 15.8 м2 площа якої дозволяє зробити кухню-вітальню - Роздільний санвузол - 2 балкона з чудовим видом на ліс - Дві шафи-купе - Укомплектована всім необхідним - Радіатори з регулюванням, що дає змогу економити на опаленні - Лічильники (вода, електрика, опалення) на загальному коридорі Встановлено кондиціонер при потребі працює на підігрів у морози до -17 градусів На території дитячий майданчик, велика гостьова парковка, одразу за парканом сосновий ліс, в декількох хвилинах пляж Стугна Поруч школа та дитячий садок, продуктовий магазин, зупинка громадського транспорту Територія закрита з відеонаглядом Вантажний та пасажирський ліфти Будинок цегляний, стіни утеплені зовні Висота стелі 2.7м Будинок опалюється індивідуальною газовою котельнею, яка не залежить від ТЕС Є генератор на будинок Документи на квартиру в порядку Власник в Україні Перегляди за попередньою домовленістю Не втратьте шанс стати новим власником оселі Вартість 76 000 $ ТОРГ

Київська вул., 3
rieltor.ua

Пропонуємо квартиру в м Українка Київська область. Будинок розташований поряд з набережною та пляжем. Квартира в хорошому стані. Залишається вся побутова техніка та меблі. Планування досить вдале всі 3 кімнати окремі , 2 просторі лоджії , гарний вид з вікна . Деталі по номеру телефону. Вільна перегляд за домовленістю.

3 к квартира- Соснова 8 !
olx.ua

Продаж гарної 3 кімнатної квартири м.Українка вул.Соснова Загальна площа квартири 72 м2 Поверх 7 Квартира з гарним плануванням, 3 роздільні кімнати, квадратний хол, 2 балкона З вікон квартири відкриваються гарний вид на р.Дніпро Спокійні і надійні сусіди. Будинок розташований біля соснового лісу, поряд річка та пляж Без комісії для покупця

Продам 3К квартиру м.Українка вул.Соснова
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Будівельників , 13. Квартира з переплануванням: спальня, і простора вітальня, яка згодом стала дитячою кімнатою, в дитячій є ліжко двоповерхове, за бажанням покупця можна ліжко замінити на кутовий диван. Квартира світла і тепла, в опалювальний сезон плата за тепло не перевищувала ніколи 800 грн. Є водо та Теплолічильники . В кімнатах кондиціонери, і вся побутова техніка Bosh, Ванна кімната велика, з підігрівом підлоги, бойлер на 50 літрів та пральна машина. Квартира в чудовому стані, доглянута та затишна , в стані заходь та живи, є всі меблі та телевізори в кімнатах. Вся побутова техніка працює та в чудовому стані.

власник
Продам 2 кімнатну  квартиру в м. Українка
olx.ua

2 к квартира, в новобудові, закрита територія , охорона будинку , власний вихід на пляж річки Стугни, Сосновий ліс для прогулянок! Панорамні краєвиди на ліс та річку Стугна, з вікна спальні неймовірні краєвиди на річку Дніпро! Будинок з індивідуальними опаленням. Квартира з якісним ремонтом , залишається вся побутова техніка, та меблі. Бери валізу та переїжджай , тут твоє місце комфорту , затишку,спокою ,гармонії , та неймовірного кайфу краєвидів. Комісія 3 відсотки!

Простора 2 кімнатна квартира!
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в місті Українка вулиця Соснова 7. Загальна площа квартири 62м². В квартирі якісний ремонт. Будинок 2008 року. Цегляний. Квартира розташована на 12 поверсі з шикарним видом на місто та річку Дніпро. В квартирі гарне планування.

Соснова вул., 7
rieltor.ua

Будівельників,13 Продаж 2 кімнатної квартири з 2 балконами ( засклені) та чудовим краєвидом на сосновий ліс та залив Дніпра. Квартира одностороння ,простора кухня з виходом на балкон, кімнати правильної квадратної форми.Є можливість використати техповерх як другий рівень квартири. Стіни підготували під фарбування,поклали плитку в ванній кімнаті. В квартирі ніхто не прописаний ,один власник . Цегляний будинок 2013 року,2 ліфти,вихід з підʼїзду майже в ліс .

Будівельників,13 Двокімнатна квартира під чистове оздоблення
olx.ua

Житлові комплекси у Українка

Продаж 3кім квартири с косметичним ремонтом мебльована. Вікна не замінені деревяні ,2балкони квартира в цегляному будинку .Квартира знаходиться по вулиці Соснова 1

Продаж 3кім квартири на Сосновій
olx.ua

Продається 2кім. квартира, вул.Київська 3. Закрита, доглянута територія з охороною і відеоспостереженням, з виходом в ліс та на пляж річки Стугна. Загальна площа 74м кв, 13 поверх, не кутова. Простора кімната 25 м кв з виходом на засклений балкон, затишна спальня 14 м кв з виходом на засклену, утеплену лоджію, велика кухня 15 м кв. Санвузол розділений. Також, обладнано частину загального коридору для власного використання, як місце для зберігання верхнього одягу, взуття( на законних, погоджених з ОСББ умовах). Встановлені лічильники на тепло. В квартирі лишаються вбудовані меблі. З усіх вікон відкривається вражаючий панорамний вид на ліс, річки Стугна та Дніпро. Документи в порядку. У власності більше трьох років. Торг можливий.

2к квартира, 74 м, видова.
olx.ua

Украинка, ЖК «Стугна-Хаус», ул. Строителей 13, 65/32/13, авторский ремонт с использованием экологически чистых устойчивых материалов, пол дубовая натуральная доска по всей квартире, кроме с/у. Комнаты раздельные, двусторонняя планировка, МПО. Встроенная мебель и бытовая техника входят в стоимость квартиры. С/у совмещен, ванная и душ, что очень удобно. Счетчики на воду, э/э, отопление, существенная экономия на коммунальных платежах. Отдельно-стоящая просторная кладовка, находящаяся в аренде у ОСББ, является неоценимым бонусом . Тамбур на несколько квартир. Панорамный вид на лес. Кирпичный дом 2013 года с внутренним утеплением минеральной ватой, лифт грузовой и пас., ОСББ, чистый подьезд и зеленый двор с детской и спортивной площадкой. В 5 минутах ходьбы пляж на р. Стугна и сосновый лес. В шаговой доступности кафе, аптека, больница, рынок, супермаркеты. Гармоничная жизнь на природе. 67000 у.е. Аргументированный торг.

Строителей, 13
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира у м. Українка, вулиця Соснова, 4. Вдале планування. 7 поверх з 9. Два балкони. Санвузол роздільний. Кахель. Вхідні двері металеві. З меблів залишається газова плита, холодильник, три ліжка, 2 шафи. Євро вікна нові, міжкімнатні двері з дерева. Біля будинку дитячий майданчик та міні стадіон, магазини, салон краси, аптека. Поруч школа та дитячий садок, фітнес центр, лікарня. Сусіди тихі. Поруч набережні та пляжі Дніпра, Стугни, Козинки, яхт-клуби, ліси. До Києва 30 хвилин під’їзду через Конча-Заспу. Можливість обміну на авто кросовер з доплатою або на 1 кімнатну з доплатою.

Продається 3-х квартира на Сосновій від власника
olx.ua

Видовая квартира!!! Продам 2х комнатную квартиру в городе Украинка, 54/30/8 метров квадратных, вид со всех окон на р.Днепр, В квартире сделан ремонт, мпо , хорошая входная дверь, Есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, диван, кровать, остаётся при продаже. Это отличный вариант для покупки!

Соснова вул., 10
rieltor.ua

Видовая квартира!!! Продам 2х комнатную квартиру в городе Украинка, 54/30/8 метров квадратных, вид со всех окон на р.Днепр, В квартире сделан ремонт, мпо , хорошая входная дверь, Есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, диван, кровать, остаётся при продаже. Это отличный вариант для покупки! Дмитрий риелтор

Продаж 2х кімнатної квартири в м.Українка
olx.ua

Пропонуємо придбати квартиру на березі річки в місті Українка у ЖК "STUGNA RESIDENCE". Відкрий для себе новий рівень життя ЖК "STUGNA RESIDENCE" - закритий комплекс бізнес-класу на березі річки Стугна з пляжем, SPA комплексом, басейнами, сучасною набережною та розвинутою інфраструктурою. Це острів комфорту та Ваші необмежені можливості: прогулянки на яхті та по набережній, пікнік з друзями та риболовля, відпочинок в комфортних зонах відпочинку. Ми пропонуємо унікальну можливість мати свою резиденцію на березі річки, здійснивши заповітну мрію жити в гармонії з природою. * Монолітно-каркасна технологія будівництва, * стіни - газоблок, * утепелення стін мінвата, * висота стелі 3 метри, ліфти, * лічильники, * централізоване водопостачання та водоведведення, енергоощадні технології та матеріали. Всі деталі, планування, Ви можете дізнатись у відділі продажу. Розроблені програми відтермінування та знижок, деталі у відділу продажу.

Продам квартиру в Українці на березі річки ЖК "STUGNA RESIDENCE"
olx.ua

Продаж гарної 3 кімнатної квартири в будинку ( 2006 року ) м.Українка вул.Соснова Загальна площа квартири 72 м2 Поверх 5 Гарне планування, квартира різностороння, 2 балкони Продаж квартири з меблями та технікою Спокійні і надійні сусіди. Чистий і акуратний під‘їзд Будинок розташований біля соснового лісу, поряд річка та пляж АН “Рідний дім” допоможе Вам безпечно, та вигідно, продати, вдало купити, здати в оренду Вашу нерухомість. Нас рекомендують своїм рідним, та друзям.

Соснова вул., 1
rieltor.ua

Пропонуємо придбати унікальну видову однокімнатну квартиру на березі річки в місті Українка у ЖК "STUGNA RESIDENCE". Мріяли зустрічати світанок та слухати плескіт річки, тоді ця квартира саме для Вас. Кухня та кімната з видом на воду. Загальна площа квартири 40,60. Відкрий для себе новий рівень життя ЖК "STUGNA RESIDENCE" - закритий комплекс бізнес-класу на березі річки Стугна з пляжем, SPA комплексом, басейнами, сучасною набережною та розвинутою інфраструктурою. Це острів комфорту та Ваші необмежені можливості: прогулянки на яхті та по набережній, пікнік з друзями та риболовля, відпочинок в комфортних зонах відпочинку. Ми пропонуємо унікальну можливість мати свою резиденцію на березі річки, здійснивши заповітну мрію жити в гармонії з природою. * Монолітно-каркасна технологія будівництва, * стіни - газоблок, * утепелення стін мінвата, * висота стелі 3 метри, ліфти, * лічильники, * централізоване водопостачання та водоведведення, енергоощадні технології та матеріали. Всі деталі, планування, Ви можете дізнатись у відділі продажу. Розроблені програми відтермінування та знижок, деталі у відділу продажу.

Продаж унікальної видової 1-ї квартири на березі річки м. Українка
olx.ua