4/5, цегла, автономне при блекауті вода та опалення, поруч ринок, магазини, школа, невеликі комунальні, лічильники, бойлер, шафа-купе, кондиціонер, пральна машина, диван, крісло-ліжко, будинок у дворі, зелена зона, у квартирі все залишається.

продаж 1-к. кв  Українка, вул  Юності, 15, Київська обл.
olx.ua

Продаж 1кім квартири стан косметичний ремонтквартири знаходиться в центрі міста мебльована гарна транспортна развязка рядом садок,школа, магазини супермаркети лікарня зупинка на маршрутку до Києва 200метрів .Квартира знаходиться по вулиці Будівельників 1

Продаж 1кім квартири
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира біля центральної площі, жилий стан,не угловая,все що на фото залишаеться.вул.Будівельників1

Продам 1к.квартиру м.Українка
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири від хазяїна.Стан квартири жилий,поруч дитячий садок,школа,АТБ,ринок та річка Дніпро.

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продаж однокімнатної смарт- квартири ЖК "Aquamarine". Квартира розташована на 7 поверсі 11 поверхового будинку. Двосекційний житловий будинок, на першому поверху - офісні та комерційні приміщення. Світла, сонячна квартира з панорамним вікном з которого відкривається частково вид на Дніпро. В секції два ліфти. ЖК Aquamarine знаходиться в 35 км від Києва, невеликому містечку Українка. До Обухова та Києва можна за півгодини доїхати по трасі, без пробок. Також між столицею і містом, де знаходиться комплекс, налагоджено сполучення за допомогою громадського транспорту — електрички і маршруток з Видубичів. Українка розташована посеред соснового лісу, а з півдня і сходу місто омивають дві річки — Стугна і Дніпро. Уздовж усього міста тягнеться набережна протяжністю 2 км, а на численних острівцях в акваторії Дніпра знаходяться яхт-клуби, бази відпочинку та розважальні зони. В місті развитая інфраструктура - школи, детский садочки, супермаркети, все знаходиться поруч. За консультацією звертайтесь по телефону.

Продаж 1кім в новому будинку
olx.ua

Житлові комплекси у Українка