Украинка, ЖК «Стугна-Хаус», ул. Строителей 13, 65/32/13, авторский ремонт с использованием экологически чистых устойчивых материалов, пол дубовая натуральная доска по всей квартире, кроме с/у. Комнаты раздельные, двусторонняя планировка, МПО. Встроенная мебель и бытовая техника входят в стоимость квартиры. С/у совмещен, ванная и душ, что очень удобно. Счетчики на воду, э/э, отопление, существенная экономия на коммунальных платежах. Отдельно-стоящая просторная кладовка, находящаяся в аренде у ОСББ, является неоценимым бонусом . Тамбур на несколько квартир. Панорамный вид на лес. Кирпичный дом 2013 года с внутренним утеплением минеральной ватой, лифт грузовой и пас., ОСББ, чистый подьезд и зеленый двор с детской и спортивной площадкой. В 5 минутах ходьбы пляж на р. Стугна и сосновый лес. В шаговой доступности кафе, аптека, больница, рынок, супермаркеты. Гармоничная жизнь на природе. 67000 у.е. Аргументированный торг.

Строителей, 13
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Київська 3 м. Українка ЖК Райдужний Квартира двостороння В гарному стані, вкладень не потребує Загальна площа 73.9 м2 Комфортний 7 поверх - Дві великі спальні кімнати площею 15.9 м2 та 24.7 м2 - Простора кухня 15.8 м2 площа якої дозволяє зробити кухню-вітальню - Роздільний санвузол - 2 балкона з чудовим видом на ліс - Дві шафи-купе - Укомплектована всім необхідним - Радіатори з регулюванням, що дає змогу економити на опаленні - Лічильники (вода, електрика, опалення) на загальному коридорі Встановлено кондиціонер при потребі працює на підігрів у морози до -17 градусів На території дитячий майданчик, велика гостьова парковка, одразу за парканом сосновий ліс, в декількох хвилинах пляж Стугна Поруч школа та дитячий садок, продуктовий магазин, зупинка громадського транспорту Територія закрита з відеонаглядом Вантажний та пасажирський ліфти Будинок цегляний, стіни утеплені зовні Висота стелі 2.7м Будинок опалюється індивідуальною газовою котельнею, яка не залежить від ТЕС Є генератор на будинок Документи на квартиру в порядку Власник в Україні Перегляди за попередньою домовленістю Не втратьте шанс стати новим власником оселі Вартість 76 000 $ ТОРГ

Київська вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2х комнатную квартиру в городе Украинка, вид на р.Днепр! 50 метров квадратных, низкий этаж! По всей квартире металлопластиковые окна! Стояки воды заменены! Дом кирпичный! Рядом садик, школа, рынок, набережная, пляж! Дмитрий риелтор

Дніпровський просп., 22
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х кімнатну квартиру в місті Українка вулиця Соснова 7. Загальна площа квартири 62м². В квартирі якісний ремонт. Будинок 2008 року. Цегляний. Квартира розташована на 12 поверсі з шикарним видом на місто та річку Дніпро. В квартирі гарне планування.

Соснова вул., 7
rieltor.ua

Видовая квартира!!! Продам 2х комнатную квартиру в городе Украинка, 54/30/8 метров квадратных, вид со всех окон на р.Днепр, В квартире сделан ремонт, мпо , хорошая входная дверь, Есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, диван, кровать, остаётся при продаже. Это отличный вариант для покупки!

Соснова вул., 10
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру м.Українка вул.Енергетиків Загальна площа - 46 м2 Поверх 3 Квартира в гарному стані, не кутова Гарне планування квартири Поряд є все необхідне для проживання щасливої сім’ї. Поряд р.Дніпро та набережна міста АН “Рідний дім” допоможе Вам безпечно, та вигідно, продати, вдало купити, здати в оренду Вашу нерухомість. Нас рекомендують своїм рідним, та друзям.

Енергетиків вул., 3
rieltor.ua

Будівельників,13 Продаж 2 кімнатної квартири з 2 балконами ( засклені) та чудовим краєвидом на сосновий ліс та залив Дніпра. Квартира одностороння ,простора кухня з виходом на балкон, кімнати правильної квадратної форми.Є можливість використати техповерх як другий рівень квартири. Стіни підготували під фарбування,поклали плитку в ванній кімнаті. В квартирі ніхто не прописаний ,один власник . Цегляний будинок 2013 року,2 ліфти,вихід з підʼїзду майже в ліс .

Будівельників,13 Двокімнатна квартира під чистове оздоблення
olx.ua

Продається 2кім. квартира, вул.Київська 3. Закрита, доглянута територія з охороною і відеоспостереженням, з виходом в ліс та на пляж річки Стугна. Загальна площа 74м кв, 13 поверх, не кутова. Простора кімната 25 м кв з виходом на засклений балкон, затишна спальня 14 м кв з виходом на засклену, утеплену лоджію, велика кухня 15 м кв. Санвузол розділений. Також, обладнано частину загального коридору для власного використання, як місце для зберігання верхнього одягу, взуття( на законних, погоджених з ОСББ умовах). Встановлені лічильники на тепло. В квартирі лишаються вбудовані меблі. З усіх вікон відкривається вражаючий панорамний вид на ліс, річки Стугна та Дніпро. Документи в порядку. У власності більше трьох років. Торг можливий.

2к квартира, 74 м, видова.
olx.ua

Продаеться 2к квартира з видом на місто. Продаж квартири в м.Українка вул.Будівельників 8. Загальна площа 49кв.м Поверх 7/9 В квартирі зроблені металопластикові вікна та балкон, квартира утеплена,частково встановлені нові батареї. Наявність своєї окремої кладової кімнати на 7кв.метрів Зроблено косметичний ремонт,окрім ванної кімнати та туалету. Меблі всі нові,встановлений кондиціонер. Мега-зручне розташування будинку,зручна транспортна розвязка. Поряд є все необхідне для проживання - магазини, аптеки, супермаркети.

власник
2-х кімнатна квартира від власника м.Українка
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Будівельників , 13. Квартира з переплануванням: спальня, і простора вітальня, яка згодом стала дитячою кімнатою, в дитячій є ліжко двоповерхове, за бажанням покупця можна ліжко замінити на кутовий диван. Квартира світла і тепла, в опалювальний сезон плата за тепло не перевищувала ніколи 800 грн. Є водо та Теплолічильники . В кімнатах кондиціонери, і вся побутова техніка Bosh, Ванна кімната велика, з підігрівом підлоги, бойлер на 50 літрів та пральна машина. Квартира в чудовому стані, доглянута та затишна , в стані заходь та живи, є всі меблі та телевізори в кімнатах. Вся побутова техніка працює та в чудовому стані.

власник
Продам 2 кімнатну  квартиру в м. Українка
olx.ua

Житлові комплекси у Українка

Продаю видову двокімнатну квартиру, двостороння. Власник, без ріелтора. Квартира в ЖК « Райдужний». Туалет з ванною роздільні, балкони склопакет. Ремонт частковий. Можна без меблів та побутової техніки. Торг.

власник
Продаж видової квартири
olx.ua

Продається тепла та світла 2-х кімнатна квартира . Поруч все необхідне . Знаходиться по вулиці Енергетиків 1 . За додатковою інформацією звертайтеся за номером 09******55 Олександр

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Енергетиків 1 м. Українка
olx.ua

Продаж від власника без комісії 2-кімнатної квартири в м.Українка, пр.Дніпровський 8. 2 роздільні кімнати. 7 поверх девяти поверхового будинку за "чешським проектом" майже 50 кв.м. включаючи заскляний теплий балкон (див.план) В гарному жилому стані. Видова сторона на набережну та р.Дніпро. Газ. Стояки замінені пару років тому. Дуже тепла, а влітку прохолодна. Є можливість користування загальним балконом, та вихідом до нього. Стінка яка виходить на вулицю утеплена. Всі меблі та техніка що на фото залишаються. Новий ліфт, та чистий підїзд. Загальні двері на 4 квартири. Гарне місце розташування ,поряд вся інфраструктура, школа, садочок, магазини.

власник
Продаж 2-х кімнатної відової квартири
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в м. Українка, Київська область, вул. Енергетиків, буд. 8. 5-й поверх з 5-ти. По техпаспорту: загальна площа 45,75 кв.м., житлова площа 29,6 кв.м., перша кімната 15,0 кв.м, друга кімната 14,6 кв.м, кухня 7,7 кв.м, коридор 4,9 кв.м, ванна 1,9 кв.м., туалет 1,0 кв.м., балкон 0,65 кв.м. Перша кімната суміщена разом з кухнею та частиною коридору, таким чином перша кімната є великою вітальнею-студією з кухнею загальною площею більше 25 кв.м. Друга житлова кімната суміжна. Продаж від власника, без комісії.

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул. Енергетиків, буд. 8 в м.Українка
olx.ua

2 к квартира, в новобудові, закрита територія , охорона будинку , власний вихід на пляж річки Стугни, Сосновий ліс для прогулянок! Панорамні краєвиди на ліс та річку Стугна, з вікна спальні неймовірні краєвиди на річку Дніпро! Будинок з індивідуальними опаленням. Квартира з якісним ремонтом , залишається вся побутова техніка, та меблі. Бери валізу та переїжджай , тут твоє місце комфорту , затишку,спокою ,гармонії , та неймовірного кайфу краєвидів. Комісія 3 відсотки!

Простора 2 кімнатна квартира!
olx.ua

Продаж квартири в м.Українка,на середньому поверсі,в квартирі зроблений ремонт,замінена сантехніка та електрика.Гарне місце розташування поряд вся інфраструктура,зупинка,магазини,садочок,школа,у дворі дитячий майданчик.

Продаж 2-х кімнатної квартири в м.Українка по вул.Будівельників
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в м.Українка по вулиці енергетиків, на першому поверсі пятиповерхівки, під ремонт (в квартирі проживають), санвузол роздільний, без балкону. Площа 44\30\7. Зручне місце розташування, поруч все необхідне, є можливість добудови та подальшого комерційного використання. Ціна 36 000 торг.

Торг! Продається 2к квартира по в. Енергетиків, Українка
olx.ua

Цена снижена!! Продам 2х комнатную квартиру в новом кирпичном доме по улице Сосновая, Балкон застеклен и утеплён, в квартире отличный ремонт, два больших шкафа купе, кондиционер, бойлер, вай фай роутер, стиральная машинка, електро плита, духовой шкаф, микроволновая печь, електро чайник, телевизор, диван раскладной, два кресла. Рядом пляж и р.Днепр. Дмитрий риелтор

Продам 2х комнатную квартиру г.Украинка, цена снижена!
olx.ua

Пропоную квартиру з найкращим плануванням, з панорамним видом на Дніпро. Хороший житловий стан, затишно та тепло. Квартира готова до продажу.

Чудова квартира з видом на Дніпро
olx.ua

Продажа двухкомнатной квартиры, 8/9 эт.дома, ул. Сосновая, г.Украинка Киевская обл. Общ.пл.53.5/29.3/9.4 кв.м. Квартира очень теплая, светлая, уютная. Большой коридор , 9.2 КВ.м, со встроенным вместительным шкафом- купе. Стены обои, пол ламинат и плитка, с/ у совмещённый. Балкон застеклён и утеплен ,( вагонка- дерево). В каждой комнате кондиционер. Бытовая техника остаётся и частично мебель. Дом кирпичный. Цена 54000 у е. Приглашаем на просмотр в удобное для Вас время.

Продажа 2- х комнатной квартиры в г. Украинка.
olx.ua

Видовая квартира!!! Продам 2х комнатную квартиру в городе Украинка, 54/30/8 метров квадратных, вид со всех окон на р.Днепр, В квартире сделан ремонт, мпо , хорошая входная дверь, Есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, диван, кровать, остаётся при продаже. Это отличный вариант для покупки! Дмитрий риелтор

Продам видовую квартиру в г.Украинка!
olx.ua

Продається простора,світла та тепла квартира в центрі Українки. Поруч зупинка, супермаркет,магазини ,школа та садочок . Квартира Охайна,жила. Балкон засклений металопластиком, кімнати роздільні. Санвузол окремо. Під будинком є автомобільна Парковка. Більше інформації надам по телефону.

Продам 2х кімнатну Квартиру в центрі Українки
olx.ua

Невелика світла та тепла 2-х кімнатна квартира.Кімнати та санвузол роздільні. 4-й/5 пов. Ремонт жилий, після квартирантів.Двері залізні,всі вікна замінені на металопластикові. Біля дому гарний дитячий майданчик та школа,також супермаркет. Власник.

власник
м. Українка Дніпровський пр-т 2-х кімнатна (власник) 43,4 м2
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру у м. Українка по вул. Соснова. Зроблений сучасний ремонт, всюди нова електропроводка. Балкон-лоджія утеплений і обшитий вагонкою з можливістю облаштування спального місця. Квартира світла, на дві сторони. Продаж від власника. Кого зацікавило, телефонуйте або пишіть.

власник
Продаж квартири у м. Українка
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів