Продам 2х кімнатну квартиру в центрі міста Узина. Частково пластикові вікна. Теплий цегляний будинок,не кутова,балкон, хороше планування, двостороння.Житловий стан, під перспективу Вашого індивідуального проекту ремонту. З реальним покупцем можливий торг при перегляді. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла.

Продам світлу 2х кімнатну квартиру в центрі міста Узин
olx.ua

Продам хорошу 2х кімнатну квартиру в центрі міста Узина. Квартира двостороння в хорошому косметичному ремонті, санвузол окремий, бойлер на гарячу воду, централізоване опалення, чистий жилий стан, не кутова, є балкон,теплий цегляний будинок. Зручна інфраструктура, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам хорошу 2х кімнатну квартиру в місті Узин
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири Узин. Білоцерківський район. Київська область. Ціна 36000$ Пропонуємо вашій увазі 2 кімнатну квартиру в місті Узин. Загальна площа квартири- 48.4 м ; житлова площа-29,3 м ; кухня 7,5 м . Будинок блочний 1983 року побудови. Квартира розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Кімнати окремі площею 17,7 м та 11,6 м . Квартира продається з меблями . Всі меблі якісні , зроблені з натурального дерева. Все робилося для себе з найякісніших матеріалів. Будинок розташований в самому центрі міста. Квартира в сучасному якісному ремонті: вікна металопластикові, балкон збільшений металопластиковий, міжкімнатні двері дерев’яні,санвузол в сучасному кафелі роздільний. В квартирі є два кондиціонера . Сучасна вмонтована кухня з технікою мрія кожної господині. Якщо ви мрієте про власну квартиру в сучасному ремонті то наша пропозиція саме для вас. В квартирі відчувається домашній затишок, комфорт, розкіш та вишуканий стиль. Ви ще думаєте? Негайте часу телефонуйте і купуйте квартиру своєї мрії 09*********29 Алла АН Дім Мрій .

Місто Узин. Продаж квартири в євроремонті . Продаж з меблями.
olx.ua

Житлові комплекси у Узин

Популярні запити

Географія Узин