Продається 4-кімнатна квартира в м. Ужгород по вул. Минайська. Будинок цегляний дев’ятиповерховий: є ОСББ, ліфт, дитячий майданчик, парковка. Квартира знаходиться на п’ятому поверсі. Площа 77 м.кв. В квартирі зроблено євроремонт встановлено якісні та дорогі меблі та техніку, залишається все як на фото. Зручне планування: простора кухня, вітальня, спальня, дві окремі дитячі кімнати, санвузол суміжний, крита лоджія. Опалення автономне газове, тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі, додатково встановлено інверторний кондиціонер, відеонагляд, сигналізація. Квартира сімейна. Ви будете задоволені її якістю та зручністю розташування. Переписка мінімальна. Є відеоогляд квартири. Ціна 95 тис дол. Код: 14452

Минайська вул., 11
rieltor.ua

Продається елітна квартира з земельною ділянкою 1 сот. в м. Ужгород, вул. Котловинна (мкр-н Червениця). Квартира знаходиться на першому поверсі клубного будинку в новобудові площею 40 м.кв. Всередені квартири зроблено євроремонт, встановлена дорога мебель та побутова техніка яка привезена з Швейцарії. Зручне та продумане планування: кімната, санвузол, кухня, тераса. Електроопалення, тепла підлога по всій квартирі, комунікації міські. Задня частина подвір’я озеленена, на ній розташований навіс та приміщення для велосипедів. Залишається вся вбудована мебель та техніка. Придбавши таку нерухомість ви будете задоволені комфортом, якістю та її затишком. Ціна 90 тис євро. Код: 14219

Котловинна вул., 4А
rieltor.ua

Пропоную чотирикімнатну квартиру в цегляному будинку. Планування: вітальня, три окремі спальні, ванна кімната, великий балкон. Квартира дуже затишна, з якісним та дорогим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана необхідною технікою, що залишаються новим власникам. У зонах з плиткою підлога з підігрівом. Балкон засклений та відпалюваний, з виходом на 2 кімнати. Встановлено охоронну сигналізацію. Хороше місце розташування та зручна транспортна розвязка. У пішій доступності магазини, ринок, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Минайська вул., 11
rieltor.ua

Пропоную затишну однокімнатну квартиру у сучасному ЖК. Квартира розташована на 5-му поверсі ЖК бізнес-класу Баварія. Автономне опалення, встановлені одноконтурний котел та бойлер, у всій квартирі підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, спальня, ванна кімната, балкон. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Дорога спальня із натурального дерева. Встановлено всю техніку (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, телевізор). Комплекс закритого типу. Відеоспостереження, дитячий майданчик, паркінг. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 150
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної дворівневої квартири в центрі міста, поруч з пл.Ш.Петефі, піщохідним мостом та набережними. Загальна площа: 81 м², займає 4 та 5-й поверхи сучасного ЖК “Юніті” на вул. Швабській. Планування: велика кухня-вітальня, 2 кімнати, санвузол, балкон. Чорновий стан ремонту. Панорамні металопластикові вікна, які гарантують тишу та затишок у помешканні. Вхідні двері – металеві протиударні, надійні. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Наявні лічильники газу, води та електроенергії. Стіни з керамічної цегли, утеплені мінеральною ватою. Гарні під’їзди. Просторі та світлі сходові клітини. Наявний домофон. Закритий паркінг для мешканців комплексу, облагороджена територія. Зручне розташування біля історичного центру міста, 5 хв. до площі Петефі. Поруч школи, дитсадки, супермаркети, магазини, ТЦ. Продаж від агенції з комісією.

Швабська вул., 21А
rieltor.ua

Продається велика квартира напівособнячного типу. Загальна площа 109,9м/кв 2 санвузли( душ/ туалет, ванна/туалет) На 1-му поверсі: 2 кімнати, санвузол, кладова. На 2-му поверсі: 3 кімнати, санвузол, кухня. Кондиціонер. Підвал. Індивідуальне газове опалення. Приватизована земельна ділянка - 2,1сотини. Впорядкований двір.

Українська вул., 10
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з чистовим ремонтом та великим балконом напряму від забудовника. Житловий комплекс “Європейський квартал”, р-н ТЦ “Дастору”. Квартира площею 85 м² знаходиться на 8 поверсі з 8-ми сучасної новобудови з безшумним ЛІФТОМ. Планування: кухня-студія, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. Чистовий ремонт. Розведені всі комунікації. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос). Панорамні вікна з чудовим видом та озеленену місцевість. Добротні вхідні двері. Територія комплексу закрита, встановлений шлагбаум на в’їзд. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, супермаркет “АТБ”, університет, зручна транспортна розв’язка (виїзд на об’їзну дорогу). Близько ліс. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Собранецька вул., 160
rieltor.ua

В престижному р-ні міста Ужгород, на другому поверсі цегляного будинку продається дуже гарна, з дорогим, якісним ремонтом, меблями з натурального дерева , чудовим паркетом , 3-х кімнатна квартира. Будинок розташований в тихому, затишному місці, але в пешій доступності до Набережної Незалежності, до річки Уж. Тихій двір, спокійні сусіди. Загальна площа квартири 90 м кв, житлова 58, велика кухня 13 м., просторий коридор, високі стелі. Є три кондиціонера. Квартира світла та затишна. Неподалік школа, супермаркет Дастор, річка. Квартира продається майже з усіма меблями, крім декотрих, за домовленністю.

Кавказька вул., 111
rieltor.ua

Продаж чудової 2-кімнатної квартири у новобудові в центрі міста. Квартира площею 73.04 м² знаходиться на 6-му поверсі із 9-ти ЖК “Будапешт” – елітного комплексу на Слов’янській набережній. Планування квартири: кухня, 2 спальні, суміжний санвузол, гардероб, балкон. Стіни цегляні (паротерм), покращена гіпсова штукатурка стін, під фінішний шар шпатлівки та фарбування. 5 см тепло та шумоізоляція мінватою по периметру квартири. Чистова стяжка підлоги. Встановлено електрокотел, паралельно розведено водяне опалення (на етапі будівництва можна замовити підлогове опалення). Розведення світла, розведення каналізації та води. Охайний під’їзд, швидкісний ліфт. Територія закритого типу, вільна від авто. Облаштовано спортивні майданчики, лаундж-зони для відпочинку. Є можливість піднятися у власне помешкання на ліфті одразу з підземного паркінгу. Додатково можна придбати і місце у підземному паркінгу від 18 м² та від 15 000$ за місце. Здача в експлуатацію: 1 квартал 2024 року. Перший внесок від 30%. Пропозиція від забудовника без додаткових комісій та переплат.

Словянська наб., 23А
rieltor.ua

Зданий житловий комплекс! Дана квартира може бути по 1250$ за м², АКЦІЯ триває поки не будуть продані перші дві квартири за цією зниженою ціною. Продається 3-кімнатна квартира у новобудові в історичному центрі міста – на вул.Руській. Займає площу 73.08 м², знаходиться на 2 поверсі із 4-х ЖК “Панонія”. Будинок із керамічної цегли, утеплений. Має чудовий дизайн фасадів та балконів: класичні колони, вишукані кольорові рішення. Планування: -кухня; -3 окремі кімнати; -роздільний санвузол; -3 балкони. Чорновий стан ремонту. Розведені всі комунікації. Встановлене індивідуальне опалення (котел, батареї). Якісні вхідні двері білого кольору. Багатокамерні енергозберігаючі вікна. Безпеку мешканців забезпечує відеоспостереження. Чудова локація: центр, пл.Петефі, до набережної Ужа 250 метрів. Первинна реєстрація. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Руська вул., 30
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Альянс Агентство нерухомості 🗝️продається дві квартири 3 кімнатні в центрі! Одна на 1 поверсі , друга на 2 поверсі едентичні одна одній! 💰ціна 96 000$ Площа 71.1 кв,м Закрита територія. Чорнова,цегла, електро котел ,перегородки міжкімнатні керамоблок Lieier,вікна 3 скла ( енергозберігаючі) 7 камерки ! Можна придбати за програмою Є ОСЕЛЯ! 📞0505110444 Олександра

Руська, 30
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі м. Ужгород по вул. Руській 30, ЖК Панонія. Будинок новобудова- цегляний та утеплений, є парковка та дитячий майданчик, двір закритого типу, хороша локація: 5 хв. до площі Петефі, набережна, поряд дитячий садочок, школа, зупинка та інше. Квартира площею 73 м кв. чорнова. Доступні до продажу квартири на першому і другому поверсі. В квартирі зроблено: електроопалення (електрокотел + батареї), розводка електрики та сантехніки, чистова стяжка, стартова шпаклівка стін, домофон, інтернет, кабельне. Будинок зданий в експлуатацію. Є можливість придбати по державній програмі. Ціна 1350 дол. м.кв. Стань власником квартири в самому серці м. Ужгород!!!!! Код: 5146

Руська вул., 30
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в новобудові Вул.Кошицька 7 будинок розташований в центральній частині міста, розвинена інфраструктура, магазини, кафе. На обʼєкті виконаний якісний ремонт , встановлено шафи та кухню. Додатково можуть укомплектувати: ліжка , техніку і тд. Деталі за номером телефону , відеоогляд обʼєкту по запиту.

Продаж 2к квартири/новобудова/центр міста/
olx.ua

Собранецька 26, центр міста, біля набережної 5-поверховий будинок клубного типу складається: - 12 квартир від 75,5 м.кв. до 103 м.кв.; - 14 паркомісць в закритому дворі, - 12 додаткових приміщень підвального типу. - дві двохрівневі квартири з можливістю обєднання до 170 м. кв. з власною терасою на старе місто. Вартість 1 м. кв. від 1300 до 1700 $ в залежності від поверху та квартири. Проведені разом з лічильниками розводка води, електрики та газу. Сучасний ліфт на 4 поверхи, закритий двір, дитячий та спортивний майданчики, зелена зона. Квартири обладнані : чистова стяжка підлоги, штукатурка стін, газовий (електричний) котел, проведене опалення з встановленими радіаторами, тепла підлога, встанволені рушникосушки; розводка повної електрики зі щитовою з автоматами та коробками, інтернет, відеодомофонія. Вхід до підʼїзду по чіпам та спостереження території відеокамерами. Огляд квартир за домовленістю 05******37

Продається двокімнатна новобудова в центрі
olx.ua

єВідновлення ! 280 постанова і навіть розтермінування - все можливо ! Телефонуйте ! УВАГА ! Важлива інформація – пропозиція , БЕЗ комісій ріелтора та додаткових прихованих витрат ! 06********77 ——————————— ПРОДАЖ ЕНЕРГЕТИЧНО-НЕЗАЛЕЖНоЇ КВАРТИРИ 5 хв до ЦЕНТРА УЖГОРОДА Розміщення - Ужгород , Вул.Загорська 20 * 900$ / м2 ( 100 000 на віддачу ) * Площа - 151 м2 * Кількість кімнат - 4 * Газове автономне опалення . * Є КАМІН !!! * Всі комунцікації * 2 Паркомісця * Особисте УКРИТТЯ * БОНУС кладовка 16 м2 * ГАРАЖ ( за домовленністю ) * Є 2 земельні ділянки на термторії * Поруч вся інфраструктура ( ЦЕНТР) * В подарунок - акумулятор на 1.5 кВТ * Додаткова інформація за телефоном .

єВідновлення Ужгород |Квартира 115м2 | 900$/м2 | КАМІН |
olx.ua

Продаєтьсячорнова к-ра у новобудові.2 спальні,кухня-вітальня,2санузли,комора,гардероб.Тераса,балкон будинок збудований з червоної цегли(38см товщина стін)+утеплення.Тепла підлога,котел,бойлер.Будинок оснащений охоронною системою.Закритий двир.До квартири є гараж за окрему плату.Закритий двір.Чорнова штукатурка.В будинку є ліфт.

Продаж квартири р-н Центр,Собранецька 150А.З гарадем
olx.ua

Підійде для сімї або оренди Переваги: - розташування (АТБ, Велмарт, спортзал, кавярні, офіси, лікарні, аптеки і тд) Вул. Капушанська 172 - закритий двір - своє власне паркомісце - дитячий майданчик - мебель та техніка (частково) залишається - більше 3-років у власності - КЛАДОВКА в подарунок - роздільний санузел - тепла підлога по квартирі - газове опалення (котел) Опис: Продається хороша та затишна квартира.Хороша планування,санвузол роздільний,дві великі кімнати,простора кухня.Опалення газове та електричне,завдяки інвертор ним кондиціонерам,які є в кожній кімнаті та тепла підлога.Закрита територія ,своє паркомісце,парк,озеленення,хороша локація.Є За детальною інформацією телефонуйте [09*********09] Також за номер є телеграм Комісія агенції 2% від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 2-кімнатної + паркомісце | Новобудова | Новий район
olx.ua

Продаж 2к квартири в новобудові яка розташована в центральній частині міста по Вул.Кошицька 21 Навколо будинка розвинена інфраструктура, магазини, кафе. Загальна площа квартири 65,56 м2. В квартирі виконаний якісний ремонт , встановлено шафи та кухню. Додатково можуть укомплектувати: ліжка, техніку і тд.

Продаж квартири м.Ужгород
olx.ua

Продаж двохкімнатноїквартири в новобудові по вул.Кошицька 7 Загальна площа 65 м2 Планування: простора кухня вітальня з, Ванна кімната, дві окремі кімнати . В квартирі зроблено високоякісний ремонт . Частково встановлена мебель . Будинок розташований в хорошій локації поруч є вся необхідна інфраструктура .

Продаж квартири м.Ужгород
olx.ua

Продається 2,5 кімнатна квартира в ЖК West Towers. вулиця Легоцького 64б Секція 2 Площа - 58.8 кв.м. Поверх 2 з 9 , є ліфт. Планування : спальна кімната , дуже простора кухня - студія , кімната , роздільний санвузол , коридор , є балкон. Квартира повністью укомплектована відповідною технікою та меблями. Кухня : холодильник та морозильна камера фірми Samsung , варильна поверхня , духова шафа та витяжка фірми Fabiano, посудомийна машина Bosch. В квартирі тепла підлога - водяна , всюди де плитка - це кухня , коридор , ванна та туалет . По квартирі всюди панорамні вікна , які роблять квартиру дуже світлою. У кухні диван розкладний , стіл теж . Підлога - дуб. Шафи-купе в коридорі та кімнаті. Кондиціонер інверторний. Квартира на охороні . Є WiFi . Вхід - кодовий замок. Територія планується бути закритою. Оформлення - переуступка. Ціна 98 тис.$

Продаж квартири ЖК West Towers
olx.ua

Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Баварія, новий будинок, із закритою територією. Загальна площа квартири 100 кв. Квартира з великими панорамними вікнами, великою лоджією. З вікон квартири, що знаходиться на 6-му поверсі відкривається шикарний краєвид на місто. Ціна квартири - 1000 $ м кв. Проведено опалення статей, є ел.котел і ел.бойлер. Створено ОСББ, вїзна брама до комплексу на дистанційному управлінні, є консьєрж. Будинок мін. ватою, зроблена то внутрішня міжквартирна шумоізоляція. З квартирою можна придбати гараж.

Собранецкая улица, 150В, БАМ, Ужгород, Закарпатская 100000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-898-180-DR. Продаж 2х кімнатної квартири з ремонтом, вул. Івана Франка. Загальна площа квартири 73кв.м. , Кухня, спальна, гостьова кімната, , ванна, балкон. Квартира повністю укомплектована , продаж відбувається з усім що є на фото. Є ліфт. Інфраструктура поряд : стадіон, аптека, нова пошта, спортзал, магазин 24/7 , кафе, автобусна зупинка.

Франко Ивана улица, 1В, Компотный, Ужгород, Закарпатская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж видового пентхауса з якісним євроремонтом, 2-ма балконами, великим панорамними вікнами у новобудові в р-ні ТЦ Дастору. Прекрасний вид на Червеницю та все місто. Пентхаус площею 85 м² розміщений на 8 поверсі з 8-ми сучасного ЖК з безшумним ліфтом, охайним підїздом та закритою територією (шлагбаум на вїзд). Планування: кухня-студія, 2 спальні, суміжний санвузол, 2 балкони. Щойно зроблений євроремонт, вакуумні енергозберігаючі вікна. Керамогранітом викладена підлога кухні-вітальні, а також стіни і підлога у санвузлі. 3-D шпалери на стінах спалень, а на підлозі ламінат. Невдовзі ще будуть встановлені міжкімнатні двері. Розведені всі комунікації. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос, тепла підлога). Добротні вхідні двері. Встановлено розетки та вимикачі. Плитка та перила на балконах. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ Дастор, супермаркет АТБ, університет, зручна транспортна розвязка (виїзд на обїзну дорогу). Близько ліс. Продаж від забудовника без додаткових комісій та переплат.

Собранецкая улица, 160А, Центр, Ужгород, Закарпатская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Rodovid. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 65.6 м². Квартира розташована на типовому поверсі 5-и поверхового будинку. Здача ЖК Rodovid заявлена в 1 кварталі 2024 року. ЖК Rodovid знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Ужгород, рн Центр, Собранецька, 90. Забудовник - ЖК Rodovid.

Собранецкая улица, 90, Центр, Ужгород, Закарпатская 95120.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 70 результатів