Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові поряд із парком. Квартира розташована на 1-му поверсі ЖК Щасливий. Автономне газове опалення, встановлено двоконтурний котел, в зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: простора кухня, спальня, роздільний санвузол, балкон. Зроблено сучасний ремонт, встановлені всі меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна та посудомийна машина, телевізор). Відмінний варіант як для оренди, так і для власного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 23
rieltor.ua

В історичній частині міста. Неполалік від ОДА, економічного факультету , в будинку старословацької забудови, продається 3х кімнатна квартира з окремими кімнатами. Квартира зовсім без ремонту, новий тільки котел та батареї. Високі стелі . Але ... місце розташування квартири компенсує все. Поряд річка, сквер, до пл Корятовича - пару хвилин ходу, липова алея зовсім поруч !

Гойди, 24
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК City line. Площа 40,2 кВ м. Розташована на 5 поверсі. Планування: кухня - вітальня , спальня, суміжний сан/вузол. В квартирі зроблено новий сучасний ремонт. Вмонтовані меблі виготовлені на індивідуальне замовлення. Сучасна техніка - духовка , посудомийна машина, пральна машина, 2 кондиціонери та ін. Будинок зданий експлуатацію. Є ліфт. Чудова локація з розвинутою інфраструктурою. Ціна 80 тис $. Додатково оплачується комісія агента

Капушанська вул., 168
rieltor.ua

Продається квартира двоярусна в цегляному будинку. Поверх 5-6. На першому поверсі коридор, кабінет, санвузол, кухня, хол. На другому поверсі коридор просторий, велика ванна кімната та дві спальні. З кухні є вихід на балкон-лоджію засклену. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка, все входить у вартість. Гарний затишний двір, поруч вся необхідна інфраструктура.

Володимирська вул., 60
rieltor.ua

Закарпатська область Місто Ужгород Вулиця Гойди Подається квартира в центрі міста Квартира без ремонту Хороша локація поряд парк школа автобусна зупинка Кімнати не прохідні Санвузол роздільний

власник
Гойды улица, 24, Ужгород, Закарпатская 80000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира з меблями та технікою. Затишна,тепла у відмінному стані. Центр міста, р-н Білочка (біля центру занятості). Загальна площа 62м.кв., ( поверх 2 /5 ). Два балкона( один з яких засклений). Є гардиробна. Ванна/туалет окремо. Опалення автономне. Можливий торг.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Квартира з меблями та технікою + бонус- Гараж Затишна та простора 3-х кімнатна квартира нового планування. Чудовий район , поряд два дитячих садочка, школа - ліцей « Лідер» , магазини , відділення пошти, гарні краєвиди за вікном , центр міста в 3 хвилинах на автомобілі, пішки до 10 хвилин , ОСББ. Великій балкон з панорамними вікнами з видом на ужгородський замок. Велика дитяча кімната розділена на дві зони, зона для відпочинку та зона для навчання. Всі кімнати окремі, не прохідні. Ванна та туалет роздільні. Продається разом з гаражем , який поряд з будинком, також є паркувальні місце біля підїзду. Чудовий варіант для сімї . Техніка та меблі залишаються . Можна поселятися без зайвих затрат та зусиль . Мікро район мала Прага , вул. Насипна

власник
Трьох кімнатна Квартира + Гараж
olx.ua

Кваритира після капітального ремонту,навіть штукатурку збивали повністю! ВСЕ РОБИЛИ ПО НОВОМУ! ВСЕ! Є всі фото від А по Я! Продам квартиру в хорошій частині міста! При купівлі я виписую всіх,тобто ви купляєте чисту квартиру! Знаходится на першому поверсі по вул.Володимерська 63 навпроти Гроклін Карпати. Продам з меблями повністю,за домовленістю. Всі питання по телефону!!! Можлива розстрочка з %!!! Кожного місяця приносить по 700$ так як здана в оренду!!! Також можливо добудувати ще 30 МКВ,і отримати на них дозвіл!!!

Продам Прадам Квартиру трьохкімнатну Продається трешка Суха Квартир
olx.ua

Продаж сучасної та затишної 1-кімн.кв. у центрі є міста, вул. Собранецька, 42 (ЖК «Грот»). Квартира з дизайнерським ремонтом, наявне все необхідне для комфортного проживання. Загальна площа - 47.2кв.м., знаходить на 2-му поверсі (1-й житловий). Двір закритого типу, парковка вільна. За всіма деталями - звертайтесь.

Продаж сучасної та просторої 1-кімн.кв. у центрі міста
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-924-541-LX. Продається затишна 1-кімнатна квартира в новому житловому комплексі "Щасливий". Квартира з усіма зручностями, повністю новим ремонтом, новою кухнею та технікою. Планування: передпокій, кухня-студія, ванна, туалет та спальня. Комфорт: підземний паркінг, ліфт, балкон, лоджія, підігрів підлоги. Не втрачайте свій шанс на придбання такої квартири та забезпечення собі комфортного життя!

1-к, ЖК «Щасливий», Словянська наб., 25Б, Боздош
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Продається двокімнатна квартира в новобудові. Розташована на 5 пов. за адресою вул. О. Хіри. Заг. площа 75м.кв. Квартира з початковим ремонтом- готові стіни, гіпсокартон на стелі. Є мансардне приміщення, можна зробити дворівневу. У будинку встановлено індивідуальне опалення, лічильники газу, води, електроенергії, радіатори, котел, чистова вирівнююча стяжка. При вїзді шлагбаум, є парковка для машини. Також можна придбати гараж!

Продаж 2 км. квартири в новобудові, мкр. Боздож
olx.ua

Пропоную двокімнатну квартира в новому тихому районі. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Простора кухня, окрема спальня, світлий санвузол з ванною. Тепла підлога. Інфраструктура досить розвинена. У пішій доступності всі необхідні магазини, аптеки, ресторани, кафе, кавярні. Дитячий майданчик закритого типу. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Продаж 2к квартири 55 м.кв., подружжя Ганичів, Компотний, Ужгород
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в новобудові. Поверх 5/7. Ліфт. Загальна площа: 66 кв.м. По всій квартирі тепла підлога. Ламінат, натяжна стеля. Елетричний котел, бойлер. Можна придбати по програмі єОселя.

Продаж двокімнатної квартири в новобудові.
olx.ua

Продаж 4- х кімнатної квартири р-н Шахта (ближня) З окремі кімнати та кухня-вітальня. 2/5 85 кв.м. 2 балкона + 1 лоджія Квартира утеплена, є підігрів підлоги. Квартира суха, простора, світла. Вживу краще чим на фото! Телефонуйте!

Продаж чотирикімнатної квартири район Шахта.
olx.ua

Продається чорнова дворівнева квартира в Центрі м. Ужгород ( р-н вул. Швабської ) на четвертому поверсі чотирьохповерхового будинку, загальною площею 77 кв.м. Квартира світла і простора, складається з кухні студії, кімнати, с/в. Комунікації : водопостачання та каналізація централізовані, заведено газ та світло. Є тепла підлога. поряд магазини, супермаркети, набережна, розвинута інфраструктура, до центру 3 хв. пішки.

Продається чорнова квартира
olx.ua

Шикарна,панорамна квартира,з продуманим дизайном.Зручне розташування,напроти Боздошский парк,великі панорамні вікна,у дворі парковка.Продаж зі всьому меблями та технікоюВсе необхідне для конфортного проживання,або бізнесу (оренда).Переписка мінімальна (у власності 3 роки)Пропозиція від рєелтора.Всі подробиці по телефону.Вілео та додаткові фото по домовленності в вайбер.

Під соц. Програми.Панорамна ,дизайнерська квартира  1,5к на Гленця.
olx.ua

Чудова локація , ідеальна як для здачі в аренду такі для проживання .В Ужгороді продається простора з унікальним плануванням 1,5 кімнатна квартира, 54 кв м, на 3 поверсі в сучасному будинку від найкращого забудовника в місті ,розташована по вулиці Минайській біля Сільпо . В квартирі зроблений ремонт за авторським проектом . нова сучасна техніка , чудової якості нові меблі .- абсолютно готова для комфортного проживання .Високі стелі , велика ванна кімната , гардеробна , простора велика лоджія вам також будуть до вподоби Газовий котел , кондеціонер , великий електричний камін. Закритий двір, Поруч багато магазинів , ринок , школи ,гімназія , дитсадки ,вокзали та центр міста . Також недалеко є термальні басейни та озеро .Хороша звуко та теплоізоляція . Квартира дуже тепла . що взимку робить велику економію в опаленні .

Дуже гарна , простора, 54 кв м , 1,5 квартира в Ужгороді
olx.ua

Вітаю шановні пані та панове ! Презентую 2-кімнатну квартиру з ремонтом , меблями та технікою . Дана квартиру було перепоановано з трикімнатної в двокімнатну для комфортного проживання . Всі меблі та техніка залишаються ! По запиту на вайбер - Надсилаю відеоогляд . Пишіть , дзвоніть .

2-кімнатна 65m2 за 80 000$ |Ужгород | Чорновола |
olx.ua

### Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК "Кристал" #### Основна інформація: - **Тип будинку:** Новобудова бізнес класу - **Розташування:** вул. Бобяка, Боздош, новий район - **Квартира:** 2-кімнатна з кухнею-студією #### Особливості: - **Електромонтажні роботи:** Зроблена розводка електрики, виводи під кондиціонер - **Територія:** Закрита, з дитячими та спортивними майданчиками - **Паркінг:** 4-х поверховий, ціна уточнюється - **Конструкція будинку:** Монолітно-каркасний - **Фасад:** Утеплений мінеральною ватою

Продам 2-кімнатну квартиру/ЖК Кристал/ Crystal/Новобудова
olx.ua

Пропоную стильну двокімнатну квартиру в новобудові поряд із парком. Квартира розташована на 8-му поверсі ЖК Щасливий. Автономне газове опалення, встановлено двоконтурний котел, кондиціонер у кожній кімнаті, у всій квартирі підлога з підігрівом, включаючи лоджію. Планування: кухня, дві окремі кімнати, ванна кімната, засклена лоджія. Зроблено якісний дизайнерський ремонт у стилі Loft. Повністю зроблена кухня, встановлені шафи, полиці, тумбочки. Встановлено всю техніку, необхідну для комфортного проживання: варильна поверхня, холодильник, духова шафа, посудомийна та пральна машини, кондиціонери. Відмінний варіант як для оренди, так і для власного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Закрита територія, підземний паркінг, облаштовані дитячі та спортивні майданчики. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Воззєднання вул., 23
rieltor.ua

кімнатна квартира в Новому районі по вул. Чорновола. Квартира з хорошим ремонтом зроблено внутрішні перепланування. Квартира продається зі всіма меблями і технікою. Продаж від власника. Школо, садочок супермаркети рядом. Зручна транспортна розвязка. Звонити на вайбер!

власник
Черновола улица, 9, Новый, Ужгород, Закарпатская 79900.0 USD
dom.ria.com

Від ВЛАСНИКА-Продаж 2к квартири 66.4кв.м в ЖК Парковий-квартира БЕЗ РЕМОНТУ, ЖК знаходиться безпосередньо перед центральним входом в Боздошський ПАРК!!!Квартира має одне з Кращих розміщень в ЖК, тепла підлога в кухні, коридорах та санвузлі, в кімнатах елітні італійські радіатори, вид на три сторони будинку-з кухні та одної з кімнат прямий вид на центральний вхід в Парк Боздош!!!Будинок введений в експлуатацію в грудні 2020го року-тому ніяких проблем з шумом чи новими забудовами у Вас не буде-так як всі сусіди ремонт вже зробили і в окрузі забудов більше НЕПЕРДБАЧНО!!! ЖК Парковий це унікальний комплекс з дворами закритого типу, на вході встановлено ворота та домофони, парковка для авто, по периметру комплексу встановлено відеонагляд, сучасні ліфти, особлива увага приділялась внутрішнім дворам, озелененням території, розміщено дитячі та спортивні майданчики, лавочки та зони відпочинку, створено ОСББ, яке піклується про весь комплекс, енергоефективність (будинок збудовано з якісних матеріалів, утеплено, встановлено якісні панорамні вікна) комфортність планування!!!

власник
А. Хиры улица, 6, Боздош, Ужгород, Закарпатская 79680.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна видова в ЖК "LuxAR" класу Комфорт+, розташованому по вулиці Фріца Гленца - 4. Сучасний житловий комплекс складається з 8-ми поверхової будівлі з підземним паркінгом та комерційними приміщеннями на 1 поверсі. Квартира розташована на 3 поверсі та має чудовий краєвид на парк та річку Уж. Облаштована 2- контурним турбокотлом, панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, наявна тепла підлога в кухні та санвузлі із залиттям чистової стяжки по всій квартирі. Сходові марші та полощадки облаштовані керамогранітом та світильниками. Житловий комплекс знаходиться на закритій території з ландшафтним дизайном та цілодобовим відеоспостереженням. У дворі є дитячий та спортивний майданчики. Головною особливістю ЖК "LuxAR" є його унікальне розташування в одному з найкращих куточків Ужгорода поруч з парком, набережною та стадіоном. Поряд присутня вся найважливіша інфраструктура(дитячі садочки, школи, магазини, міський парк, набережна, аптеки, ТРЦ, зупинки автобусів), що заощадить Ваш час. Розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним внеском 30%. Введення в експлуатацію літо 2026 року.

2-кімнатна видова ЖК "LuxAR"- від забудовника з розтермінуванням
olx.ua

Пропоную двокімнатну квартиру у сучасному ЖК City Line. Квартира видова, з панорамним склінням. Планування: простора кухня-вітальня, спальня, ванна кімната. У квартирi зроблено якісний ремонт. В обробці використовувалися якісні та дорогі матеріали. Повністю зроблена вся електрика та розводка під сантехніку. Автономне опалення, встановлено котел, бойлер та кондиціонер. Закритий від машин двір, озеленена територія з місцями для відпочинку, дитячий майданчик з гумовим покриттям, підземний паркінг, комфортабельні ліфти. Прекрасна транспортна розвязка та інфраструктура. У безпосередній близькості знаходяться торгові центри Токіо та Епіцентр, а також супермаркети Велмарт, АТБ і Сільпо. У пішій доступності кілька шкіл та дитячих садочків, аптеки, клініки. У 10 хвилинах ходьби Боздоський парк з пішохідними та велосипедними доріжками, дитячими майданчиками, атракціонами. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Капушанська вул., 168
rieltor.ua
1 - 24 з 488 результатів