ПРОДАЖ! Residents Park Будинок еліт класу. 2 окремі кімнати. Під чистову обробку. Квартира з видом на парк! * Консьєрж сервіс * Цілодобова охорона * Алюмінієві віконні конструкції * Оздоблення фасаду будинку гранітними плитами * Перила з неіржавіючої сталі * Оздоблення холу та сходових клітин - італійський мармур * Ліфти Shindler (1000 кг.) * Чистова стяжка, гіпсова штукатурка. * Датчик газу Площа 75м2 Поверх 5/8 Ціна 2150$м2 - 165000$ + комісія агенту Вул. Словянська набережна, 25.

продаж 2 кімнатної Residents Park
olx.ua

2 кімнатна квартира еліт класу . Словянська Набережна 1. ЖК Перлина. Загальна площа: 60 кв.метрів знаходиться на 4 поверсі з видом на набережну та якісним ремонтом . Жк знаходиться в центрі міста напроти ресторану Венеції , біля готелю Ужгород. Є два кондиціонери ,пральна машина , посудомийна машина , енергозберігаючий котел з терморегуляцією , телевізор , мікрохвильова , холодильник , духова шафа , варильна поверхня , підігрів підлоги , . В кухні та спальні панорамні вікна. Є два балкони з прекрасним краєвидом на річку Уж . Ванна суміжна з санвузлом. Також в ЖК є особистий дитячий майданчик , консєрж та відео нагляд . Житловий комплекс побудований за технологією монолітнокаркасна. Новобудова має 7 поверхів, висота стель у квартирах досягає 2.8 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні обєкти інфраструктури: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка.

Продаж квартири на Набережній / Перлина
olx.ua

Пропозиція від власника. Царський будинок . Комплекс розташований на першій береговій лінії річки Уж. Ця квартира- чудова інвестиція , як для себе , так і для перепродажу з ремонтом або орендного бізнесу. 2 кімнатна квартира еліт класу 60 кв.метрів знаходиться на 4 поверсі з видом на набережну та якісним ремонтом . Жк знаходиться в центрі міста напроти ресторану Венеції , біля готелю Ужгород. Є два кондиціонери ,пральна машина , посудомийна машина , енергозберігаючий котел з терморегуляцією , телевізор , мікрохвильова , холодильник , духова шафа , варильна поверхня , підігрів підлоги , . В кухні та спальні панорамні вікна. Є два балкони з прекрасним краєвидом на річку Уж . Ванна суміжна з санвузлом. Також в ЖК є особистий дитячий майданчик , консєрж та відео нагляд . Житловий комплекс Перлина побудований компанією забудовником MKV. Обєкт належить до категорії новобудов бізнес класу. Введення будинку в експлуатацію відбулося в 2016 році. ЖК Перлина знаходиться в місті Ужгороді. Комплекс розташований в районі Центр на Словянська Набережна 1. Житловий комплекс побудований за технологією монолітнокаркасна. Новобудова має 7 поверхів, висота стель у квартирах досягає 2.8 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні обєкти інфраструктури: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка.

власник
Продаж 2кімнатної квартири ЖК Перлина біля готелю Ужгород
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається пентхаус з видом на набережну! 123,5 кв м, 1400 $ за квадрат 7/7 2 окремі кімнати, кухня-студія 2 санвузли, гардеробна. Один санвузол з спальні. Дві великі тераси та балкон. Вся розводка зроблена, траса виведена під кондиціонери. Опалення проведено, є газовий котел, батареї та розведена тепла підлога.

Продаж пентхаусу з видом на Набережну.
olx.ua

Продається 2-кімнатна у елітній новобудові Будапешт на Словянській набережній. ЗДАНИЙ будинок. Квартира площею 62.66 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ти. Планування: кухня, 2 спальні, роздільний санвузол, лоджія. Цегляний будинок, утеплений, покращена шумоізоляція по периметру усієї квартири. Опалення: індивідуальне (електричне). У квартирі гіпсова штукатурка стін, чистова стяжка на підлозі, місце під кондиціонери. Двері вхідні протипожежні. Панорамні вікна, скляні перила на балконі. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу OTIS). Територія закрита, вільна від авто, буде облаштований спортивний майданчик, лаундж зона. У комплексі є наземний та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Продається від агенції з комісією.

Продаж 2-км квартири, зданий ЖК "Будапешт" на Словянській наб.,ЦЕНТР
olx.ua

Продаж 2к квартири/ Квартра без ремонту/Набережна/Новобудова/Боздош - 63 м2 - 3/9 поверх - квартира після будівельників - стяжка, перестінки, вікна та вхідні двері - наявний підземний паркінг

Продаж 2к квартири/ЖК Радіщева/Новобудова/Набережна/Боздош
olx.ua

Продаж квартири на вулиці Словʼянська набережна Квартира двокімнатна та має загальну площу 64,8 м2. На території комплексу є дитячі та спортивні майданчики . Зручне місцерозташування будинку поруч є вся необхідна інфраструктура.

Продаж квартири м.Ужгород
olx.ua

Затишна квартира в самому істопичному центрі Ужгорода. В квартирі зроблено ремонт, встановлено автономне газове опалення,залишться всі меблі та техніка. Є балкон. Квартира розташована на пятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку, двоскатний дах, є технічний поверх. До квартири також наявний підвал.

Продам 2х кімнатну квартиру на Набережній
olx.ua

Продається елітна квартира в центрі міста по вул Митна в ЖК Набережна. В квартирі встановлена система розумний дім. Меблі на кухні привезені з виставки з Німеччини. Ремонт чудовий та сучасний. Квартира площею 78 м.кв. знаходиться на 2-му поверсі з 8-ми. Новобудова із швидкісним ліфтом, чудовим підїздом, відеодомофоном, просторим двором та паркінгом. Планування квартири: кухня-вітальня, 2 кімнати, роздільний санвузол, лоджія. Газове індивідуальне опалення. Зроблений якісний євроремонт, всьановлега дорога столярка (приховані механізми кріплення дверей) та елітна сантехніка. Встановлена деревяна підлога та плінтус. Вбудовані кухонні меблі та кухонний острів від німецького виробника SCHULLER, стіл, комод та стільчик. Автоматична система відкривання холодильнику. У одній із кімнат наявна шафа з відкритими полицями. Фірмова сантехніка від провідних брендів TRES , KALDEWEI, LeBon, CATALANO , GESSI у санвузлі та ванній кімнаті. Душова кабіна зі скляною перегородкою дверцятами, меблі, рукомийник, сушка для рушників у ванній кімнаті. Повна підготовка до встановлення кліматизації. Лоджія засклена. Телефонуйте!

Екслюзив. Продаж квартири. Набережна. Центр міста
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород