Продається стильна квартира-студія з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою та шикарним панорамним видом на місто, набережну та річку Уж. Квартира площею 31 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ми ЖК “Будапешт” на Слов’янській набережній. Звідси до центру міста 5 хв. на авто або 15 хв. пішки по набережній. Планування: кухня-вітальня, суміжний санвузол, балкон. Індивідуальне електричне опалення (котел, батареї), підлогове опалення по всій квартирі. Зроблений авторський ремонт, керамограніт, підвісні стелі, підсвітка, якісна столярка прихованого монтажу, гарні штори та тюль, декор. Шумоізоляція по периметру квартири. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Круглий обідній стіл та стільці. Спальна зона відділена від кухні скляною перегородкою. На стіні закріплений телевізор. Панорамні вікна, вихід на балкон. Ванна, інсталяція, меблі, дзеркало та рукомийник, пральна машина у санвузлі. Містка шафа-гардероб, велике дзеркало, полиця у прихожій. Відеодомофон. У будинку швидкісний ліфт, дизайнерський під’їзд, наземний та підземний паркінги, закрита територія. Елітний р-н, поруч річка, парк, розвинена велоінфраструктура. Продаж від агенції з комісією.

Словянська наб., 23А
rieltor.ua

Доступно під єОселю! Тільки повна оплата. Продається 1-кімнатна квартира у ЖК “Квадрат” у найближчому передмісті Ужгорода (Минаї), але фактично новобудова зведена на перехресті вулиць 8 Березня та Легоцького у Новому р-ні міста. Жителям доступна вся міська інфраструктура: зупинки громадського транспорту, навчальні та медичні заклади, ТЦ “VEGA” та ТЦ “Токіо”, супермаркети, ринок, кав’ярні. Здача у експлуатацію – кінець лютого 2024 року! Квартира площею 33 м² знаходиться на 4 поверсі з 6-ти будинку з ліфтом. Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол. Ремонт: чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Індивідуальне електричне опалення. закрита територія з концепцією «двір без авто». Цілодобове відеоспостереження та власна охорона. Облаштовані паркомісця, велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих. Спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат!

Волошина вул., 1
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира від забудовника в м. Ужгород вул. Руська. Площа 33 м.кв. Будівництво розпочато, здача будинку в експлуатацію – кінець 2024р. Будинок п’ятиповерховий, монолітно- каркасний, утеплений, є ліфт, дитячий майданчик, підземний паркінг та парковка. З першого і по п’ятий квартири. Ідеальна локація як для бізнесу так і для проживання. Поряд знаходиться зупинка, школа, садочок, набережна, 5- хв до площі Петефі. В квартирі буде зроблено: стіни поштукатурені, чистова стяжка по всій квартирі, заведений ввідний електрокабель (одна фаза, 10 квт.) та вода, встановлений електрокотел, батареї. Продаж від представника забудовника без комісії агенству. Ціна квартири 1100 $ за м.кв. Додатково можна придбати підземний паркінг по ціні 15000$. Є можливість придбати нерухомість в розтермінування: 80% – при укладанні договору (вступ в кооператив) 20% при здачі в експлуатацію, або внесок -50%, а 50% при здачі в експлуатацію. Код: 16092*

Руська вул., 41
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дохідна нерухомість - номер в діючому преміальному готелі на Закарпатті, у місті Ужгород, вул. Собранецька, 150 - Apartel Uzhhorod Hotel&SPA. Є документи на право власності на апартаменти. Можливо як проживати самому декілька разів на рік, так і надати в керування менеджменту готеля, що вони роблять якісно та відповідально. Управлінська компанія надає чіткі та прозорі виплати та звітність.На відміну від Ribas Hotels Group, Апартель сам будує свої готелі та відповідає за якість та керування. Комплекс має вигідну локацію, поруч міжнародний аеропорт, безпечний та тихий регіон. Сучасний довершений дизайн, презентабельні зручні номери, якісні меблі та техніка. Розвинута інфраструктура - SPA-центр, ресторани, дитячий майданчик, літня тераса, спортзал, паркінг, зарядка для електромобілів. Апартамент має площу 35 м2. Зручно продумане планування, коридор відразу переходить у кухню-вітальню, великий санвузол та окрема спальня з великим ліжком, та кімнати. Повністю укомплектована необхідною технікою та меблями. Кожний власник апартаментів має доступ до мобільного додатку, де керуюча компанія прозоро звітує про доходи та видатки, і кожний інвестор бачить бюджет та має свій щомісячний % від прибутку. Наразі щомісячний дохід біля 35тис грн, який автоматично буде вам приходити на рахунок. Готель має відмінний рейтинг 9.7 з 10 на booking та середню вартість цього номеру за ніч 3000 грн при заповненості 70-80%. У цьому році очікується чистий середній дохід з цього апартаменту на рівні $1000 на місяць. І це враховуючи, що відповідальність за збереження та ремонт майна несе керуюча компанія, тому це значно вигідніше, ніж здавати свою квартиру. Ви можете поїхати подивитися готель та номер самостійно, а угоду можемо зробити у нотаріуса або в Ужгороді, або в Києві чи Київській області, або за місцем реєстрації покупця. Податки на нотаріальний продаж - 8,5% від угоди. Ділимо 50/50, якщо за мінімальною оцінкою. Дзвоніть або пишіть на телеграм @maxander1

Собранецька вул., 150
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири напівособнячного типу. Опалення електричне + буржуйка на дрова. Є своя тераса. Окремий вхід від сусідів. Земельна ділянка 5 сотин.

Дендеші вул., 111
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “City Park” неподалік від Проспекту Свободи та центру міста. Чудова екологічна локація, адже поруч знаходиться озеро Кірпічка, парк. Ціна чорнової квартири – 1200$ за м². У цю вартість вже входить і дизайн-проєкт інтер’єру! До того ж у вас є чудова можливість придбати цю квартиру вже з ремонтом за ціною 1700$ за м². Здача в експлуатацію: 4 квартал 2024 року. Квартира площею 27.84 м² знаходиться на 2 поверсі з 9-ти стильної новобудови з безшумним ліфтом, чудовим під’їздом, великим двором та паркінгом. Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Чорновий стан ремонту, індивідуальне електричне опалення (електрокотел, тепла підлога). Гарна теплоізоляція (цегляні стіни, утеплені пінопластом). Заведено світло, воду та каналізацію. Квартира з великими вікнами, міцними вхідними дверима. Продаж від агенції з комісією.

Минайська вул., 16А
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна смарт квартира в елітному, новому цегляному будинку в ЖК "Parkland", з закритою територією та власним парком, дитячими майданчиками для дітей різного віку, спорт майданчик, амфітеатром, велодоріжками та місцем для вигулу тварин, цілодобовий відеонагляд, є приміщення для зберігання велосипедів та дитячих візочків, велика парковка навколо будинку, поряд багато магазинів та супермаркетів. Знаходиться квартира в м Ужгород, ЖК "Parkland", секція будинку вже здана в експлуатацію. Квартира знаходиться на 5/8 поверсі, 27м², зроблений дизайнерський ремонт, полове опалення. Можлива доукомплектація меблями під замовлення.

Легоцького вул., 111
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в 5 хвилинах пішки від центру міста. Квартира знаходиться на 1 поверсі , площею 30 м2. Встановлені нові вікна, ванна, є бойлер на воду, та пральна машинка. Опалення електричне. Є газ. Квартира потребує ремонту. Поруч знаходяться: магазини, автовокзал, супермаркет , аптека , кафе , дитячий садочок, школа, парк , басейн.

Острівна вул., 111
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира від забудовника в м Ужгород, вул. С. Мартина 4, Апарт-комплекс Тиса Renovation. До вашої уваги пропонуємо квартиру в другій секції. Будинок чотириповерховий, стіни залізобетонні утеплені 10 см пінопластом, дах шатровий покритий металопрофілем, є парковка та дитячий майданчик. Однокімнатна смарт квартира площею 23.8 м.кв. знаходиться на другому поверсі. Всередені квартири забудовником зроблені такі роботи: встановлені якісні вхідні двері, металопластикові вікна (три скла), чистова стяжка, цегляні перестінки, заведений силовий кабель на 10 кіловат, встановлені всі лічильники (світло, вода). Опалення автономне електричне. Всі інші роботи виконуються за додаткову оплату. Планування: кухня-студіо, просторий санвузол, коридор. Хороша локація: поряд зупинка, садочок, ТЦ Сільверленд, АТБ, ринок Краснодонців. Хороша інвестиція як для бізнесу так і для власного проживання. Продаж від представника забудовника без комісії агентству. Ціна 695 дол за м.кв. Загальна вартість 16541 дол. Є можливість розтермінуваня при внеску 30% Код: 17282

С. Мартина, 4
rieltor.ua

Продам свою однокомнатную квартиру в словацком доме. Квартира находится в очень выгодном и перспективном районе. Честный и эффективный осбб. Адрес : 8 березня 37. 3й этаж. Прямо напротив АТБ и лицея. За домом находится самый большой двор в Ужгороде с детскими и спортивными площадками. Перед подъездом удобная парковка для жильцов дома. В квартире сделан полный капитальный и качественный ремонт. Продуманы все моменты. Полностью новые коммуникации, мебель, техника. ВСЁ ОСТАЁТСЯ ПРИ ПРОДАЖЕ. Есть удобный, сухой и безопасный подвал. Там от квартиры есть кладовая со стеллажом. В комплекте к квартире идёт новый генератор. Такие интересные и качественные квартиры не поступают в продажу. Это исключение ввиду семейных обстоятельств. В квартире прописаны и собственники невоеннообязанные. Поэтому квартира уверенно продаётся без участия ваенкомата и прочих лишних справок. Вниманию риэлторам. У нас есть наш семейный риэлтор - Наталья +38**************07 Её услуги мы оплачиваем сами. По вопросам сотрудничества пишите прямо ей.

власник
Продам 1к словацкий дом новый ремонт
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

1-к, Декабристів вул., 35, Пяний базар Продається 1-кімнатна квартира в Ужгороді, на вулиці Декабристів, біля Пяного базару. Квартира з косметичним ремонтом, площею 18 кв.м. (12 кв.м. - житлова, 6 кв.м. - кухня) на 9-му поверсі 9-поверхового будинку. Поміняна електрика сантехніка, вікна та двері, є бойлер. В квартирі залишаються меблі, частково техніка. В підʼїзді зроблений ремонт, є камера відеоспостереження, двері зачиняються. Також зроблений ремонт даху. Квартира економ-класу. За детальною інформацією телефонуйте будь ласка на вайбер.

Продам 1-кімнатну квартиру, Пяний базар, Декабристів вул.
olx.ua

Продається квартира в новобудові вул Богомольця 17 без комісії. В квартирі зроблена електрика, сантехніка, поштукатурено, зроблені виводи під кондиціонер, встановлена інсталяція, зроблено виводи під кондиціонер, залита стяжка.

власник
Продам квартиру в новобудові
olx.ua

Продається однокімнатна квартира від забудовника у сучасному ЖК CityPark по вул. Минайській, 16 в м. Ужгород. Будинок знаходиться на етапі фасадних та внутрішніх робіт. Здача в експлуатацію 3 квартал 2025р. Житло класу Комфорт. На першому поверсі розташовані комерційні приміщення, та бомбосховище згідно встановлених норм. З другого по девятий - житлові квартири. Всього у підїзді 72 квартири, по 9 квартир на поверх (будинок 9-ти поверховий). Кожен поверх розділений на дві секції за допомогою металопластикових дверей зі склом та кодовим замком (4 та 5 квартир у кожній з секцій). Буде встановлено сучасний, безшумний, вантажопасажирський ліфт вантажопідйомністю 1100 кг. Будинок будується по монолітно-каркасній технології, зовнішні стіни цегляні (30 см) утеплення (10 см). Загальна потужність 11 кВт на квартиру. Неподалік від будинку розташована вся необхідна інфраструктура - супермаркети, магазини, кафе, школи, садочки, лікарні, зупинка транспорту тощо. Мінімальний внесок 40% від вартості квартири. Система розтермінування індивідуальна. Всі деталі за номером телефону.

Однокімнатна квартира від забудовника
olx.ua

Вітаю! Продам однокімнатну квартиру-студію в ЖК Comfort City, що розташований за адресою Капушанська 150. Житловий комплекс закритого типу з відеонаглядом, власною комерцією та хорошою інфраструктурою. Квартира розташована на восьмому поверсі з чудовим краєвидом на місто. Вартість за м2 - 1600 у.о. Сам продаж можливий по переуступці від забудовника!

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Comfort City!
olx.ua

Купити омріяні квадратні метри, та ще й за прийнятною ціною – відтепер можливо! Група компаній Isatex Invest Group створює апарт-комплекс ТИСА RENOVATION – новий проект, доступний кожному, що поєднує апартаменти для проживання, смарт-апартаменти, сучасний офісний центр та комерційну нерухомість. ТИСА RENOVATION розташований в Ужгороді за адресою: вул. Сергія Мартина (колишня Паризької Комуни), 4. У 5 хвилинах пішої ходи від комплексу знаходяться: амбулаторія сімейного типу, супермаркети АТБ та Сільверленд, аптеки, зупинки міського транспорту. За 2 хвилини на авто можна дістатися найбільшого у районі ринку - Краснодонців. В апарт-комплексі ви можете обрати нерухомість оптимальної площі відповідно до власних потреб. Смарт апартаменти, площею 25 кв. м ідеально підійдуть для самостійних людей, молодих пар або інвесторів, які планують в подальшому здавати їх в оренду та отримувати пасивний прибуток. Функціонал апартаментів при невеликих розмірах дозволяє створити простір, який мало відрізняється від звичайної квартири, а сучасний дизайнерський підхід допоможе використати кожний квадратний метр максимально ефективно. Сподобалось планування? Дзвоніть! Записуйтесь на перегляд та обирайте свій апартамент! Відділ продажу забудовника: 06******03

Смарт-апартамент у власність від забудовника в Ужгороді
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру. Кімната, кухня, коридор, туалет з ванною разом, балкон великий. Адреса Гвардійська 15/1 загальнна площа 32 кімната 19.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продам 1 кім 2/9 на Заньковецької 9 квартира в нормальному стані є холодильник, бойлер, пральна машинка, поряд стоянка. Ціна 31000

Продам 1 кім в районі проспекту
olx.ua

ЖК Гелиос УЖ розташований у центральній частини міста.Поруч вокзал,сквер,супермаркет.Квартиразручна під оренду,так і для молодої сімї.Будинок монолітно-цегляний.Штукатурка,стяжка,котел-входять у вартість квартири,Двір закритого типу,зовнішне утепленя,ліфт,вхід,вїзд обмежений.Вільна парковка.Розтермінування суми.

Продаж 1-но кім.к-ри вул.Одеська буд.5
olx.ua

Продаж1-но кім ЖК Геліос УЖ розташований в центральній частині міста,поруч сквер,вокзал,супермаркет. Будинок монолітно цегляний Штукатурка,стяжка,котел -входять у вартість квартири.Двір закритого типу.Зовнішне утепленя,ліфт,вхід,вїзд обмежений.Вільна парковка.

Продаж 1-но кім.вул.Одеська 5
olx.ua

Продається смарт квартира від забудовника у сучасному ЖК CityPark по вул. Минайській, 16 в м. Ужгород. Будинок знаходиться на етапі фасадних та внутрішніх робіт. Здача в експлуатацію 3 квартал 2025р. Житло класу Комфорт. На першому поверсі розташовані комерційні приміщення, та бомбосховище згідно встановлених норм. З другого по девятий - житлові квартири. Всього у підїзді 72 квартири, по 9 квартир на поверх (будинок 9-ти поверховий). Кожен поверх розділений на дві секції за допомогою металопластикових дверей зі склом та кодовим замком (4 та 5 квартир у кожній з секцій). Буде встановлено сучасний, безшумний, вантажопасажирський ліфт вантажопідйомністю 1100 кг. Будинок будується по монолітно-каркасній технології, зовнішні стіни цегляні (30 см) утеплення (10 см). Загальна потужність 11 кВт на квартиру. Неподалік від будинку розташована вся необхідна інфраструктура - супермаркети, магазини, кафе, школи, садочки, лікарні, зупинка транспорту тощо. Мінімальний внесок 40% від вартості квартири. Система розтермінування індивідуальна. Всі деталі за номером телефону.

Смарт квартира від забудовника
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира. Вулиця Лавріщева 8А Цегляний будинок . 5 поверх з 5 Площа 32 кв.м. Є балкон . Індивідуальне електричне опалення , кондиціонер , газова плита . Ціна 34 000$ торг .

Продаж 1 кімнатної квартири
olx.ua

Продається чудовп однокімнатна SMART квартира площею 27,4 м² з проведеним сучасним ремонтом в дизайнерському виконанні, розміщена на пятому поверсі елітного житлового девятиповерхового ЖК Park Land, який побудований в популярному мікрорайоні "Новий" в місті Ужгород за адресою вул. Легоцького 80. Новобуд знаходиться всього в 3 км від центра міста. У кроковій доступності є автобусна зупинка, звідки можна швидко дістатися в інші райони міста. Експлікація квартири: × передпокій - 4,4 м² × санвузол - 3,8 м² × спальня - 7,8 м² × кухня - 12,2 м² × відкритий балкон з панорамним видом - 0,9 м² вихід на який з кухні-студії . Особливості, переваги та характеристки житлового комплексу : - Елітний житловий комплекс Бізнес класу являє собою девятиповерховий будинок, який поділений на 12 секцій та налічує 750 квартир - однокімнатні, півторакімнатні, двокімнатні і трикімнатні з сучасним плануванням та багатим наповненням ; - ЖК Park Land побудований за монолітно-каркасною технологією ; - стіни з керамічної червоної цегли ; - висота стелі : 2.9 м ; - розвинута інфраструктура ; - теплоізоляція : будинок утеплений мінеральною ватою ; - продумана та сучасна архітектура ЖК ; - проведена шумоізоляція стін між квартирами ; - централізоване водопостачання ; - індивідуальне електричне опалення за рахунок електричного котла "BOCH" з функцією клімат конроля, який додатково керується через мобільний додаток ; - в квартирі буде встановлений інверторний кондиціонер ; - водяний підігрів підлоги від електричного котла по всій квартирі ; - горяча вода за рахунок встановленого в квартирі електробойлера Gorenje ємністю 150 л. ; - встановлені облікові засоби на воду і електроенергію ; - підїзди-холи та коридори від дизайнерів ; - приміщення для велосипедів та дитячих візочків у кожному підїзді ; - панорамне скління вікон ; - енергозберігаючі технології ; - сучасні, безшумні та місткі ліфти Shindler ; - енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом та алюмінієвим 9-камерним профілем ; - центальні вхідні двері до підїздів облаштовані електромагнітними замками з системою відеодомофон та функцією фейс контроля ; - закритий двір-парк площею 20 000 м² - закрита терирія ЖК для авто та сторонніх ; - територія ЖК добре озеленена багаторічними деревами та декоративними вічнозеленими кущовими насадженнями з використанням ландшафтного дизайну - нічне електричне освітленя дворовими ліхтарями всієї території внутрішнього двору-парку ; - дитячі ігрові та спортивні майданчики ; - зони відпочинку ; - власний амфітеатр для діток та дорослих ; - відеонагляд 24/7 - гостьовий, наземний паркінг а також гаражі ; - ЖК Park Land зданий в експлуатацію ; - ЖК Park Land - це втілення найсучасніших архітектурних та інженерних рішень і технологій, які покликані зробити життя власників квартир максимально якісним і комфортним ; - Всі конструктивні елементи і матеріали в жилих приміщеннях ЖК Park Land, зокрема вікна, міжквартирні перегородки, комунікації відповідають найвищим міжнародним вимогам, щодо якості та екологічності ; - тип договору : Договір купівлі продажу нерухомого майна з сплатою податків ; - Бонусом для майбутнього покупця є розроблений дизайнерський проєкт облаштування кварити ; - у ванній кімнаті власником ще буде встановлена тумба з рукомийником та дзеркало, а також обємне дзеркало з led підсвіткою в коридорі ; Поруч з ЖК Park Land розвинута інфраструктура: Навчальні заклади : × 7 хв. Дитячий центр "Твій центр розвитку" ; × 7 хв. "Benefit" - школа іноземних мов : × 6 хв. Школа Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка ; × 8 хв. Лікарня - Медичний центр "Prevention"; × 14 хв. Стоматологічна клініка "Dental Classic" ; × 45 хв. Медичний центр "Корзо"; × 4 хв. ТЦ, ринок, магазини ; × 7 хв. Паб Дублін ; × 7 хв. "Tokyo" - торгово-розважальний комплекс ; × 8 хв. Торговий центр "Новий" ; × 14 хв. Паркові зони ; × 29 хв. Сакури - зона для прогулянок ; × Альтанки - зона для прогулянок ; × 33 хв. Алея Платанів ; × 23 хв. Транспортна розвязка ВАТ "Модуль" ; × 73 хв. м/н Дравці (кільце) ; Зовсім неподалік від ЖК – Боздошський парк, де можна на вихідних прогулятися зі своїми дітками, або покататися на велосипедах, чи зробити ранішню чи вечірню пробіжку. Також зовсім поруч річка Уж і набережна. Від нового будинку можна дійти пішки до супермаркетів та гіпермаркетів:  «АТБ-Маркет», ТЦ "НОВИЙ ВОПАК", ТЦ «Токіо», «Нової пошти», "Укрпошта" кількох кафе. У 5ти хвилинах ходьби – до Ужгородської класичної гімназії, та навчально виховного комплексу "Первоцвіт". Вартість однокімнатної SMART квартири із загальною площею 27,4 м² та сучасним дизайнерським ремонтом становить : 51 000 $ США Ця світла та затишна квартира чекає на своїх власників і безперечно підійде для молодої сімї, які планують жити окремо від батьків і мріють про своє власне житло, або ж як варіант для покупців, які бажають здавати власне житло в оренду з отриманням щомісячного пасивного доходу. Дана житлова квартира продається через посередника - Агенство Нерухомості, покупець додатково оплачує комісійну винагороду агенції з нерухомості. Щиро відповім Вам на всі Ваші запитання та покажу квартиру в зручний для Вас час. Попередньо телефонуйте і домовляйтесь про оглядини помешкання. Якщо бажаєте стати щасливим власником квартири з дизайнерським ремонтом в ультрасучасному ЖК Бізнес класу "Park Land", що в м.Ужгород тоді не зволікайте і телефонуйте або пишіть в приватні месенджери вже сьогодні за номером телефону, який зазначений нижче :      Viber, WhatsApp,Telegram ; Фахівець з нерухомості Богдан. Агенство Нерухомості "Liberty UZH" Ваша свобода вибору!             Дякую!

Продаж однокімнатої SMART квартири в елітному ЖК Park Land
olx.ua

Без комісії агенства. Продаж від власника!! Квартира у власності більше 10ти років, тож вартість переоформлення низька! Ціну знижено до 15го травня Продам однокімнатну квартиру в центральній частині Ужгорода, вул. Острівна 20, 200 м. від перечинського автовокзалу. Поруч парк, басейн, дитячий садок, супермаркети. Біля 5 хвилин пішки до вулиці Корзо. Перший поверх цегляної хрущовки, є можливість зробити власний садочок перед вікнами. Нові пвх вікна, замінені вхідні двері., є бойлер на гарячу воду. Комора в підвалі Квартира потребує внутрішнього ремонту, наразі здається при побажанні покупця контракт оренди може бути подовжено. Для отримання додаткової інформації, та при бажанні перегляду контактуйте на Telegram/WhatsApp/Viber Вадім

власник
Квартира в Ужгороді
olx.ua

Забудовник Isatex Invest Group створює апарт-комплекс ТИСА RENOVATION — проєкт, доступний кожному, що поєднує апартаменти для проживання, сучасний офісний центр та комерційну нерухомість. АК Тиса Renovation розташований в Ужгороді за адресою вул. Сергія Мартина, 4 (колишня Паризької Комуни, 3). У 5 хвилинах пішої ходи від комплексу знаходяться: амбулаторія сімейного типу, супермаркети АТБ та Сільверленд, аптеки, зупинки міського транспорту. За 2 хвилини на авто можна дістатися найбільшого у районі ринку — Краснодонців. Пропонуємо СМАРТ-апартамент, площею 23,7 кв. м. Розташований у 4-поверховій будівлі. Можливе придбання з розтермінуванням платежів, максимальним строком до 3 років, за умови внесення першого платежу у розмірі — 30% від загальної вартості нерухомості. Придбавши нерухомість в комплексі ТИСА RENOVATION, власники можуть використовувати її не тільки для власних потреб, але й отримувати прибуток, здаючи її в оренду. Не пропустіть унікальну можливість придбати нерухомість за вигідними цінами та стати частиною перспективного проєкту! Сподобалось планування? Дзвоніть та записуйтесь на перегляд! Оберіть власні квадратні метри! Відділ продажу забудовника: 06******03

Продаж смарт-апартаменту від забудовника в Ужгороді
olx.ua
1 - 24 з 75 результатів