Квартира складається з двох поверхів площею 91,7 м.кв. та великої тераси 3х8 м. Розміщена в самому центрі міста з гарним видом на старе місто. Чистова стяжка, чистова штукатурка під чистову обробку, проведена електропроводка, встановлені автомати, заведений інтернет, встановлений електричний котел та бойлер, встановлені радіатори, в туалеті та ванні тепла підлога, встановлена рушникосушка. Будинок обладнаний ліфтом, вхід по чіпам у підїзд, закритий двір. Великий закритий двір з парковкою та дитячою площадкою у стилі скал.

власник
Дворівнева квартира 92 м.кв. з терасою+20 м.кв.\центр\Собранецька 26\
olx.ua

Нова квартира 67.5 м.кв. з виходом на власну терасу у вигляді альпійської гірки в центрі міста для цінителів ландафтного дизайну з барбекю, без автомобільного шуму самісінький центр міста. Автономне газове опалення, тепла підлога, радіатори, рушникосушка, вінілова підлога. Сучасна кухня з вбудованою технікою (холодильник, мікрохвильовка, духовка, варильна панель, витяжка, умивальник, посудомийна машина 60, підсвітка ). Широкоформатна плитка: туалет, ванна з підігрівом підлоги. 2 кімнати з вініловим покриттям. Наявні ліфти, в т.ч. для інвалідів. Закритий двір, відеоспостереження, парковка, дитяча площадка, зона відпочинку.

власник
2-к квартира 67,5 м з власним двором\Собранецька 26\центр\від власника
olx.ua

Пропозиція від власника. Царський будинок . Комплекс розташований на першій береговій лінії річки Уж. Ця квартира- чудова інвестиція , як для себе , так і для перепродажу з ремонтом або орендного бізнесу. 2 кімнатна квартира еліт класу 60 кв.метрів знаходиться на 4 поверсі з видом на набережну та якісним ремонтом . Жк знаходиться в центрі міста напроти ресторану Венеції , біля готелю Ужгород. Є два кондиціонери ,пральна машина , посудомийна машина , енергозберігаючий котел з терморегуляцією , телевізор , мікрохвильова , холодильник , духова шафа , варильна поверхня , підігрів підлоги , . В кухні та спальні панорамні вікна. Є два балкони з прекрасним краєвидом на річку Уж . Ванна суміжна з санвузлом. Також в ЖК є особистий дитячий майданчик , консєрж та відео нагляд . Житловий комплекс Перлина побудований компанією забудовником MKV. Обєкт належить до категорії новобудов бізнес класу. Введення будинку в експлуатацію відбулося в 2016 році. ЖК Перлина знаходиться в місті Ужгороді. Комплекс розташований в районі Центр на Словянська Набережна 1. Житловий комплекс побудований за технологією монолітнокаркасна. Новобудова має 7 поверхів, висота стель у квартирах досягає 2.8 м. Забудовник передбачив в новобудові індивідуальне опалення. Розташування новобудови продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні обєкти інфраструктури: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка.

власник
Продаж 2кімнатної квартири ЖК Перлина біля готелю Ужгород
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х кімнатної квартири в новому районі. 70 кв.м. Продається з всім. Квартира в чудовому стані. 6 поверх з 9. Чеська панелька. Опалення газове. Можайського 32

власник
Продається квартира
olx.ua

Житловий комплекс Sky City споруджується забудовником в Ужгороді. ЖК належить до новобудов бізнес класу. Здача обєкту в експлуатацію запланована на 1 квартал 2024 року. ЖК Sky City розташований в Ужгороді. Новобудову можна знайти безпосередньо в районі БАМ по вул. Університетська, 7. Новобуд зводять за технологією монолітно - каркасна. Кількість поверхів у будинку 10, висота стель 2.7 м. Опалення автономне. В цьому житловому комплексі є паркування. Житловий комплекс Sky City відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, транспортна розвязка, наземний паркінг, багаторівневий паркінг. В квартирі зроблений ремонт! Потрбіно доставити тільки меблі і можна жти. Ідеально підходить під бізнес - здачу студентам в оренду, так як знаходиться в 3-5хв до університету УЖНУ. Або самим мешкати поруч з університетом в мальовничому Ужгороді на БАМі.

власник
Продаж квартири, Ужгород, р‑н. БАМ, Університетська вулиця, буд. 7
olx.ua

Продаю 2-х-кімнатну квартиру по вулиці Заньковецька 19. Опалення комбіноване. В одній кімнаті газовий конвектор, в іншій електричний обігрівач. Замінені 2 вікна. Є балкон.

власник
2-х  кімнатна квартира м.Ужгород
olx.ua

м. Ужгород, вул Єньківська, 23. Продам світлу, простору 2 кімнатну квартиру ( 68 м2) на 2 поверсі 5 поверхового цегляного будинку 2016 року будівництва. Квартира дуже тепла, не кутова, з ремонтом, з меблями і технікою. 2 окремі кімнати, кухня, коридор, сумісний санвузол, кладовка/гардеробна, балкон ( вихід з кухні), вікна на 2 сторони - схід і захід. Опалення- газовий котел. Тихий район, дитячий майданчик, поруч садочок, зупинки, крамниці, Епіцентр. Додаткова інформація за номером, вказаним на олх.

власник
Продам 2-к квартиру в м Ужгород
olx.ua

Потребує ремонту, всі деталі по номеру 05******07.

власник
Двокімнатна квартира, Ужгород,вул.Бородіна 14, 3 поверх
olx.ua

Продаю двокімнатну квартиру(можливий обмін та торг). Комунікації оновлені(відбулась заміна труб, профілактика і чистка електричних приладів), залишиться часткове меблювання (плита, кондиціонер, диван, шафа, тумби, столи, крісло, Холодильник). Підлога деревяна з утепленням, квартира повністю на електриці. Адреса Волонтерів(Верещагіна) 10. Потребуватиме часткової косметики в певних місцях

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продам нову, гарну, простору квартиру з ремонтом, меблями та технікою в центральній частині міста Ужгород! Гаряча пропозиція!

власник
Капушанская улица, 34, Центр, Ужгород, Закарпатская 117000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Ужгород

Пропоную двокімнатну квартиру в м.Ужгород в ЖК Вишневий сад площею 56, 6 кв.м. Квартира без ремонту, розташована на 4/5 поверсі. Будинок цегляний з якісним та стильним ремонтом, 2016 року побудови. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, ванна кімната, велика прихожа, 2 балкони. Внутрішній двір закритого типу. Зручна локація, тихий район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура. Для перегляду та з питань пишіть у VIBER за номером телефону, вказаним у профілі.

власник
Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 51Ж, Компотный, Ужгород, Закарпатская 65000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЖ ЧУДОВОЇ ПРОСТОРОЇ КВАРТИРИ ! ! ! У Новому районі в м. Ужгороді в новому сучасному чотириповерховому будинку ПРОДАЄТЬСЯ світла, простора, обємна і затишна  дворівнева, 3-х кімнатна квартира прекрасного планування з дуже якісним ремонтом та дизайнерськими рішеннями. Загальна площа квартири складає - 115 кв.м.    Перший рівень квартири має загальну площу - 70кв.м. і складається з просторго коридору, великої кухні, вітальні, спальні, вбиральні , ванної кімнати , і відкритого балкону з гарним панорамним видом.     Другий рівень квартири має загальну площу - 45 кв.м. і складається з великої кімнати та гардеробної.   Зручне і затишне житло продається власником зі всім як є !!! А саме : Зі всіма меблями і частиною побутової техніки, які розміщені в квартирі і перебувають у просто ідеальному стані майже, як нові. А також в подарунок новим господарям Бонус + йде кладовка на 9 кв.м., що розміщена в підвальному приміщенні будинку.       Майбутні власники будуть себе почувати в цій оселі просто неперевершено зручно і комфортно, адже це житло створене для щасливого у ньому проживання.     # Комплектація, переваги та внутрішнє опорядження квартири : 1) Будинок на обслуговуванні ОСББ. Місячна плата за утримання будинку складає 250 грн. на місяць. 2) Територія будинку огороджена і є закритого типу, озеленина декоративними насадженнями, освітлена з паркомісцями для автомобілів для кожної квартири та з пропускними автоматичними воротами з GSM модулем на дистанційниму керуванні і калиткою з чіпованим замком. Вхідні двері на будинок з кодованим замком та з чіпом. 3) Будинок побудований з цегли та з утепленням. 4) Поруч будинку розташований зелений скверик з дитячим майданчиком. 5) Вхідні двері на квартирі є броньованими із декоративною шпонованою обшивкою з натуральної деревини. 6) Якісні металопластикові енергозберігаючі вікна із встановленими маскитними сітками від комах та на другому рівні квартири є мансарде вікно.Також на вікнах встановлені внутрішні жалюзі від

власник
Капушанская улица, 172, Новый, Ужгород, Закарпатская 115000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира в елітному ЖК Ужгорода - Residents Park, що знаходить за 5 хвилин їзди до міста. Квартира площею 78 м2 знаходиться на 8 поверсі із 9-ти. Новий дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення: газове. Тепла водяна підлога. Міжквартирна шумоізоляція. Панорамні алюмінієві вікна французького бренду, семикамерний профіль. Висота стелі - 3, 1 м. В будинку Residents Park до ваших послуг 24/7 представлений консьєрж-сервіс. Лобі-бар з мʼякими меблями та терасою з фонтаном. Є підземний та наземний паркінг.

власник
Славянская набережная, 25, Боздош, Ужгород, Закарпатская 220000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира в елітному ЖК Ужгорода - Residents Park, що знаходить за 5 хвилин їзди до міста. Квартира площею 78 м2 знаходиться на 8 поверсі із 9-ти. Новий дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення: газове. Газовий лічильник. Тепла водяна підлога. Міжквартирна шумоізоляція. Панорамні алюмінієві вікна французького бренду, семикамерний профіль. Висота стелі - 3, 1 м. В будинку Residents Park до ваших послуг 24/7 представлений консьєрж-сервіс. Лобі-бар з мʼякими меблями та терасою з фонтаном. Є підземний та наземний паркінг.

власник
Славянская набережная, 25, Боздош, Ужгород, Закарпатская 220000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої квартири в ЖК елітного класу Residents Park. Квартира площею 78 м2 розташована на 4 поверсі з 9-ти. Площа квартири дозволить вам реалізувати будь-які дизайнерські ідеї та створити комфортне житло за вашими вподобаннями. Висота стель - 3, 1 м. Чистова стяжка, гіпсова штукатурка. Енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем. В будинку Residents Park до ваших послуг 24/7 представлений консьєрж-сервіс. Лобі-бар з мʼякими меблями та терасою з фонтаном. Є підземний та наземний паркінг.

власник
Славянская набережная, 25, Боздош, Ужгород, Закарпатская 2150.0 USD
dom.ria.com

Продаю свою гарну, затишну квартиру. Зроблений якісний ремонт, робили для себе. Залишається вся техніка та меблі + кладовка в підвальному приміщенні. Два кондиціонера, економні керамічні батареї.

власник
Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 51Б, Компотный, Ужгород, Закарпатская 90000.0 USD
dom.ria.com

Будинок знаний в експлуатацію, напроти ТЦ «Дастор». Оформлення тільки 4000 грн. 3-й поверх, 56 м.кв. Будинок з газовим опаленням! Квартира на завершальній стадії ремонту. Комплектація - повна: 1. Кухня вбудована, техніка вбудована (мікрохвильова піч, духовка, газова поверхня, витяжка, посудомийка, холодильник), стіл з керамічною поверхнею, 4 стільці. 2. Спальня - ліжко двохспальне, матрас, плиліжкові тумби, вбудована шафа-купе. 3. Кімната 2 - тумба під ТВ, ТВ 42, кондиціонер (за бажанням покупця укомплектовуємо ліжком або мʼякою частиною на вибір). 3. Ванна: ванна, підвісний унітаз Volle+інсталяція Geberit, литий умовальник зі штучного каменю з крилом під пральну машину, пральна машина, дзеркало з підсвіткою), тепла підлога. 4. Передпокій: стінові панелі з гачками для одягу, банкетка, тепла підлога. З 18.05 запрошуємо на перегляд.

власник
Университетский переулок, 5А, Ужгород, Закарпатская 105000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную 2 кімнатну квартиру поруч з садочком та ліцеєм. Автономне електричне опалення, тепла підлога в зонах з плиткою. Планування: затишна кухня, просторий передпокій, роздільний санвузол, балкон та невеличка кладовка перед вхідними дверми. Зроблено хороший ремонт «як для себе». Утеплений фасад, та підлога з підвалу, замінена вся сантехніка, та електропроводка. Можливий продаж з усіма меблями та технікою за домовленістю. Більш детальна інформація за номером телефону, вказаним у профілі

власник
Игоря Сикорского (Можайского) улица, 18, Ужгород, Закарпатская 62000.0 USD
dom.ria.com

Добридень. Мене звуть Світлана, я власник цього пентхауса. Дякую вам за інтерес до моєї квартири. Небагато про квартиру: шикарний вид на гори, велика тераса, преміальний забудовник, бізнес-клас, система розумний будинок. Всі необхідні меблі та техніка залишається. Включено паркування, відеоспостереження та закриту територію. Дуже хороша інфраструктура: магазини, квіткові крамниці, аптеки, кафе, лаунж-зони, салони та свій парк. Відмінний варіант як для проживання, так і для інвестицій. XXX XXX XX XX Світлана

власник
Легоцкого улица, 80, Новый, Ужгород, Закарпатская 122000.0 USD
dom.ria.com

Продам в новобудові центра міста Ужгород дизайнерську 2ох кімнатну квартиру з двома парко місцями в підземному паркінгу. Житлова площа 65м2 + балкон 5м2. Будинок якісний , тип стін цегляні. Вихід та вигляд на зелену зону , тихе внутрішнє подвірʼя, поруч річка. Повна інфраструктура. Можливість переробити на 3и кімнатну. Капушанська 34 Ремонт якісний , натуральна паркетна дошка, мдф плінтуси , мебелі ДСП egger , фурнітура blum, іспанський карамограніт, сантехніка Volle , вбудована техніка вищого модельного ряду лінійки Samsung. Прально сушильна машина 2в1 LG. Вбудована витяжка італійського виробника Elica. Вбудований холодильник Samsung найновішої лінійки. Опалення індивідуальне газове а також електричний підігрів підлоги під керамогранітом. Встановлено інверторне кондиціонування Cooper & Hunters. Мʼяка мебель якісного виробника Frankoff. За детальною інформацією прошу звертатися по телефону в Telegram або в приватному чаті олх. Прошу тільки в разі серйозної зацікавленості! Квартира обладнана всім необхідним та готова до заселення в будь який час . В разі потреби можна придбати два паркомісця в підземному паркінгу за зниженою ціною 15 000$ кожне.

власник
Капушанская улица, 34, Ужгород, Закарпатская 147500.0 USD
dom.ria.com

Квартира в новобудові, 1й поверх , двір закритого типу, місце для паркування, поруч супермаркет. Квартира ремонту не потребує, сусіди ремонти закінчили) Помешкання повністю готове до проживання, якісні меблі та техніка. Відповім на будь-які ваші питання стосовно квартири. Пропозиція від Власника

власник
Простора 2х кімнатна квартира 77м2
olx.ua

Продається 2х км квартира на 6 поверсі 9 пов словацького будинку. Будинок в обслуговуванні ОСББ. Квартира знаходиться між квартирами, дуже світла та простора, сторона не сонячна (сонце до 11 ранку). Залишаються всі меблі та техніка. До квартири бонусом йдуть 2 кладові кімнати. Поруч 8 школа, гімназія, 2 дит садочки, сільпо, спортзал іт.д. Вул. Ген. Свободи. У власності більше 3 років

власник
Продається 2х км квартира
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира з меблями та технікою. Затишна,тепла у відмінному стані. Центр міста, р-н Білочка (біля центру занятості). Загальна площа 62м.кв., ( поверх 2 /5 ). Два балкона( один з яких засклений). Є гардиробна. Ванна/туалет окремо. Опалення автономне. Можливий торг.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

2-кімнатна простора квартира 56 метрів на третьому поверсі 3-поверхового будинку (за українським стандартом 4-й поверх 4-поверхового будинку). Кімнати роздільні. Широкий коридор. Дві обʼємні кладовки. Конвекторне опалення (газ). Суха, тиха, світла (вікна на обидві сторони будинку). Є кладовка на першому поверсі. Другий ряд при центральній вулиці Загоні - 10 хвилин пішки від залізничного вокзалу. Центр міста. Стан середній

власник
2-кімнатна Квартира в Загоні, Угорщина
olx.ua
1 - 24 з 59 результатів