Продам в новобудові центра міста Ужгород нову дизайнерську 2ох кімнатну квартиру з постійним живленням ( Світло Не Вимикається) в разі необхідності можливо придбати з двома парко місцями в підземному паркінгу за вигіднішою ціною 188 000 у.о. за все. Від Власника ! Житлова площа 65м2 + балкон 5м2. + два паркомісця по 15м2 кожне. В Будинку світло НЕ Вимикають! Будинок якісний , тип стін цегляні. Вихід та вигляд на зелену зону , тихе внутрішнє подвірʼя, поруч річка. Повна інфраструктура. Можливість переробити на 3и кімнатну. Капушанська 34 Ремонт якісний , натуральна паркетна дошка, мдф плінтуси , мебелі ДСП egger , фурнітура blum, іспанський карамограніт, сантехніка Volle , вбудована техніка вищого модельного ряду лінійки Samsung. Прально сушильна машина 2в1 LG. Вбудована витяжка італійського виробника Elica. Вбудований холодильник Samsung найновішої лінійки. Опалення індивідуальне газове а також електричний підігрів підлоги під керамогранітом. Встановлено інверторне кондиціонування Cooper & Hunters. Мʼяка мебель якісного виробника Frankoff. За детальною інформацією прошу звертатися по телефону або в Telegram чи в приватному чаті під оголошенням. Прошу тільки в разі серйозної зацікавленості! Квартира обладнана всім необхідним та готова до заселення в будь який час.

власник
Капушанська вул., 34
rieltor.ua

Пропоную дуже стильну дворівневу двокімнатну квартиру у мальовничому місці. Планування: кухня-вітальня, спальня, ванна кімната, санвузол, 2 балкони. Квартира дуже простора та затишна. З вітальні вихід на великий балкон, з якого відкриваються мальовничі краєвиди, свій балкон також є і в спальні. Простора ванна кімната з великою ванною джакузі та душовою зоною. Зроблено неймовірно якісний та дорогий ремонт. Меблі найвищої якості з натуральних матеріалів, побутова техніка преміальних брендів, акустичні та аудіосистеми Marantz. Газифікований будинок, двоконтурний газовий котел, вся підлога з підігрівом. Квартира чекає на свого нового власника, який цінує стиль, якість і комфорт. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 165
rieltor.ua

Пропоную гарну двокімнатну квартиру у старому центрі Ужгорода. Цегляний будинок, старочеська будівля, високі стелі 3,2 м. Планування: кухня, вітальня, спальня, ванна кімната. Квартира дуже стильна та затишна. Зроблено сучасний новий ремонт, встановлені якісні меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Підлога з підігрівом у ванній кімнаті та на кухні. Закрита територія, 2 паркомісця, у вартість включено підвальне приміщення 65 м.кв. на цокольному поверсі. Відмінне місце розташування. У пішій доступності набережна, липова алея, ключові памятки міста, школи та дитячі садки, відділення банків та пошти, магазини та кафе. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Незалежності наб., 21
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную затишну та стильну двокімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 3-му поверсі в ЖК премiум класу "River Land". Планування: кухня-вітальня, спальня, гардеробна, ванна кімната, балкон. Квартира у чудовому станi, виконано дорогий та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: варильня поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 5 хвилинах ходьби від історичного центру міста. Поруч з будинком розташовані магазини, дитячі садки, школи, спортивні та оздоровчі комплекси, а також цілий ряд культурних установ, серед яких Закарпатські обласні музично-драматичний та музичний театри, театр ляльок та філармонія. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Київська наб., 4
rieltor.ua

Пропоную двокімнатну квартиру в новобудові на набережній. Квартира розташована на 2-му поверсі. Планування кухня-студія, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол, засклена лоджія. Будинок газифікований, встановлений двоконтурний котел, підлога з підігрівом. Зроблений дорогий та сучасний ремонт, в обробці використані натуральні матеріали та сантехніка елітних європейських брендів. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 15 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, автостоянка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Митна вул., 25
rieltor.ua

!!!Ексклюзив Продаж 2х кімнатної квартири в найкращому ЖК Парк Ленд, квартира знаходиться на 3му/9 поверсі вікна в двір , секція де вже всі квартири з ремонтами Загальна площа 69 кв.м, Дизайнерський ремнот,з якісних матеріалів укомплектована під ключ !! Дві окремі спальні і кухня студія. Три телевізори, кондиціонер і вся необхідна техніка. Квартира без батарей, тепла підлога по всій квартирі. Дистанційне управління отопленням, сигналізація. Броньовані вхідні двері, будинок утеплений мінеральною ватою, та високоякісні профілі з ідеальною шумоізоляцією, міжквартирна шумоізоляція. Унікальний та просторий двір не залишить байдужим кожного. Власний парк у дворі з зонами для BBQ, спортивними та дитячими зонами і власним спортзалом. Безпечні дитячі майданчики, облаштовані відкриті майданчики для дітей різного віку на території внутрішнього двору Ціна 144 000$ без торга !

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж від власника ! Квартира знаходиться в новому ЖК Budapest 2023 році будинок зданий в експлуатацію, знаходиться за адресою: Словʼянська набережна 21а. Також є ВІДЕООГЛЯД квартири, можете звертатись надішлемо. 7 поверх із 8 з шикарним панорамним видом на місто, набережну та ріку Уж. Квартира зроблена за дизайнерським проєктом із сучасними меблями та технікою. Тепла підлога по всій квартирі Електричне опалення 2 повноцінні спальні кімнати та кухня студія

власник
Словянська наб., 23
rieltor.ua

Продається світла, дизайнерська квартира в одному з найкращих ЖК м.Ужгород. Кожна деталь в інтерʼєрі доповнює одна одну та продумана для Вашого затишку та комфорту. Гарне планування, якісний ремонт, вмонтована кухня та шафи. Техніка тільки найкращих виробників: духова шафа, варильна панель, кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина. Закритий двір, дитячі майданчики та розвинена інфраструктура.

Бабяка вул., 1
rieltor.ua

Пропоную стильну двокімнатну квартиру в новобудові поряд із парком. Квартира розташована на 8-му поверсі ЖК Щасливий. Автономне газове опалення, встановлено двоконтурний котел, кондиціонер у кожній кімнаті, у всій квартирі підлога з підігрівом, включаючи лоджію. Планування: кухня, дві окремі кімнати, ванна кімната, засклена лоджія. Зроблено якісний дизайнерський ремонт у стилі Loft. Повністю зроблена кухня, встановлені шафи, полиці, тумбочки. Встановлено всю техніку, необхідну для комфортного проживання: варильна поверхня, холодильник, духова шафа, посудомийна та пральна машини, кондиціонери. Відмінний варіант як для оренди, так і для власного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Закрита територія, підземний паркінг, облаштовані дитячі та спортивні майданчики. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Воззєднання вул., 23
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом під ключ напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 56 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, 2 кімнати, суміжний санвузол, просторий передпокій, 2 лоджії. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт (без меблів), стіни пофарбовані, на підлозі ламінат, якісні міжкімнатні двері. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий під’їзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розв’язка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ “Vega”, ТЦ “Новий”, супермаркети “АТБ”, “Вопак”, “Сільпо”, до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольця вул., 17А
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Можливо під єОселю! Продається 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК “Park Land”. Знаходиться на 2-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 60 м². Планування: кухня, 2 спальні, суміжний санвузол, гардеробна, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонери. Зроблений авторський ремонт, декоративна штукатурка, керамограніт, якісне освітлення, трекові світильники. Прихожа з великим дзеркалом. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка). Обідній стіл, м’які стільці. На стіні закріплений телевізор. Двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, вбудовані шафи у спальнях. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. Прикрашені шторами та тюлем. У санвузлі вся необхідна сантехніка, ванна, меблі, пральна та сушильна машини. Меблі у гардеробній. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ “Токіо”, до центру менше 10 хв.машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

можливий продаж по єОселя
Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної дворівневої квартири в центрі міста, поруч з пл.Ш.Петефі, піщохідним мостом та набережними. Загальна площа: 81 м², займає 4 та 5-й поверхи сучасного ЖК “Юніті” на вул. Швабській. Планування: велика кухня-вітальня, 2 кімнати, санвузол, балкон. Чорновий стан ремонту. Панорамні металопластикові вікна, які гарантують тишу та затишок у помешканні. Вхідні двері – металеві протиударні, надійні. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Наявні лічильники газу, води та електроенергії. Стіни з керамічної цегли, утеплені мінеральною ватою. Гарні під’їзди. Просторі та світлі сходові клітини. Наявний домофон. Закритий паркінг для мешканців комплексу, облагороджена територія. Зручне розташування біля історичного центру міста, 5 хв. до площі Петефі. Поруч школи, дитсадки, супермаркети, магазини, ТЦ. Продаж від агенції з комісією.

Швабська вул., 21А
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “Садовий”, розташованому у гарному розвиненому р-ні. Поруч річка, набережна Ужа, свіже повітря. Усього 7 хвилин машиною до центру міста. Квартира площею 52,95 м² знаходиться на 3-му поверсі із 4-х. Планування: кухня, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. Новобудова знаходиться на етапі будівництва, здача в експлуатацію – 1 квартал 2024 року. Технологія будівництва ЖК – монолітний кваркас. Стіни цегляні (паротерм 25 см), утеплені пінопластом. Наповнення квартири: -електоопалення (електрокотел), батареї; -заведено світло; -розведено по точках воду та каналізацію; -чистова стяжка підлоги; -штукатурка стін. Охайні під’їзди, облагороджена територія. Двір без авто. Великий паркінг. Продаж від агенції з комісією.

Загорська вул., 188
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири з якісним ремонтом, усіма меблями та технікою у новобудові біля Боздоського парку. Є можливість придбати гараж у цьому ж будинку. Квартира займає площу 94 м², знаходиться на 6-му поверсі із 6-ти. У будинку є ЛІФТ. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, роздільний санвузол, 2 гардеробні, великий балкон. Встановлене газове індивідуальне опалення (котел, батареї), тепла підлога у коридорі, ванні/санвузлі та кухні. Інверторні кондиціонери. Зроблений гарний євроремонт, декоративна штукатурка, дзеркальне пано, керамограніт, підсвітка, підвісні стелі, в кімнатах паркетна підлога. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка). Обідній та стіл та стільці, кухонний острів. Кутовий розкладний диван, полиці у зоні вітальні. У квартирі 2 телевізори, кабельне, Wi-fi. Двоспальні ліжка, шафи, пуф, тумби у спальнях. У ванній кімнаті велика ванна, меблі, дзеркало та рукомийник. Вся сантехніка, ще один рукомийник, пральна машина у санвузлі. Обидві гардеробні кімнати обладнані полицями, вішаками та шухлядами. Чудове ОСББ. Поруч Слов’янська наб., ТЦ “Bozdosh”, супермаркет “Альма”. До центру міста 7 хв. на авто. Продається від агенції з комісією.

Олександра Хіри вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири 2-кімнатної із ремонтом, меблями, технікою та чудовим видом на річку. Знаходиться на 2-му поверсі із 8-ми новобудови “Будапешт” на Слов’янській набережній, у центрі міста. ЗДАНИЙ житловий комплекс. Збудований із цегли, утеплений. Облаштована шумоізоляція. Загальна площа квартири: 66.6 м². Опалення: індивідуальне (електричне). Планування: простора кухня, спальня, вітальня, роздільний санвузол, балкон. Зроблений євроремонт, підвісні стелі з підсвіткою, приховані механізми кріплення міжкімнатних дверей. Встановлені стильні люстри, на вікнах штори і тюль. У кухні вбудовані меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка). Обідній стіл та м’які стільці. У спальні двоспальне ліжко, тумби, шафа, килими. Розкладний диван, комод та світлий килим у вітальні. Невдовзі буде доставлений телевізор та пральна машина. Якісна сантехніка, інсталяція та рукомийник у санвузлі. У ванній кімнаті велика ванна, меблі та рукомийник, сушка для рушників. Панорамні вікна. З балкону відкривається чудовий вид на Слов’янську набережну, річку Уж. Двері вхідні протипожежні. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу “OTIS”). Територія закрита, у комплексі є наземний та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Дана квартира продається від агенції з комісією. Бажаєте переглянути, тоді телефонуйте.

Словянська наб., 23
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК "Park Land". Знаходиться на 2-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 69 м². Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонер. Зроблений авторський ремонт, декоративні панелі, дорога столярка та сантехніка, якісне освітлення, стильні люстри, 2 телевізори, штори та тюль за індивідуальним пошиттям, килими. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка, кавоварка, електрочайник, гриль). Обідній стіл, мякі стільці. У зоні вітальні зручний диван. З кухні-вітальні є вихід на балкон (вид у двір). Прихожа з великим декоративним дзеркалом, шафою. Двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, тумби, шафи у обох спальнях. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. У санвузлі ванна, інсталяція, меблі та рукомийник, пральна машина. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ "Токіо", до центру менше 10 хв. машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з чистовим ремонтом та великим балконом напряму від забудовника. Житловий комплекс “Європейський квартал”, р-н ТЦ “Дастору”. Квартира площею 85 м² знаходиться на 8 поверсі з 8-ми сучасної новобудови з безшумним ЛІФТОМ. Планування: кухня-студія, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. Чистовий ремонт. Розведені всі комунікації. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос). Панорамні вікна з чудовим видом та озеленену місцевість. Добротні вхідні двері. Територія комплексу закрита, встановлений шлагбаум на в’їзд. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, супермаркет “АТБ”, університет, зручна транспортна розв’язка (виїзд на об’їзну дорогу). Близько ліс. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Собранецька вул., 160
rieltor.ua

Продаж видового пентхаусу з великою терасою, ремонтом, меблями та технікою у ЖК “Park Land”. Знаходиться на 9-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 57.3 м². Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, тераса. Висота стелі 2.90 м, вона додатково підшита мінватою, пінопластом і екогіпсом. У квартирі електричне опалення, бойлер на 100 л, кондиціонер. Зроблений якісний ремонт: дорогі міжкімнатні двері, індійська плитка на кухні, польська у ванні, стильні люстри. Вбудовані кухонні меблі та техніка (індукційна плита, посудомийка, витяжка). Телевізор “Samsung” на 65 дюймів, робот-пилосос. Великий розкладний диван, робочий стіл та крісло, полиці. Ліжко під індивідуальне замовлення, комод у спальні. У ванній кімнаті стильна ванна “Besco” темного кольору, оригінальний змішувач “Cisal”, інсталяція, меблі, дзеркало, рукомийник, сушка для рушників, пральна машина. Панорамні вікна, вихід на терасу. Тут встановлена розетка, є стильне крісло, скляні перила. З тераси відкривається чудовий вид на все місто. Домофон. Дизайнерський під’їзд, є гардероб та приміщення для зберігання колясок, самокатів тощо. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ “Токіо”, до центру менше 10 хв.машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Тлехаса 19 (Новий район) в новому сучасному комплексі “West towers”. Будинок номер 2 – зданий в експлуатацію, дев’ятиповерховий. Тут передбачений підземний паркінг, територія закритого типу, цілодобовий відеонагляд, дитячий майданчик та паркова зона. Будинок цегляний монолітний, додатково утеплений 10 мінеральною ватою, два ліфти. Для вас пропонуємо квартиру з сучасним плануванням площею 65 м.кв на 8 поверсі. Гарний краєвид на внутрішній двір із парком та альтанками. Всередені квартири зроблено сучасний євроремонт, встановлена якісна побутова техніка та вмонтовані меблі. Зручне планування: кухня- студія, санвузол суміжний, дитяча, спальня із виходом на балкон. Опалення автономне водяне електричне + інверторний кондиціонер, тепла підлога в ( санвузлі та на кухні). Хороша локація: поряд університет, школа, садочок, ТЦ Токіо, ринок, зупинка та багато іншого. Добре підходить як для оренди так і для власного проживання. Є відеоогляд квартири. Переуступка. Ціна 115 тис дол. Код: 19595

Тлехаса вул., 19
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира з сучасним ремонтом в ЖК Доломіт, пров. Університетський 3, м. Ужгород. Будинок новобудова, зданий в експлуатацію. Побудований з цегли, монолітно-каркасний, утеплений, вікна панорамні (шестикамерні), є ліфт, дитячий майданчик, парковка, двір закритого типу. Квартира знаходиться на п’ятому поверсі, площею 62.5 м.кв. В квартирі зроблено сучасний та стильний дизайнерський ремонт із меблями та технікою під замовлення. Газове опалення, додатково встановлена водяна тепла підлога в коридорі та санвузлі, в кімнатах батареї Італійського виробництва. Планування: дві окремі кімнати, санвузол, простора кухня, коридор, балкон. Хороша локація: поряд знаходиться садочок, ТЦ Дастор, зупинка, університет та інше. Придбавши квартиру ви будете задоволені якістю ремонту та її затишком і виглядом. Переписка мінімальна. Переуступка. Є відеоогляд квартири. Ціна 118 тис дол. Код: 17166

Університетський пров., 3
rieltor.ua

Пропоную двокімнатну квартиру в новобудові. Квартира розташована на 5 поверсі ЖК комфорт-класу Тетріс. Газифікований будинок, обладнаний ліфтом. Автономне опалення встановлено двоконтурний газовий котел. Планування: кухня, дві окремі кімнати, роздільний санвузол , балкон. Продається з усіма меблями та технікою. Дуже зручна локація. Поруч Боздоський парк, магазини Епіцентр, Велмарт і Сільпо, різні кафе, клініки, салони краси. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Бабьяка, 23
rieltor.ua

Пропоную стильну двокімнатну квартиру в сучасній новобудові. Квартира розташована на 7-му поверсі ЖК бізнес класу "Park Land". Планування: кухня, дві окремі кімнати, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі, встановлені одноконтурний котел, бойлер та кондиціонери. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Повністю обладнана кухня, встановлені якісні меблі. Для вашої зручності встановлено всю необхідну побутову техніку: варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Зручне місце розташування. У пішій доступності вся потрібна інфраструктура: магазини, кафе, освітні заклади. Закритий внутрішній озеленений двір, відеоспостереження 24/7. Свій закритий парк, велодоріжки, дитячий майданчик, спортивна зона. Для мешканців комплексу передбачені зони відпочинку, місця для барбекю, альтанки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири Загальна площа 63 кв.м, 4 поверх(6) жк Крістал 6 підізд. Кімнати окремі. Є Балкон. Суміжний санвузол. Дизайнерський ремонт з якісних матеріалів Ціна: 125000$ вул. Бабяка Розвинена інфраструктура ,чудове розташування Все поруч

Бабяка вул., 1
rieltor.ua

Продаж гарної двоярусної квартири по вул. Можайського. Квартира розташована на 5 поверсі, площею 80,2 кв.м. Перший поверх складається з кухні, просторої вітальні. Другий поверх містить дві окремі кімнати та санвузол. Квартира повністю укомплектована: меблі та техніка, залишається весь посуд. Все було зроблено для себе, продається у звязку з переїздом власників за кордон. За детальною інформацію, телефонуйте або пишіть (Viber, WhatsApp, Telegram)

Можайського вул., 16а
rieltor.ua
1 - 24 з 734 результатів