Продається трьох кімнатна квартира в центрі Тисмениці. Великі просторі світлі кімнати. Роздільна ванна і туалет. Підлога в кімнатах встелена гарним якісним паркетом Залишається більша частина меблів Індивідуальне газове опалення Якісні металопластикові вікна Цегляний будинок Другий поверх В подарунок іде кладовка і підвальне приміщення. Ще можливий продаж гаража за додаткову оплату .

Лесіва, 2
rieltor.ua

Продається 3кім. кв. в центральній частині м.Тисмениця Новобудова, стан сирець - готова до ремонту. Загальна площа - 74,9м.кв. + горище 27,2кв. Деталі за телефоном 06*********89 - Тарас

ЦЕНТР! Продаж 3кім. кв. у зданій новобудові
olx.ua

Продаємо кламну3-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом! Повністю укомплектована меблями та технікою! Простора та світла, з красивим інтер’єром і роздільним плануванням. Велика кухня студія 30 м. кв. і окремі три кімнати Зроблений дорогий дизайнерський ремонт, кухню та кімнати облаштовано якісними меблями і побутовою технікою. Будинок обжитий, заселений, відеонагляд Дуже зручна локація: -поруч різноманітні магазини Все залишається як на фото. За детальною інформацією звертайтеся!

Продам! 3 кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в м. Тисмениця
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з євроремонтом. У квартирі є тепла підлога, прохідні вимикачі, дизайнерські алюмінієві батареї, дорогий ламінат та якісні міжкімнатні двері. Квартира СОНЯЧНА з гарним видом із вікна. У квартирі є гардеробна, балкон і велика ванна 6,2 м кв. Продаж по переуступці безкоштовне оформлення

1 кім. квартира з ремонтом 50 м кв я ВЛАСНИК
olx.ua

Продається велика 2 кімнатна квартира в центральній частині міста Тисмениці. Повністю укомплектована меблями та технікою! Простора та світла, з красивим інтер’єром і роздільним плануванням. Велика кухня студія і окремі дві кімнати Зроблений дорогий ремонт, кухню та кімнати облаштовано якісними меблями і побутовою технікою. Дуже зручна локація:-поруч різноманітні магазини За детальною інформацією звертайтеся!

Продам велику 2 кімнатну квартиру в місті Тисмениця 97м2
olx.ua

Продається квартира в центрі Тисмениці, поруч із міською поліклінікою. Навколо зосереджена вся інфраструктура міста, магазини, в пішій доступності школа, садочок, зупинка громадського транспорту, аптека. Будинок клубного типу на 4 квартири, 90-х років. Цегляний, автономне газове опалення. Є власна земельна ділянка, горище, підвал, прибудинкова територія. Це все з окремим заїздом лише для власників квартир. Також є місце під гараж. В цілому місті лише два таких будинки. В квартирі чудове ергономічне планування. Кухня + столова + вітальня + 2 спальні+ великий гардероб при вході + роздільний санвузол + кладовка. Тут дуже затишно і комфортно. Всюди металопластикові вікна, паркет в чудовому стані, замінені вхідні двері. Де-не-де потрібні косметичні поправки. Меблі і техніка за домовленістю. Більше фото та інформації за телефоном.

Центр Тисмениці, будинок на 4 квартири, місце для машини
olx.ua

Продається 1 кім.кв.в Тисмениці. Заг.площа 35,1.Кухня 8кв.З євроремонтом.Опалення електроіндивідуальне.2/2.. Все залишається. Є підвал,кладовка,місце під гараж..

власник
Продається 1 кім.кв.Загальна площ 35,1.а 35,1.
olx.ua

ПРОДАЖ! 2к. квартира. м. Тисмениця. вул. Липова 17б. Площа - 57м.кв Поверх - 5 з 5 (без ліфта) Ціна - 33500$ Переоформлення за мій рахунок. Індивідуальне електричне опалення. Все що на фото залишається. Квартира чиста, без запаху. Хороші сусіди Будинок при вїзді в м. Тисменицю.

2к. квартира з ремонтом меблями м. Тисмениця
olx.ua

Квартира в гарному стані. Поміняти вікна, збережений паркет. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Лишаються меблі та техніка. Гарний тихий район, поряд центр. Разом з квартирою продається металічний гараж на 25м².

2-кім.кв. вул. Височана м.Тисмениця, + гараж в дворі
olx.ua

Продається 3 Кімнатна Квартира в місті Тисмениця !!! Будинок 5 Поверховий (цегляний) з Індивідуальним Опаленням , що Знаходиться в Центрі ! Зроблений якійсний ремонт, кухню та кімнати облаштовано меблями і побутовою технікою. Дуже зручна локація:-поруч різноманітні магазини

Продається 3 Кім Квартира в м.Тисмениця!!!
olx.ua

Житлові комплекси у Тисмениця

Чудова та простора квартира в центрі міста Тисмениця. Двостороння з двома балконами та роздільним санвузлом. Зручний перший поверх. Індивідуальне газове опалення, будинок цегляний. Є паркомісця біля будинку. Більше інформації по телефону. Лишаються всі меблі і техніка.

Продам квартиру 3 кімнати в центрі
olx.ua