Пропоную придбати трикімнатну квартиру у Центрі Тернополя поблизу Тернопільського ставу. Квартира з хорошим ремонтом, центральне опалення, кімнати суміжні. Огляд за попередньою домовленістю.

Танцорова вул., 20
rieltor.ua

Пропонується на продаж двокімнатна квартира з новим ремонтом який виконаний у сучасному стилі та з високоякісних матеріалів, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Уся необхідна техніка вмонтована на кухні, також є усі неохідні прилади для комфортного проживання. Повністю умебльована. Планування: простора прихожа з великою шафою купе, світла кухня з відкритим балконом та виглядом на дитячий майданчик, велика вітальня з розкладним диваном, комодом та телевізором, суміжний с/в, спальна кімната з великою шафою телевізором та лоджією. Інфраструктура: поруч розташований супермаркет АТБ, аптека, зупинка, парк, заклади харчування. ЖК Парус

Протасевича вул., 10
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 73,6 м2 з балконом, повністю готова до проживання в утепленому цегляному будинку за вул. Будного Степана (р-н Дружба). Код квартири - #22904071 • 3 поверх з 10 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісний свіжий ремонт, броньовані вхідні двері, міжкімнатні дерев’яні з масиву сосни. Зручне роздільне планування включає 2 окремі мебльовані житлові кімнати, кухню площею 13,48 м2 з вбудованими меблями та технікою, санвузол роздільний з ванною кімнатою обладнаний якісною сантехнікою. Територія ЖК озеленена, є дитячий майданчик, альтанка, насадження дерев, додаткова плата за паркування у дворі відсутня, є шлагбаум. До зупинки громадського транспорту 5 хв пішки, школи та дитячого садка 15 хв. Поблизу розташовані супермаркет АТБ, кафе, піцерія, аптеки, 3 міська лікарня, ринок "Західний", авторинок. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

Будного Степана вул., 57
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 79 м2 повністю готова до проживання (з меблями та побутовою технікою) в центральному р-ні за вул. Галицька. Код квартири - #16953805 • 10 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • з меблями; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла дозволить економити в опалювальний період, кондиціонер та теплі підлоги по всі квартирі забезпечать комфорт за будь-якої погоди. Зроблена посилена проводка, є додатково розводка під бойлер, проведений Інтернет та кабельне. Затишна квартира має функціональне планування: окремі мебльовані кімнати (спальна, вітальня, дитяча), в дитячій кімнаті гардеробна і ще є кладочка. Кухня з вбудованими меблями та кухонною технікою. Засклена лоджія. 2 санвузли (дорослий і дитячий) з ванною та якісною сантехнікою. Можливо залишити меблі за домовленістю. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-79-m2-z-io-v-centri-za-vul Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Галицька вул., 3
rieltor.ua

Продається простора 4-кімнатна квартира зі зручностями сучасного життя у новобудові Основні характеристики: Кількість кімнат: 4 Площа: 115 м² Площа кухні: 11.5 м² Тип стін: цегла Вікна: пластикові Поверх: 3/11 Технічні деталі: Рік побудови будинку: 2015 Опалення: газовий двохконтурний котел, що забезпечує комфорт та економію Вода: централізована Інфраструктура: Розташування в тихому районі з дитячим майданчиком, камерами безпеки, закритим двором Неподалік знаходяться школа та дитячий садок, що робить це місце ідеальним для сімейного життя Додаткові особливості: Підігрів підлоги у кухні, санвузлах і частині коридору для збереження комфортної температури у будь-яку погоду Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Коновальця Є. вул., 11
rieltor.ua

Квартира на 1-му поверсі , з індивідуальним опаленням, кутова. Пластикові вікна, паркет всюди. Навколо будинку усі комунікації - садочки, школи, ринки, зупинки.

власник
4-х кімнатна квартира
olx.ua

Двохрівнева квартира, не кутова, індивідуальне опалення, ремонт.

Лозовецкая улица, 4, Центр, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD
dom.ria.com

Нова пропозиція Продається простора 3км квартира по вул. Карпенка, поблизу парк, магазини, школа.️ Загальна площа квартири 100кв м, розташована на 5 поверсі з 7, будинок цегляний , гарне планування, дві окремі кімнати та кухня з вітальною. Опалення індивідуальне, тепла підлога, в квартирі зроблено якісний ремонт, залишають меблі та техніку!!

Карпенко улица, 22А, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира перепланована у чотирикімнатну з індивідуальним опаленням у цегляному будинку. Оселя підійде під пільгове кредитування еОселя Усі деталі за номером телефону, звертайтесь!

Трикімнатна квартира на Коновальця. еОселя
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира, в цегляному будинку. Загальна площа 130кв.м. З євроремонтом і індивідуальним опаленням. Окремий вхід в квартиру, можна під офіс.

Продаж.3х кімнатна квартира. м.Тернопіль,вул.Карпенка
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаєься простора трикімнатна квартира на вулиці Винниченка в новобудові. Цегляний будинок , квартира не кутова, планування на дві сторони.ю є два великих балкони. В квартрі зроблений ремонт, встановлено індивідуальне опалення. Продається зі всіма меблями та побутовою технікою що є на фото. Чудове місце розташування, поруч магазини, супермаркет, педінститут, зупинка громадського транспорту.

3 кім на Винниченка
olx.ua

Продаж 5-ти кімнатної квартири, яку легко можна використоввувати під комерційну діяльність 80 000 Центр, вул.Гоголя Загальна площа 106м² Індивідуальне опалення Поверх 3/4 Зручне планування, всі кімнати окремі, 3 санвузли Мінімум сусідів - на поверсі одна квартира Можна облаштувати офіс, хостел, салон краси, клініку тощо Огляд по домовленості

Продаж 5 кімн. квартири, вул. Гоголя, і/о, центр
olx.ua

Продається 4к. квартира. Роздільне планування. В квартирі зроблений ремонт, помінняні труби, електропроводка. Квартира сонячна, простора. Утепленні балкони і стеля над квартирою. Хороша інфраструктура. Всі детелі по телефону.

Продаж 4к квартири, ра-н Східний, Тернопіль
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в цегляному будинку. Будинок зданий в 2008 році. Квартира в гарному стані, з ремонтом. Поруч з будинком є зупинка громадського транспорту, продуктові та промислові магазини, супермаркети, школа та дитячий садок. В квартирі - індивідуальне опалення, що забезпечує комфортні умови під час холодної пори року. Телефонуйте для уточнення деталей та організації перегляду.

Продаж 3к квартири 80.9 кв. м на вул. Корольова
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира у цегляному будинку, по вул. Яремчука, загальною площею 92 кв.м. Сучасна, з євроремонтом, світла, з добудовою - 2 кімнати. Індивідувальне опалення, металопластикові вікна, підігрів підлоги, кабельне телебачення та інтернет, у приміщенні є кондиціонер. Стіни оздоблені декоративною штукатуркою, деревяні двері, підлога - паркет і плитка. Двір чистий і охайний, є дитячий майданчик, паркувальні місця. Великою перевагою цієї квартири є зручна локація і затишний тихий двір. Школи, садочки, супермаркети, громадські зупинки, заклади харчування, розважальні заклади, парки, озеро та ліс в межах 5 хв ходьби. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами!

Продається 3 кімнатна з добудовою
olx.ua

Продається відмінна 3-кімнатна квартира.Загальною площею 78.80 кВ м.Цегляний будинок.Встановлено індивідуальне опалення,теплі підлоги по всій квартирі.КОНДИЦІОНЕР Є І ПРАЦЮЄ.Хороший ремонт,вікна всі пластикові,балкон засклений. Електрика хороша усилена. Є можливість купити в забудовника за невелику додаткову суму верхній поверх до 70кв.і зробити дворівневу. Тихий двір , хороший дитячий майданчик,у дворі є свій футбольний і волейбольний майданчик.Є місця для парковки автомобілів. Ліфт хороший працює. У дитячій кімнаті є своя гардеробна і є кладовка для закруток . Хороші спокійні сусіди.У будинку і на прибудинкові території є відео спостереження для безпеки авто і дітей і квартир. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-435-263-LX. Андрій Ігорович АН Оранта, +38**************28.

Продаж 3к квартири на вул. Галицька
olx.ua

Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вул. Назарія Яремчука, район Дружба. Загальна площа 92 кв.м. Планування: велика прихожа, кухня, балкон (зʼєднаний між кухнею та вітальнею), вітальня, дитяча, спальня, суміжний с/в, два балкони. Також можна додатково придбати кладовку. Квартира продається без меблів, залишаться шафи в кімнатах. Дуже зручна локація, одразу поруч парк та вихід до озера, до центру 5 хв. Будинок цегляний, сама квартира на першому високому поверсі, знизу знаходиться офісне приміщення. Показ в будь-який час, також є відео. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-842-551-LX.

Продаж 3кім.кв. вул. Яремчука
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 92 м2 з ремонтом, без меблів повністю готова до проживання у високому 1 поверсі обжитого будинку з за вул. Яремчука Назарія (р-н Дружба). Код квартири - #22882031 • 1 поверх з 7; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісний євроремонт, простора засклена лоджія з опаленням. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати (вітальню та 2 спальні), кухню площею 12 м2, санвузол, великий коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-92-m2-z-remontom-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-yaremchuka-nazariya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 92 м2 з ремонтом та і/о в р-ні Дружба за вул. Яремчука
olx.ua

Продається трикімнатна квартира по вул. Київській. Район Сонячний. Новобудова. Будинок зданий. Обжитий. Працює ліфт. Квартиру ще ще можна переписати через договір дольової участі . Тим самим зекономити на витратах при купівлі. Квартира з сучасним плануванням. Кухня студія та дві спальні. Є гардеробна. Зроблений сучасна ремонт, встановлено індивідуальне опалення. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Показуємо за попередньою домовленістю. Телефонуйте!!!

3 кім. Киівська, євроремонт та індив. опалення
olx.ua

ВЛАСНИК! Квартира для великої сімї в двох рівнях загальною площею 98м кв. В районі де СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Зроблений частково ремонт. Встановлено індивідуальне опалення( тепла підлога в кухні, санвузлах, прихожій) встановлені радіатори, котел на гарантії). В душовій та ванній плитка, в прихожій та кухні - плитка на підлозі. Монтуються сходи. Стіни готові до покраски. Квартира знаходиться на 4поверсі 5поверхового будинку (без ліфта). Квартира світла та дуже затишна. На нижньому рівні - кухня з виходом на балкон ,кімната, санвузол. На верхньому - три окремі повноцінні кімнати, ванна та велика гардеробна. Над квартирою є техповерх Зручне місце розташування :до центру міста 10хв пішки, поруч магазини, дитячий садок, парк, зупинка громадського транспорту. Реальному покупцю торг! Деталі по телефону) Квартира знаходиться в тихому районі (Старий парк). Перепис по дольовій участі /переуступка

власник
Продаю 4-кімнатну квартиру з інд. опаленням
olx.ua

ID: 729 209 Пропонується на продаж 4-кімнатна квартира на двох рівнях площею 98 кв.м. Зроблений частковий ремонт.Встановлено індивідуальне опалення та теплі підлоги(в кухні,с\в,прихожій.) Планування:1 рівень-кухня з виходом на балкон,кімната,с\в. 2 рівень-три оремі кімнати,гардеробна та с\в. Над квартирою є техповерх. Перепис по дольовій участі. Розташування:до центру міста 10 хв пішки,поруч магазини,садок,парк,зупинка громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-729-209-LX.

Продаж 4 кім .кв по вул Лисенка
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира 4/6 поверху загальною площею 100м2 в цегляному будинку Новобудові. (район Карітаса). Зроблено євроремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога. Велика кухня. 3 балкони засклені. Закритий двір, будинок обжитий. Поруч школа, садок, супермаркет, базар, розважальний центр "АЛІГАТОР", Створено ОСББ. Квартира готова до продажу.

Замонастирський пров., 1
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в районі Нового Світу. Цегляний будинок 5 поверх, без ліфта. Дуже гарне планування. Металопластикові вікна. Є можливість придбати гараж поруч. Гарне місце розташування, поруч озеро, садочок, школа, магазин.

Ольховая улица, 2, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 79500.0 USD
dom.ria.com

Продається трьохкімнатна квартира в новому будинку з сучасним ремонтом. У квартирі дві великі кімнати і кухня студія. Також є велика гардеробна кімната. Повністю обмебльована і готова до проживання. Ще ніхто не проживав. Теплі підлоги у коридорі, кухні, гардеробні та санвузлі. У кухні є посудомийка, витяжка, ва рильна панель, духова шафа. Біля будинку є велика парковка, а в будинку двохповерховий паркінг в який спускається ліфт. В центрі будинку великий дитячий майданчик, спорт майданчик, мініполе для футболу, відпочинкова зона. Поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту, аптека, церква, диятчий майданчик. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

Продам 3-х кімнатну квартиру з євроремонтом в новому будинку
olx.ua
1 - 24 з 561 результатів