Продається простора 2-кімнатна квартира в мікрорайоні Дружба з видом на захід сонця! Особливості: -Повністю умебльована. -Два засклені балкони. -Панорамні вікна. -Три вмонтовані шафи-купе. -Теплі підлоли. -Дизайнерська кухня з усіма зручностями.. Будинок та територія: -Новий будинок від першого власника. -Озеленена територія з майданчиком та альтанкою. -Броньовані вхідні двері, безкоштовна парковка. Розташування: Розвинена інфраструктура поруч школа,садочок,зупинки громадського транспорту, супермаркети. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Будного Степана вул., 57
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна (теоретично 4кім.) квартира в хорошому районі по вул. Коновальця. Квартира в новобудові, стіни із цегли. 7 поверх загальною площею 101кв.м. Будинок без ліфта. Зроблений хороший євроремонт, індивідуальне опалення та тепла підлога. Діючий камін. Дві кладовки та підвал. Добре розвинена інфраструктура. Поблизу школа, дит. садок, магазини, аптеки. Зупинки громадського транспорту. Парк в 5 хв ходьби. Огляд за попередньою домовленістю. Детальна інформація по телефону.

Коновальця Є. вул., 5
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора квартира, розташована в новобудові на вул. Винниченка. В квартирі зроблено новий сучасний євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Дві роздільні кімнати та затишна кухня. Є гардеробна в прихожій та в кімнаті. Велика засклена лоджія. Кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні. Великі трьохкамерні вікна, броньовані двері. Гарний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, школа, Педуніверситет, АТБ, садочок.

Київська вул., 9г
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 92 м2 з лоджією та гарними краєвидами у цегляному будинку за вул. Котляревського (р-н Новий Світ). Код квартири - #17246385 • 6 поверх з 7; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт; • з меблями та технікою. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), встановлений газовий котел для індивідуального опалення, витяжна вентиляція на кухні. Квартира має зручне роздільне планування – 2 окремі мебльовані житлові кімнати з міжкімнатними дверима, кухню з вбудованими меблями, зручною обідньою зоною, кухонною технікою, мийкою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою має якісну сантехніку. Квартира з сучасним ремонтом та продається повністю готова до проживання з меблями та необхідною технікою. На подвір’ї є дитячий майданчик та місця для гостьового паркінгу. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Котляревського вул., 13
rieltor.ua

Продається 2-к. квартира загальною площею 68 кв.м з і/о та ремонтом за вул. Корольова (р-н Сонячний) Код квартири # 23050165 ● 10 поверх з 11; ● площа – 68 кв. м; ● вторинний житловий фонд; ● індивідуальне газове опалення Затишна квартира у цегляному будинку з роздільним плануванням. Зроблено ремонт, встановлено індивідуальне опалення, металопластикові вікна. Будинок знаходиться у районі з розвинутою інфраструктурою, поруч – магазини, школи, садочок, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі!

Корольова вул., 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 93 м2 з 2 відкритими балконами та заскленою лоджією в новобудові за вул. Лепкого Богдана (р-н БАМ). Код квартири - #2 3 5 6 1 3 5 9 1 поверх з 9 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; комунікації запущені; балкон; сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері та виконані чорнові ремонтні роботи. Стан квартири готова до ремонтних робіт після забудовників, що дає вам можливість втілити власне бачення простору. Квартира має зручне роздільне планування окремі кімнати 20, 9 м2 та 18, 5 м2 мають вихід на відкритий балкон, а також окрему кімнату 16, 1 м2, кухню площею 13 м2 з виходом на засклений балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Просторий коридор та окрема гардеробна. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Лепкого Богдана вул., 2Б
rieltor.ua

Продається 2-кімнатні квартири загальною площею 62 м2 з роздільним плануванням в цегляній новобудові у спокійному районі за вул. Тролейбусна (р-н Дружба). Код квартири - # 2 0 7 4 4 8 8 1 • 3 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • жилий стан; • з меблями та технікою. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), засклені лоджія та балкон, металопластикові вікна, якісний ремонт, індивідуальне опалення від газового котла. Квартира має зручне планування: 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на засклену лоджію, кухня площею 12 м2 має вихід на балкон. Санвузол роздільний з ванною кімнатою має якісну сантехніку. Продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Тролейбусна вул., 5б
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартира з кухнею-студією та двома лоджіями на вулиці Лучаківського 5а. Ідеальне розташування в спальному районі міста, з вікнами, що виходять на сонячну сторону, забезпечує яскраве освітлення протягом дня. Квартира частково зроблена - 75% ремонту вже завершено. Індивідуальне опалення, котел та тепла підлога забезпечать комфорт у будь-яку погоду. Також встановлена електропроводка. Інфраструктура району включає зупинку громадського транспорту, садочки, школи та інші необхідні заклади. Насолоджуйтеся міським життям, перебуваючи вдало віддаленими від міської суєти. Запрошую на перегляд квартири у зручний для вас час.

Лучаківського вул., 5а
rieltor.ua

Продається вишукана двокімнатна квартира з євроремонтом! Основні характеристики: Площа: 69,5 м² Поверх: 6-й, з чудовим видом на місто Планування: оптимальне, великі кімнати з високими стелями Балкони: два, для затишних моментів відпочинку Санвузол: окремий від туалету, гардеробна для додаткового комфорту Тип будинку: новий житловий фонд 2007. Стіни: цегляні, забезпечують надійність та тепло Опалення: індивідуальне газове, для комфортного перебування в будь-яку погоду Комунікації: газ, центральний водопровід, електрика, центральна каналізація Інфраструктура: Відмінно розвинена інфраструктура з усіма необхідними сервісами поруч: школа, дитячий садок, магазини, зупинка транспорту, ресторани, парки для відпочинку Легкий доступ до центру міста та ключових обєктів Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Карпенка вул., 36А
rieltor.ua

Продається затишна квартира у новобудові з євроремонтом! Основні характеристики: Кількість кімнат: 2 Площа кімнат: 1 - 14,6 м², 2 - 23,2 м² Кладовка на поверсі та підвал для зручності зберігання Ролети на вікнах Будинок утеплений для збереження тепла та зниження витрат на опалення Технічні деталі: Тип будинку: новобудова Тип стін: цегляний Планування: роздільне Опалення: індивідуальне газове Додаткові зручності: Балкон та лоджія для відпочинку та провітрювання Господарське приміщення та комора для зберігання речей Підігрів підлоги для комфорту в холодну пору року Відеоспостереження для забезпечення безпеки Інфраструктура: Дитячий майданчик, магазини, аптека в непосредній близькості Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Іллєнка, 3Б
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 2 кімнатна квартири, 75 м.кв., р-н Північний. Площа кухні - 14 м.кв.. Квартира розміщена на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку, є працюючий ліфт. Санвузол суміжний, опалення індивідуальне. На кухні встановлена тепла підлога. Квартира продається з кухонним гарнітуром.

Іллєнка, 3
rieltor.ua

Продаю гарну,стильну квартиру по вулиці Тернопільській.Квартира не кутова.Комфортний другий поверх.Якісні меблі та сантехніка.

Тернопільська вул., 8в
rieltor.ua

Ремонт зроблено на 70%. Здача через два місяці! Можна переоформити по дольовій!!! Не кутова! Тепла підлога на кухні, в коридорі, туалет та ванна. Вікна з подвійним склопакетом. Вікна виходять на дві сторони. Повністю зроблене опалення, в комплекті з котлом. Зроблені туалет та ванна, плитка в коридорі. Є плитка на кухню та балкон, ще не покладена. Стіни штукатурені та шпакльовані. Показ за домовленістю.

власник
Тарнавского Мирона Генерала улица, 38, Аляска, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Стильна квартира в хорошому районі готова для проживання. Пиблизу школа, садочок, парк. Новий будинок.

власник
Карпенко улица, 8А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

P.S. Допомога агенцій не потрібна! Продається квартира з дизайнерським ремонтом, залишається усе, зроблено з дорогих якісних матеріалів робилося для себе, нова техніка холодильник, духова і варильна поверхня Bosch, стіральна машинка виробник Німеччина також. душова якісна, змішувачі Grohe, унітаз Італія. По всій квартирі Є тепла підлога та батареі, можна використовувати або теплу підлогу або батареі.Дизайнерські деревяні двері, ліжко та тумбочки бук, матрас оптопедичний. 2 телевізори на кухні та в спальні.Велика кухня студія з розкладним великим диваном, можна використовувати як жилу кімнату, Велика шафа купе на коридорі.Квартира виходить на сонячну сторону з гарним краєвидом на басейн, не кутова, знаходиться посередині, зимою дуже тепла!Встановлені якісні вікна 3 скла, двері броньовані з секретними замками! Поряд парк, ринок, 5 хв до центру. Дуже гарний парковий район, збоку басейн, корт тенісний, майданчик для прогулянок! В ціну входить пощекатурений підвал з металічними дверима з правом власності! За додаткову плату можна придбати біля будинку є гараж!

власник
Белогорская улица, 18Г, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Переглядати можна зараз!  Сонячна сторона! Зручне розташування! В центрі міста! Поруч парки і місця для відпочинку і шопінгу(закупів)! Школи, садочки і лікарні в пішій доступності! Побутова техніка і меблі! Кондиціонер і підігрівні підлоги! 2 кімнати і кухня-студія з великою залою(яку можна перегородити декоративними склоблоками, або дизайнерською стіною з інтерєрним півкругом і розсувними дверима на повноцінну кімнату), 2 балкони(лоджії)! На території будинку достатня кількість паркувань для авто, 2 дитячих майданчика:1- з ігровими зонами;2- закритого типу для футболу, тенісу, баскетболу, волейболу! Квартира мрії!!!

власник
Продаж 2 кімнатної квартири
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартира з кухнею-студією та двома лоджіями на вулиці Лучаківського 5а. Ідеальне розташування в спальному районі міста, з вікнами, що виходять на сонячну сторону, забезпечує яскраве освітлення протягом дня. Квартира частково зроблена - 75% ремонту вже завершено. Індивідуальне опалення, котел та тепла підлога забезпечать комфорт у будь-яку погоду. Також встановлена електропроводка. Інфраструктура району включає зупинку громадського транспорту, садочки, школи та інші необхідні заклади. Насолоджуйтеся міським життям, перебуваючи вдало віддаленими від міської суєти. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Лучаковского улица, 5А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двох кімнатної квартири у новобудові. Індивідуальне опалення, тепла підлога у зоні плитки. Євроремонт. Всі меблі та техніка залишається. Огляд у зручний для вас час. Телефонуйте!!!

Галицкая улица, 7В, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира поблизу центру. Цегляний будинок. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога в зоні плитки. Залишаються всі меблі і побутова техніка. До центру і озера - 5 хвилин Можливий торг

Галицкая улица, 7В, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Евгения Коновальца улица, 19, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 3-кімнатну квартиру в тихому районі міста, по сусідству з приватним сектором та парком Національного Відродження. Будинок знаходиться на вул. Коновальця Квартира на 5 поверсі, є ліфт, три балкони, 2 з яких засклені. Залито стяжку, поштукатурено стіни, розведено опалення

Евгения Коновальца улица, 19, Канада, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Запрошуємо вас відкрити для себе ідеальне поєднання комфорту та простору в цій чудовій трикімнатній квартирі. Ця квартира пропонує вам все, що потрібно для зручного та комфортного життя. Велика спальня, вітальня та дитяча кімната дарують вам достатньо місця для вашої родини чи гостей. Особливою перевагою є велика кухня. Розташування цієї квартири просто чудове: всього 15 хвилин пішки до центру міста та ринку, що дозволяє вам насолоджуватися всіма перевагами міського життя без зайвого транспорту. Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садочки та зупинки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час.

Карпенко улица, 44, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двоповерхової квартири в історичному центрі міста. Загальна площа 152.6 м.кв. Два окремі входи, два санвузли, дві кухні, 6 окремих кімнат, великий підвал та гараж. Комфортний внутрішній двір. Централізоване опалення, є бойлер та колонка на підігрів води. Гарна локація. Близько до будь якої частини міста. Даний вид нерухомості чудова інвестиція для бізнесу чи для придбання власного житла.

Франко Ивана улица, 4, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира в новобудові в.С.Бандери ,обжитий будинок, є документи,встановлено індивідуальне опалення, частково ремонт, додаються будівельні і оздоблювальні матеріали , є дизайнерський план ремонту.

Продається трикімнатна квартира в новобудові.
olx.ua
1 - 24 з 738 результатів