Однокімнатна квартира-студія в елітній новобудові у ЖК Панорама. Ідеальний варіант ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ! Квартира має все необхідне для вашого комфортного проживання. Починаючи з подушок та ковдри і закінчуючи гладильною дошкою, роботом-пилососом. Ремонт робився для себе тому все якісне та дороге. Квартира укомплектована: - газовий котел для опалення фірми – «Vaillant turbo TEC pro» - вбудований холодильник з морозильною камерою, духовка, мікрохвильова піч, посудомийка, індукційна плитка фірми – «Gorenje» - вбудована кухонна витяжка фірми – «Elica» - плазмовий телевізор із функцією Smart TV - робот пилосос із функцією вологого прибирання - пральна машина фірми – «Samsung» - кавова машина фірми – «Philips» - вбудований декоративний камін з функцією обігріву квартири -кондиціонер з функцією охолодження та обігріву фірми – «Wild Wind» - кухонна сантехніка фірми - «Franke» - душова сантехніка інсталяційної фірми – «GROHE» - кутова душова кабіна та ванне настінне дзеркало LIVO MEDIA фірми – «LIBERTY», яке має функцію «радіо» - встановлено кольоровий відеодомофон - вмонтовано Wi-Fi роутер та інтернет розетку під телевізор. У квартирі тепла підлога у кухні, туалеті та ванній кімнаті. На вікнах квартири та лоджії встановлено москітні сітки. В квартирі присутні спальні та кухонні набори для життя та господарства. Ніхто не проживав. Квартира варта своєї ціни, кожна деталь продумана для практичного використання. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Чумацька вул., 2
rieltor.ua

Продаж сучасної квартири з дизайнерським ремонтом у будинку преміум класу. Для ремонту використані лише найкращі матеріали. • Дзеркало із підсвіткою, музикою та антизапотіванням • Електричний камін з реальним підігрівом • Фірмові змішувачі, душова кабіна з системою скритого монтажу із тропічним душем • Кондиціонер із фільтром та зливом конденсату • Тепла підлога в кухні та санвузлах • Посудомийна машина, холодильник прихованого монтажу та уся побутова техніка фірми Gorenje • Двоконтурний котел Vaillant • Телевізор з функцією Smart TV, відеодомофон, прихований wi-fi • робот-пилосос, кавова машина та посуд Багато інших особливостей чекає на вас під час огляду!

Чумацька вул., 2
rieltor.ua

Шикарна квартира з панорамним видом у одному з найпрестижніших районів міста! Це новий житловий комплекс у мікрорайоні Дружба з якісного цегляного будівництва. Зовнішні стіни завтовшки 80 см з утепленням, цегляні перегородки та посилена стіна з мінвати між квартирами забезпечують відмінну шумоізоляцію. У комплексі є підземний паркінг, а також дитячі та спортивні майданчики. Сучасна система димовидалення гарантує безпеку, а рекуператор повітря забезпечує постійну вентиляцію з закритими вікнами, захищаючи від вологи. Вікна та вхідні двері виготовлені з преміум-матеріалів. Кухня з виходом на засклену лоджію, три простори кімнати та роздільний санвузол. У вітальні є балкон площею 4,5 кв.м. з панорамним заскленням та захопливим видом на місто. У передпокої є місце для шафи-гардеробної. У квартирі виконано електричну розводку, підключено всі комунікації, залито стяжку та проведено штукатурку. Здача з усіма лічильниками.

Тролейбусна вул., 7А
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира на першому зручному поверсі. У квартирі був зроблений ремонт 2018 року з нуля. Дві окремі спальні, засклений баклан, який має ковані решітки. Окремі санвузол та ванна кімната. Поблизу дві школи, садочок, спортивна школа. Для дітей дорогу переходити не потрібно. Зупинка біля будинку. Квартира куплялася для зручності сімʼї з дітьми. ТРЦ Подоляни дуже близько 5 хв. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Курбаса Л. вул., 4
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новому районі.Розвивинена інфраструктура.Поруч магазини,садочок,школа.Поряд зупинки громадського транспорту.Квартира світла та затишна,після ремонту.Індивідуальне опалення,кухня студія.Затишний двір.Зпходь та живи.Показ в зручний для Вас час!!!

Київська, 9
rieltor.ua

+380 (50) 697 30 63- центр продажу ❗️ Продається двокімнатна квартира в новобудові на вулиці Смакули😍 Розташована на 6-му поверсі. Квартира має сирий стан, що дозволяє власникам облаштувати простір на свій смак. 🔥 Світлі кімнати забезпечують затишну атмосферу та достатнє природне освітлення.☁️

Київська вул., 9Б
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора однокімнатна квартира з панорамними вікнами, загальною площею 40 кв.м., що розташована на вул. Загребельна. В тихому, спальному районі з прекрасним краєвидом на парк Здоровʼя, у 2 хв. ходьби до економічного університету. Ідеальна для комфортного життя. .Зовсім поруч також знаходиться Макдональдз, продуктові магазини. Квартира розміщена на другому поверсі трьохповерхового багатоквартиного будинку. Стіни виконано з цегли. Новий сучасний ремонт, дизайн проект.Вбудований холодильник, духовка, мікрохвильова, посудомийка. Відео по запиту. Заведені всі комунікації: електрика, вода, газ, інтернет Здача будинку в експлуатацію відбудеться у 2024 році. Також разом з квартирою можна придбати кладову (різної площі).

власник
Загребельная улица, 51, Дружба, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

+38**************63 центр продажу Пропонується до продажу простора двокімнатна квартира за адресою: Київська, 9г. Загальна площа — 78 кв.м, що дозволяє комфортно розмістити сім’ю. Квартира має два санвузли, що забезпечує додаткову зручність для мешканців. Простір світлий, з гарним плануванням. Ціна — 60 000$. Ідеальне співвідношення ціни та якості.

Квартира Тернопіль.Квартира по вул. Київська.Купити квартиру Тернопіль
olx.ua

ID: 019 457 Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира на вул. Київська 9 Б. Загальною площею 57 кв.м. Квартира у сучасному стилі, у пастельних тонах. Інфраструктура: магазини, школи, транспорт у пішій доступності. Номер оголошення на сайті компанії: SF-3-019-457-LX.

Продаж 2 кім. Квартири вул. Київська
olx.ua

Продажа 2 кімнатноі квартири 6-6 центр коло драм театру

Продажа 2 кімнатної квартири вул.Грушеаського 1
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

Продаю 2 к квартиру в самому центрі міста на Грушевського 1 Будинок цегляний, дві квартири на поверсі • 6 поверх з 6 • загальна площа 53 кв. м • кухня 12,3 • санвузол роздільний • високі стелі 2,85 Квартира з неймовірним видом на головну площу Тернополя! Локація дуже хороша, магазини, школи, є все необхідне для комфортного проживання. Запрошуємо на огляд! Тел. 09******11

Продаю квартиру в самому центрі Тернополя
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові по вул. Пирогова. Квартира світла простора, окремі кімнати, роздільний санвузол. Будинок здано, ліфт працює. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо на продаж затишну квартиру із зручним плануванням та стильним ремонтом. Квартира розташована на вул. Київська, сучасна новобудова із розвиненою інфраструктурою. Є великий дитячий майданчик, підземний паркінг. В квартирі 2 окремі кімнати та простора кухня-студія. Велика гардеробна, суміжний санвузол та засклений балкон.

Киевская улица, 9Д, Северный, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира чотирикімнатна з індивідуальним опаленням на першому високому поверсі над гаражами. За додаткову плату є гараж

Самчука Уласа улица, 33, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається світла і простора квартира 83м² на зручному третьому поверсі цегляного, десятиповерхового будинку в центрі Тернополя. поруч з супермаркетом "Новус" і рестораном "Три Миколи". Недалеко від будинку є зупинки громадського транспорту з прекрасним поєднанням по місту. У 200 метрах від будинку є сад, також неподалік школа та поліклініка. Неподалік є багато магазинів і закладів дозвілля. У пішої доступності автовокзал і центральний ринок. Квартира спроектована під індивідуальне опалення, зроблений тепла підлога в коридорі, кухні і роздільному санвузлі. Цегляна будівництво, цегляні Перестенко, оштукатурені, залито стяжку. Поставлено якісні вікна та вхідні двері. Хоча будинок і знаходиться в центрі, але він відмежований від галасливих вулиць і доріг, тому в квартирі тихо і затишно. Вікна виходять на спокійний внутрішній двір із зеленими насадженнями. Ідеальна квартира для тих, хто цінує спокій і затишок, але хоче жити в центрі. Більш детально по телефону. Ключі в агентстві. Огляд у зручний для вас час. - Даний обєкт під програму кредитування "єОселя" не підходить.

Стадниковой Софии улица, 9/11, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова, будинок зданий, перепис дольової участі. Проведені ремонтні роботи частково (тепла підлога, газовий котел, радіатори, розводка опалення та електрики, тощо) Затишне розташування, комфортний поверх, працює ліфт. Сп

Троллейбусная улица, 15А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 96 м2 з 2 лоджіями у мансардному поверсі сучасної монолітної новобудови за вул. Тролейбусна (р-н Дружба). Код квартири - #2 5 1 3 6 3 4 3 10 поверх з 10 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; лоджія; сирець. У квартирі підключені лічильники та комунікації, встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, засклені лоджії, залита частково стяжка. Технічний поверх над квартирою утеплений. Стан квартири готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування окремі житлові кімнати, кухня площею 13 м2 передбачає можливість поділу на функціональні зони, 2 санвузли, гардеробна, є окрема комірка на кухні та коридор. Є можливість купити наземне паркомісце. Можливе переоформлення документів, щоб продати під "єОселя". Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд.

Троллейбусная улица, 15В, Дружба, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Панельний будинок. індивідуальне опалення , балкон , лоджія, вікна нові, двері деревяні, ліфт новий, усі в монтовані меблі залишають

Евгения Коновальца улица, 8, Канада, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира у цегляному будинку з ремонтом. Будинок утеплений, міцний та надійний. У квартирі є: -три кімнати -кухня -два санвузли -два балкони -та просторий коридор У квартирі всюди натяжні стелі, індивідуальне опалення(батареї в кожній кімнаті). Стіни пофарбовані у білий колір, у туалеті є сантехніка. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час !

Смакулы улица, 2, Северный, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Простора трикімнатна квартира в цегляній новобудові. Кімнати окремі, санвузол теж окремий. Є гардеробна. Три балкони. Після забудівника. Переуступка

Пирогова улица, 50, Центр, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Простора трикімнатна квартира в цегляній новобудові. Вигляд панорамний на місто. Три балкони. Індивідуальне газове опалення. Сира. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

️ Продається простора 3 кімнатна квартира в новому цегляному будинку, вулиця Текстильна!!! ️ Квартира загальною площею 97кв м, розташована на 6 поверсі з 10, не кутова!!! ️ Гарне та чітке планування на дві сторони, просторі кімнати, велика кухня, балкон на два вікна!!! Будинок заселений, ліфт працює!!! Ціна 60 000$ торг присутній!!! XXXXXXXXXX Оксана

Текстильная улица, 24Г, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Шикарна квартира з панорамним видом у одному з найпрестижніших районів міста! Це новий житловий комплекс у мікрорайоні Дружба з якісного цегляного будівництва. Зовнішні стіни завтовшки 80 см з утепленням, цегляні перегородки та посилена стіна з мінвати між квартирами забезпечують відмінну шумоізоляцію. У комплексі є підземний паркінг, а також дитячі та спортивні майданчики. Сучасна система димовидалення гарантує безпеку, а рекуператор повітря забезпечує постійну вентиляцію з закритими вікнами, захищаючи від вологи. Вікна та вхідні двері виготовлені з преміум-матеріалів. Кухня з виходом на засклену лоджію, три простори кімнати та роздільний санвузол. У вітальні є балкон площею 4, 5 кв.м. з панорамним заскленням та захопливим видом на місто. У передпокої є місце для шафи-гардеробної. У квартирі виконано електричну розводку, підключено всі комунікації, залито стяжку та проведено штукатурку. Здача з усіма лічильниками.

Троллейбусная улица, 7А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Розкішна видова квартира в одному з найкращих районів міста!! Новий житловий комплекс, мікрорайон Дружба Дуже якісне цегляне будівництво! ️Товщина зовнішньої стіни з утепленнням 80см!!Перестінки цегляні. Між квартирами потовщена стіна з мінватою, що забезпечує додаткову шумоізоляцію. ️Підземний паркінг, дитячий, спортивний майданчики. ️Сучасна безпечна димовивідна система в будинку. ️Рекуператор повітря в квартирі( постійна вентиляція повітря з закритими вікнами, захист від вологи). ️Вікна та вхідні двері преміум якості. Кухня з виходом на засклену лоджію, три просторі кімнати, роздільний санвузол. У вітальні балкон 4, 5 кв.м. з панорамним заскленням і неймовірним видом на місто! У вхідній зоні є місце під шафу-гардеробну. Зроблено розводку електрики, заведено комунікації, залита стяжка по всій квартирі, штукатурка по маяках. Здача зі всіма лічильниками. Перепис по договору дольової участі Здача будинку -4 квартал 2024року Показ за попередньою домовленістю ВІДЕООГЛЯД ( Viber, Telegram, WhatsApp

Троллейбусная улица, 7А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 171 результатів