Продається затишна двокімнатна квартира у престижному місці міста Тернопіль. Розташована на вулиці Дружби, район Дружба. Загальна площа квартири становить 56 квадратних метрів, що дозволяє створити комфортний простір для вашої сімї. Квартира розташована на останньому поверсі пятиповерхового будинку, що забезпечує тишу, спокій та прекрасний вид з вікон. У квартирі є балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям. Прекрасне розташування - поруч з парком та озором, зручна інфраструктура , зручний доїзд та багато інших переваг роблять цю квартиру ідеальним варіантом для життя. Звертайтесь за деталями та для організації перегляду!

ексклюзив
Дружби вул., 3
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартиора в новому зданому будинку. Якісний сучасий ремонт. У квартирі дві кімнати, одна з яких прохідна та велика кухня студія. Встановлено індивідуальне опалення, якісно зроблена тепла підлога у кухні, коридорі та санвузлі. Затишна, світла квартира, двохстороння. Великі панорамні вікна у кухні надають особливої атмосфери. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги та кондаціонер. Меблі та техніка залишаються, у квартирі ще ніхто не проживав.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 51 м2 з панорамними вікнами та заскленим балконом у високому 1 поверсі цегляної малоповерхової новобудови за вул. Циганська (р-н Новий Світ). Код квартири - #24068733 • 1 поверх з 4; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з кухонними меблями; • ремонт; • домофон. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення, кухонні меблі та витяжна вентиляція, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру у світлих тонах. Квартира має роздільне планування – окрема житлова кімната з виходом на балкон та кухня-студія площею 16 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається повністю готовою для меблювання та заселення. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Циганська вул., 7
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на бульварі Д. Вишнівецького. Загальна площа - 52 кв.м, комфортний 3 поверх, у будинку є ліфт. У квартирі зроблено сучасний ремонт, замінено електропроводку, нові радіатори, євровікна, якісні вхідні двері, встановлено електробойлер на гарячу воду. Засклено балкон. Кухня повністю облаштована меблями та побутовою технікою ( варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор). У кімнатах та коридорі - місткі шафи-купе. Чудова локація, зручна транспортна розвязка. Поруч школи, садочки. Ціна 55000 $. Торг. Телефон для довідок: 067 352 70 86.

Вишневецького Д. бульв., 5
rieltor.ua

Продається велика, простора квартира з окремими кімнатами та санвузлом,санвузол. Є можливість приватизувати магсардний поверх над квартирою площею 80м2

Вільхова вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Простора квартира 78 кв.м., у цегляному будинку, розташованому в спокійному місці, де навкруги багато зелені, приватні забудови й водночас недалеко до зупинки громадського транспорту та всієї необхідної інфраструктури. Затишна, сонячна квартира: дві повноцінні кімнати практичної квадратної форми з лоджією та окрема кухня з балконом. Лоджія з панорамними вікнами, протяжністю на дві кімнати, звідки відкривається прекрасний краєвид на ліс. Великий коридор. Є можливість перепланування площі квартири за власним смаком. В під"їзді зроблено ремонт в світлих тонах. На площадці чотири квартири. Будинок оснащений ліфтом. Підведені всі комунікації, завершується благоустрій прибудинкової території. Поряд "McDonalds", різнопрофільні магазини, Західноукраїнський національний університет, 12 хв. пішої ходи до міського озера і парку "Сопільче". Здача будинку планується у листопаді 2023 року. Договір дольової участі повністю сплачено, перепис для покупця безкоштовний! Можливий торг.

Львівська вул., 22
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру на 11 поверсі, з неймовірним краєвидом. Квартира дуже світла, знаходиться на останньому поверсі, має дві окремі спальні та велику кухню-студію, балкон, окрему гардеробну та санвузол. В квартирі зроблений хороший ремонт, залишаються меблі в спальні та вітальні, техніка на кухні. Сам будинок утеплений, створено ОСББ, хороші сусіди, поруч знаходяться магазини, великий супермаркет, садочки, школа, зупинка громадського транспорту. Для мешканців та гостей є безліч парко-місць для авто, також двоповерховий підземний паркінг. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, зателефонуйте і ми з радістю вам відповім

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі квартиру, що розташована майже в центрі міста. Зручну тим що поряд школа, садочок та парк. Недалеко від будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до будь-якої частини міста. Потребується проведення ремонту, що дозволить новим власникам створити комфортне житло за своїм смаком. У квартирі є: -дві спальні -одна вітальня -дитяча кімната -кухня -санвузол -балкон -велика лоджія -кладовка Будинок складається з 4 поверхів, на кожному з яких розташована лише одна квартира, що забезпечує приватність і тишу. Подвіря закривається, що дозволяє дітям гратися в безпеці, а також має 4 паркомісця і альтанку для відпочинку мешканців. Є власне укриття та загальне місце для зберігання велосипедів та колясок Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Бандери Степана просп., 9
rieltor.ua

🏡 Продається нова квартира з євроремонтом 🌟 🔑 Пропозиція від власника: Продається чудова квартира у новозбудованому будинку 2023 року. 📍 Розташування та будинок: Новобудова з газоблоку, забезпечує високий рівень теплоізоляції . Квартира на 10 поверсі з 10, що гарантує вам тишу та чудовий вид з вікна на річку 🌊. Закритий двір з обмеженим доступом для вашої безпеки 🚪. 🏠 Опис квартири: Загальна площа 50 м², що створює відчуття простору 🏡. 2 кімнати, але вітальня зразу з входом у квартиру, що додає зручності у повсякденному житті 🛋️. Новий дизайнерський євроремонт, що надає квартирі сучасного та стильного вигляду 🎨. Кондиціонер вже встановлений для вашого комфорту влітку ❄️. 🛠️ Характеристики та зручності: Стан квартири: євроремонт, готова до заселення 🏠. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка, що додає естетичності будинку 🌺. Вентиляція/кондиціонування: кондиціонер для забезпечення оптимального мікроклімату у квартирі 🌬️. 💰 Ціна: 55 000 $. 📹 Детальніший опис у відео. Звертайтеся за деталями та організацією перегляду прямо зараз! 📞 Не втрачайте шанс стати власником цієї чудової квартири з прекрасним видом та євроремонтом! 🏙️

Цегельний пров., 2
rieltor.ua

Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової 1-кімнатної квартири з індивідуальним підігрівом підлоги у новобудові на вулиці Довженка, м.Тернопіль.Ця стильна квартира з євроремонтом вражає своєю елегантністю та комфортом. Вона оснащена вхідними броньованими дверима та металопластиковими вікнами з трьома камерами склопакета, забезпечуючи відмінну звукоізоляцію та теплозбереження.Підігрів води забезпечується двоконтурним котлом, а опалення здійснюється за допомогою індивідуального газового опалення. Квартира має роздільний санвузол та засклену лоджію, яка створює додатковий простір для відпочинку чи роботи.Не втрачайте шансу жити в затишному та комфортному просторі у самому серці міста! Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири. Якщо у вас є ще які-небудь питання або корективи, будь ласка, дайте мені знати! Телефонуйте у зручний для вас час!

Довженка О. вул., 26
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 2 км квартира на Майдані Перемоги, масив Дружба. В квартирі зроблено євроремонт, замінена повністю електропроводка, вся сантехніка,вікна металопластикові, енергозберігаючі, броньовані вхідні двері, здійснено капітальний ремонт. Встановлено кухонний гарнітур з вмонтованою побутовою технікою. Гарне планування, кімнати окремі, на дві сторони, є гардеробна. Опаленя централіоване та газова колонка на гарячу воду. Будинок цегляний, комфортний другий поверх, квартира не кутова. Гарне місцерозташування, поруч супермаркети, університет, зупинка громадського транспорту, школа, садочок, Тернопільський став, центр міста в пішій доступності.

Перемоги пл., 4
rieltor.ua

Квартира знаходиться в гарному затишному містечку поблизу садіки школа. До озера та парку 2хв сполучення ідеальне ціна дешевша від забудовника

власник
Квартира  ціна 55000 дол як від забудовника
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири по вул.Лисенка( Старий Парк). 5 хвилин до Центру міста. Будинок цегляний. Квартира знаходиться на першому поверсі. Хороше планування, всі кімнати просторі та окремі. Квартира у хорошому житловому стані, встановлено індивідуальне опалення. Хороше місце розташування. Все, що необхідно для комфортного проживання, є поруч. Показуємо за попередньою домовленістю. Телефонуйте!!!

Лысенко улица, 6, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-кімнатну квартиру у новобудові без оздоблювальних робіт.Загальна площа складає 90 м².Розташована на вул. Білогірська.Комфортний 4-й поверх з 11-ти. Не втрачайте шанс стати власниками цієї просторої та зручної квартири.Зателефонуйте нам зараз! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-897-858-DR.

Белогорская улица, 3А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира поблизу центру на проспекті Степана Бандери. Комфортний 3 поверх поверх. Велика площа - 103 квадратних метри. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ. 3 окремі спальні. Шикарне місцерозташування будинку - 5 хвилин до центру, 5 хвилин до Парку Слави. Поруч школа, дитячі садочки, вся необхідна інфраструктура.

Бандеры Степана проспект, 9, Центр, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Нова пропозиція! Гарна 3 кімнатна квартира в затишному місці, комфортний 2 поверх, всі кімнати роздільні, не кутова.Залишають меблі на кухні, холодильник.Є великий підвал. За детальнішою інформацією телефонуйте.

Карпенко улица, 26, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира з розкішними краєвидами в кількох хвилинах ходьби до лісу, озера та парку Таких варіантів житла в Тернополі небагато, тому приходьте прицінюватись Великим плюсом є розведена тепла підлога по всій площі квартири, чорнова штукатурка та стяжка Будинок зданий в експлуатацію, перепис по дольовій

Львовская улица, 22, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Кватира в новобудові, гарне планування, будинок зданий в експлуатацію, є документи. Поруч парк та озеро, пляж!!! Окремі кімнати, окремий санвузол. Є засклений балкон. Вмонтовано розводку індивідуального опалення, тепла підлога. Поруч садок, школа, зупинка транспорту, магазини тощо. Ключі, огляд по домовленості.

Наливайко улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається!!! З км квартира вул Симоненка р/н28-29школи Поблизу супермаркети, зупинки громацького транспорту, школи та садочки Ціна 55000$ торг Ремонт; іо; меблі; уся побутова техніка Все залишають в квартирі! 64м.кв/40/12; 7/10 п; квартира дуже світла та сонячна Огляд в зручний час

Симоненко Василия улица, 1, Аляска, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна квартира поруч із парком.Залишаються усі меблі та техніка. Усі деталі за телефоном .

Евгения Коновальца улица, 10, Канада, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 932 331 Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира по вул. Київська, загальною площею 64 кв.м. Квартира не кутова. В хорошому районі. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-932-331-DR.

Киевская улица, 14, Бам (Солнечный), Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається шикарна квартира в новому зданому будинку. Дизайнерський євроремонт. Дуже все зі смаком і продумано.Зонована в дві кімнати. Квартира світла, простора з гарним виглядом з вікна. Балкон засклений. Зроблено красиво і якісно! Холодильник, пралка, плазма, мікрохвильова - все є! Квартира не кутова. Кругом бруківка, облаштований майданчик, відпочинкова зона.Вживу ще ефектніша, як на фото. Торг. Ключі.

ул. Подволочиское шоссе, 3, Восточный, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в новобудові. Кімнати окремі. Ремонт, індивідуальне опалення. Тепла підлога. Є кладовка.

Яремы улица, 14, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-к світла, простора квартира з гарним класичним плануванням і власною міжповерховою кладовкою (окремі документи право власності). Документи більше 3-х років. Квартира сира, не кутова, розводка світла і тепла, санвузол суміжний. Встановлено індивідуальне опалення (двоконтурний котел), підігрів підлоги (ванна, кухня). Замінено вікна на 6-камерні, стіни 80 см, балкон засклений, балконні двері в підлогу ( можливість зробити кабінет або відпочинкову зону). Квартира дуже сонячна. Багато місця для паркування. Телефонуйте - оглядайте - купуйте

Будного Степана улица, 57, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 372 результатів