Продам однокімнатну квартиру в цегляному будинку. Будинок новий, квартира знаходиться на 1 поверсі, 2-ох підїздного будинку. Все що бачите на фото, все лишається. Кімната - 18.3 Ванна - 3.9 Кухня -9.7 Гардеробна - 3.1 Балкон - 1.6 Квартира повністю готова до проживання, ідеальний варіант для здачі в оренду. Опалення автономне. Балкон великий.Натяжні стелі. Будинок цегляний, утеплений. є технічний поверх, ліфти працюють. Поблизу розташовані магазини, супермаркети, навчальні заклади, тренажерний зал, церква, відділення пошти, транспортні зупинки і інше. Показуємо в зручний для вас час, телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Смакули, 2
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31
rieltor.ua

Запрошуємо вас оглянути цю затишну однокімнатну квартиру, розташовану у мікрорайоні Дружба. Будинок, де знаходиться квартира, має цегляну конструкцію, що забезпечує надійність та довговічність. Квартира має централізоване опалення. Комунальні платежі вражають своєю низькою вартістю, що становить лише 800 грн взимку та 400 грн влітку. Засклений балкон додає простору та можливості насолодитися свіжим повітрям у будь-яку погоду. Місце розташування цієї квартири є просто відмінним. Поруч знаходяться педагогічний університет, школа та дитячий садок, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Лише 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту забезпечують зручний доступ до будь-якої частини міста. Вікна квартири виходять у двір, що додає тиші та спокою. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4
rieltor.ua

Квартира в новобудові по вул. Тролейбусна, будинок зданий в експлуатацію, обжитий, ліфт працює, документи на право власності. Хороше сучасне планування, є балкон, квартира продається разом з підвалом, який входить у вартість. Показ в зручний час.

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua

Терміново продається простора квартира в цегляному будинку, розташованому на вулиці Вишнівецького. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає комфортне житло в затишному районі міста. -Місцезнаходження: бул.Вишнівецького, одна з тих небагатьох вулиць, де поєднується спокійне життя в міському середовищі. -Площа: 96 м², що надає великий простір для втілення вашої креативності та ідей. -Стан: Квартира продається без ремонту, що дає вам можливість створити житло своєї мрії відповідно до ваших уподобань та потреб. - Вільне планування дозволить вам максимально оптимізувати простір відповідно до вашого стилю життя. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Вишневецького Д. бульв., 12
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира з просторою площею. До вашої уваги велика кімната, кухня-студія, санвузол, комора та затишний балкончик. Ідеальний варіант для сімейної пари, яка цінує комфорт та затишок. Квартира розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Також для покупця бонусом буде коморка у паркінгу. Не втрачайте шансу зробити цю прекрасну квартиру своїм новим домом ! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 7Г
rieltor.ua

Продам затишну, світлу 2-х кімнатну квартиру Засклені балкон у спальні та лоджія у залі із гарним краєвидом. Вікна металопластикові. У вані та кухні плитка, в кімнатах паркет. Меблі залишаються частково. Опалення центральне. Є бойлер (гаряча вода цілодобово). Компактна та затишна, готова до проживання. Не потребує додаткових витрат. Зручне місце розташування. 5хв. ходьби до школи та садочку. Поруч зупинки громадського транспорту, зручне сполучення з будь-яким мікрорайоном міста. Недалеко парк Національного відродження. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 12
rieltor.ua

2 кімантна квартира (кухня-студія), під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування ), гарний вигляд з вікна.

Київська-Смакули, 1
rieltor.ua

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua

Затишна квартира, яка не лише забезпечить вам комфортне проживання, а й зробить ваше життя ще приємнішим завдяки своєму ідеальному розташуванню та зручностям. У цьому житлі є все необхідне для вашого комфортного життя. Велика кімната забезпечить вам достатньо місця для розслаблення та відпочинку, Квартира знаходиться в центрі міста, ви маєте доступ до усіх необхідних сервісів та розваг. школи, садочки, магазини та зупинки розташовані поруч, що робить ваше щоденне життя максимально зручним і безпечним. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Шпитальна вул., 19
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається трьох кімнатна квартира в затишному та спокійному районі.Квартира світла, простора.Велика та простора кухня.Поруч розвинена інфраструктура.

Назарія Яремчука, 39
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру близько центру Квартира сонячна, з новим ремонтом і меблями. Одна кімната має лоджію з робочою зоною. Затишна кухня. Весь ремонт зроблений у світлих тонах. Гарні міцні вхідні двері. Все робилося для себе. Частково залишаються меблі та вся техніка. Квартира готова для проживання. Близько до центру, у будинку є кавярня, де ви можете випити каву, затишне спокійне місце. Також є підвал 2 м.кв. Телефонуйте,покажемо квартиру у зручний для вас час!

Олени Теліги, 9
rieltor.ua

Продам квартиру зі стильним ремонтом - Вулиця Київська - Площа 34м² - Поверх 8/11 - Індивідуальне опалення, тепла підлога в коридорі та санвузлі - Свіжий ремонт виконаний з якісних матеріалів - Планування студійного типу - В коридорі є ніша під гардероб - Перепис по договору дольової участі - Велика прибудинкова територія з дитячим майданчиком - Є підземний паркінг (можна придбати або орендувати) - Новий мікрорайон з необхідною інфраструктурою Вартість 35500$ За детальною інформацією телефонуйте 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина Агенція нерухомості «Тер-консульт»

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Пропоную придбати однокімнатну квартиру в новобудові. Стан квартири після забудовника. Будинок введений в експлуатацію. Світла та затишна квартира у спокійному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. У квартирі зроблено стяжку, встановлено вхідні двері, вікна, лічильники. Більше інформації ви можете отримати зателефонувавши нам за вказаним номером телефону.

ексклюзив
Довженка, 26
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10
rieltor.ua

Продаж квартири у новобудові по вул. Текстильна. Стан після забудовника. Світла та простора. Панорамні вікна. Є гардеробна. Санвузол суміжний. Комфортний третій поверх. Будинок цегляний та зовні утеплений. Зроблено розводку індивідуального опалення та підігрів підлоги. Будинок зданий, перепис по договору дольової участі.

Текстильна вул., 24
rieltor.ua

Продається простора двокімнатна квартира в житловому комплексі Рідний дім. Квартира сира, зроблено теплу підлогу, залита стяжка, розведена електропроводка. Квартира на сьомому поверсі, цегляний будинок, під індивідуальне опалення. В ціну квартири входить підвал.

Микулинецька вул., 116
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири без комісійних агенції ЖК Варшавський мікрорайон . Загальна площа 40,2 м2, простора квартира , висота стелі 2,7 м. Власна котельня. Монолітно-каркасний будинок, стіни з керамоблоку, фасад утеплено мінеральною ватою. Надземний паркінг. Здача будинку планується на другий квартал 2024 року. Огляд у зручний для Вас час.

Підволочиське шоссе, 7
rieltor.ua

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Продаж 1км квартири в новому ЖК Рідний дім, по вулиці Микулинецька, район Авторинок. Будинок зданий, цегляний, утеплений. Квартира без внутрішніх робіт, не кутова, зроблена розводка для опалення. Зручний другий поверх. Перепис дольової участі.

Микулинецька вул., 116Р
rieltor.ua

Пропоную придбати двокімнатну квартиру яка розташована у Центрі міста поблизу озера та парку Шевченка. Квартира потребує ремонту. Кімнати окремі. Санвузол суміжний.Центральне опалення, є колонка для підігріву води. Ця пропозиція для любителів центральної частини міста.

ексклюзив
Старий Ринок вул., 1
rieltor.ua

Продається гарна квартира із сучасним євроремонтом розташована на вул. Київська. Загальна площа квартири 31 кв.м.. Встановлено індивідуальне опалення, розведена тепла підлога. Квартира готова до заселення. За детальною інформацією телефонуйте.

Київська вул., 9г
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири загальною площею 51,4 кв. м.. Квартира розташована на вул. Львівська. Гарне місцерозташування, розвинена інфраструктура, поруч університет. Квартира після забудовника. Простора кухня з лоджією з панорамними вікнами і спальня з великою нішею, яку можна перепланувати у гардеробну. Квартира неуцтвом, сонячна, вікна виходять на південну сторону. Огляд у зручний для Вас час! Телефонуйте!

Львівська вул., 22
rieltor.ua

* Квартира в якісному цегляному будинку; * Забудовник "Тернопільбуд"; * Будівництво з використанням європейських технологій; * Найкращий, третій поверх; * Світла і простора, тепла не кутова; * Сучасне двостороннє планування; * Велика кухня з балконом окрема кімната; * Затишний район з розвинутою інфраструктурою.

Довженка О. вул., 24
rieltor.ua
1 - 24 з 667 результатів