Запрошуємо вас оглянути цю затишну однокімнатну квартиру, розташовану у мікрорайоні Дружба. Будинок, де знаходиться квартира, має цегляну конструкцію, що забезпечує надійність та довговічність. Квартира має централізоване опалення. Комунальні платежі вражають своєю низькою вартістю, що становить лише 800 грн взимку та 400 грн влітку. Засклений балкон додає простору та можливості насолодитися свіжим повітрям у будь-яку погоду. Місце розташування цієї квартири є просто відмінним. Поруч знаходяться педагогічний університет, школа та дитячий садок, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Лише 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту забезпечують зручний доступ до будь-якої частини міста. Вікна квартири виходять у двір, що додає тиші та спокою. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І.Блажкевич, Дружба. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5м2, площа кімнати 7,6м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети, університети.

Макаренка вул., 2
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31
rieltor.ua

Затишна квартира, яка не лише забезпечить вам комфортне проживання, а й зробить ваше життя ще приємнішим завдяки своєму ідеальному розташуванню та зручностям. У цьому житлі є все необхідне для вашого комфортного життя. Велика кімната забезпечить вам достатньо місця для розслаблення та відпочинку, Квартира знаходиться в центрі міста, ви маєте доступ до усіх необхідних сервісів та розваг. школи, садочки, магазини та зупинки розташовані поруч, що робить ваше щоденне життя максимально зручним і безпечним. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Шпитальна вул., 19
rieltor.ua

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10
rieltor.ua

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Продаж 1км квартири в новому ЖК Рідний дім, по вулиці Микулинецька, район Авторинок. Будинок зданий, цегляний, утеплений. Квартира без внутрішніх робіт, не кутова, зроблена розводка для опалення. Зручний другий поверх. Перепис дольової участі.

Микулинецька вул., 116Р
rieltor.ua

Чубинського П. вул., 10
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

♦️площа 40 кв.м. ♦️поверх 11/11 ♦️монолітний будинок ♦️балкон +лоджія ♦️Здача весна 2024 р Продається 1-кім. Квартира, вул. Смакули 2. Забудовник МАТЛА! 2 підїзди - дає розуміння що людей заселених небагато, вікна 6-кам. З двокамерним склопакетом, ліфт отіс, якісні вхідні двері, вікна виходять на парковку під підїздом та на місто. Квартира простора і світла. Поряд розвинена інфраструктура: школи, садочки, ринок, зупинка громадського транспорту. РОЗРАХУНОК У ЗАБУДОВНИКА "МАТЛА" ☎️ (098) 173 54 11 ☎️068 999 69 17

Смакули, 2
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира з кухнею-студією та окремою спальнею по вул. Н. Яремчука.Загальна площа 37,7 м2, зроблено євроремонт, власний санвузол. Квартира кутова, є можливість зробити окремий вхід. Перепланований гуртожиток. Будинок цегляний. Дуже зручне місце розташування. Вартість 29000$. Без комісії. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Звертайтесь

Н. Яремчука, 39
rieltor.ua

Терміново!!! Квартира потребує ремонту, є балкон, квартира не кутова, хороше місце розташування будинку, поблизу зупинки громадського транспорту, магазини.

Дружба, 53
rieltor.ua

Квартира не кутова,у цегляному будинку.Над квартирою є ще повноцінний технічний поверх.Дуже тепла та затишна.При продажі залишаються меблі та побутова техніка.Зручне місцерозташування.Усе необхідне у пішій доступності.

Просвіти бульв., 19
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартирти по вул.15 Квітня. Комфортний 2 поверх. Цегляний будинок. Балкон засклений. Велика кімната з нішею. Поруч школа,дитячий садок,супер маркет,ринок,транспортні зупинки. Оперативний показ,ключі.

15 Квітня вул., 15
rieltor.ua

Продається затишна світла однокімнатна квартира біля Універсаму. Квартира має велику спальню, кухню із панорамними вікнами і кладовкою, ванну кімнату. Із лоджії відкривається надзвичайно гарний краєвид. У квартирі дуже світло та затишно. Проведено електрику. Будинок цегляний, утеплений пінополістиролом, встановлені металопластикові вікна з енергоефективними склопакетами. У будинку всього лиш 44 квартири, що робить його ще більш затишнішим. У дворі будинку буде дитячий майданчик та стоянка для автомобілей. Сам будинок стоїть недалеко від проїжджої частини, але у дуже гарній зеленій зоні. Надзвичайно гарна інфраструктура. Близько до Універсаму, зупинок автотранспорту, біля будинку є красива деревʼяна церква, у 2 хв ходьби знаходиться дитячий садочок 31, нова пошта, різноманітні магазини та кафе. Телефонуйте,покажемо квартиру у зручний для вас час!

Злуки просп., 25
rieltor.ua

Продається 1-но кімнатна квартира біля Будинку праці, поблизу Центру! Зроблено ремонт, чиста та світла! Опалення індивідуальне! Балкон засклений, залишається техніка та меблі! Готова до проживання! В дворі є парковка! Поруч інфраструктура, магазини, школа, садочок! Огляд у зручний час! Телефонуйте!!!

Фабрична вул., 6
rieltor.ua

Продаж 1 - кімнатна квартира в новобудові. Моноліт. Утеплений ззовні. Будинок на здачі. Перепис дольової. Комунікації проведені. Район активно розбудовується. Облаштовується прибудинкова територія, дитячі і спортивні майданчики. Поряд є школи і садочки, зупинка громадського транспорту. Магазини.

Київська, 9
rieltor.ua

Продається однокімнатна простора студія в новобудові по вулиці Тарнавського Генерала і має загальну площу 45 квадратних метрів. Житлова площа становить 15 квадратних метрів та кухня - 15 квадратних метрів. Квартира розташована на 3 поверсі 13-поверхового будинку, є ліфт. Квартира продається без комісії. Крім того, вона розташована у житловому комплексі ЖК Щастя. У квартири також є балкон. Вам необхідно забезпечити комфортне життя? Тоді ця квартира - саме те, що вам потрібно! Не витрачайте час на пошук, зателефонуйте прямо зараз і домовтеся про перегляд. Власне житло в надійному районі Тернополя з розумним ціновим діапазоном - це ваш шанс. Не втрачайте його - зателефонуйте вже сьогодні!

Тарнавського М. Генерала вул., 7
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ЛОКАЦІЯ В МІСТІ!!! В центрі самого центру Поруч з парком та озером Дорогий 2-ий поверх; Квартира "середня" не кутова; ПОВНІСТЮ ПІД РЕМОНТ. Опалення централізоване. Торг.

Замкова вул., 1
rieltor.ua

Квартира не кутова,у житловому стані.Розвинена інфраструктура.Поруч школи, садочоки,зупинки громадського транспорту,магазини,парк.5хв.до центру міста.Чудовий варіант як для особистого проживання, так і під інвестицію.

Миру вул., 5
rieltor.ua

Звичайний стан квартири, м/пл.вікна, вхідні двері замінені, не малосімейка, дуже хороше місце розташування будинку, поруч школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини, терміново!!!

Корольова вул., 6
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру - Вулиця Тарнавського - Площа 36,3м² - Поверх 2/5 - Центральне опалення - Цегляний будинок - Світла та простора кімната з двома вікнами площею 20м² - Є балкон - 3 квартири на поверсі - Квартира без ремонту - 1977 рік забудови - Зручне місце розташування, поруч зупинки транспорту, школа №11 та садок №23, необхідні магазини Вартість 29000$ Покупці послуги агенції не оплачуюють За детальною інформацією телефонуйте 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина Агенція нерухомості «Тер-консульт»

Тарнавського М. Генерала вул., 12
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира з просторою площею. До вашої уваги велика кімната, кухня-студія, санвузол, комора та затишний балкончик. Ідеальний варіант для сімейної пари, яка цінує комфорт та затишок. Квартира розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Також для покупця бонусом буде коморка у паркінгу. Не втрачайте шансу зробити цю прекрасну квартиру своїм новим домом ! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 7Г
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 214 результатів