Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua

Затишна квартира, яка не лише забезпечить вам комфортне проживання, а й зробить ваше життя ще приємнішим завдяки своєму ідеальному розташуванню та зручностям. У цьому житлі є все необхідне для вашого комфортного життя. Велика кімната забезпечить вам достатньо місця для розслаблення та відпочинку, Квартира знаходиться в центрі міста, ви маєте доступ до усіх необхідних сервісів та розваг. школи, садочки, магазини та зупинки розташовані поруч, що робить ваше щоденне життя максимально зручним і безпечним. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Шпитальна вул., 19
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира з просторою площею. До вашої уваги велика кімната, кухня-студія, санвузол, комора та затишний балкончик. Ідеальний варіант для сімейної пари, яка цінує комфорт та затишок. Квартира розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Також для покупця бонусом буде коморка у паркінгу. Не втрачайте шансу зробити цю прекрасну квартиру своїм новим домом ! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 7Г
rieltor.ua

Запрошуємо вас оглянути цю затишну однокімнатну квартиру, розташовану у мікрорайоні Дружба. Будинок, де знаходиться квартира, має цегляну конструкцію, що забезпечує надійність та довговічність. Квартира має централізоване опалення. Комунальні платежі вражають своєю низькою вартістю, що становить лише 800 грн взимку та 400 грн влітку. Засклений балкон додає простору та можливості насолодитися свіжим повітрям у будь-яку погоду. Місце розташування цієї квартири є просто відмінним. Поруч знаходяться педагогічний університет, школа та дитячий садок, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Лише 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту забезпечують зручний доступ до будь-якої частини міста. Вікна квартири виходять у двір, що додає тиші та спокою. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І.Блажкевич, Дружба. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5м2, площа кімнати 7,6м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети, університети.

Макаренка вул., 2
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10
rieltor.ua

Продаж 1км квартири в новому ЖК Рідний дім, по вулиці Микулинецька, район Авторинок. Будинок зданий, цегляний, утеплений. Квартира без внутрішніх робіт, не кутова, зроблена розводка для опалення. Зручний другий поверх. Перепис дольової участі.

Микулинецька вул., 116Р
rieltor.ua

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 1-к. квартира у центрі міста вул. Князя Острозького (р-н Центральний) Код квартири # 23174395 ● 5 поверх з 5; ● площа – 30 кв. м; ● вторинний житловий фонд; ● центральне опалення. Затишна квартира у цегляному будинку з роздільним плануванням. Перевагою є вдале розташування – в самому центрі міста, поряд – розвинута інфраструктура, магазини, школи, садочки, кафе, зручна транспортна розв’язка. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Острозького Князя, 53
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35,4 м2 в малоповерховій новобудові за 800 метрів від Збаразького кільця за вул. Смиковецька. Код квартири - #20055833 • 3 поверх з 4; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • після забудовників. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), якісні металопластикові вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення.До ремонтних робіт можна приступати одразу після оформлення (документи готові). Квартира має функціональне планування: що дозволяє розділити на окрему спальну кімнату та кухню площею 11,9 м2, або залишити планування за принципом відкритого простору «студія», просторий сумісний санвузол, коридор з місцями під шафу-купе. ЖК має своє ОСББ, майданчик і паркінг для авто. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-v-novobudovi-z-komunikaciyami-ta-parkingom-za-vul-smikovecka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Смиковецька, 1
rieltor.ua

Продається однокімнатна простора студія в новобудові по вулиці Тарнавського Генерала і має загальну площу 45 квадратних метрів. Житлова площа становить 15 квадратних метрів та кухня - 15 квадратних метрів. Квартира розташована на 3 поверсі 13-поверхового будинку, є ліфт. Квартира продається без комісії. Крім того, вона розташована у житловому комплексі ЖК Щастя. У квартири також є балкон. Вам необхідно забезпечити комфортне життя? Тоді ця квартира - саме те, що вам потрібно! Не витрачайте час на пошук, зателефонуйте прямо зараз і домовтеся про перегляд. Власне житло в надійному районі Тернополя з розумним ціновим діапазоном - це ваш шанс. Не втрачайте його - зателефонуйте вже сьогодні!

Тарнавського М. Генерала вул., 7
rieltor.ua

Терміново!!! Квартира потребує ремонту, є балкон, квартира не кутова, хороше місце розташування будинку, поблизу зупинки громадського транспорту, магазини.

Дружба, 53
rieltor.ua

Звичайний стан квартири, м/пл.вікна, вхідні двері замінені, не малосімейка, дуже хороше місце розташування будинку, поруч школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини, терміново!!!

Корольова вул., 6
rieltor.ua

НАЙКРАЩА ЛОКАЦІЯ В МІСТІ!!! В центрі самого центру Поруч з парком та озером Дорогий 2-ий поверх; Квартира "середня" не кутова; ПОВНІСТЮ ПІД РЕМОНТ. Опалення централізоване. Торг.

Замкова вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1 - кімнатна квартира в новобудові. Моноліт. Утеплений ззовні. Будинок на здачі. Перепис дольової. Комунікації проведені. Район активно розбудовується. Облаштовується прибудинкова територія, дитячі і спортивні майданчики. Поряд є школи і садочки, зупинка громадського транспорту. Магазини.

Київська, 9
rieltor.ua

♦️площа 40 кв.м. ♦️поверх 11/11 ♦️монолітний будинок ♦️балкон +лоджія ♦️Здача весна 2024 р Продається 1-кім. Квартира, вул. Смакули 2. Забудовник МАТЛА! 2 підїзди - дає розуміння що людей заселених небагато, вікна 6-кам. З двокамерним склопакетом, ліфт отіс, якісні вхідні двері, вікна виходять на парковку під підїздом та на місто. Квартира простора і світла. Поряд розвинена інфраструктура: школи, садочки, ринок, зупинка громадського транспорту. РОЗРАХУНОК У ЗАБУДОВНИКА "МАТЛА" ☎️ (098) 173 54 11 ☎️068 999 69 17

Смакули, 2
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 20 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37
rieltor.ua

Нова бюджетна пропозиція ❗❗❗❗ Продаж гарної 1 кімнатної квартири ( малосімейки) ❗❗❗🌿🔥🔥🔥 Локація супер: Вул. Іванни Блажкевич (Макаренка), дружба ▶️▶️▶️Площа - 22 м.кв. ➡️➡️➡️ 3 поверх з 6 ➡️➡️➡️ Цегляний будинок ➡️➡️➡️ Центральне опалення ➡️➡️➡️ Хороший, чистий двір 22000💰❗❗❗❗ Агенція нерухомості Хатинка 🏠🏠🏠🏠 Ірина 📱 098 617 24 95

Іванни Блажкевич, 4
rieltor.ua

Студія з панорамним (на всю стіну вікном) у ЖК ,,На Шосе,, (поруч станція таксі ПІЛОТ, від Збаразького кільця 1500м) Продається з технічним приміщенням (кладова 3.5 кв.м) поруч з квартирою. Будинок зданий. Створюється ОСББ. Право власності.

Смиковецька, 56
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 133 результатів