Продам трикімнатну квартиру БЕЗ КОМІСІЇ для покупця ЗА ЦІНОЮ НИЖЧЕ РИНКОВОЇ у зданому обжитому будинку! Квартира знаходиться по вул.Коновальця у повністю обжитому цегляному будинку на комфортному 2-му поверсі. Вам будуть не страшні відключення світла, адже ви можете обходитися без ліфту. У будинку майже всі квартири заселені, ви можете не переживати за звуки ремонту від сусідів. Великим плюсом є те, що будинок за кілька років осів і ви можете побачити реальну картину квартири. Стіни цегляні, рівні. Квартира має дуже гарне та практичне планування. Велика кухня із балконом з кладовкою. Біля кухні знаходиться санвузол та ніша у якій можна вмонтувати додаткову невелику кладовку. Три великі кімнати: - 21 м.кв. з великим балконом; - 14 м.кв.; - 13 м.кв. з круглим балконом на якому щодня можна пити каву насолоджуючись краєвидом. Біля спалень знаходиться компактна ванна кімната на 3,3 м.кв. Також у вас є можливість зробити перепланування на свій смак адже розмір квартири позволяє втілити всі ваші дизайнерські рішення. ЦІНА квартири НИЖЧЕ РИНКОВОЇ 750$ м.кв. у зданому та повністю обжитому будинку. У вас не має ризиків чи здадуть будинок в експлуатацію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Коновальця Є. вул., 11
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира з якісним ремонтом. Квартира двостороння, обжита, з меблями та технікою. Три великі, окремі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, гардеробна, балкон та лоджія. Для вашого комфорту в кухні, коридорі та санвузлі вкладено теплі підлоги. У кухні усі меблі деревяні. Кухонний стіл розкладний. Техніка (плита, духова шафа, мікрохвильова, холодильник, посудомийка, витяжка) залишаються. Балкон засклений, кладова, яка розташована на балконі повністю зроблена. У гардеробній кімнаті є сейф. Також до квартири підведено сигналізацію. Все робилось для себе з найкращих матеріалів. Встигніть купити якісну квартиру у чудовому місці. Будинок з цегли, зручний другий поверх. Товсті стіни. Квартира ззовні утеплена. Є підвал. Прибудинкова територія та підїзди в хорошому стані. Чудова локація. Біля будинку дитячий майданчик. У пішій доступності, супермаркети, різні магазинчики, церкви, аптека, зупинка громадського транспорту, школа, садочок парк. Телефонуйте, і ми покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Карпенка вул., 34
rieltor.ua

🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

Вербицького М. вул., 16
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії агенції! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. О. Довженка. Новий 5-ти поверховий цегляний будинок, дві квартири на поверсі, двір закритого типу, що гарантує затишок та безпеку для Ваших дітей. Квартира внутрішня, вікна виходять на обидві сторони. Багато місця для парковки. У квартирі три окремі кімнати, простора кухня 14 м², два балкони. Індивідуальне опалення, теплі підлоги у коридорі, на кухні, в санвузлі та на балконах. Зроблено добротній ремонт з якісних мстеріалів. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Приємним бонусом є підвал. Відмінний варіант для комфортного проживання Вашої сімї!

Довженка О. вул., 6А
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна велика квартира на Бамі, по вул. Сахарова Квартира має дві просторі спальні та кухню студію, знаходиться на 8 поверсі, 11 поверхового будинку, ліфт працює. Основні переваги квартири: *засклений, утеплений балкон * зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах * якісна сантехніка, опалення, дорогий фірмовий котел * якісні змішувачі * електро проводка зроблена з нуля, якісний провід розетки вимикачі світильники декоративна підсвітка Будинок новий і зданий, повністю обжитий, дуже практичне і зручне тихе розташування. Є велика прибудинкова територія, багато місць для паркування авто, дитячий майданчик. Неподалік знаходяться школи, садочки, магазини, супермаркети, дитяча обласна та приватна лікарня. Для уточнення будь якої додаткової інформації, дзвоніть, із задоволенням Вам відповім

можливий продаж по єОселя
Сахарова А. Академіка вул., 10
rieltor.ua

Продається двохкімнатну квартира в новому будинку з дизайнерським ремонтом. У квартирі дві спальні та кухня студія. Квартира обмебльована і готова до проживання. Ще ніхто не проживав. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги у коридорі, кухні, та санвузлі. З техніки у квартирі є витяжка, варильна панель, холодильник, духова шафа, пральна машинка.

Київська вул., 9Г
rieltor.ua

Нова ексклюзивна пропозиція 💥💥💥 ▶️Ірина 📱 098 617 24 95 ▶️Агенція нерухомості Хатинка 🏠 🏠🏠 ▶️▶️ Продаж красивої 2-х кімнатної квартири ➡️➡️ дизайнерський ремонт ➡️➡️ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ➡️➡️ У квартирі залишається майже усе, що на фото. ➡️➡️ Вхідні двері нові, дуже хорошої якості ➡️➡️ В квартирі є кондиціонер, який працює на тепло та на охолодження ➡️➡️ У вітальні є діючий КАМІН ➡️➡️ Є дві великі шафи-купе - у коридорі та у спальні ➡️➡️ Локація 👍 👍👍 ➡️➡️ Вул. Братів Бойчуків, район баму Поруч є дві ШКОЛИ, садочки, спортивна школа, транспортна зупинка, СІЛЬПО. ➡️➡️ Квартира внутрішня ➡️➡️ УТЕПЛЕНА ➡️➡️ 9 поверх ➡️➡️ 50 м.кв. ➡️➡️ Панельний будинок ➡️➡️ Над квартирою є ТЕХНІЧНИЙ поверх ➡️➡️ Зроблено КАПІТАЛЬНИЙ ремонт даху з квартири проглядається красивий панорамний краєвид на місто Запрошую усіх бажаючих на огляд квартири 💥💥💥🔑🔑🔑 47500💰

Бойчуків Братів вул., 5
rieltor.ua

Квартира сира, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, працює ліфт, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю.

Білогірська вул., 3А
rieltor.ua

Продаж квартири з хорошою локацією, поруч бульвар, школи 28 та 29. Квартира з індивідуальним опаленням. Поверх перший з двома лоджіями. Оксана

Вишневецького Д. бульв., 5
rieltor.ua

Продається двокмнатна квартира у хорошому районі міста. Дві окремі кімнати та простора кухня студія створені для вашого затишку та комфорту. У кухні встановлено теплі підлоги. Продається частково з меблями та технікою. У квартирі є велика окрема гардеробна кімната. А також дві засклені лоджіі, одна з яких тепла.

Стадникової С. вул., 40А
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

Продається комфортна трикімнатна квартира з усіма меблями та технікою. У квартирі є кухня, вітальня, дві спальні, просторий балкон та санвузол. Оновлений двір, з екопарковкою. У квартирі є все необхідне для проживання. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Чалдаєва вул., 3
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира з опаленням та дизайном!!! У квартирі покращені вікна та двері. До квартири йде ще окрема кладова площею 4.5м.кв. Квартира Ексклюзивна, без комісії для покупця! Будинок цегляний, внизу магазин, всього три хвилини до зупинки громадського транспорту. Вже зроблена тепла підлога у кухні, коридорі та санвузлах. Готовий дизайнерський проект, який йде у подарунок до квартири. Квартира однозначно варта вашої уваги!!!

Тролейбусна вул., 4Г
rieltor.ua

Продаж квартири з гарним краєвидом на місто,якісним,стильним ремонтом. Залишаються вмонтовані меблі та побутова техніка. Індивідуальне опалення,теплі підлоги. Хороше планування. Оксана

Тролейбусна, 9б
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Котляревського, поблизу Тернопільського ставу. Індивідуальне опалення, хороший стан. Санвузол роздільний, балкон та лоджія засклені. Кухня повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Хороший варіант для великої родини. Двір закритого типу, з дитячим майданчиком та парковкою для авто.

Котляревського вул., 13
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира з елегантним ремонтом у центральній частині міста. Сучасне планування та стильний дизайн створюють атмосферу комфорту й затишку. У квартирі виконано якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів, усі комунікації підключені та повністю функціонують. Кухня виготовлена на замовлення з використанням системи Blum, що забезпечує надійність і комфорт у користуванні. Квартира оснащена всією необхідною технікою: посудомийна машина, варильна панель, вмонтовані мікрохвильова піч та духова шафа. Для додаткового комфорту встановлена тепла підлога. Розташування квартири надзвичайно зручне: відмінне транспортне сполучення з центром міста, розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, супермаркет АТБ, аптеки та дитяча лікарня поруч. Також недалеко розташований парк для прогулянок і відпочинку. На території є дитячий майданчик, що робить це місце ідеальним для родинного життя. Це чудова пропозиція для тих, хто шукає сучасне житло з усіма зручностями! Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

15 Квітня вул., 2к
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна дворівнева квартира.З мансардою. Загальна площа 92кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Цегляний будинок. Є гараж (за окрему плату). Поруч супермаркет, та ТЦ, а також неподалік знаходиться найбільший парк міста - Парк Національного Відродження.

Сахарова А. Академіка вул., 3
rieltor.ua

Пропоную придбати трикімнатну квартиру по вул. Довженка. Можливий продаж за програмою Є-оселя. Будинок введений в експлуатацію. Квартира не кутова. Санвузол роздільний, кімнати окремі. Стан квартири після забудовника. Зроблено стяжку, поштукатурено стіни, встановлено лічильники. Зручне розташування в мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою.

можливий продаж по єОселя
Довженка О. вул., 26
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири по вул. Чернівецька. Новобудова, під індивідуальне опалення. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Комфортний другий поверх. Квартира не кутова. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Лоджія засклена панорамними вікнами. Світла та затишна квартира. Вдале планування. Варто один раз побачити, телефонуйте та записуйтесь на огляд.

Чернівецька, 71
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатаної квартири по вул. Миру. Квартира із централізованим опаленням, меблями та побутовою технікою. Житловий стан, роздільний санвузол, зручне розташування, поряд АТБ, зупинка громадського транспорту, до парку 3 хв. пішки.

Миру вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Куліша, ЖК Манхетен. З-ох кімнатна, під індивідуальне опалення, не кутова. Квартира у новобудові, стан після забудовника. Встановлено вікна, вхідні двері, зроблено стяжку та встановлено лічильники. Перепис по договору дольової участі.

Куліша П. бульв., 2
rieltor.ua

Пропоную розглянути варіант трикімнатної квартири поблизу Центру по вул. Малишка. Індивідуальне опалення, квартира без ремонту. Кімнати окремі, санвузол роздільний, є балкон та лоджія. Чеське планування.

Малишка вул., 2
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну 3-кімнатну квартиру з видом на озеро за адресою вул. Білецька, 53. Квартира розташована на 9-му поверсі 10-поверхового будинку (технічний поверх) і має загальну площу 95 кв.м. Вас очікує стильний ремонт, виконаний за останніми трендами сучасного дизайну, а також панорамні вікна, які дарують чудовий краєвид. Квартира розподілена на простору кухню-студію, спальню з гардеробною кімнатою та дитячу кімнату. Санвузол окремий. Ви зможете насолоджуватися індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги для вашого комфорту. Крім того, в квартирі встановлені ексклюзивні меблі, виготовлені на замовлення за індивідуальним проектом, і побутова техніка провідних європейських виробників. Будинок є закритого типу, що гарантує вашу безпеку і приватність. Розташування поруч із набережною Тернопільського ставу, а також близькість до центру міста роблять цю квартиру ідеальним варіантом для комфортного життя. Не пропустіть цю ексклюзивну пропозицію без комісії для покупця!

Білецька вул., 53
rieltor.ua

Пропоную придбати чудову квартиру у новобудові. Квартира з дизайнерським ремонтом який виконаний з якісних будматеріалів. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, продається з меблями та побутовою технікою. Простора кухня вітальня та дві окремі спальні. Квартира розташована на десятому поверсі, над квартирою є технічний поверх. Зручне двостороннє планування. Також є кладовка 4кв.м. Будинок розташований у тихому спальному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. Краще один раз побачити, тож запрошуємо на огляд.

Київська вул., 7
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна (теоретично 4кім.) квартира в хорошому районі по вул. Коновальця. Квартира в новобудові, стіни із цегли. 7 поверх загальною площею 96,3кв.м. Будинок без ліфта. Зроблений хороший євроремонт, індивідуальне опалення та тепла підлога. Діючий камін. Дві кладовки та підвал. Добре розвинена інфраструктура. Поблизу школа, дит. садок, магазини, аптеки. Зупинки громадського транспорту. Парк в 5 хв ходьби. Огляд за попередньою домовленістю. Детальна інформація по телефону.

Коновальця Є. вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 з 668 результатів