Пропоную придбати трикімнатну квартиру у Центрі Тернополя поблизу Тернопільського ставу. Квартира з хорошим ремонтом, центральне опалення, кімнати суміжні. Огляд за попередньою домовленістю.

Танцорова вул., 20
rieltor.ua

Квартира розташована в історичному центрі міста, будинок належить до памʼяток архітектури місцевого значення. Квартира має два рівні, розміщена на третьому поверсі трьохповерхового цегляного будинку. Загальна площа становить 165кв.м. Житлова- 132кв.м. Висота стелі 3, 50м Квартира потребує капітального ремонту. Можна розглядати як під апартаменти для здачі в оренду так і для власного проживання. Ексклюзив агенції нерухомості Меридіан. Щоб домовитись про огляд - телефонуйте Можливий торг

Сагайдачного Гетьмана вул., 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна дворівнева квартира. Встановлено індивідуальне опалення. На першому поверсі - кухня, санвузол та вітальня. На другому - ще дві кімнати, гардероб та кладова. У ванній кімнаті тепла підлога. До квартири є підвал.

Руська вул., 48
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира в центрі Тернополя. Квартира розташована на комфортному 2 поверсі. Загальна площа складає 59 квадратних метрів. У квартирі здійснене перепланування, завдяки чому збільшено корисну площу. Повноцінні 3 кімнати, одна з яких прохідна. Новий ремонт, квартира у чудовому стані. Повністю обладнана кухня, вітальня та одна спальня. Є необхідна побутова техніка. Опалення централізоване, є колонка на гарячу воду. З вікон відкривається гарний вид. Тихий двір. Зручна транспортна розвязка, близькість до магазинів, шкіл, дитячих садків, поліклініки та інших важливих обєктів інфраструктури роблять цей район бажаним для проживання. Пропонуємо вам скористатися цією вигідною пропозицією та стати власником комфортної квартири в центрі міста.

Танцорова вул., 48
rieltor.ua

Продається квартира в центрі міста по вул. Руська ( біля Євроринку) . Новобудова. Гарний вигляд на місто. Індивідуальне опалення. Квартира з ремонтом. Не кутова. Квартира в двох рівнях. Балкон засклений. Меблі частково залишаються. Чудове затишне місце в самому центрі!

Руська вул., 48
rieltor.ua

Продаж сирої 3 кім. квартири по вул. Пирогова. Квартира на 8 поверсі, світла, простора, роздільний санвузол. Без комісії для покупців. Будинок заселений, ліфт працює.

Пирогова вул., 48
rieltor.ua

Продаж! 3к.Руська 3/5цегляний будинок, 77м2 кухня 8м2 кімнати окремі, житловий стан, є колонка, одне вікно на Руську, решта все в двір..69.000$ Нерухомість 0984988063

Руська вул., 13
rieltor.ua

Запрошую вас відчути атмосферу затишності та комфорту в цій просторій квартирі з кухнею-студією. Тут вас чекає вражаючий дорогий ремонт, який надає приміщенню вишуканий вигляд. Лише за 3 хвилини ходьби розташована центральна вулиця Руська з усіма її зручностями, включаючи школи, дитячі садочки, Політехнічний університет, лікарні, аптеки та магазини. Зручне транспортне сполучення з усіма точками міста забезпечить легкий доступ до будь-яких міських обєктів. А розташування всього в 6 хвилинах від залізничного вокзалу робить цю квартиру ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та зручність. Два балкона, тепла підлога та вигляд на три різні сторони квартири додають вам багато можливостей для затишного життя. Територія будинку має паркінг та дитячий майданчик, а зручне розташування на 4 поверсі забезпечить вам спокій та приватність. Це - ідеальне місце для життя, де зустрінете все, що потрібно для комфортного та вишуканого життя.

Руська вул., 14
rieltor.ua

ПРОДАЖ 3 кімнатної квартири м. Тернопіль, вул. Сагайдачного - поверх: 3/4 - площа: 165 кв.м - історичний центр Тернополя Квартира розташована у самому центрі місті, а будинок є справжньою перлиною архітектури, яка має статус памятки місцевого значення. Квартира в цьому будинку вражає своєю оригінальною концепцією: два рівні надають їй особливу просторість, підкреслену високими стелями. Хоча вона потребує капітального ремонту, її потенціал неоцінений. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче бути в самому центрі подій міста. Ця квартира може бути перетворена на офісний простір, елегантний салон, творчу студію або навіть затишні апартаменти. Вона відкриває безмежні можливості для власного комфортного проживання або здатна приносити прибуток, якщо ви вирішите здавати її в оренду. Вартість: 99000$ 06******57

Продаж 3 кімнатної квартири, вул. Гетьмана Сагайдачного
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові по вул. Пирогова. Квартира світла простора, окремі кімнати, роздільний санвузол. Будинок здано, ліфт працює. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 700.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Квартира займає ціле крило будинку, на площадці 2 квартири. Вікна виходять на північ-південь. Кімнати великі, кухня-10 м, стелі висота 2.8 м. Опалення індивідуальне, крім того є газова колонка. Квартиру можна використати під комерцію. Ще є великий підвал.

Гоголя улица, 6, Центр, Тернополь, Тернопольская 52000.0 USD
dom.ria.com

Продається сучасна 3кім квартира у центрі міста. Будинок зданий в експлуатацію, можна розпочинати ремонт. Вид на місто, вікна панорамні.Кімнати окремі. Закритий двір

Острожского Князя улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 67500.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира, центр, вул. Кн. Острозького, загальною площею 64 кв.м., цегляний будинок, внутрішній двір, місця для паркування. Перший поверх, двостороння, можливість зробити комерційне приміщення.

Острожского Князя улица, 64, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD
dom.ria.com

Простора трикімнатна квартира в цегляній новобудові. Вигляд панорамний на місто. Три балкони. Індивідуальне газове опалення. Сира. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сирої 3 кім. кв. по вул. Пирогова. Квартира на 8 поверсі у цегляному будинку, поряд із центром міста, три окремі кімнати, гардеробна і кухня. Поряд вся інфраструктура.

ул. Пирогова, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 60200.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом та індивідуальним опаленням Не кутова, затишний двір Поблизу школа садочок, магазини, центральний ринок Дві спальні і кухня обєднана з залою

Острожского Князя улица, 40, Центр, Тернополь, Тернопольская 69000.0 USD
dom.ria.com

Унікальна видова квартира з якісним дорогим ремонтом. Дуже красивий вигляд з вікна на вул. Сагайдачного! Зроблений капітальний авторський ремонт! Центральне опалення, є два бойлери на гарячу воду. Прекрасне зручне планування - окремі кімнати, роздільний санвузол, засклений балкон на кухні, відкритий балкон виходить на пішохідну вулицю Сагайдачного! Огляд по домовленості.

Сагайдачного Гетмана улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 185000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3км квартира в центрі міста, вул. Острозького Опалення індивідуальне, квартира не кутова, середній 3 пов з 5, загальна площа 58кв м, кімнати окремі, є балкон. Квартира в житловому стані, меблі залишаються!!!

Продається 3км квартира вул. Острозького
olx.ua

Продається квартира у центрі міста з бомбезним плануванням на дві сторони. Два санвузла. Велика лоджія на кухню та вітальну кімнату та балкон із спальні. Не кутова, індивідуальне опалення. Є можливість придбати гараж у будинку 27.8 м кВ 20000. Оксана, рієлтор. Планування гаража та більше фото додам. Вулиця Шпитальна

Продаж квартири у центрі міста 3кім 93.8 м кв
olx.ua

ID: 2 766 375 Пропонується продаж 3 кімнатної квартири по вул Руська. Дворівнева квартира з новим,дизайнерським ремонтом. Встановлено індивідуальне опалення та теплі підлоги. Планування:простора вітальння-кухня,кімната,2 с/в,та дві кімнати на другому рівні,балкон. Чудове розташування у центрі міста,поруч вся необхідна інфраструктура:садок,школа,магазин,кафе,аптеки... Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-766-375-LX.

Продаж по вул Руській
olx.ua

Географія Тернопіль